Frisøren

Da fikk jeg endelig vært hos frisøren! Det var på tide må jeg si! Disse bildene er tatt FØR klippingen og stripingen, alle de bildene som ble tatt etter jeg hadde klippet det og stripa det ble helt, ja.. jeg så ikke ut på de. Jeg ble i hvert fall kjempe fornøyd med reultatet! Ikke noen slitte tupper, herlig følelse. Ellers så skulle jeg jo gå halloween i dag, ikke at det frista så.. Litt kjedelig å gå nå egentlig, så jeg gadd ikke, haha! Har du vært hos frisøren din i det siste? Skal du gå halloween i dag?

Anbefaling!Hei dere ♥

Jeg ville bare anbefale dere en sånn "renser" den er utrolig bra! Jeg prøvde den og huden min ble helt myk og ren! Det eneste du trenger å gjøre er å vaske ansiktet ditt veldig godt først, og så ta litt av den i ansiktet og masere det i ca. 1-2 min. Og så skylde det ut. Jeg pleier å ta det imens jeg dusjer *tips*. Jeg tror du kan få den på matbutikken, husker ikke helt pris da.. Men i hvert fall, så er jeg veldig glemsk, så jeg husker liksom ikke helt hvor jeg kjøpte den, haha.

Senere i dag skal jeg klippe håret mitt og stripe etterveksten min. Har ikke klipt meg siden i vår, så det var på tide! Jeg har jo fått utrolig langt og slitt hår, huff. Jeg skal ikke klippe så mye da, siden jeg liker å ha veldig langt hår, så det blir så lite som mulig, haha! Har du den "renseren" (vet ikke helt hva jeg skal kalle den)

Down townAkkurat nå har jeg ordna meg og skal straks reise til down town med Ann selda. Må bare vente på den tette bussen først, haha! Hadde bare veldig sånn blogglyst i dag, av en eller annen grunn.. Derfor to blogg innlegg! Men ja, er ikke så mye mer å skrive om egentlig. Dere får kose dere videre da, alle sammen <3

# Bilde er tatt i mai eller noe sånt i år.

Marsvina mine

Hadde fotoshoot med marsvina mine i stad. Mor og sønn, haha! Vil ikke si den lille var så veeeldig flink til å holde seg i ro, så ja. Ble litt utydelig bilde på den. Ellers så har jeg klart å holde ut på skolen i dag, var kjempe slitsomt. Senere i dag skal jeg ut for å møte Ann selda, tror jeg.. Også skal vi til byen eller noe sånt, hihi. Hva syntes du om bildene? Hva skal du i dag?

New in

Bik-bok (husker ikke pris)

I forrige uke var jeg i byen med farmora mi, var kjempe koselig! Trenger å ha noe annet å tenke på nå for tiden, så var godt å komme meg ut litt. Jeg fikk ganske mye av farmora mi, men siden jeg ikke orker så mye i dag, tok jeg bare bilde av den ene genseren jeg fikk. Den andre er nemlig til vask uansett. Jeg fikk også noe sminke av henne, hehe. Er i hvert fall kjempe fornøyd med det jeg fikk. Jeg beklager også for at det er en uke siden jeg blogget, eller noe sånt? Men ja, jeg skal PRØVE å skjerpe meg, har jeg sikkert sagt tusenvis av ganger før også, ehe. Hva syntes du om genseren?

Outfit 21-10/12

Da har jeg fått tatt noen outfit bilder for i dag. Det er søndag, som vil si at jeg skal bruke dagen min til å gjøre lekser, vaske rommet og ja, slappe av etter det. Det er ikke første gang jeg sier dette, men jeg hater rett og slett søndager, er absolutt ingenting å finne på egentlig. Alle folk pleier vanligvis å være i byen, men den er jo stengt på søndager. Også er det jo klubber og sånt, men ingen av de er åpne på en søndag. Så, ja. Kjedelig dag. Hva syntes du om outfiten? Hater du søndager?

SkrekkfilmEt sånt skikkelig utydelig bilde fra fredag. Var nemlig i bursdag til Henriette, var kjempe koselig! Vi så på verdens skumleste skrekkfilm, var sånn at jeg nesten begynte å gråte av reddhet. Har aldr vært så redd før. Husker ikke helt hva den het, men var noe med "The Dark Women" eller noe sånt. Var litt skummelt når Ann Selda og meg skulle reise til bursdagen da, siden det var mørkt og sent på kvelden. Og vi måtte gå ut i kjole og ja, dere skjønner.. Hva har dere gjort i helga? <3

iPhone 4

Endelig har jeg også fått meg iPhone! Fikk den av den biologiske faren min her om dagen. Er kjempefornøyd med den! Den er brukt, men er fremdeles brukans, hihi. Jeg vil jo også beklage meg veldig for lite blogging i det siste, men har bare gjort så mye greier og ikke orka å blogge. Beklager utrolig mye for det! Har ikke noen planer for dagen, så går fremdeles i pyjamas, ehe. Har du iPhone?

TuesdayHei! Nå sitter jeg på rommet mitt med en del lekser som jeg skal gjøre! Jeg rakk ikke noe blogging i går, reiste til langesund i badeparken der nesten rett etter skolen. Men først reiste jeg hjem til Astri med Ann Selda, var kjempe koselig! I langesund bada vi, altså Astri, Ann Selda og meg. Ellers så har jeg ikke gjort noe spesielt, kanskje jeg tar turen ut med noen venner etterpå, spørs hvor lenge jeg kommer til å sitte med leksene jeg har. Gjør du lekser nå? Hva skal du i dag?

Mørke kvelder ..


Litt mørke bilder, men det blir jo mørkt så utrolig fort nå! Jeg fikk i hvert fall tatt bussen til Ann selda, men måtte jo gå et stykke før jeg kom frem, og det regna, så ble ganske våt. Men når jeg kom til henne så gikk vi ut for å ta noen få bilder, så vi gjorde det. Nå har jeg gjort klart til skolen i morgen, fysj.. Hater skolen! Skal du på skolen i morgen?

Siste dag i høstferen

Heisann ♥

Dagen min i dag startet med at moren min kom inn på vekte meg nå nesten akkurat, sov litt for lenge i dag, men snakket med en i går til ganske sent på natta. Slik kan det gå, haha. Når jeg kom ned spiste jeg frokost og fikk en kopp med kakao, vi hadde ikke krem da. Nå skal jeg dusje og gjøre meg klar for å møte Astri og Ann Selda, det skal nok bli koselig. Sov du lenge i dag? Hva skal du i dag?

I miss you ..Nå er det gått  4 måneder  og noen dager siden vi måtte avlive verdens beste hund, Tassen! 4.juni var nok den mest tristeste dagen jeg har hatt i år. Men det var bedre for han, han hadde utrolig mye smerter, stakkars. Han var alltid en glad og kosete hund, men veldig annerledes i forhold til mange andre hunder. Han likte å sove på puta og gjerne ha dyna over seg. Han var verdens herligste hund! Når vi skulle avlive han, så jeg han inn i øynene for siste gang, og da han fikk den siste sprøyta, visste jeg det, han var dø. Jeg kommer aldri til å glemme deg, Tassen ♥ Har du mistet et kjæledyr før eller noen nær deg?

Friday

Har ikke akkurat hatt så utrolig bra dager i det siste, så derfor har jeg ikke blogget. Men ja, her kommer det et blogginnlegg! Er litt overasket over at jeg faktisk klarer å legge ut sånne bilder, altså bilder med blits. Også har det vært utrolig mange bilder bare fra arkivet og ja, ikke så veldig spennende å lese? Jeg overnatte hos Ann selda i går da, det var koselig! Også var vi ute med en del folk og sånt, hehe. Hva har du gjort i det siste?you make me smile

I dag skal jeg møte noen venner, har ikke sett dem på lenge, det blir koselig! Ellers så skal jeg vell kanskje bare slappe av resten av dagen, hehe. Var litt sånn hyper i går, så ville ikke legge meg med en gang, så jeg var liksom våken til sånn 03:00, hahaa. Jaja, jeg har jo fri, så! Hva skal du i dag? Hva syntes du om bildet?

 

 

Tirsdaaag

Har ikke noe annet å blogge om, så. Men i hvert fall så har jeg kommet meg hjem nå etter en herlig dag med Karine! Møtte også kjæresten (Mantas) i byen, kooos. Har ikke noen flere planer for dagen, tror jeg. Men kan nok hende det dukker opp noen etter hvert. Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort i dag?


Outfits

Nå har Karine og meg vært ute å tatt noen bilder av outfitsen våres. Enkle og greie outfits, hehe. Når jeg kommer hjem i dag skal jeg ut for å møte noen, er ikke sånn helt sikker på hvem som er der da. Ellers så er jeg ikke sikker på hva annet jeg skal i dag. Var i hvert fall kjempe koselig å overnatte hos Karine i dag! Jeg ble veldig trøtt så jeg la meg litt tidligere, mens Karine lå å så på castle, helt til klokka 04:45. Skjønner ikke at hun klarte det! Hva skal du i dag? La du deg sent i dag/i går?

Ny header!

Jeg har fått meg ny header! Fikk den av www.ninniz.blogg.no Tusen takk for superfin header! jeg ble i hvertfall kjempe fornøyd med den! Akkurat nå ordner jeg litt med designet. Fant ut at den linken der hvor det står "designet er laget av" ble borte.. Så jeg gjorde alt på nytt, men får den fremdeles ikke opp? Det er forresten mlp.blogg.no som har laget designet, men ja.. Hva skal jeg gjøre? Hva syntes du om headeren?


My dayy

Jeg har nemlig ingen bilder fra i dag, men skal nok få tatt noen. Alle bildene blir jo helt, æsj... ja, hehe. Men i hvert fall, i natt skal jeg overnatte hos Karine! Gleder meg. Tidligere i dag var vi i byen Karine, Mantas, Roy Thomas og meg, vi bare surra litt rundt egentlig. Bloggen min er forresten under oppussing, derfor litt rotete noen ganger. Hva har du gjort i dag?

 

Karinee

Karine natter over her i dag også da, skal bli koselig. I dag var jeg ute med Karine, kjæresten min og noen flere folk. Var også veldig koselig! Og i morgen skal vi til down town og møte kjæresten min der, og sikkert noen fler, det vet jeg ikke. Også skal jeg kanskje overnatte hos hun i morgen :)#Bilde fra i Sommer, av Karine og meg <3

Overnatting

Her kommer det noen kjappe bilder, siden Ann selda og meg må rekke bussen. Nå har vi stelt oss og skal ut på byen, hihi (som vanlig) senere i dag skal kanskje Karine overnatte os meg, hun må bare spørre først. Har ikke sett hun siden sommerferien eller noe! Men nå må vi stikke, hade! btw; Ann Selda ville ikke bli tatt bilde av, eller hun ble ikke fornøyd med noen av bildene. Skal du til byen i dag?

#Pyjamas på og greier, haha

Høstferie!

Har ikke fått blogget før nå! Men dagen idag har vært utrolig slitsom, så ja. Beklager utrolig mye for det! Men skal i hvert fall prøve å oppdatere dere en del i morgen. Endelig er det høstferie, og den startet også ganske bra. Eller, ikke på skolen da, siden vi hadde orienteringsdag, og det er ikke akkurat så utrolig morsomt, haha. Senere så stakk jeg på grønli-klubben med Ann selda og en del andre, var kjempe moro! Men ikke når vi skulle hjem og bussjåføren ikke ville ha oss på bussen.. Hva har du gjort i dag? Har du høstferie?

Har ikke noen bilder fra i dag, så slenger på outfit bilde fra i går, enkel og grei outfit.

Der har du oss, ja

Jeg sa det ville komme et innlegg til kvelden idag. Ble kanskje litt for sent? Men ja, det viktigste er jo at jeg blogger. Hadde en utrolig fin dag hos Merethe idag, haha! Vi tok masse bilder, spilte kort, var på pc'en, snakket og ja, gjorde sånne normale ting. I morra er det siste dagen før høstferie, da skal jeg overnatte hos Ann Selda, også skal vi på grønli-klubben. Tar selvfølgelig med kameraet mitt og pc'en slik at jeg får blogga og litt sånt. Hva gjorde du i dag? Var du på besøk i dag?
Pretty haair

Misunner Stine sitt hår så! Det er så utrolig fint! Og den hårbøylen hennes er jo bare helt elsk! Måtte bare ta bilde av det, hihi. Idag skal jeg jo til Merethe, det skal bli kos. Kommer nok ikke til å bli noe sånn kjempemasse blogginnlegg idag, men er jo ikke bra med for mye heller, men det kommer et innlegg etter denne her også. Føler meg flink, Som oppdaterer så ofte som jeg gjør nå. Jeg får vell reklamere litt for bloggen til Stine da, trykk > HER < for å komme til den flotte og fine bloggen hennes. Hva syntes du om bildet? Likte du hårbøylen hennes?

 

New in - owl

Etter at mamma kom hjem istad, så hadde hun kjøpt noen fine øredobber til meg! Jeg ble i hvert fall utrolig fornøyd og glad for de. De var jo så utrolig fine, hehe. I morgen skal jeg til Merethe, gleder meg kjempemasse! Men nå må jeg nesten fortsette med en sånn teit naturfags-lekse. Vi skal lage en brosjyre og vi skal bli ferdige med den på skolen i morgen, men jeg har ikke startet en gang.. Såeh, ja. Hva skal du i morgen? Hva syntes du om øredobbene?


Foto: Meg

Grunnen til at det blir så mange bilder fra når Stine og Laura var hos meg, er fordi da hadde jeg veldig mye å blogge om den dagen, men la ikke alle bildene ut slik at det ble så utrolig mange. Men jeg har i hvert fall noe å blogge om nå. Er litt stolt over meg selv at jeg faktisk har klart å blogge så ofte som jeg gjør nå. Hva syntes du om bildet? Har du mye å blogge om for tiden?

# fysj, håret mitt.. Elektriskt.

Photography - Eye and flowers

Kom hjem idag etter en flott dag på skolen, untatt siste time når vi fikk tilbake matteprøva. Ble ikke særlig fornøyd, men nå er ikke jeg den flinkeste i matte heller. Men det ente med at jeg ble så skuffa at faktisk jeg begynte å gråte. Men det er jo kanskje ikke så rart i, når jeg alltid har slitet med matte og aldri får det til. Men jeg prøver så godt jeg kan da, hehe. Har ikke noen bilder fra idag, men har noen fra igår da. Isåfall, så er det øyet til Stine jeg har tatt bilde av. Trykk > HER < for å komme til bloggen hennes. Sliter du med matte? Hva syntes du om bildene?

Photography - høst

Har noen bilder som jeg har tatt som jeg vil dele med dere! Høsten er jo bare helt herlig å få fine bilder på, alle fargene og sånt! Men så klart, det er jo mange ulemper med høsten også da. Det blir kaldere, vinteren kommer snart og ja, mye regn og vind. Men vi overlever vell, hihi. Hva syntes du om bildene? Liker du høsten?

My daay

Stine har vært hos meg idag! Det var kjempe koselig, vi har ikke funnet på noe på lenge, så det var på tide! Vi tok bilder og snakka og sånt. Og litt senere ringte Laura, så kom hun også. Så fortsatte vi bare å ta bilder og sånt. Var kjempe koselig! Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort idag?Stine er her

Nå er Stine her, og vi skal ta bilder og sikkert finne på noe annet greier. Vi har heldigvis ikke noen lekser til i morgen, så det passa fint å finne på noe idag. Kom hjem og ja, tok frem pc'en, som vanlig. Har du noen planer for dagen?

#Bilder fra igår.

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits