mandag

Heihei! ♥ Om ikke så alt for lenge skal jeg ned å trene med Oscar. Og eventuelt øve på prøven vi skal ha på torsdag.. FIkk ikke startet på den igår, så burde vel komme igang. Ellers så har jeg hatt en helt ok dag. Mandager er ikke akkurat favoritt dagen min, men må bare tvinge meg igjennom dagen og før jeg vet ord av det er det tirsdag alt!

Var ute å tok noen bilder istad, og må helt ærlig si at det ikke var dagen min idag til å ta bilder. Følte meg rett og slett helt forferdelig på alle bildene. Men må jo ha noen av de dagene også. Ha en fin dag videre alle sammen :-) en stressende hverdag

Hei ♥ Forrige uke gikk mye til skolearbeid og trening. I tillegg til at det har vært så utrolig dårlig vær, og sinnsykt mørkt ute, så har jeg faktisk ikke orket å blogge noe spesielt. Neste uke har vi også en prøve som jeg må øve på, samtidig som vi har matteprøve igjen om 2 uker. Åhh, er så mye stress angående skolen. Men ellers så har jeg hatt utrolig bra dager i det siste. Og i tillegg til skolen, er det trafikalt grunnkurs etter skoletid. Så har vært sinnsykt stress de siste to ukene. Men nå er det heldigvis bare mørkekjøring igjen.

Men nå må jeg nesten få startet å gjøre leksene til neste uke, og eventuelt øve litt på prøva vi har på torsdag. Håper alle sammen har en kjempefin dag videre!Tok noen få bilder igår, men av alle de 60 bildene ble det kun ett bilde jeg ble fornøyd med. Mer kresen går det nesten ikke an å bli.. 

Har dere mye skolearbeid eller mye angående jobb? 

nye innkjøp

Hei ♥ Snakk om dårlig blogging eller? Har prioritert skolen og litt andre ting før bloggen, derfor jeg ikke har blogget. Samtidig som jeg er utrolig sliten for tiden, og føler ikke jeg mestrer det jeg skal. Men ellers så har jeg startet på trafikalt grunnkurs, som er på tirsdager og torsdager, altså de dagene jeg har fri fra trening.. Så har jo ikke fri i det hele tatt i ukene nå. Så blir mye stress og styr! 

Men igår var jeg med Charlotte tl byen og fikk kjøpt meg en del nytt. Jeg er elendig på pris.. Så husker ikke helt hva ting kostet! Men husker hvor det er fra da :-) 

Hårprodukter fra H&M

Eyeliner og leppestift fra h&m! Må også bare si at jeg elsker leppestiften, den er så lys og fin! 
Kjøpte blå og grå genser fra Cubus til 399. Den grå genseren er hos Charlotte, så har ikke bilde av den. Bildene er ufattelig utydelig, og det er det jeg hater med høsten og vinteren... Alle bildene blir jo helt skurrete og stygge.

Jeg har også en del annet nytt som jeg har fått av moren min, som feks nye sko, en ny topp og en ny cardigan! Men det kan jeg heller vise litt senere. Kanskje i et antrekk innegg eller noe :) 

Hva syntes dere? 

klar for vinteren - new in

Hallo ♥ Her om dagen kjøpte jeg meg en ny jakke som jeg har ønsket meg i ganske så lang tid nå. Starta faktisk å ønske meg den allerede ifjor vinter. Men endelig er jakken min, og jeg er kjempe fornøyd. Ifjor kjøpte jeg meg en jakke fra Vero Moda og må si at jeg så og si frøys meg ihjel hele vinteren. Og endelig har jeg fått kjøpt meg en skikkelig god og varm vinterjakke. Så nå skal jeg i hvertfall ikke klage på at jeg fryser. Jakken er fra VIC og kostet 3599,-

jentekveld og oslotur

Heisann ♥ Har hatt det litt hektiskt de siste dagene, så har ikke orket å sette av så mye tid til bloggen. Men på torsdag var jeg hjemme hos Camilla med Merethe på sånn jentekveld. Kjempe koselig! Lagde taco og spiste masse godteri og så på film. Og når jeg kom hjem stakk jeg vel så og si ut med en gang igjen.. Ikke at det var så god idé med tanke på at det lyna og tordna som bare det. Men joda, jeg var ute i byen.  

Men var ikke så lenge ute da jeg innså at det egentlig var best å komme seg hjem. Tror faktisk jeg aldri har vært så redd før! Hater virkelig lyn og torden. Tok faktisk noen bilder også som jeg ikke har fått lagt ut.

Men ja, huff.. Var ikke helt heldig med de bildene under her nei.. Men jaja, en koselig kveld var det! Og håper vi kan ha flere sånne kvelder sammen. 

Og i dag (eller igår da siden klokka er over 12) våknet jeg 06:30. Ordnet meg og reiste ned for å ta toget til Oslo. Og var i Oslo helt frem til åtte tiden. Så dere kan jo tenke dere at jeg er sliten idag. Var forberedt på at jeg skulle få shoppa kjempe masse nytt, men neida.. Kom hjem med én treningstopp.. Ikke så veldig vellykket shoppingtur, men koselig var det! Så nå må jeg nesten få lagt meg her.. 

Hva har dere gjort de siste dagene? :) 

forandringen min på 3 år

Hallo ♥ Har jo blogget på denne bloggen i over 3 år. Og syntes egentlig det er utrolig morsomt å se tilbake på hvordan jeg så ut og hvordan jeg blogget før. Utrolig hvor mye man egentlig forandrer seg på så få år. Føler jeg ser mye mer eldre ut i ansiktet og stilen min har forbedret seg en del. 

Men herregud for et kjedelig vær det er ute.. Blåser og er helt grusomt mye regn. Hater virkelig slike dager som det skal regne så mye og ikke minst blåse. Får jo ikke noen fine bilder ute om jeg skal ta det heller.. Så nå venter jeg egentlig bare på at snøen skal komme, for jeg hater virkelig alt med høsten. Trist og kjedelig. 

Her er meg for 2 år siden. Våren 2012.

Og for et år siden, våren 2013.

Og meg i år, høsten 2014. Syntes dere jeg har forandret meg? :-) 

Dagen min igår

Hei! Dagen igår (klokka er over 12) var egentlig utrolig stressende for meg. Våknet opp, spiste osv og stakk ned på treningssenteret der jeg var i en times tid. Deretter kom hjem hjem, dusja og spiste og reiste hjem til en venninne av meg med 4 andre. Var en utrolig koselig vennekveld! Elsker sånne kvelder man har med venner.

Ellers så er det grunnen for at jeg ikke har blogget før nå. Men som sagt, bedre sent enn aldri. Og akkurat nå ligger jeg i sengen med hunden min ved siden av meg, er så koselig!

god morgen!

Hallo ♥ Hater virkelig søndager.. Alt er nesten stengt og det er absolutt nesten ingenting å gjøre! Jeg har i tillegg søndag som min faste vaskedag. Noe som jeg kjenner jeg begynner å bli lei av. I tillegg er det litt ekstra rotete siden jeg har hatt besøk i en del timer. Så idag går dagen min til vasking, og kanskje jeg får startet på en serie senere. Har nok bare planer om å slappe av etter vaskingen. Er jo heller ikke skole i morgen, noe som er ekstra deilig å tenke på. 

Men nå får jeg nesten starte å rydde og vaske litt! Vi blogges :-) 

overnattingsbesøk

Heii ♥ Igår fikk jeg besøk av Camilla og to andre. Vi stakk ut etterhvert og var ute en god stund før Camilla og meg reiste hjem igjen til meg. Hun skulle egentlig ikke sove her, men vi fant ut at det hadde vært koselig. Så derfor har hun sovet hos meg fra igår til idag. Kjempekoselig! Vi satt å så på skrekkfilm og koset oss kjempe masse. Så om ikke så lenge kommer det noen fler til meg. Og siden det er så stygt og trist vær ute, tenker jeg meg nok at vi kommer til å se på enda en film. Alltid like koselig når det ikke er så fint vær ute. 

Og endelig er det jo høstferie også! Har ikke så veldig mange planer i høstferien, bortsett fra at jeg skal til Oslo neste fredag! Gleder meg kjempe masse ♥

Hva gjorde dere igår? 

nyklipt

Hei ♥ Beklager for lite blogging i det siste, men jaja. Har ikke noe god nok unnskyldning heller akkurat. Men nå kom jeg nesten akkurat hjem fra frisøren. Og tro meg, det var utrolig deilig å få klipt bort det slitte håret mitt. Det var helt grusomt! Samtidig orket jeg ikke ha den lyse fargen lenger, så jeg prøvde på noe litt nytt. Så da ble resultatet slik som på bildene under. Jeg er i hvertfall kjempe fornøyd allerede! Men skal fikse litt mer på det til helgen. Men var på tide med noe forandring :)

På de to nederste bildene ble lyset litt vell rart, og det var vind ute osv, så ikke så veldig vellykede bilder. Men jaja, det får gå for denne gangen.


Hva syntes dere? 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits