Jeg var null verdt

Hallo! Tenkte jeg kunne ha et litt annerledes innlegg enn hva jeg vanligvis pleier. For jeg kom aldri ut med en god nok grunn til hvorfor jeg sluttet å blogge. Bloggen min har alltid vært noe jeg har likt å holdt på med, jeg ville jo ikke slutte å blogge.. Men der og da, måtte jeg det bare.

Jeg hadde fått nok, nok av alt egentlig. Jeg var ikke den jenta som jeg hadde vært før. Jeg kom i en periode som de fleste sikkert har vært i. Alt var bare helt mørkt for meg, jeg så ingen utvei til å få det bedre. Jeg var null verdt. Jeg tok dumme valg, valg jeg angrer på nå idag. Jeg startet å gi faen i alt med skolen og slike ting som er ganske viktig. Viste null respekt for mine egne foreldre, og gjorde som jeg selv ville. Men det var jo ikke det jeg egentlig ville, men ting ble sånn. Jeg var sur og grinete hele tiden, jeg hadde jo ingenting å være glad for. 

Hver gang jeg skulle ta et bilde av meg selv til bloggen, følte jeg meg aldri fin på noen som helst av bildene. Jeg klarte det bare ikke, så jeg valgte å slutte. Jeg må med hånda på hjerte si at den tiden har vært den værste perioden i mitt liv. Jeg  følte meg aldri bra nok til noenting. Og kroppspresset var en stor utfordring for meg. Hvorfor var ikke jeg like tynn og fin som mange andre jenter? Jeg hadde jo de store låra og armene iforhold til alle andre. Ja, jeg følte meg feit. Det var ingenting posetivt i meg, alt var bare negativt. Jeg ville ha hjelp.

Jeg startet å snakke med noen, og tro det eller ei, men det har hjulpet meg på god vei. Det tok meg nesten et helt år før jeg nå idag har innsett at det er en utvei. Ting kan bli bedre, men det tar bare litt tid. Dette innlegget har jeg ikke skrevet for å få oppmerksomhet, for det er ikke det jeg er ute etter. Jeg vil bare gi et budskap til dere der ute som sliter med det samme som meg eller eventuelt andre ting. Aldri glem at det er en utvei for deg, du kan få det bedre. Du må bare være villig til å jobbe med deg selv, og gi alt. For jeg vet innerst inne, at du vil jo ikke ha det sånn som du har det. Du vil jo ikke være lei deg? Man vil jo være glad. 

Jeg er så glad idag at jeg faktsik har klart meg så bra, at jeg faktisk klarer å få et annet syn på meg selv enn det jeg har hatt. Jeg har blitt sterkere og takler ting mye bedre enn før. Jeg kan endelig si at, jeg er faktisk lykkelig nå. Og det kan du også bli, om du først er villig til det.


Bildene er tatt fra weheartit

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits