Kameraet mitt


Heisann!
Det er noen som har lurt på hvilket kamera jeg bruker til å ta bilder med i det siste! Så derfor skriver jeg det bare i et innlegg. Jeg bruker Canon eos 600D, jeg har bare det ene objektivet, men ønsker meg flere til jul, så kanskje jeg får noe da (?) Jeg er i hvert fall superfornøyd med det, og anbefaler også dere til å kjøpe det! Det er verdt pengene for å si det sånn og du får utrolig fine bilder! Hvilket kamera har du?

#Arkiv bilder.

I det siste..

Heei! Er syk i dag, i tillegg til at jeg er sykt sliten etter i går kveld! Skjedde så mye greier, haha! Er kvalm, ikke noe særlig akkurat. Ellers så skal jeg bare slappe av resten av kvelden og tenke at det er fredag og heelg! Hva skal du i dag?


Beklager!

Heisann! Nettet mitt var helt klikk i går så fikk ikke blogget! Ble egentlig skikkelig sur, men ja.. Fikk i hvert fall nettet mitt tilbake i dag, heldigvis, slik at jeg kan bloggee. Men bildet ble helt grusomt da, men liksom.. Når det er så mørkt som nå, blir alle bildene helt grusomme spørr du meg! *derfor svart-hvitt bilder* sorry for klaging!  Var nettet ditt klikk i går? 

rainy day

Heisann! For no dritt vær! Var heldig med fint vær i går, men ja.. Kunne gjerne hatt det i dag også! Ellers så er jeg kjempe sliten etter skoledagen i dag, men skal ta turen til byen snart med Ann Selda og Laura, det skal bli koselig. Selv om jeg er i byen stort sett hver dag, haha! Orket ikke ut i stad for å ta bilder, så stod bare i døren, hahaa.. Hva syntes du om bildene?

Photography

Hallo! Nå sitter jeg med en herlig følelse over å være ferdig med både vasking og lekser. Kan bare slappe av resten av dagen, deilig! Ellers så er jeg bare så drit lei av at det blir så mørkt fort, irriterer meg! Legger ut noen bilder jeg tok i stad tidlig. Irriterer du deg over at det blir mørkt fort? Hva syntes du om bildene?
Rolig søndaag

Heisann! I dag skal jeg bruke dagen på å rydde og vaske og gjøre litt lekser og sånt. Som jeg alltid gjør på søndager. Er jo ikke noe spesielt å gjøre på en søndag for å si det sånn. Ellers så var jeg bare ute og tok noen bilder i stad til bloggen, og det gjorde jeg med en gang jeg stod opp, haha! Var liksom opp av sengen og rett ut, hadde ikke stelt meg en gang. Skal du rydde og vaske i dag? Hva syntes du om bildet?
I.L.Y

Hei! Tror ikke det skjer noe spesielt i dag egentlig, bare en helt vanlig lørdag. Prøver å få tak i Karine da, så kanskje vi kan finne på noe i dag. Er så lenge siden vi har truffet hverandre nå. Så det skal bli koselig om hun finne på noe i dag. Tok bare et bilde som jeg tok i går, har ikke så mye å blogge om for tiden egentlig, haha! Hva syntes du om bildet?

 

Friendship

Heisann! Beklager for utrolig sen blogging i dag! Har rett og slett ikke fått tid til å blogge i det hele tatt.. Kom hjem fra skolen og da måtte jeg stelle meg og sånt med en gang, siden jeg skulle gjøre meg klar til jeg skulle på down town og på kino. Kom nettopp hjem fra kinoen, men rekker å blogge for i dag. Slenger på et bilde som jeg tok her om dagen. Hva syntes du om bildet? Har du vært på kino i dag?
foto: blomst

Hei! Idag kommer det til å bli en skikelig rolig og morsom dag. Har akkurat sett på kino, på kon-tiki med klassen. Så nå sitter jeg på biblioteket, tror vi skal få noen oppgaver elns etterpå.. Litt kjedelig det da, men jeg overlever. Ellers senere i dag skal jeg på et sånt sted å se på "Få meg på for faen" filmen med en del folk. Gleder meg kjempe masse! Slenger bare på et bilde som jeg tok i går, hehe. Skal du se på film i dag? Hva syntes du om bildene?10 ting som irriterer meg - video

Her er den videoen, 10 ting som irriterer meg. Rakk ikke redigere den noe spesielt da, men håper den funker, haha. Trykk på tannhjulet og på 720 for bedre kvalitet <3

blogger jeg leser

.. fra topplisten.. Jeg leser flere, selvfølgelig.. Men disse er de jeg er innom hver eneste dag og gjerne flere ganger om dagen! Anbefaler dere å ta turen innom altså. Tenkte kanskje jeg skulle lage en video "10 ting jeg irriterer meg over" snart, er jo så lenge siden jeg har lagt ut en video på bloggen min. Leser du noen av disse bloggene? Syntes du jeg burde lage en sånn video?Her er linkene til bloggene; 1. Betina - 2. Martine - 3. Erica - 4. Aurora

Nytt design

Hei! Er syk i dag da.. Klarer nesten ingenting.. Vil verken ha mat nesten, blir bare kvalm av tanken. Ellers så fikset jeg designet mitt i dag, blir så fort lei av designa mine, haha. Btw; om noen vil lage gratis header til meg, setter jeg utrolig stor pris på det altså! Hva syntes du om det nye designet?

FØR:

Etter:Favoritt veskene mine

Heei!

Elsker virkelig disse veskene her! Har en annen en også da, men gadd ikke hente den, så fikk ikke ta bilde av den, men det kan jeg gjøre senere en gang. Etterpå så skal jeg til byen med Ann Selda og Henriette, det skal bli kos! Men må stikke, skal til byen nå, hehe. Hva syntes du om veskene?

SøndagskosHeisann!

Nå stod jeg faktisk nettopp opp. Liker å sove lenge i helgene, hehe. Satt meg ned å begynte å se på tv, og gleder meg til å begynne å lese på Costume, haha! Skal bruke dagen i dag til å rydde og slappe av, som jeg normalt pleier + lekser da. Så jeg slipper å gjøre så mye lekser til uka. Hva skal du i dag?

lørdagskveld

Hei!

Nå sitter jeg i stua med mamma og koser meg med godteri og tv! Har hatt en strålende fin dag i dag med herlige folk på byen. Ellers så sov jeg til ca. klokka 13:00, haha! Fikk også vært på butikken istad og fått kjøpt meg "COSTUME" elsker det bladet! Kos dere videre i kveld da, hihi! Leser du Costume? Har du vært på byen i dag?

Fotoshoot

Var ute for å ta et nytt profilbildet på facebook istad, så var dette de bildene jeg likte best, haha! Det ble nummer 3, som jeg tok som profilbildet. Ellers så skal jeg spise pizza etterpå, sånn i full fart, også reiser jeg i bursdag! Det skal bli koselig! <3 Hva syntes du om bildene? Hvilket av bildene syntes du jeg burde hatt som profilbildet?

Hatt muntlig fremføring i dag

Heisann!

Kom hjem kjempe glad og fornøyd i dag! Fikk 5- på den muntlige fremføringen. Trodde vi kom til å få en firer eller noe sånt, men der tok jeg feil, haha! Skal i bursdag til Synne (venninna mi) etterpå, det gleder jeg meg til, hehe. Ellers så skal jeg ikke noe annet i dag, tror jeg. Fikk dessverre ikke noe tid til å blogge i går, var bare ikke i humør til det akkurat. Har du hatt muntlig fremføring i dag? Hva skal du etterpå?

Foto: rim

Hei!

Er sykt glad akkurat nå! Vi skal ha muntlig prøve til fredag, og vi skulle komme opp i matte eller samfunnsfag. Jeg håpet skikkelig på at jeg ikke kom opp i matte muntlig, og det gjorde jeg heldigvis ikke! Ellers så har det ikke skjedd så mye mer enn at vi fikk se kommentaren på den norsk stilen vi hadde skrevet, ble ganske fornøyd faktisk! Så er kjempe lykkelig i dag, hehe. Var så mye rim ute i dag, gjorde litt sånn at jeg fikk "vinterstemning" egentlig, så måtte bare ta litt bilder av det, hihi. Har dere prøve muntlig prøve denne uken? Hva syntes du om bildene?

Savner sommeren alt for myeeHei!

Åh, savner sommeren så utrolig mye! Varmen og alt sammen.. Kjenner vinteren begynner å komme, noe jeg ikke egentlig liker så veldig, blir så kaldt og vått, haha! Men jeg overlever, er ikke noe å klage over heller egentlig, får jo tatt mange fine bilder og sånt da. Slang på et bilde av Karine og meg, bloggen til Karine finner dere > HER

- Savner du sommeren?

Dixie - Marsvinet mitt
Hei! Nå slapper jeg av med sjokokolade og tv. Tror ikke jeg orker så mye i dag enn å bare slappe av, haha! Ellers så skal jeg vell bare gjøre litt lekser.. Også håper jeg sykt at jeg IKKE skal ha matte muntlig til fredag! Håper mer på Samfunnsfag eller R.L.E eller noe sånt. Men ja, har ikke så mye mer å si enn at jeg takker utrolig mye for mye positive tilbakemeldinger på bloggen min og en del kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på! Slenger på et bilde av marsvinet mitt da. Hva syntes du om bildet? Hva skal du i dag?

Outfit 05.11/12

Heeii! Kom hjem for ca. en halv time siden. Var kjempe trøtt på skolen i dag, holdt på å sovne flere ganger i timen.. Ellers så klarte jeg jo å søle noe greier på buksa mi og på mange andre sine ting, huff.. Visste bare ikke hvordan man skulle åpne den greia, så valgte heller å rive av hele dritten, noe som endte med at jeg ble fult av sånn hvite greier.. Og ikke bare det, jeg har egentlig en skikkelig dårlig dag i dag, føler meg bare helt ræva i dag, haha! Btw; jeg gikk ikke med disse klærna på skolen i dag, fant bare noe vi hadde hjemme.. Var du på skolen i dag? Hva syntes du om outfiten?

My dayy
Heisann!
Har Laura på besøk akkurat nå! Er kjempe koselig! Vi skal ut med Marcus og noen fler, tror jeg. Isåfall, så reiser vi nå snart. Vi var først ute og tok noen bilder, måtte pynte oss litt for moro skyld, hadde ikke noe bedre å gjøre, haha! Men det bli jo så mørkt fort, så det er liksom litt kjedelig å ta bilder da, siden det blir så mørke bilder, huff... Men ja, nå skal vi ut! Snakkes <3

new inDette er da den nye genseren min, er vell blitt til min favoritt genser atm, haha! Ellers så hadde jeg det utrolig morsomt i går på "LAN" med klassen. De andre klassene klaga så på at det var så kjedelig noen ganger, men vi hadde det morsomt hele tiden. Vi var hypre så og si hele tiden. Skjedde utrolig mye, thihi! ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits