lenge siden sist ja?

Heihei! Nå er det en stund siden jeg har blogget sist, så tenkte kanskje jeg kunne komme med et lite innlegg. Har ikke noe interesse av å starte å blogge enda, men kanskje om noen uker eller måneder. Jeg får se hva jeg får tid til. Pleier å ha en del å gjøre om hverdagen nå som jeg trener veldig mye, og i tillegg til at det er en del press angående skolen. Og da prioriterer jeg selvfølgelig det istede for å blogge. Men kan heller kanskje blogge når det frister. For jeg liker virkelig å blogge, noe jeg har gjort i snart 5 år!

Ellers så har jeg hatt noen utrolig bra uker sammen med familie, venner og kjæresten. Har hatt en del jentekvelder og sånne ting, noe jeg syntes er utrolig koselig. Men ellers så går hverdagen min kun til skole, trening, venner, familie og kjæreste. Jeg gjør ikke akkurat noe annet spesielt enn det. Har dere hatt noen fine uker i det siste? :-) 

mandag

Heihei! ♥ Om ikke så alt for lenge skal jeg ned å trene med Oscar. Og eventuelt øve på prøven vi skal ha på torsdag.. FIkk ikke startet på den igår, så burde vel komme igang. Ellers så har jeg hatt en helt ok dag. Mandager er ikke akkurat favoritt dagen min, men må bare tvinge meg igjennom dagen og før jeg vet ord av det er det tirsdag alt!

Var ute å tok noen bilder istad, og må helt ærlig si at det ikke var dagen min idag til å ta bilder. Følte meg rett og slett helt forferdelig på alle bildene. Men må jo ha noen av de dagene også. Ha en fin dag videre alle sammen :-) Antrekk

Heihei ♥ Kom hjem for ikke så alt for lenge siden, var i byen med Camilla og Daniel fra klassen. Kjempe koselig! Tok også noen få bilder, men fikk ikke lastet de andre opp av en eller annen merkelig grunn. Så derfor velger jeg heller å prøve på nytt i morgen. Var kun det bildet under som ble lastet opp. Men jaja.. 

Hadde en ganske grei og enkel outfit idag og håper dere likte den! Også får dere ha en fin dag videre ♥ ♥ 

Sko: Toms // Bukse: Bik Bok // (T-shorte: Bik Bok, men man ser den ikke) // Skjerf: Vero Moda // Jakke: (?)

Hva syntes dere? 

antrekk

Heisann ♥ Da var søndagen her igjen, og vaskinga er gjort og har hengt opp klær til tørk. Så nå kan jeg bare slappa av litt før jeg starter på oppgaven vi har på skolen. Utrolig vanskelig oppgave, men skal nok få klart å gjøre en del idag. Var ute å tok noe bilder istad av et antrekk. Jeg går IKKE sånn idag, sannheten er at jeg egentlig har på meg joggebukse osv. Men jaja, håper dere likte anrekket isåfall.

Veske: Michael Kors (fake) // Skjørt: H&M // Sko: En skobutikk (husker ikke navnet) // Topp: Gina Tricot // Jakke(?)

Hva syntes du om antrekket? ♥

dagens antrekk

Hallo ♥ Akkurat nå sliter jeg med å finne en kjole jeg kan bruke til imorgen, ettersom vi skal ta klassebildet. Kjenner jeg faktisk gruer meg til det.. Er tross alt tiende klassebildet så vi skal jo pynte oss litt ekstra... Men jeg får håpe jeg blir fornøyd! 

For ikke så alt for lenge siden tok jeg noen bilder av antrekket mitt for idag. Håper dere liker det :-)
Sko: Toms // Skjorte: Tommy Hilfiger // Bukse: Bik bok // Veske: Michael kors 

Antrekk

Heihei! Våknet sånn rundt 11 tiden, og hadde egentlig planer om å hente skolebøkene på skolen idag, slik at jeg ikke trenger å henge så etter når skolen starter igjen. Men ettersom jeg ikke ble kjørt opp til skolen, orker jeg ikke. Orker ikke ta buss og tilbake, så får nok bare utsette det litt. Så istede for å hente bøkene gikk jeg ut for å ta noen bilder av antrekket mitt idag, håper dere liker det og har en fortsatt fin dag videre!

Må også bare si at jeg ble veldig overrasket igår, jeg hadde faktisk over 300 lesere igår! Helt sykt!

Sko: Converse // Bukse: Fra Bik Bok // Veske: Michael Kors // Topp: Gina Tricot // Smykke: Gina Tricot 


Hva syntes dere om antrekket? 


Onsdagens antrekk

Heisann! Som dere sikkert har lagt merke til har jeg ikke blogget noe sånn spesielt mye for tiden. På fredag hadde jeg husarrest og fikk ikke internett i det hele tatt, og da hadde jeg egentlig tenkt til å blogge, men ja, det kunne jeg da ikke. Resten av dagene vet jeg egentlig ikke helt hvorfor jeg ikke har blogga, men samma. Gidder ikke gå noe mer inn på det.

Siden jeg tok noen bilder på onsdag (?) tror jeg, så legger jeg de ut her. Elsker å ta bilder når det er høst! Det blir så fine bilder osv. Men jaja, håper dere fortsatt har en fin lørdag!

Hva syntes dere om antrekket? Skjerfet er fra Vero Moda - Skjorte fra VIC - Bukse fra Bik Bok - Converse fra en skobutikk

dagens outfit

Hallo! Er så lei av regn nå! Føler det er regn hele tiden, untatt igår da men.. Jajaa.. Ellers så hadde jeg en fin dag med en del folk igår! Og idag så har jeg bare slappa av i hele dag faktisk! Gleder meg bare enormt til i morgen da jeg skal få se Ann selda igjen etter 8 uker!

Skal også en tur til Oslo på lørdag for å shoppe litt, så lurte på om det var noen butikker som har mye fint jeg burde ta turen innom? Men uansett, slenger bare på to bilder av hva jeg går med i dag. Går btw med en svart shorts. Fikk ikke med hele antrekket, men samma. Det får gå!

Hva syntes du om bildene? Vet du om en butikk i Oslo city jeg burde da turen innom?

Todays outfit

Hallo! Søndager er jo som alltids ganske så kjedelige og lange, føler jeg i hvert fall da. Men en herlig tanke på at det faktisk ikke er skole i morgen er digg. Åhh, elsker virkelig sommerferie. Ellers så har jeg ikke gjort så mye mer enn å sola meg, rydda og vaska rommet mitt, som jeg alltid gjør på søndager.

Senere idag skal jeg bare sitte på rommet mitt og høre på musikk frem til jeg legger meg tror jeg nok. Ellers så slenger jeg bare på to bilder av antrekket mitt idag! :-)Hva syntes du om antrekket?

dagens outfit

Hei! Idag så var jeg på olavsberget med en del herlige folk! Men stakk litt tidlig siden jeg skulle på grillkveld med skolen. Var egentlig ganske koselig, men liiitt kjedelig også da selvfølgelig. Vi fikk jo møte på noen av de nye 8.klassingene som skal starte til høsten.

Jaja, ellers så har jeg ikke gjort så mye mer i dag. Tok bare noen bilder til bloggen. Men føler meg aldri bra på bilder når jeg tar outfits bilder siden jeg må ta med hele kroppen min (for å vise alt sammen) og det er noe jeg hater virkelig. Men fikk faktisk et bilde jeg tørr å legge ut på bloggen, haha! Resten legger jeg ut i morgen.JA, jeg har former og NEI, jeg liker ikke akkurat de formene jeg har heller ..

Likte du outfiten?

Gammel outfit

Hallo! Kom hjem for ca. en halv time eller time siden, siden vi har hatt tentamen idag. Gikk greit, men ble utrolig dårlig så måtte bare kjappe meg og så reise hjem.

Ellers så tenkte jeg skulle ta meg ned kjapp tur innom byen for å se om det er noe sommertøy som jeg kan kjøpe meg. Trenger virkelig noe nytt sommertøy har jeg lagt merke til. Er litt lat nå så orker ikke ut for å ta noen bilder, så legger heller til et bilde av en outfit jeg tok ifjor! En enkel og grei outfit!Hva syntes dere om outfiten? Hadde dere tentamen idag?

dagens antrekk

Hallo!

Blir bare et kjapt innlegg før jeg stikker ut! Men isåfall, hadde samfunnsfag prøve i dag, skal si det gikk dårlig. Men gjorde mitt beste da! Ellers så skal jeg ned til down town senere, eller egentlig nå snart. Må bare spise og gjøre litt diverse andre ting først. Ellers så skal jeg øve til musikkprøva som er i morgen! :-)

Hahah, cp arm! Jaja, men hva syntes dere om outfiten? BTW, dere ser ikke hele da, men hater at beina mine blir med på bilder ..

Dagens outfit 23-03/2013

Heihei! ♥ Akkurat nå var søstra mi og meg ute å tok noen bilder. Også venter jeg bare nå på at Karine skal komme, siden hun skal overnatte her i dag! Gleder meg kjempe masse, har jo ikke sett henne på en evighet! Skal få prøvd å tatt noen bilder når hun kommer, hihi! Ellers så hadde jeg det utrolig koselig på bowling i går med Ole, Ann Selda og Laura, må få gjort det igjen!

 
// Fikk sola i trynet // Hva syntes du om outfiten? Hva skal du i dag? God påske alle sammen btw!

dagens outfit 26/02-2013

Hei! Tok et bilde av outfiten min tidligere i dag, altså før jeg klipte meg! Har nemlig klipt håret mitt idag, legger ut bilde i morgen siden da har jeg tatt etterveksten min også. Det ble ganske så kortere, men mye finere og ikke lenger slitt! Herlig å tenke på at det er mye lettere å gre det! Haha! ♥

 Bare prøv å ignorer den utrolige fine bakgrunnen, haha! huff! Hva syntes dere om outfiten?

dagens antrekk 02-02/2013

Hei! Legger ut antrekket mitt for i dag, siden jeg ikke har så mye bedre ting å gjøre akkurat nå. Sitter egentlig på rommet mitt og er kjempe lykkelig, siden fikk vite at vi skal få hund i mars! Gleder meg allerede kjempemasse! Vi skal få en Toller for de som lurer, hihi. Men her er antrekket for i dag.

 

Kanskje litt utydelige bilder .. Men det får være. Hva har du gjort i dag?

 

dagens outfit 14-01/2013

Hei! Jeg orka ikke gå ut i dag i tillegg til at jeg hadde noen lekser jeg måtte gjøre. Så gjorde det bare inne. Skal ikke noe spesielt etterpå. Ellers så er uka egentlig full av planer, samme som helga. Skal også ut med noen av venninnene mine som jeg ikke har vært med lenge! Gleder meg!


 

Hva skal du i dag daa? Hva syntes du om outfiten?

Dagens outfit 02-12/2012Skjorte fra Only kr. 229,- / Skjerf fra Only kr. 129,- (men var 50% på alle skjerf) / Sko fra DNA kr. 800,- og noe / Bukse fra (?) 


Heisann! Endelig funker nettet mitt, så jeg får blogga litt. Tok litt outfit bilder istad da, slik at jeg hadde noe å blogge om i dag, thihi. Har skjedd utrolig mye i det siste, så har jo i tillegg ikke fått tid til å blogge, men etter jul kommer jeg vell sikkert til å bli flinkere. Har besøk av Laura nå da, vi har en del å prate om så vi bare skravler i vei, haha! Hva syntes du om outfiten?

Outfit 05.11/12

Heeii! Kom hjem for ca. en halv time siden. Var kjempe trøtt på skolen i dag, holdt på å sovne flere ganger i timen.. Ellers så klarte jeg jo å søle noe greier på buksa mi og på mange andre sine ting, huff.. Visste bare ikke hvordan man skulle åpne den greia, så valgte heller å rive av hele dritten, noe som endte med at jeg ble fult av sånn hvite greier.. Og ikke bare det, jeg har egentlig en skikkelig dårlig dag i dag, føler meg bare helt ræva i dag, haha! Btw; jeg gikk ikke med disse klærna på skolen i dag, fant bare noe vi hadde hjemme.. Var du på skolen i dag? Hva syntes du om outfiten?

Outfit 21-10/12

Da har jeg fått tatt noen outfit bilder for i dag. Det er søndag, som vil si at jeg skal bruke dagen min til å gjøre lekser, vaske rommet og ja, slappe av etter det. Det er ikke første gang jeg sier dette, men jeg hater rett og slett søndager, er absolutt ingenting å finne på egentlig. Alle folk pleier vanligvis å være i byen, men den er jo stengt på søndager. Også er det jo klubber og sånt, men ingen av de er åpne på en søndag. Så, ja. Kjedelig dag. Hva syntes du om outfiten? Hater du søndager?

Outfits

Nå har Karine og meg vært ute å tatt noen bilder av outfitsen våres. Enkle og greie outfits, hehe. Når jeg kommer hjem i dag skal jeg ut for å møte noen, er ikke sånn helt sikker på hvem som er der da. Ellers så er jeg ikke sikker på hva annet jeg skal i dag. Var i hvert fall kjempe koselig å overnatte hos Karine i dag! Jeg ble veldig trøtt så jeg la meg litt tidligere, mens Karine lå å så på castle, helt til klokka 04:45. Skjønner ikke at hun klarte det! Hva skal du i dag? La du deg sent i dag/i går?

Høstferie!

Har ikke fått blogget før nå! Men dagen idag har vært utrolig slitsom, så ja. Beklager utrolig mye for det! Men skal i hvert fall prøve å oppdatere dere en del i morgen. Endelig er det høstferie, og den startet også ganske bra. Eller, ikke på skolen da, siden vi hadde orienteringsdag, og det er ikke akkurat så utrolig morsomt, haha. Senere så stakk jeg på grønli-klubben med Ann selda og en del andre, var kjempe moro! Men ikke når vi skulle hjem og bussjåføren ikke ville ha oss på bussen.. Hva har du gjort i dag? Har du høstferie?

Har ikke noen bilder fra i dag, så slenger på outfit bilde fra i går, enkel og grei outfit.

Stikker til Laura - outfitSkal først og fremst få i meg litt mat før jeg drar, men etter det så reiser jeg opp til Laura. Jeg skal ta med meg kameraet mitt slik at det blir noen bilder til dere etterpå (med mindre jeg glemmer å ta med kameraet) Men isåfall, er ikke noe spesielt vi skal gjøre. Men jeg fikk i hvertfall vite at Laura hadde fått seg en kattunge igår(?) Så det blir sikkert noen bilder av den, hehe. Skoledagen idag gikk helt fint, var som alle de andre dagene, var liksom ikke noe som skjedde. Siden jeg ikke har noe annet å ta bilde av, tok jeg bare bilde av outfiten min idag. Hva skal du idag? Hva syntes du om outfiten?


Dagens outfit

Siden jeg må kjappe meg litt, tok jeg bare noen ganske kjappe bilder av outfiten min idag. Jeg skal nemlig til Skien for å finne på noe med Karine. Det skal bli kos. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal ta bussen ned dit også, eller om jeg blir kjørt. Men skal i hvertall ta bussen hjem.

♥ Hva skal du idag?

Dagens outfit

Nå skal jeg reise på hytta med Stine, det gleder jeg meg til. Imens så tok jeg noen bilder av outfiten min. Jeg skal på vannet, så da tok jeg bare på meg noe utrolig lett noe. Orker ikke være så nøye da, hehe. Skal bare tilbringe dagen min i sola, så håper på at jeg kan bli enda mer brunere!

♥ Skal du tilbringe dagen din i sola idag?

 

 

Reiser til Karine

Idag skal jeg overnatte hos Karine, det gleder jeg meg kjempe mye til. Er vell ikke lenge til så reiser jeg, men moren og faren min må bare komme hjem først. Og forresten, jeg må jo ikke glemme at Karine også har blogg. Trykk > HER < for å komme inn på bloggen hennes.Jeg fikk tatt bilde av outfiten min idag, så her kommer den.♥ Hva syntes du om outfiten?

Gårsdagens outfit

Hei alle sammen ♥

Idag så skal Merethe, Jesper, Laura, Stine og kanskje noen fler + meg reise til byen. Vet ikke akkurat helt hva vi skal gjøre der, men bare se litt rundt og snakke og litt sånt. Vi våknet ganske så tidlig idag. Nå sitter vi bare inne på "spillerommet" mitt og spiller, hihi. Siden jeg ikke har noe mulighet til å ta noen bilder akkurat nå, så kommer gårsdagens outfit, både Merethe sin og min.

Her er min:

Og her er Merethe sin:
Bildene blir i forskjellig størrelse.

♥ Hva syntes dere om outfitsa?

 

Dagens outfit

Hei dere ♥

Jeg tenkte veldig mye på å få meg nytt design, jeg blir aldri fornøyd med de jeg har. Men jeg håper jeg kan ha dette en veldig god stund nå. En header kommer senere, skal nemlig lage den selv og det kan ta litt tid.. Siden jeg har mast så mye på Charlotte, så lager jeg den selv denne gangen. Men isåfall, Karine tok noen bilder av meg ute istad, så her er outfitsen jeg går med i dag. Enkel og grei.Btw; Vet dere ikke ser så mye av outfiten, ehe.
Dagens outfitDette er outfitsen for idag.. Jeg bruker den nye toppen som jeg kjøpte. Jeg må også se å få stripa håret mitt igjen, har jo begynt å få ettervekst. Jeg er ikke så veldig glad i å bli tatt bilde av  sånn at beina mine syntes. Er bare ikke fornøyd med dem. Føler de er for store. Jeg har tenkt å lage et "trenings-skjema" senere idag, jeg må seriøst komme meg litt i form. Også ikke bare spise usunt, sånn som jeg gjør hele tiden. Jeg går jo på håndball, men jeg har planer om å slutte da, men slik at jeg får gitt skikkelig innstats før jeg slutter til neste år en gang.

♥ Har du et "trenings-skjema"?

Dagens outfit


Jeg har ikke gått med dette i hele dag, men jeg bytter klær ganske ofte på dagen, så dette er det jeg går med nå. Jeg tok også å krølla håret mitt istad, vil ikke akkurat si at det ble så veldig fint. Var faktiskt første gangen jeg gjorde det selv. Nå sitter Karine og meg å ikke gjør noe spesielt, bare slapper av.

♥ Hva syntes du om outfiten og krøllene/bølgene?

Dagens outfitDet ble litt lyst, men det får så være. Jeg tok bilder med Karine igjen. Du kan se flere av bildene på Karine sin blogg her. Når jeg var i byen istad så fikk jeg ikke kjøpt noe fordi jeg hadde ikke penger, fordi moren min stakk ut. Nå sitter vi bare på rommet mitt og er på pc'en våres + at vi hører på musikk. Skjer vel ikke så mye mer idag enn å bare kose oss. Tror vi skal på butikken senere idag da.

♥ Hva syntes du om outfiten?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits