søndag 17.november

Hallo! Har hatt en utrolig fin helg, men ikke fullt så fin uke da. Mye som måtte gjøres, og mye stress. Men den uka er endelig ferdig, og jeg kan ta ting helt med ro. Skal gjøre ferdig en innlevering som er til uka, så jeg slipper å tenke på det, og gjøre ferdig lekser.

Neste uke skal jeg unngå noe som helst godterispising, og trene på Elixia istedet for Actic. Kommer til å fortsette på Actic, men skal bare prøve ut Elixia tre dager sammen med Ann selda. Gleder meg allerede. Han en fortsatt fin søndag! :-)

Trener du på et treningssenter? Og hva heter det?

monday & sick

Hei! Våknet i dag til morgen med skikkelig smerter, og følte meg rett og slett ikke bra. Valgte derfor å være hjemme idag, slik at jeg ikke blir værre. Men ellers så har jeg bare sovet og sett på tv i hele dag. Har ikke orket spesielt mer enn bare det. Men i morgen skal jeg nok prøve å komme meg på skolen uansett hvordan jeg føler meg. Hater å være syk, så ja. Men jeg får se! :-)Er du syk idag?

eat clean & work out

Hei søte lesere! Tiden min i det siste har gått til kun trening og skole. Jeg gjør det fortsatt ganske bra på skolen, og holder på med trening fast. Er utrolig morsomt at jeg faktisk har noe å gjøre hele tiden. Ulempen med dette er jo at jeg mister kontakten med vennene mine, og får heller ikke gjort så mye annet i ukedagene. Har også en prøve nå i morgen og på torsdag som jeg har veldig lyst å få bra karakter på!

Ettersom jeg gjør alt dette, orker jeg ikke stresse så mye med bloggen min. Har sagt dette tusenvis av ganger før, så dere vet jo hvorfor jeg ikke blogger så mye som jeg gjorde før. Jeg har også fått et mye bedre kosthold og spiser ikke så mye drittmat som det jeg gjorde før! Er faktisk ganske stolt av meg selv! Og har jo holdt på med dette i ca 3-4 måneder nå! :-)// Bilder fra weheartit // Holder du på med trening?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits