En hverdag med så mye glede

Hallo ♥ Kommer vel ikke som et sjokk at jeg har vært borte fra bloggen en stund. Nå som det er mørkere tider ute og kaldt, frister det lite med blogging. Samtidig er det så alt for mye med skole og tentamener og sånt nå. Så tror jeg tar en lang pause fram til neste år en gang. Har alltid noe å gjøre i ukedagene, får ofte besøk, trening og skolearbeid. Syntes det er mye viktigere enn å blogge. 

Men har isåfall hatt noen kjempe bra dager de siste ukene. Humøret mitt har vært på topp, og jeg har tenkt mye positivt. Er så deilig å vite at man er i godt humør og ikke har noe negativt å tenke på. Alt er så mye bedre nå, har ventet lenge på det å føle seg glad. Hadde i tillegg en super kveld sammen med jentene på fredagen, hvor vi koste oss i boblebadet, danset og hadde høy musikk, samtidig som vi koste oss med alkoholfri drink. Håper dere også har kost dere masse, også må dere fortsatt ha en fin søndag videre! Så blogges vi om en stund. Har ikke tatt så utrolig mange bilder i det siste heller (er nok fordi alle bildene blir helt forferdelige om vinteren). Men om dere fortsatt vil følge med på mitt kjedelige liv, så kan dere følge meg på instagram om dere ønsker @maleneniilsen ♥

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits