new in - jakke

Hallo! Fikk meg ny jakke for en god stund tilbake. Men har liksom ikke fått noe tid til å blogge, som jeg har sagt tidligere. Jeg har jo egentlig ønsket meg den Svea jakka en god stund, men ja. Den er litt dyr, så jeg må nesten bare vente. Fikk isåfall kjøpt denne her da, på Vero Moda for 499,- (BILLIG) men fin og varm jakke.

Senere skal jeg på byen med noen venner, også skal jeg se film eller noe med de. OG etter det skal Merethe sove her! Kommer til å bli en koselig fredag! Men må stikke nå, hadebra :-)

Hva syntes du om jakken?

Må vell beklage meg

Hei! De fleste som leser blogger, hater vell å høre på sånt som "sorry for at jeg ikke blogga, skal bli bedre" osv? Det gjør jeg i hvert fall. Men nå som jeg blogger så dårlig, må jeg nesten forklare meg til dere. Jeg har utrolig lite med tid, altså. Jeg kommer hjem fra skolen og deretter reiser på trening. Og kommer ikke hjem før kvelden, da jeg dusjer. Som også vil si, det er mørkt. Og bildene blir jo bare helt grusomme. Samtidig som jeg satser på bra karakterer på skolen, bruker jeg utrolig mye med tid på å øve til prøver.

Jeg kommer ikke til å si jeg vil bli noe bedre heller, for det kommer jeg ikke til å klare. Men så klart, kan jo PRØVE å bli flinkere til blogge da. Jeg syntes faktisk det er veldig moro, men noen ganger har jeg bare ikke blogglyst i det hele tatt. Sorry for det! Vil ikke slutte heller. Håper dere forstår!

 
Onsdagens antrekk

Heisann! Som dere sikkert har lagt merke til har jeg ikke blogget noe sånn spesielt mye for tiden. På fredag hadde jeg husarrest og fikk ikke internett i det hele tatt, og da hadde jeg egentlig tenkt til å blogge, men ja, det kunne jeg da ikke. Resten av dagene vet jeg egentlig ikke helt hvorfor jeg ikke har blogga, men samma. Gidder ikke gå noe mer inn på det.

Siden jeg tok noen bilder på onsdag (?) tror jeg, så legger jeg de ut her. Elsker å ta bilder når det er høst! Det blir så fine bilder osv. Men jaja, håper dere fortsatt har en fin lørdag!

Hva syntes dere om antrekket? Skjerfet er fra Vero Moda - Skjorte fra VIC - Bukse fra Bik Bok - Converse fra en skobutikk

my day

Hey! Har ikke så mange bilder og dele akkurat.. Haha, men isåfall så kom jeg for en stund siden hjem fra Merethe! Har hatt det utrolig koselig der. Vi tok en liten ridetur og kosa oss kjempe masse med film osv. Så nå sitter jeg bare å slapper av mens jeg gamer litt, haha. Skulle ikke starta igjen, for nå er jeg blitt avhengi.

I morgen skal jeg trene og rydde og sånt, som vanlig. Så kanskje jeg tar meg en tur ut eller noe sånt. Er isåfall utrolig deilig å tenke på at det er høstferie!
Hva har du gjort idag? Bildet nederst til venstre er køddebilde for de som ikke skjønte det, haha

god høstferie!

Hei! Endelig er det høstferie! Er så utrolig deilig å tenke på. Har jo hatt en utrolig bra start på skolen i niende klasse, og det skal jeg fortsette med. Før gjorde jeg så utrolig mye unødvendige ting, som feks å henge på et kjøpesenter dagen lang. Nå har jeg faktisk ting å gjøre. Tiden min går til skole og trening! Utrolig deilig! Dette skal jeg virkelig fortsette med.

Planene mine for høstferien er vel å trene og være med venner. Også skal jeg besøke min biologiske far og de fra den siden som jeg da ikke har sett på noen måneder! Kommer til å bli kjempe koselig ♥ Ellers så har jeg akkurat hatt besøk av Oscar og Laura! Vi satt å gama call of duty, og ja.. Bare slappa av og kosa oss. Kjempefin start på høstferien!Hva er dine planer for høstferien?

mange bilder fra lørdag

Hallo! Fikk ikke tid til noe blogging igår dessverre. Men idag så har vi fri, utrolig deilig å sove lenge på en tirsdag! Eller så våkna jeg jo opp og ble beskyldt for at jeg skulka idag av foreldrene mine, siden jeg ikke hadde sagt ifra om at det var fri, hahaha. Men håper de stoler på meg nå da. Isåfall så var jeg på heistad igår kveld, og kom hjem sånn i 10 tiden. Kjempe fin dag!

Idag skal jeg bare slappe av også får jeg besøk litt senere. Og da skal vi ta bilder og litt sånt. Kommer nok til å bli kjempe koselig! :-)

// Disse bildene ble tatt på lørdag om jeg ikke husker feil! Er så utrolig glad i dem alle sammen ♥

Hva syntes du om bildene?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits