Svar på spørsmålsrunden

God morgen! Nå kom jeg akkurat hjem fra skolen med bøkene vi skal ha for dette året. Så nå skal jeg pugge og gjøre oppgaver imens skolen streiker. Og etterpå reiser jeg kanskje opp til Skien en tur, spørs om det blir noe av. Dere har kanskje lagt merke til at jeg har byttet design igjen, men jeg følte jeg måtte det siden det var noe galt når folk skulle kommentere innleggene mine. 

Men her er isåfall svarene på de spørsmålene dere sendte inn! 

Hvor lenge har du blogget? Jeg startet å blogge allerede for 4 år siden, men det var på andre blogger enn denne. 

Bleker du håret ditt? Isåfall blir ikke håret ditt veldig slitt siden det er så langt? Jeg har bleka håret mitt en gang, og har ikke merket noe forandring på at det har blitt mer slitt en til vanlig. Men akkurat nå er det sommerslitt, så skal nok klippe meg om ikke så lenge. Drikker/fester du? Jeg gjorde det før! Men jeg har sluttet med det ettersom jeg ikke er gammel nok, og fordi jeg vil satse på skolen og trening. 

Hvilken parfyme bruker du? Jeg bruker  Marc Jacobs (daisy dream) & Ralph Lauren (rosa).Har du kjæreste? Nei, jeg er singel.

Hvor ligger Porsgrunn egentlig? Porsgrunn ligger i Telemark. (ca 2 og en halv time unna Oslo) 

 Om det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre! Så kanskje jeg kan få startet med ukens spørsmål om det er mange som lurer på noe :-)

Spørsmålsrunde

Hei igjen! Siden det er en del måneder siden sist jeg blogget, tenkte jeg kanskje jeg kunne sette igang en spørsmålsrunde, slik at dere kanskje blir litt mer kjent med meg, og får svar på ting dere lurer på. Jeg svarer nok dessverre ikke på video i første omgang. Det får jeg heller ta senere en annen gang jeg har spørsmålsrunde, eller om jeg starer med ukens spørsmål eller noe lignende. Jeg får se hva jeg gjør ♥♥

Men bare spør i vei, så svarer jeg i løpet av uken :-)

SYK

Hallo!

Ble hjemme fra skolen idag ettersom jeg har utrolig vondt i kroppen + er kvalm og har vondt i hodet samtidig. Er så utrolig sliten! Som dere kanskje legger merke til blogga jeg ikke i går. Hadde så utrolig mye annet å tenke på. Samtidig er jeg den personen som ikke har det så utrolig bra for tiden. Og jeg vil derfor beklage at jeg ikke setter så mye tid til bloggen min. Men jeg håper dere kan respektere det! :-)Er du syk?

Svar på ukens spørsmål #5

Beklager for at jeg ikke har hatt "svar på ukens spørsmål" hver søndag, men har bare ikke orka når det har vært så lite spørsmål!

 

Er Photoshop elements 8 og picmonkey gratis redigeringsprogrammer? Photoshop koster 1000kr tror jeg, men jeg fikk det gratis når jeg kjøpte pc-en min. Picmonkey er en nettside, link HER!


Hva filmer du med? Jeg filmer med kameraet mitt Canon eos 600D!


Redigerer du i Imovie? Nei, jeg bruker bare Windows Movie Maker.


Hvilken rase er hunden din? Det er en Nova Scotia Duck tolling Retriever.

 
Hvilket pudder/foundation bruker du? Er ikke sikker egentlig, bruker bare sånt man for kjøpt på H&M, men skal få kjøpt meg noe ordentlig sminke i morgen når jeg skal til byen!Hvordan spoler du, eller får videoen til å gå fortere? Jeg er ikke så veldig flink til å forklare akkurat det .. Bare prøv deg fram eller spørr en annen, aner ikke hvordan jeg skal forklare deg det :/

 


Kan du lage et innlegg av dine 5 beste venner? Ja, det kan jeg nok gjøre en gang! 

 Lurer du på noe til neste gang?

svar på ukens spørsmål #3

Beste Folka dine? Hmm, det er så mange, haha!

 

Er jeg pen? Det er du sikkert, men nå vet jeg ikke hvem Janne du er, hihi!

 

Hvem er dine bestevenner, altså de du stoler mest på? Ann Selda, Merethe, Laura og Karine! Har flere guttebestevenner også, men nevnte bare jenter nå.Kan du ha "mine kjoler" video? Hadde jeg bare hatt et par kjoler, så.. Er nemlig ikke så glad i å gå i kjole, så har ikke så mange.

 

Hvem liker du? Jeg er utrolig usikker på hvem jeg liker .. Og jeg vil ikke ta flere sjanser på å forelske meg i en gutt, ender alltid opp galt, haha!


Hva syntes du om at en venninne ditcher deg for en gutt? Spørs litt situasjonen, men for å være helt ærlig, er det ikke noe morsomt ..

Hvor vil du aller helst bo? (Hos en venn) Hos Merethe eller Ann selda!

 Lurer du på noe til neste gang?

Bilder fra igår

Hei! Var ikke så mange som spurte om spørsmål forrige uke, så tar ikke noe "svar på ukens spørsmål " i dag. Unødvendig når det bare var ett spørsmål. Men kan vel svare på det ene spørsmålet jeg fikk. Kan du vær så snill å ha en "whats on my iPhone video?" : Tror ikke jeg vil ha noe sånn video, men kan hende det dukker opp en gang, hihi! Ellers så fikk jeg besøk av Stine i går, vi tok bilder og sang singstar, kjempe koselig! Og senere stakk jeg ned til byen og til Ann selda med Silje, Yacin, Danijel og Joakim. Så kom jeg hjem sånn i 12 tiden på natta en gang, kjempe koselig!

 

Det bilde over er selvfølgelig redigert, det av meg! // Noe du lurer på til neste gang jeg har ukens spørsmål? Hva syntes du om bildene?

Svar på ukens spørsmål #2

 

Hva er ditt favoritt land? Liker veldig godt Thailand, jeg!


Favoritt bloggere? Det må vel være disse: http://mlp.blogg.no/, http://amandaones.blogg.no/, http://betinabf.blogg.no/


Hvor får du inspirasjonen din fra? Forskjellige bloggere jeg kommer inn på.


Hvordan får du så fin hud? Jeg bruker å rense huden min med noe greier. Du kan lese mer om det >> HER <<


Kan du ha et sminkeinnlegg? Jeg er ikke så veldig flink med sminke sånn egentlig, men kan hende det kommer et sminkeinnlegg en gang.


Går du på noen sport? Eller noe på fritida? Nei, slutta på håndball i fjor, så nå går jeg ikke på noe. Men jeg jogger og sånt selv da, for å holde meg i form.


Hvilke blogger gir deg inspirasjon? Favoritt bloggerne mine.


Kan du legge ut flere bilder fra da du var liten? Ehm, tror ikke det, hahahah!


Finne på noe snart? Jaa, det må vi Tuva! :-)


Yndlingssko? Converse!

Hvor skal du i sommer? Har ikke noen planer for sommeren egentlig, men kunne hende jeg skulle til Tyrkia da, eller om det var i høst, husker ikke helt.


Noe du gleder deg til? Til jeg skal få valp i mars, åhh! Gleder meg kjempe masse!


Sant at du og Ehsan var sammen? Ehsan og meg var aldri sammen, hahaha? Hvor får du det fra?

 

Noe du lurer på til neste gang?

 

Svar på ukens spørsmål #1

Hva gjorde du får å få så mange lesere som du har nå? Jeg reklamerer bloggen min på forskjellige sider, som feks. Facebook. Også har jeg vunnet "Norges fineste99'er" og da la venninna mi "http://lotteeis.blogg.no/ "ut bloggen min der.

Kan du svare på video? Jeg kan dessverre ikke det nå. Siden når jeg redigerer videoer, så henger den seg opp hele tiden, og jeg får derfor ikke lagt ut noe video til dere.

Lager du mye smoothie? Jeg gjorde det ofte før, men ikke så mye nå lenger.

Hvor mange forhold har du vært i? Jeg har vært i 7 forhold helt siden barnskolen.

Bestevenner? Jeg har faktisk en del bestevenner/gode venner. Men gidder ikke remse opp alle.
Yndlings ukedag? Det må vell være fredag.

Beste film? Jeg ser ikke så veldig mye på film for å være helt ærlig, så vet ikke.

Beste sang nå for tiden?  Conor Maynard - Turn Around ft. Ne-Yo

Er du populær? Jeg har hørt folk si jeg er populær, men etter min mening vil jeg ikke si det.

Yndlingsantrekk? (vis bilde :) )? Det må vel være den skjorta som vises på bildet under, hvit genser under og en svart bukse, loveit!
Hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer de i Photoshop elements 8, Picasa 3 og på Picmonkey.com

Beste med å blogge? Det er vel å dele bildene jeg tar og antrekk og sånt. Og det med å få tilbakemeldinger på det jeg gjør, alltid like koselig.

Yndlingsfarge? Lyse lilla og blå!

Yndlingsbukse (bilde!!) Yndlingsbuksa mi er bare helt svart, så ikke noe vits i å legge ut bilde, haha!

Topp 3 øverst på ønskelista? Macbook pro, 50mm objektiv og solpudder.

Hvordan får du sånne bilder som du har i dette innlegget? Jeg finner en helt hvit vegg, justerer på innstillingene så lysstyrken blir lysere og tar bilde.Håper du fikk svar på det du trengte! Noe du lurer på til neste gang? DESIGNET ER HELT KLIKK!, BEKLAGER!

Ukens spørsmål

Heisann! Dette innlegget er altså forhåndsbestilt, lagde det tidligere i dag! Tok bare noen kjappe bilder istad, siden jeg ikke hadde noe spesielt bedre å gjøre. I tillegg til det vil det jo da komme ett blogginnlegg til dere. Men til overskriften. Jeg tenkte jeg skulle starte med ukens spørsmål, slik at dere kan få svar på ting dere vil ha svar på! Så det er bare å spørre i vei!Hva syntes du om bildene? Har du noen spørsmål som du vil ha svar på?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits