nye innkjøp

Hei ♥ Snakk om dårlig blogging eller? Har prioritert skolen og litt andre ting før bloggen, derfor jeg ikke har blogget. Samtidig som jeg er utrolig sliten for tiden, og føler ikke jeg mestrer det jeg skal. Men ellers så har jeg startet på trafikalt grunnkurs, som er på tirsdager og torsdager, altså de dagene jeg har fri fra trening.. Så har jo ikke fri i det hele tatt i ukene nå. Så blir mye stress og styr! 

Men igår var jeg med Charlotte tl byen og fikk kjøpt meg en del nytt. Jeg er elendig på pris.. Så husker ikke helt hva ting kostet! Men husker hvor det er fra da :-) 

Hårprodukter fra H&M

Eyeliner og leppestift fra h&m! Må også bare si at jeg elsker leppestiften, den er så lys og fin! 
Kjøpte blå og grå genser fra Cubus til 399. Den grå genseren er hos Charlotte, så har ikke bilde av den. Bildene er ufattelig utydelig, og det er det jeg hater med høsten og vinteren... Alle bildene blir jo helt skurrete og stygge.

Jeg har også en del annet nytt som jeg har fått av moren min, som feks nye sko, en ny topp og en ny cardigan! Men det kan jeg heller vise litt senere. Kanskje i et antrekk innegg eller noe :) 

Hva syntes dere? 

klar for vinteren - new in

Hallo ♥ Her om dagen kjøpte jeg meg en ny jakke som jeg har ønsket meg i ganske så lang tid nå. Starta faktisk å ønske meg den allerede ifjor vinter. Men endelig er jakken min, og jeg er kjempe fornøyd. Ifjor kjøpte jeg meg en jakke fra Vero Moda og må si at jeg så og si frøys meg ihjel hele vinteren. Og endelig har jeg fått kjøpt meg en skikkelig god og varm vinterjakke. Så nå skal jeg i hvertfall ikke klage på at jeg fryser. Jakken er fra VIC og kostet 3599,-

new in

Hei alle søte lesere ♥ Idag har jeg ikke så veldig mange planer, noe som er utrolig deilig. Men kan vel hende jeg tar meg en tur ut senere eller noe, men får se hva jeg orker. Er ganske sliten for tiden, så orker ikke så veldig mye.. 

Her om dagen fikk jeg en ny lue. Jeg føler ikke meg så veldig komfertabel med lue, men kjekt å bruke når det er kaldt og når man har dårlig hårdag, haha.. Så kommer nok til å bruke den etterhvert! Den er kjempe deilig å ha på seg og sitter ganske bra! Fikk den av mamma og pappa når dem var i Sverige, så er ikke helt sikker på hvor de kjøpte den. Men åhh, jeg elsker den ♥

Hva syntes dere om luen? 

new in

Hallo♥ Idag skulle jeg jo egentlig trene idag tidlig, men det ble det ikke noe av ettersom mamma ikke orket å reise til byen så sent. Så da reiste jeg heller til byen, så får jeg heller trene senere idag. 

I byen så skulle jeg egentlig bare kjøpe meg en ny bukse, siden jeg trengte det.. Men siden mamma og meg var i litt shoppinghumør ble det nok mer en bare den ene buksa jeg skulle ha. Så da fikk vi kjøpt noe nytt til rommet mitt, og litt andre klær og. Jeg er isåfall kjempe fornøyd! Og føles ut som om rommet mitt er helt nytt!


Bukse: Bik Bok 499,- // T-shorte: Bik bok 129,- // Cardigan: Cubus 299,- // Øyebrynspenn & sånn til øyebrynene: Vita (husker ikke pris) 
(Tingene til rommet mitt husker jeg ikke helt hva kostet, og har kastet kviteringene..)

new in - jakke

Hallo! Fikk meg ny jakke for en god stund tilbake. Men har liksom ikke fått noe tid til å blogge, som jeg har sagt tidligere. Jeg har jo egentlig ønsket meg den Svea jakka en god stund, men ja. Den er litt dyr, så jeg må nesten bare vente. Fikk isåfall kjøpt denne her da, på Vero Moda for 499,- (BILLIG) men fin og varm jakke.

Senere skal jeg på byen med noen venner, også skal jeg se film eller noe med de. OG etter det skal Merethe sove her! Kommer til å bli en koselig fredag! Men må stikke nå, hadebra :-)

Hva syntes du om jakken?

ny favoritt

Hallo! Igår måtte jeg bare kjøpe denne når jeg var innom Herkules, haha! Syntes den er så fiin, så ja.. Måtte bare ha den. Den kostet 900,- og er fra VIC. Ganske dyr, men verdt kjøpet! Ellers så har jeg masse planer jeg må gjøre i løpet av denne uka! Så vet ikke om jeg får blogget så utrolig masse!

Hva syntes dere?

obey genser

Hei! Er egentlig utrolig lenge siden jeg fikk denne, men legger den ut nå. Fikk den for ca. en uke siden eller noe (?) er kjempe fornøyd med den! Jeg valgte den i grå og størrelse M, fordi det var det minste de hadde. Den er litt stor for meg, men det er en hettegenser, så gjør meg ingenting.

Ellers så vil jeg si at jeg har siste blogging i morgen før jeg tar en ukes pause fra blogginga. Og når jeg er ferdig med pausa kommer jeg nok til å blogge en del igjen.

Hva syntes du om genseren?

gårsdagens innkjøp del 2

Hei! Dagen idag startet med at jeg skulle til tannlegen for å trekke en tann og borre. Var faktisk ikke vondt i det hele tatt. Men såklart, jeg kjente det jo da. Ellers så ble jeg utrolig trøtt når jeg kom hjem, siden jeg var jo oppe hos tannlegen rundt 08:45 eller noe sånt. Så når jeg kom hjem la jeg meg til å sove igjen og våknet i halv 1 tiden. Og etter det fikk jeg besøk.

Men ja, igår kjøpte jeg jo en del som jeg sa, fordi jeg trengte det. Men her er i hvert fall innkjøpene. Husker dessverre ikke pris på alt..Kostene kostet 99,-  og det er alt jeg husker. Haha, vet.. Er glemsk.

Hva syntes dere?

dagens innkjøp del 1

Hallo! Mamma og meg tok oss en tur til byen idag for å kjøpe noe nytt. Jeg fant egentlig utrolig myhe, så må derfor dele opp innleggene i 2 deler. Men neste innlegg så vil jeg vise sminken jeg kjøpte. Jeg er i hvert fall utrolig fornøyd og angrer ikke i det hele tatt på noe av det jeg kjøpte.

T-shorte fra H&M til 99,- eller 149,- (husker ikke helt og mamma kasta prislappene...)

Pyjamas tøy fra H&M til149,- om jeg ikke husker feil. Og shortsen på bildet til høyre kostet 99,-

Singletter til 99,- fra Cubus

Kjole fra Floyd som egentlig kostet 1199, men fikk den til 300,- (!!!)Hva syntes dere om innkjøpet? Er fult klar over at noen av bildene ble litt småutydelige.. Men regner og er overskyet ute, så er ikke så veeeldig lyst inne. Så fikk ikke til å få så mye bedre bilder.

nytt kamera

Hallo! Igår fikk jeg vite at foreldrene mine hadde kjøpt seg et nytt kamera! Canon eos 1100D! Så jeg tipper nok på at jeg kommer til å bruke det jeg også, hihi. Bursdagsfeiring min gikk kjempe fint og ja, jeg tror de fleste hadde det ganske moro!

Og igår tror jeg at jeg må ha hatt den beste dagen på lenge! Jeg har mast på foreldrene mine i en evighet på å reise til utlandet, siden så og si alle gjør det og jeg har lyst til å bli skikkelig brun i år. Men det funker jo nesten ikke her i Norge. Men isåfall, så kom begge opp å vekte meg og sa at vi skulle reise til Tyrkia i sommerferien! Og da kan jeg kanskje til og med møte på Ann selda der nede! Åhh, som jeg gleder meg allerede! Også når jeg kom ned trappen hadde pappa bestilt Obey genser til meg, så jeg ble jo enda mer glad! Også ble jeg med min biologiske far og halvsøstrene mine på shopping senere og fikk kjøpt meg noe nytt! Herligste dagen på lenge ♥
Skal dere på ferie?

innkjøp fra idag

Hallo! Etter en fin dag på skolen reiste jeg til byen med Ann selda. Siden jeg fikk vite at det var 50% på noe på Bik bok, så grep den sjansen! Kjøpte meg 2 shortser og en topp på H&M! Jeg ble utrolig fornøyd med innkjøpet, så kommer nok til å bruke dette ofte! Ellers så reiste vi på trening etter vi hadde vært i byen, utrolig deilig å få trena i dag!

OG ikke bare det, gleder meg så ufattelig til sommerferien! Vi skal pusse opp verandaen våres og få det skikkelig fint ute! Åhh, elsk!Shortser, Bik bok - 199,- (vanlig pris 299,-)  / Topp - 49,50,- (KJEMPE BILLIG!!!)

Hva syntes dere?

new in

Hallo! Som jeg sa tidligere så skulle jeg jo til byen for å kjøpe men noe nytt. Fant bare en t-shorte, men ble allikevell veldig fornøyd! Tok noen bilder som jeg kan legge ut på bloggen. Eller så skjer det ikke særlig mye mer enn at jeg skal få besøk litt senere.

Jeg trenger forresten litt mer inspirasjon, så om du vil at jeg skal lese bloggen din så kommenterer du, så leser jeg den og kommenterer tilbake :-)

Vero Moda - 160,- (om jeg ikk husker feil)

Hva syntes du?

innkjøp

Hei! Har lagt merke til at jeg har kjøpt utrolig mye for tiden egentlig. Men jeg kjøper bare det jeg trenger da, haha! Men isåfall så er dette noe av det siste jeg har kjøpt i det siste. Kjolen skal jeg gå med på 17.mai, den ser forresten mye finere ut på! Også er den feil vei på bildet, haha! også trenigs t-shorte trengte jeg i hvertfall og nye sko. Ellers så er jeg ganske fornøyd med det innkjøpet :-)Kjole - H&M 199,-  / Trenings t-shorte - H&M 149,- / Sko - H&M 250,- (?)

Hva syntes dere? Litt mørke bilder, men fikk ikke noe spesielt finere bilder...

new in fra bik bok

Hallo! Ble ikke noe blogging på meg i går, nei. Var så og si opptatt hele dagen! Siden Synne ble med meg hjem og etter jeg hadde ordna meg og sånt stakk vi til byen. Også møtte vi Ann selda der. I tillegg så hadde vi utrolig flaks med at det var 50% på hele butikken på Bik bok! Så jeg fikk kjøpt meg en ny genser. Åhh, jeg elsker den!

Ellers vil jeg bare si at jeg reiser til Tyskland i morgen, eller skal ta den Kiel feira bort til Kiel! Åhh, gleder meg utrolig masse! Skal nok bli masse shopping og kos! ♥


Bik Bok - 150,- ordinær pris, 299,-

Irriterte meg at bilde ser mindre ut, men det var heeeelt hvitt på siden, så ser ikke ut som bilde er i rikitig størrelse .. Hva syntes dere om genseren?

new in

Heihei! Var i byen med mamma istad og fikk endelig kjøpt meg noe nytt! En ny jakke og bukse .. Ble ikke så veldig fine bilder, men det holder for denne gangen! Dere kommer nok til å se meg med jakka og buksa en gang uansett, så kanskje det er finere bilder da, haha. Ellers så møtte jeg også Ann selda i byen og fikk snakka litt med hun. Hatt en fin dag ellers! :-)Jakke fra Vero Moda, kosta noe med 400 - Bukse fra h&m, kosta 99,-

Hva syntes dere?

new in

Heihei! Fikk kjøpt meg en ny sånn bluse når jeg var på down town i går. Så tenkte jeg kunne vise den her. Skal ha den på meg i bursdagen til Merethe som er etterpå, som sagt. Også ja, må jeg bare komme frem til at jeg ikke får mulighet til å blogge så mye i dag, med tanken på at bursdagen starter noe rundt 5 tiden, eller om det var 5, husker ikke helt.. Også skal jeg jo overnatte der, men skal nok få tatt med meg kameraet så jeg får tatt noen bilder. Kommer hjem etter 12 tiden i morgen. 

 

 

 

 Jeg bruker egentlig XS, men selvfølgelig hadde de ikke fler igjen, så måtte ta S .. ææ! Bik bok - 199,- Hva syntes du?

new in

Hei! På fredag fikk jeg kjøpt denne skjorta! Kommer nok til å bli min favoritt fremover må jeg si, tihi. Er kjempe fornøyd i hvert fall! Ellers så er det jo søndag i dag, ryddedag. Har vasket og ryddet rommet mitt, alltid herlig følelse etterpå. Og skal snart sjekke om det er en del lekser som jeg får gjort etterpå, så jeg slipper å gjøre så mye til uka.

 

Bik-Bok / 299,- /// Hva syntes dere om innkjøpet?

new inDette er da den nye genseren min, er vell blitt til min favoritt genser atm, haha! Ellers så hadde jeg det utrolig morsomt i går på "LAN" med klassen. De andre klassene klaga så på at det var så kjedelig noen ganger, men vi hadde det morsomt hele tiden. Vi var hypre så og si hele tiden. Skjedde utrolig mye, thihi! ♥

New in

Bik-bok (husker ikke pris)

I forrige uke var jeg i byen med farmora mi, var kjempe koselig! Trenger å ha noe annet å tenke på nå for tiden, så var godt å komme meg ut litt. Jeg fikk ganske mye av farmora mi, men siden jeg ikke orker så mye i dag, tok jeg bare bilde av den ene genseren jeg fikk. Den andre er nemlig til vask uansett. Jeg fikk også noe sminke av henne, hehe. Er i hvert fall kjempe fornøyd med det jeg fikk. Jeg beklager også for at det er en uke siden jeg blogget, eller noe sånt? Men ja, jeg skal PRØVE å skjerpe meg, har jeg sikkert sagt tusenvis av ganger før også, ehe. Hva syntes du om genseren?

New in - owl

Etter at mamma kom hjem istad, så hadde hun kjøpt noen fine øredobber til meg! Jeg ble i hvert fall utrolig fornøyd og glad for de. De var jo så utrolig fine, hehe. I morgen skal jeg til Merethe, gleder meg kjempemasse! Men nå må jeg nesten fortsette med en sånn teit naturfags-lekse. Vi skal lage en brosjyre og vi skal bli ferdige med den på skolen i morgen, men jeg har ikke startet en gang.. Såeh, ja. Hva skal du i morgen? Hva syntes du om øredobbene?


Nye sko

Igår (tror jeg?) så var jeg i byen å kjøpte meg noen nye sko. Kjempe fornøyd med kjøpet. Jeg trengte noen sånne fest-sko. Var altså i byen igår med Ann Selda, Lasse og Lasse. Var kjempe moro! Vi var også vitner til at det var en mann som holdt på å drukne. Det gikk bra med han da, men han svømte liksom der hvor det var strøm i vannet. Men her er innkjøpet mitt:Fra Bik-bok  og kostet 199,-

New in


Nå er Merethe her og skal overnatte her fra idag til i morgen, skal bli kos. Istad var vi i byen og så litt rundt på ting og sånt. Jeg fikk kjøpt meg en ny genser, som jeg likte veldig godt! Senere skal vi på kino med noen fler på Tina og Bettina, gleder meg kjempemasse! Hva skal du senere idag? Skal du på kino?Genser / Vero Moda - 160,-

 

Ny bukse


Bukse fra Bik-Bok - kr.99,- (kosta egentlig 199, men var på salg 50%)

Husker ikke pris på denne greia.


Endelig fikk jeg kjøpt meg en ny bukse også sånn "sølvkuler" som Lotte, Karine og meg skal bruke litt senere idag. Jeg er klar over at det har vært veldig mye innkjøp de siste dagene, hehe. Men jeg liker å kjøpe nye ting, så. Men i hvertfall, senere idag så skal Lotte og Karine overnatte her. Karine overnatta her fra igår til idag, så skal hun overnatte her en dag til, og så kommer Lotte! Det blir gøy, hihi. Lotte har aldri hvert hos meg før heller.

♥ Hva har du gjort idag?

Dagens innkjøp


Solid black eyeliner by H&M - kr 19,50,-

Sånn greie (?) - kr. 19,50,-

Dipliner by H&M - kr. 39,50,-

Foundation fra Maybelline - kr. 149,-

Singlet fra H&M - kr. 149,-


Da fikk jeg vært i byen idag også da, med Laura. Hun kom hjem fra Tenerife igår, har jo ikke møtt henne på 2 uker! Var ikke så mye å gjøre i byen enn å snakke og bare se på klær og sminke og litt sånt. Jeg ble i hvertfall veldig fornøyd med kjøpet!

♥ Hva syntes du om innkjøpet?

Ny parfymeMamma var så snill å kjøpte parfyme til meg idag. Først så sa hun at hun hadde en overaskelse til meg, og gjett om meg ble nysgjerrig. Så fikk jeg en utrolig god parfyme av henne! Ble kjempeglad. Nå snart kommer Karine til meg, så skal hun overnatte her, gleder meg også veldig til det, hihi.

♥ Har du noen planer for resten av dagen?
Byen
Jeg stikker til byen senere idag. Jeg føler jeg har hvert utrolig ofte i byen nå, hehe. Men uansett, senere så skal jeg vise dere hva jeg kjøpte. Jeg reiser med Sofie, Caroline og Stine. Er ikke helt sikkert at Stine og Sofie kan da. Er kjempe lenge siden jeg har sett Stine og Sofie. Caroline så jeg for to dager siden elns, på lørdag.

♥ Skal du til byen idag?

Nytt smykkeJeg var i byen idag også, og der fant jeg dette smykke på H&M til bare 49kr. Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe det da, hihi. Først så var jeg bare i byen med Hans Erik, var ikke akkurat så mye å gjøre da. Men så ville han hjem og jeg ville fremdeles se litt i butikker og sånt. Så jeg var i byen i ca. 1-2 timer til. Etterhvert som jeg ble ferdig skulle jeg ta bussen hjem igjen. Og mens jeg venta på bussen, satt en sånn 16-åring ved siden av meg og begynte å prate med meg.. Det var litt kleint, haha.

♥ Hva har du gjort idag?

Dagens innkjøp fra SverigeDen toppen i midten kjøpte jeg i Norge her om dagen, men jeg tok den med fordi jeg ikke har vist den før. Om dere lurer så holder jeg på å laste ned videoen nå, men det tar litt tid. Jeg fikk det ikke til å funke igår, men skal prøve så godt jeg kan for å den inn på bloggen idag/ikveld.

♥ Har du hvert i Sverige idag?

 

Bytur med Stine

Jeg har da endelig fått med meg noe hjem fra byen. Jeg har alltid vært kresen på klær, men endelig fant jeg noe som jeg kan gå med. Jeg ble ganske fornøyd med klærna jeg kjøpte. Jeg var så dum at jeg tok å kastet prislappene, så jeg får ikke sagt prisen så veldig bra. Men jeg husker hvor jeg kjøpte klærna fra da. Men her kommer bildene.

Singlet 75kr fra Bik Bok. Men alt er fra 30% i butikken på torsdag, fredag og lørdag.

Shorts: (husker ikke pris) men kommer fra Cubus.


Singlet 75kr og er fra Bik Bok.

Hva syntes du om klærna jeg kjøpte?

 

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits