forandringen min på 3 år

Hallo ♥ Har jo blogget på denne bloggen i over 3 år. Og syntes egentlig det er utrolig morsomt å se tilbake på hvordan jeg så ut og hvordan jeg blogget før. Utrolig hvor mye man egentlig forandrer seg på så få år. Føler jeg ser mye mer eldre ut i ansiktet og stilen min har forbedret seg en del. 

Men herregud for et kjedelig vær det er ute.. Blåser og er helt grusomt mye regn. Hater virkelig slike dager som det skal regne så mye og ikke minst blåse. Får jo ikke noen fine bilder ute om jeg skal ta det heller.. Så nå venter jeg egentlig bare på at snøen skal komme, for jeg hater virkelig alt med høsten. Trist og kjedelig. 

Her er meg for 2 år siden. Våren 2012.

Og for et år siden, våren 2013.

Og meg i år, høsten 2014. Syntes dere jeg har forandret meg? :-) 

latest on instagram

Heihei! Tenkte å vise dere de siste bildene jeg har lagt ut på instagram. Jeg ser etter litt inspirasjon, så hadde vært fint om dere kunne skrevet ned instagrammen deres, så kanskje jeg begynner å følge dere ♥ Min er @maleneniilsen Hva heter du på instagram? 

10 fakta om meg

Heihei ♥ Syntes egentlig det alltid er interessant å lese slike innlegg selv, så tenke jeg også kunne ha et slikt innlegg. Det er også en bra måte for at dere lesere blir litt mer kjent med meg som person. 

1. Jeg er veldig sjenert om jeg er med flere personer av gangen, men om jeg er alene med noen eller er med mange jeg kjenner samtidig er jeg ikke sjenert i det hele tatt.

2. Jeg er liveredd for edderkopper. Jeg begynner bokstavelig talt å grine om jeg ser en. 

3. Jeg har 3 halvsøstre.

4. Jeg er egentlig mørk blondine.

5. Jeg er født 09.april 1999, så er 15 år gammel.

6. Jeg syntes det er dødskleint å ta bilder av meg selv i offentlighet.

7. Jeg er avhengig av tyggis...

8. Jeg sitter vanligvis å ler meg ihjel om jeg får "hate" eller om noen prøver å rakke ned på meg over nettet. Skjønner ikke at folk klarer å synke så lavt.

9. Jeg syntes det er kjempe koselig å bli kjent med nye mennesker, men hater å møte folk alene.

10. Om jeg får vite at noen jeg kjenner/eller ikke kjenner ikke har det bra, vil jeg gjøre alt jeg kan for å personen til å ha det bra.. Liker ikke å se folk slite..Det var isåfall 10 ting om meg, kanskje vi har noe til felles?

wants from nelly

Hei! ♥ Idag tenkte jeg å vise dere litt hva jeg ønsker meg fra nelly! Er så utrolig mye fint man kan få kjøpt der! Men jeg bare elsker disse tingene på bildet under. Jakken står vel først på listen, ettersom jeg ikke har noe ordentlig god vinterjakke til vinteren. Så gleder meg til jeg får kjøpt den snart! 

Men nå får jeg nesten starte med leksene! Håper dere får en fin dag videre :-)Genser: HER // Klokke: HER // Sko: HER // Topp: HER // Jakke: HER // 

Hva syntes dere? :-) 

et lite hei fra meg igjen

Heisann! Ville bare legge til et lite innlegg siden det er så lenge siden sist. Jeg kommer ikke til å starte med bloggingen enda, men jeg sparer til en Macbook air, og er allerede på god vei. Kommer til å ta littt tid til, til jeg får den. Men isåfåll så tenkte jeg å starte å blogge når jeg fikk den. Som sikkert er i februar eller mars en gang. Spørs bare når jeg får råd.

Ellers så har jeg vært syk de siste dagene, kan hende jeg har fått lungebetennelse igjen ellers så er det bare influensa.
Har du macbook air eller pro? Er du fornøyd med den?

pause/slutta.

Hei! Jeg vil bare informere alle sammen at jeg ikke vil blogge stort mer. Mista all lyst for dette for tiden. Om jeg har slutta eller bare tatt en pause, det vet jeg ikke. Men jeg kommer nok ikke til å blogge mer på en stund. Selv om jeg alltid har hatt et stort ønske om å komme meg lenger opp på blogglisten, men jeg blogger ikke bra nok. Og jeg klarer heller ikke få av tid til å blogge bra heller. Jeg velger derfor ta en stor pause, men kanskje jeg starter igjen en gang, men det vet jeg ikke. Jaja, Ses kanskje en gang igjen. (Kan hende jeg blogger kun når jeg har tatt bilder og skal legge de ut på instagram)

- Takk for meg.

weheartit - inspiration

Hallo! Senere i dag skal jeg trene og så ta turen opp til en klubb, også skal jeg bare være der frem til halv ti eller noe sånt, så reiser jeg hjem igjen. Ellers så er det ikke spesielt mye mer som skjer idag egentlig. Skal bare slappe av videre og glede meg til helgen! Ikke at jeg vet jeg skal noe, men skal bli godt med helg igjen bare, hihi.

Legger bare ut noen bilder som jeg fant på weheartit.com som jeg syntes var utrolig fine! Jeg elsker å se slike innlegg på blogger, så tenkte bare jeg kunne ha et sånt selv også :-))Hva syntes du om inspirasjonen?

Trening!

Hallo! Er så utrolig deilig å tenke på at jeg har funnet noe å gjøre på fritiden min! Istede for å henge på et kjøpesenter 24/7, så har jeg heller tatt valget å starte å trene minst 4 ganger i uka! Også har jeg faktisk begynt å få i meg sunnere mat og mye mer vann. Har allerede klart meg 3 dager alt, og skal klare dette lenge. (Håper på det da i hvert fall)

Ellers så har jeg hatt en utrolig fin dag. I siste time på skolen hadde vi fysisk aktivitet og helse, så trena og sånt da, og stakk å trena igjen med en gang jeg kom hjem!

Vil også bare advare om at jeg må blogge fra mobilen nå, fordi pc'en min er i sin egen verden idag ..Follow me on instagram

Hallo! Er så ufattelig sliten idag kjenner jeg. Orker absolutt ingenting! Skulle også egentlig møte noen folk idag, men tror faktisk ikke at jeg orker det en gang. Så velger heller å slappe av litt hjemme. Gleder meg nå egentlig bare til det er helg igjen. Sove lenge, null lekser .. Åå, savner det allerede.

Også siden jeg ikke orker noe, altså da orker jeg ikke en gang ta bilder! Så legger jeg heller ut instagramen min her! Heter maleneniilsen om du vil se flere bilder enn det jeg legger ut på bloggen min! Follower noen tilbake :-)Hva heter du på instagram?

tar en ukes pause fra blogginga

Hallo! Da vil jeg si bare at jeg tar en ukes pause. Fikk ikke blogget igår, som jeg sa jeg skulle, så da gjør jeg det heller nå. Er på tide at jeg trenger en uke med pause, det å tenke på at jeg ikke trenger å blogge i det hele tatt. Men såklart kommer jeg nok til å savne det en del også da, må jeg si.

Ellers så håper jeg alle fortsatt har en god sommerferie :-)tips til hvordan du kan bli en bedre blogger

Ha et fint og ryddig design. Det er mye koseligere å komme på en blogg med et ryddig og fint design, enn å komme på en blogg med masse farger og rotete design. Så finn deg et fint og ryddig design med fine lyse farger. Ikke et design med blanding av sterke farger, som gult og rosa. Etter min mening så vil ikke det bli noe spesielt fint. Trenger ikke være så mye greier på designet ditt heller, er greit med noe enkelt noe.

Bruk bilder i hvert innlegg. Etter min mening blir innleggene mye finere og spennende å lese om du bruker bilder! Og da mener jeg bilder i fin kvalitet og i en stor og fin størrelse som passer designet ditt. Jeg laster feks. opp bildene mine i 800px; og det er det som passer til designet mitt!


Skriv bra. Om jeg kommer inn på en blogg og ser kjempe masse skrivefeil, klikker jeg meg ut med en gang. Er ikke så koselig å lese innlegg hvor setningen feks. er slik "idag var jeg utte på hyta". Men selvfølgelig, noen skrivefeil skjer. Og helst husk komma og punktum! Noe av det jeg hater er å lese setninger uten komma og punktum. Og helst ikke med for mange tegn, som " Idag var jeg ute med venner xD <3 <3 :P " Greit med et smilefjes en gang i blandt, men ikke for mye av det.

Vær positiv og glad. Jeg elsker å komme på blogger hvor jeg ser bloggeren smiler og skriver ganske så positive innlegg, og ikke klager over alt som skjer. Er mye bedre å være positiv og glad, enn negativ og sur.Oppdater bloggen ofte. Jeg er ikke så veldig flink på dette selv. Men jeg liker best når bloggeren oppdaterer bloggen ofte! Flere vil nok besøke bloggen din om de vet at du blogger ofte og bra. Gjerne helst hver dag! Men du trenger ikke overdrive med innlegg heller. Ikke sånn 6-7 innlegg om dagen. Tror ikke det er så mange som klarer det heller, men dere skjønner hva jeg mener forhåpentligvis.

En fin header. Det har skjedd meg utrolig mange ganger at headeren er veldig rotete og ødelegger mye av bloggen din. Jeg selv klarer ikke lage header, så jeg får heller noen på www.headerplease.com til å lage for meg. Utrolig mange flinke der! Anbefaler dere virkelig å legge inn et ønske, så kanskje dere får en kjempe fin header av en der.

__________________________________________________________________________________________________________

Hva syntes dere om tipsene?

jeg mistet selvtilliten min helt

Helt siden jeg flyttet fra Skien til Porsgrunn, begynte alt. Jeg la en del på meg når jeg skulle opp i tredje klasse. Og det var da noen begynte å mobbe meg. Jeg hørte stadig "kom igjen da tjukka" og slike ting. Ord sårer, og det er vanskelig å glemme det. Årene gikk og jeg ble fremdeles mobbet pga. kroppen min. Jeg så meg selv i speilet flere ganger og så meg selv som feit, stygg, ekkel osv ..Selvtilliten min gikk helt til 0.

Jeg syntes kroppen handler alt for mye for oss ungdommer/barn. Alle er forskjellige og unike på hver sin måte! Jeg vil bare komme frem til at du må ikke la andre ødelegge den selvtilliten du har! Jeg idag har heldigvis bygd selvtilliten min opp igjen selv om jeg ble mobbet en del når jeg var yngre og blir det innimellom enda. Og jeg vet at det er flere der ute som blir/har blitt mobbet.Jeg kan i dag gå ut uten å tenke på hva andre syntes om meg! Liker de meg ikke, neivell.. Da liker de meg ikke. Sånn kommer det alltid til å være, og det er ikke noe du får gjort med det. Og jeg har heldigvis så utrolig mange venner som støtter meg og hjelper meg igjennom tider som ikke er så lett!Hva mener du?

1 år og en dag siden sist ...

Hei! Skulle egentlig lage dette innlegget i går, men hadde ikke så mye tid. Men i dag er det 1 år og en dag siden sist jeg så min kjære lille hund, Tassen. Jeg husker ikke noe annet enn han i livet mitt, siden vi fikk han allerede når jeg var 1 år. Det er utrolig fort tiden går, og jeg kjenner at det fortsatt er uvant uten han i livet mitt. At en hund kan bety så mye, er ikke rart i. Tassen var helt spesiell i forhold til andre hunder. Jeg kan nesten skrive en hel bok om hvor mye jeg savner han!

04.juni 2012 var den tristeste dagen min på lenge. Når vi var inne på det ene rommet og dyrlegen sa vi kunne få tid til å si hade til deg, visste jeg det. Dette var siste gang jeg kom til å se deg. Jeg brukte tiden godt mens tårene rant nedover kinnet mitt. Når dyrlegen kom inn igjen med sprøyten, begynte jeg å gråte bare enda mer. Sprøyten ble satt inn, og etter noen minutter lå du bare der. Jeg så deg inn i øynene og skjønte det, du var dø .. Min aller beste venn var dø ...Jeg har også laget en video om han. Jeg har delt denne videoen og bildet før på bloggen, men deler det igjen.

Har du mistet et kjæledyr før?

derfor har jeg ikke blogget

Hei! Jeg er fult klar over at bloggingen min er ganske dårlig for tiden. Jeg har sagt dette her tusenvis av ganger før, og jeg tenker enormt mye på bloggen og tar den ganske så seriøst. Men når man har så ufattelig dårlig immunforsvar sånn som meg og blir syk så ofte, så er det ikke så lett å blogge hele tiden. Jeg skulle så ønske jeg kunne blitt friskere og mye flinkere med bloggen min. Målet mitt er i hvertfall å sette mer av tid til bloggen. For jeg har et enormt ønske om å komme meg lenger opp på listen, noe jeg egentlig aldri får til. Men jeg gir ikke opp!Dagene går jo fremover og jeg har utrolig mye å tenke på for tiden, noe jeg har sagt tidligere. Ting er ikke som det skal og det er også en av grunnene til at jeg glemmer bort bloggen min noen ganger. Men jeg prøver i hvertfall så godt jeg kan!Ellers så har jeg fått kjøpt mye nytt og sånt, så har faktisk noe å blogge om i morgen! Kan nesten ikke gjøre det nå siden det er litt mørkt ute og blir utrolig dårlig bilder da, haha! Men ja, skal få prøvd å skjerpe meg litt nå som jeg er blitt litt bedre enn det jeg var når jeg startet å bli syk!

Har du også det litt dårlig for tiden?

 

Følg meg på facebook!

Hei! Siden jeg ikke godtar hvem jeg ikke kjenner på facebook, har jeg en sånn "følger" knapp som dere kan trykke på om dere vil følge meg. Jeg setter veldig stor pris på om dere følger meg. Og kan også hende jeg følger deg tilbake om du også har sånn "følger" knapp :-)

TRYKK > HER < for å komme til facebook profilen min.Har du sånn "følger" knapp på facebook?

Mine 5 bestevenner/jenter

Ettersom et etterspurt innlegg så tenkte jeg skulle ha det nå siden kameraet mitt gikk tom for strøm i stad. Så derfor skal jeg ha mine fem bestevenner, altså mine jentebestevenner.. Har en del guttebestevenner, så derfor blir det utrolig vanskelig å liksom si fem stykker!

 

Stine: På bildet under så er det Stine, vært bestevenn med henne kjempe lenge og hun betyr utrolig mye for meg! Vi har endelig fått kontakten igjen, siden vi klarte å miste den litt når ungdomsskolen startet.. Åhh, elsker alle de morsomme minnene vi har sammen!

 

 

Ann Selda: Hun har jeg vært kjent med nå i over et år! Og hun er også en av mine bestevenner, er så utrolig glad i henne! Vi har kjempe mange gode minner sammen, haha! Er så utrolig glad for at jeg ble kjent med henne!

 

 

Laura: Begynte å gå med henne mer i 6-7 klasse, og er så utrolig glad for at jeg ble ordentlig kjent med henne og ja, ble bestevenn med henne! Kan fortelle så utrolig mye til henne og vi har alltid noe å prate om, hihi!


 

Merethe: Åhh, er så utrolig glad for at vi ble kjent! Vi har så utrolig mye til felles og vi har alltid noe å prate om! Hahha, mange gode minner, og jeg er glad for at det skal bli fler! Vi finner alltid på så mye rart sammen. Åhh, elsker henne så utrolig masse!
Karine: Hun er barndomsvenninna mi! Bodde rett ved henne før og vi fant på noe med hverandre nesten hver dag! Har så utrolig mange gode minner med henne! Og har kjent henne utrolig lenge! Er så dumt at vi ikke finner på så mye med hverandre mer, men skal nok få fiksa det! :)

 

 

10 ting du kanskje ikke visste om meg!

Heii! Tenkte jeg skulle ha en sånn "10 ting du kanskje ikke visste om meg" syntes det er ganske morsomt å lese om det på andre sine blogger, så ville også ha det selv! Men her kommer det:

 

1. Jeg skal være med i et "film prosjekt" hvor vi skal spille i forskjellige scener og sånt, og filmen kan KANSKJE komme ut på kino! Håper virkelig det skjer, haha!

 

2. Jeg har vunnet "Norges fineste99'er" 2 ganger på samme side.

 

3. Jeg har blitt gjenkjent på byen pga. bloggen!

 

4. Jeg er totalt tyggisavhengi, så om jeg ikke har tyggis en dag, velger jeg heller å ikke snakke så mye og vente til jeg får en tyggis av en ..

 

 5.  Jeg elsker å synge, men synger ikke noe spessielt fint for å si det sånn ..

 

6. Jeg er utrolig følsom!

 

7. Jeg røyker og snuser IKKE!

 

8. Jeg bruker utrolig lang tid på å bli trygg på en person.

 

 

9.  Jeg er nesten aldri hjemme, har alt for mye annet å gjøre på fritiden!

 

10. Jeg elsker å ta buss alene, høre på musikk og tenke! Vet ikke helt hvorfor men ..

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg vil lese din blogg!

Heisann! I det siste har jeg mistet mye av blogglysten, jeg har ikke så mye inspirasjon .. Så trenger litt inspirasjon fra dere bloggere! Så jeg vil gjerne lese din blogg! Bare å kommentere hva bloggen din heter, så besøker jeg den og legger igjen en kommentar!
Hva heter bloggen din?

Kameraet mitt


Heisann!
Det er noen som har lurt på hvilket kamera jeg bruker til å ta bilder med i det siste! Så derfor skriver jeg det bare i et innlegg. Jeg bruker Canon eos 600D, jeg har bare det ene objektivet, men ønsker meg flere til jul, så kanskje jeg får noe da (?) Jeg er i hvert fall superfornøyd med det, og anbefaler også dere til å kjøpe det! Det er verdt pengene for å si det sånn og du får utrolig fine bilder! Hvilket kamera har du?

#Arkiv bilder.

blogger jeg leser

.. fra topplisten.. Jeg leser flere, selvfølgelig.. Men disse er de jeg er innom hver eneste dag og gjerne flere ganger om dagen! Anbefaler dere å ta turen innom altså. Tenkte kanskje jeg skulle lage en video "10 ting jeg irriterer meg over" snart, er jo så lenge siden jeg har lagt ut en video på bloggen min. Leser du noen av disse bloggene? Syntes du jeg burde lage en sånn video?Her er linkene til bloggene; 1. Betina - 2. Martine - 3. Erica - 4. Aurora

Nytt design

Hei! Er syk i dag da.. Klarer nesten ingenting.. Vil verken ha mat nesten, blir bare kvalm av tanken. Ellers så fikset jeg designet mitt i dag, blir så fort lei av designa mine, haha. Btw; om noen vil lage gratis header til meg, setter jeg utrolig stor pris på det altså! Hva syntes du om det nye designet?

FØR:

Etter:Anbefaling!Hei dere ♥

Jeg ville bare anbefale dere en sånn "renser" den er utrolig bra! Jeg prøvde den og huden min ble helt myk og ren! Det eneste du trenger å gjøre er å vaske ansiktet ditt veldig godt først, og så ta litt av den i ansiktet og masere det i ca. 1-2 min. Og så skylde det ut. Jeg pleier å ta det imens jeg dusjer *tips*. Jeg tror du kan få den på matbutikken, husker ikke helt pris da.. Men i hvert fall, så er jeg veldig glemsk, så jeg husker liksom ikke helt hvor jeg kjøpte den, haha.

Senere i dag skal jeg klippe håret mitt og stripe etterveksten min. Har ikke klipt meg siden i vår, så det var på tide! Jeg har jo fått utrolig langt og slitt hår, huff. Jeg skal ikke klippe så mye da, siden jeg liker å ha veldig langt hår, så det blir så lite som mulig, haha! Har du den "renseren" (vet ikke helt hva jeg skal kalle den)

JEFFREY CAMPBELLS

Heisann! Beklager for lite blogging, men jeg har ikke hatt så mye å blogge om til tider, men jeg skal skjerpe meg. Jeg vil jo ikke miste leserene mine. Jeg meldte meg på en konkurranse, bloggen hennes finnere dere > HER > Hun har en konkurranse om å vinne jeffrey campbells, og siden jeg har ønsket meg disse skoene i en evighet nå, så var dette en stor sjanse for meg å melde meg på. Jeg gikk inn på nelly.com og fant de jeffrey campbells skoa jeg ville ha. Nemlig disse: http://nelly.com/no/sko-kvinne/sko/festsko/jeffrey-campbell-905/lita-shoe-905001-14/

Og om jeg skulle være så heldig å vinne disse flotte skoene, så vil jeg bare si at størrelsen min er 38. Husk å meld dere på > HER <

Jeg har ikke tid til å legge ut noe bilde, men jeg skal få tatt noen bilder etterpå, så da legger jeg sikkert et bilde inn på dette innlegget.

Med i konkurranseNå ble det mange blogginnlegg idag, må jeg si. Men i hvertfall, jeg fant ut at Caroline Maria skulle ha en konkurranse om å vinne spotify premium i 3 måneder. Og jeg vil jo selvfølgelig melde meg på denne flotte konkurransen. Hadde betydd utrolig mye for meg om jeg vant denne konkurransen, jeg hører jo på musikk uansett hvor jeg er, hihi. Jeg vil også anbefale dere om å melde dere på, trykk > HER < for å melde dere på dere også. Btw; Jeg anbefaler også å lese bloggen hennes, jeg er fast leser der ihvertfall, hehe.

 

10 ting dere kanskje ikke visste om megFor at dere skal bli litt mer kjent med meg da, så kan dere få vite 10 ting om meg. Jeg har jo ikke akkurat noe spesielt annet å blogge om idag, er en helt normal og kjedelig dag. Men jeg skal på hytta senere idag da, men skal bare være der idag.

1. Jeg ble mobbet når jeg var mindre.

2. Jeg har utrolig dårlig selvtillit.

3. Jeg elsker is og kaker.

4. Jeg besvimer nesten hver dag.

5. Jeg er tyggisavhengig.

6. Jeg er veldig følsom.

7. Jeg syntes det er veldig morsomt å ta tullebilder.

8. Jeg begynte med sminke fast sommeren til 7.klasse.

9. Jeg hater når folk ringer meg når jeg sover.

10. Jeg elsker å pynte meg.

♥ Visste du noe om dette?

Er med i konkurranseJeg tenkte jeg ville være med i konkurransen som Alkri.blogg.no har laget. Og jeg som har ønsket meg disse jefferey campbell skoa en stund nå. For at jeg skulle være med i konkurransen måtte jeg skrive et blogginnlegg på bloggen min, så derfor skriver jeg dette her. Jeg ønsker meg de skoa i svarte, slik som bilde nederst til høyre er også ønsker jeg størrelsen i 38. For å bli med i konkurransen trykk HER.

♥ Er du med i konkurransen?

 

Rommet mitt og andre ting
Siden Karinel.blogg.no hadde tatt bilder av rommet sitt, ville jeg også gjøre det. Så derfor tok jeg noen bilder. Jeg vil male veggene mine hvite, og jeg tror jeg skal gjøre snart. Altså, jeg skal begynne å prøve å blogge litt tidligere på dagen. Men er ikke så lett når man sover til klokka 15:00 liksom. Det nederste bilde av bamsene er ikke mine daeh, men de var så søte.

♥ Hva syntes du om rommet mitt?

♥ Skal du noe spesielt ikveld?

Fra skapet mitt.

Heisann dere! ♥

Etter en venn av meg spurte om jeg kunne vise noen klær fra skapet mitt, så tenkte jeg at det kanskje var en god ide. Så jeg har tatt frem noen kjoler, shortser og topper som jeg liker veldig godt. Jeg skal bli en litt mer flnkere til å blogge. Jeg vil forandre litt på bloggen min og få et nytt design. Så om  noen av dere vet om noen fine gratisdesign, skriv det på kommentaren. Ikke bare det, men jeg skal faktiskt fikse en header. Og akkurat det å lage header er jeg ikke så veldig flink til, men jeg skal prøve mitt beste. På de bildene under så ble ikke lyset helt riktig og de ble litt utydelige, beklager det.

 


Toppene kommer fra Bik-Bok || Shortsene er jeg ikke helt sikker på hvor kommer fra.Kjolen kommer fra Gina Tricot, men er veldig lenge siden den ble kjøpt. (ignorer håret mitt nederst til venstre, haha)Også her er favoritt kjolene mine. Jeg aner ikke hvor jeg kjøpte dem da.

 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits