lenge siden sist ja?

Heihei! Nå er det en stund siden jeg har blogget sist, så tenkte kanskje jeg kunne komme med et lite innlegg. Har ikke noe interesse av å starte å blogge enda, men kanskje om noen uker eller måneder. Jeg får se hva jeg får tid til. Pleier å ha en del å gjøre om hverdagen nå som jeg trener veldig mye, og i tillegg til at det er en del press angående skolen. Og da prioriterer jeg selvfølgelig det istede for å blogge. Men kan heller kanskje blogge når det frister. For jeg liker virkelig å blogge, noe jeg har gjort i snart 5 år!

Ellers så har jeg hatt noen utrolig bra uker sammen med familie, venner og kjæresten. Har hatt en del jentekvelder og sånne ting, noe jeg syntes er utrolig koselig. Men ellers så går hverdagen min kun til skole, trening, venner, familie og kjæreste. Jeg gjør ikke akkurat noe annet spesielt enn det. Har dere hatt noen fine uker i det siste? :-) 

Fruktsmoothie oppskrift

// Etterspurt innlegg

Hei! Nå har jeg akkurat blitt ferdig med å lage smoothie. Og tenkte å vise dere hvordan jeg pleier å lage en av de beste jeg vet! Den bruker litt lenger tid, men om noen ønsker kan jeg også vise den letteste måten å lage smoothie på,  som tar deg toppen 3-5 minutter å lage. Men her er isåfall en oppskrift på en fruktsmoothie!

Dette trenger du:

  • En moden banan
  • 1 appelsin (skrelt, ev steiner fjernet)
  • 1 eple (skrelt, kjernehus fjernet)
  • 1 kiwi
  • 10 friske jordbær
  • 1 dl blandet fruktjus
  • 5 isbiter

Først knuser jeg isbitene i blenderen, og deretter heller oppi alle ingrediensene, og blender de sammen. Og så har du fruktsmoothie! Veldig enkelt å lage, også veldig godt! Anbefales å prøve ut :) Hva syntes dere?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits