Man forandrer seg mye på et år

Oi, jeg fant noen bilder på pc'en min som ble tatt i fjor.. Ble egentlig helt sjokkert på hvor mye jeg har forandret meg. Jeg var syk på de bildene under da, hadde akkurat hatt lungebetennelse. Forresten, jeg beklager for at jeg ikke blogget i går .. Men jeg har fått influensa, så orker nesten ingenting.. Ligger med feber og har utrolig med smerter..

2011:I ÅR:


Godt nyttår alle sammen! ♥

#snow #winter

Hei alle sammen! Nå kom Karine og meg nesten akkurat inn. Vi tok noen bilder, men det er så utrolig tåkete i dag, så bildene ble ikke så veldig bra i akebakken akkurat. Jeg ble ikke akkurat så fornøyd med de bildene sm ble tatt av meg, jeg så litt sånn, rar ut .. haha! så jeg tar ikke å legger de ut, hahah!Hva syntes dere om bildene?

God morgen

Hei! Nå skal Karine og meg snart ut for å ake, haha! Lenge siden jeg har gjort det skal jeg si deg! Isåfall så la vi oss kjempe sent i går! Så våknet ganske så sent i dag. Skal være hos Karine helt til kvelden en gang, hihi. Lagt merke til at håret mitt har blitt en del lenger i det siste, jaa.

 Hva syntes du om bildene? Hva skal du i dag?

Ble du linket?

Heisann! Litt sen blogging i dag da, men jeg fikk i hvert fall tid til å blogge! Jeg sitter nå i Skien med Karine, skal overnatte her. Det skal bli koselig! Ellers så la jeg meg klokka 06:00 i dag tidlig, så sov kjempe lenge i dag, haha! Siden det var så få som meldte seg på linkereunda mi, tar jeg bare alle sammen.

 

http://karineloberg.blogg.no/ Kjempe fin blogg og en utrolig fin jente! Karine er også hun jeg overnatter hos nå ♥


http://lotteeis.blogg.no Lotte gir dere masse inspirasjon! Anbefaler å ta turen innom bloggen hennes♥


http://idaff.blogg.no/ Utrolig nydelig jente som tar utrolig fine bilder! ♥


http://carinalie.blogg.no/ Kjempe fin blogg! Og nydelig jente! ♥

Leser du noen av disse bloggene?

Mine apple produkter

Hei! Har ikke noe bedre å blogge om i dag, så. Har fått alle disse av min biologiske far, han er kjempe snill! Jeg er litt sånn avhengi av apple produkter.. Eneste jeg sparer til nå er macbook pro! Men prisen er jo ikke akkurat såå veldig billig.. Så det kan ta sin tid, haha!

 

Har/ønsker dere iPod, iPhone eller iPad?

nærbilde

Hallo :-)

Jeg testa ut hvordan det ville se ut med nærbilde av ting, som feks.. ansiktet mitt, tihi. Overaskende stolt! Hadde litt sminke under øynene osv.. men det får være det samme.Det er IKKE redigert i det hele tatt. Senere i dag så skal jeg på kino, gleder meg! Trenger å komme meg litt ut, er jo tross alt syk da, men jeg orker det!

 

Hva syntes du? Har du husket å melde deg på linkerunden min? Viss ikke, trykk > HER < for å komme til den.

linkerundee

Siden det er så lenge siden jeg har hatt en linkerunde, tenkte jeg at jeg skulle ha det nå! Husk å ta med blogglinken din og si at du er med!

Ææ, kjempe fornøyd med det nye objektivet! Det tar utrolig lyse og fine bilder! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si hvordan objektiv jeg har da, haha! Nybegynner til tusen, haha. Ellers så var jeg bare ute istad og tok noen bilder med det for å teste det ut. Her er resultatet.


Hva syntes dere om bildene? 

Smykkedokke

God jul alle sammen! Våknet ganske sent i dag .. Jaja, la meg sent i går også da, så er vell kanskje ikke så rart i. Er utrolig syk og sliten i dag, men jeg overlever besøk. Når jeg våknet gikk jeg rett ned for å se på hva det var i morgen gaven min! Og da fikk jeg denne her. Kjempe fornøyd!

 
Hva syntes dere? Ha en riktig god jul alle sammen :-)

Juletreet!

Hellu! Da fikk jeg tatt noen bilder av juletreet våres da. Er ganske søtt egentlig, siden det er så lite, men vi har ikke plass til noe større, haha! Ellers så skal jeg rydde og slappe av resten av dagen.. Og bare vente spent til i morgen, gleder meg altså!

 


Hva syntes du om bildene?

Lille julaften!

Heisaann! Gleder meg skikkelig til i morgen! Er utrolig spent på hva jeg får, hehe. Våknet opp med skikkelig vondt i halsen i dag og ja.. Jeg har blitt forkjøla.. Og akkurat nå! Er så normalt meg å bli syk rundt den tiden her nå, har blitt det hvert eneste år for tiden.. Jaja..

 


Vi fikk tatt opp juletreet i går da! Så tenkte jeg skulle ta noen bilder av det og legge ut senere i dag. Føler meg litt flink som blogger så mye for tiden, haha! Har du tatt opp juletreet?

Hvilket bilde burde jeg bruke?

Heisann! Jeg og søstra mi var ute og tok noen bilder istad, og det var to bilder igjen som jeg ble litt fornøyd med.. Men jeg vet ikke hvilken av bildene jeg burde bruke.. Så derfor spørr jeg dere. Hvilket bilde burde jeg bruke som profilbilde på facebook?

 

Burde jeg bruke bilde nr. 1 eller bilde nr. 2?

Juleferiee


Hei! Nå er det endelig juleferie! Hadde jo den forestillinga på skolen i går, gikk bedre enn jeg trodde, haha! La meg ganske tidlig i går i tillegg. Og i dag fikk jeg besøk av Ole, Marcus og Dennis! Kjempe koselig. Vi så på film og hørte på musikk. Vi var hjemme alene, så det ble jo ekstra festlig, hahah! Nå er jeg sykt sliten, så slapper av med tv, tihi ♥

 Kommer nok til å bli litt dårlig blogging med bilder osv.. Og ikke så mange innlegg.. Men det er fordi det er jul og sånt.. Men jeg prøver i hvert fall! Hva har du gjort i dag?

 

streess

Hei! Jeg hater å stresse! Noe jeg nemlig gjør nå.. Skal på forestilling, og jeg skal selge julegodteri, som kommer til å bli dødskjedelig, i tillegg til at jeg ikke klarer matte.. Så jeg må ha med meg kalkulator.. ææ, men må stikke! snakkes ♥


 

Er stressa som sagt, derfor blir det et sånt skikkelig kjapt bilde som ble helt utydelig og grusomt! jaja... Hva skal dere i dag?

Ordner bloggen min ...

Heisann! Utrolig lenge siden jeg har blogga nå, ja.. Men dere legger kanskje merke til at jeg redigerer bloggen min litt? Jeg gjør det når jeg kjeder meg osv.. Også har jeg ønska meg litt nye kamerating til jul, så kanskje jeg får noe? Isåfall, etter jul skal jeg blir flinkere! Og det lover jeg! Men akkurat nå er ikke blogglysten akkurat helt på topp.. Ellers så har jeg Laura på besøk akkurat nå, hihi.

 Tok i hvert fall et bilde istad daa, eller.. Vi tok fler, men gidder ikke legge ut de nå, haha! Hva skal du i dag?

12.12.12

Heii! Hatt en utrolig slitsom dag på skolen i dag, vært litt smågretten i tillegg, huff .. Men håper folka overlevde! Ellers så har vi bare trena på skolen i dag, også trena jeg litt til når jeg kom hjem. Resten av dagen skal jeg bare slappe av, orker ikke finne på noe med folk i dag, er et ork. Gikk ut for å ta noen bilder.. Ble ikke fornøyd med noen! Men måtte bare bruke et til bloggen, haha! Så litt sånn slitsom og kjedelig dag i dag.. Hva skal du gjøre i dag? 

 Snøø

Hallo! Da fikk jeg tid til å blogge i dag daa, stolt av meg selv, haha. Blir vel bare en helt rolig og fin dag på skolen i morgen tror jeg, skal jo ikke ha så mye fag og sånt resten av de siste ukene nå. Ellers så kom jeg nettopp hjem fra en koselig middag sammen med familien. Så skal vell bare kose meg resten av søndagen. Hva skal dere gjøre i kveld? Hva syntes du om bildene? 

Blue eyes

Hei! Vil beklage utrolig mye for såå lite blogging i det siste! Men det er så mye greier som skjer, og jeg havner i litt vanskelige situasjoner for tiden. Ann Selda (bestevenninna mi) har liksom dratt til Tyrkia og skal være der i flere uker, frem til neste år, i januar eller noe. Så kommer til å savne henne veldig. Også må jeg ta mye tid til skole, venner og lekser. Får liksom aldri tid til blogging lenger.. Bare noen få ganger. Tok bare et veldig kjapt bilde istad, redigerte det i tillegg.. Måtte bare overdrive littegraaann, haha! Hva syntes du om bildet? 

Julestemning

Heisann! Fått pynta litt til jul daa, har endelig fått litt julestemning, kom jo i tillegg litt snø i går også, thihi. Ellers så hadde vi tentamen i dag, engelsk tentamen. Gikk vell ganske bra (?) håper jeg i hvert fall! Har heller ingen lekser denne uka, må bare øve videre til de andre tentamene. Har du julestemning? Hva syntes du om bildene?

Dagens outfit 02-12/2012Skjorte fra Only kr. 229,- / Skjerf fra Only kr. 129,- (men var 50% på alle skjerf) / Sko fra DNA kr. 800,- og noe / Bukse fra (?) 


Heisann! Endelig funker nettet mitt, så jeg får blogga litt. Tok litt outfit bilder istad da, slik at jeg hadde noe å blogge om i dag, thihi. Har skjedd utrolig mye i det siste, så har jo i tillegg ikke fått tid til å blogge, men etter jul kommer jeg vell sikkert til å bli flinkere. Har besøk av Laura nå da, vi har en del å prate om så vi bare skravler i vei, haha! Hva syntes du om outfiten?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits