LYKKE

Hallo ♥ Endelig er de to værste dagene i skoleuka ferdig, for en utrolig deilig følelse å tenke på. Har nemlig alle fagene jeg rett og slett hater på mandag og tirsdag. Men jaja.. Frisørtimen ble utsatt til fredag, så får heller bare glede meg enda mer til å se resultatet. Har så sykt stygg ettervekst nå og kjempe slitt hår! Er helt grusomt å se på.. 

Om ikke så lenge skal jeg enten få besøk eller stikke ut, får se hva det blir til. Er egentlig ikke så veldig keen på å ut, men får se! Slenger bare på noen bilder jeg tok idag.. Ikke min "bildedag" idag for å si det sånn. 
Har dere noen spesielle dager på skolen dere ikke liker? Hva skal du etterpå? 

Bedre sent enn aldri

Heihei! Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden! Elsker følelsen man får etter en treningsøkt! Ellers så må jeg få gjort en lekse snart, hadde egentlig gjort alle men neida..

Hadde ikke mye tid til bloggen idag. Kom hjem og la meg rett i senga for å sove og stakk på trening rett etter det. Men tok noen mobilbilder, så det får holde :-)

slapp søndag

Hei dere ♥ Idag sov jeg ganske så lenge, noe jeg syntes er utrolig deilig. Fikk ryddet rommet og gjort alle leksene som jeg alltid pleier på søndager, så nå kan jeg bare slappe av frem til i morgen da det er skole igjen. Gleder meg ikke til skolen i det hele tatt for å være helt ærlig. Men jaja, må man så man. 

Gleder meg egentlig enormt til tirsdagen som kommer da, for da skal jeg nemlig klippe og farge håret! Kommer nok til å vise dere bildet om hvordan det vil bli. Men holder det litt hemmelig for meg selv frem til tirsdag, så får dere se hva jeg gjør med håret mitt. De eneste som vet det er vel de som følger meg på privatbrukeren på insta, hehe.. Men til dere andre så har dere noe å være nysgjerrig på :D Hva har du gjort idag? Hva tror du jeg skal gjøre med håret mitt? 

1 bilde, 2 redigeringer

Hallo ♥ Akkurat nå sitter jeg i sengen og bare ser på tv og koser meg med sjokolade. Åhh bare elsker lørdager! Og tidligere idag tok jeg et par bilder, og valgte ut det jeg syntes ble best. Jeg er litt usikker på hvilken av de jeg syntes er finest, så hva mener dere? Den første eller den andre? 

Og forresten så vurderer jeg å lage en video til bloggen snart, men kunne trengt noen tips til hva jeg kunne laget video om. Så om det er noe dere ønsker, så gjerne skriv det dere vil ha! Men ellers så håper jeg dere fortsatt har en kjempefin lørdagskveld videre ♥♥♥Hva syntes dere om bildet? Hvilken av redigeringene syntes dere ble best? Har dere noe tips til en video jeg kan lage? 

new in

Hei alle søte lesere ♥ Idag har jeg ikke så veldig mange planer, noe som er utrolig deilig. Men kan vel hende jeg tar meg en tur ut senere eller noe, men får se hva jeg orker. Er ganske sliten for tiden, så orker ikke så veldig mye.. 

Her om dagen fikk jeg en ny lue. Jeg føler ikke meg så veldig komfertabel med lue, men kjekt å bruke når det er kaldt og når man har dårlig hårdag, haha.. Så kommer nok til å bruke den etterhvert! Den er kjempe deilig å ha på seg og sitter ganske bra! Fikk den av mamma og pappa når dem var i Sverige, så er ikke helt sikker på hvor de kjøpte den. Men åhh, jeg elsker den ♥

Hva syntes dere om luen? 

fredag igjen

Heii! Hadde flere bilder fra igår, så tenkte jeg like så godt kunne legge ut de også! Om ikke så alt for lenge tror jeg at jeg skal reise hjem til Daniel, som er på bildet under sammen med noen fler fra klassen. Og kommer vel til å være der i kveld.

Ellers så er det endelig helg igjen! Herregud så fort tiden går når jeg tenker over det! Og ikke så lenge før høstferien nå heller, gleder meg såå mye ♥ ♥ ♥

Hva syntes dere om bildene? Har du høstferie nå eller til neste uke? 

Antrekk

Heihei ♥ Kom hjem for ikke så alt for lenge siden, var i byen med Camilla og Daniel fra klassen. Kjempe koselig! Tok også noen få bilder, men fikk ikke lastet de andre opp av en eller annen merkelig grunn. Så derfor velger jeg heller å prøve på nytt i morgen. Var kun det bildet under som ble lastet opp. Men jaja.. 

Hadde en ganske grei og enkel outfit idag og håper dere likte den! Også får dere ha en fin dag videre ♥ ♥ 

Sko: Toms // Bukse: Bik Bok // (T-shorte: Bik Bok, men man ser den ikke) // Skjerf: Vero Moda // Jakke: (?)

Hva syntes dere? 

latest on instagram

Heihei! Tenkte å vise dere de siste bildene jeg har lagt ut på instagram. Jeg ser etter litt inspirasjon, så hadde vært fint om dere kunne skrevet ned instagrammen deres, så kanskje jeg begynner å følge dere ♥ Min er @maleneniilsen Hva heter du på instagram? 

Foto - Marsvin

Heihei! Tok noen bilder av det ene marsvinet jeg har igår, som jeg følte for å dele med dere. Ble faktisk ganske fornøyd med bildene! I tillegg så er jo begge marsvinene mine så snille, så dem står helt stille hver gang jeg skal ta bilde av dem. 

Idag hadde vi planleggingsdag, så jeg sov til sånn 1 tiden.. Litt for lenge for min del, siden jeg skulle trene klokken halv 2 med to kompiser. Men fikk trent isåfall da. Så nå sitter jeg bare i sofaen og slaper av, og skal på kino med klassen i morgen, samtidig som vi har en veldig avslappende skoleuke. Men nok snakking om skole, håper alle får en fin dag videre ♥ ♥ ♥

 Hva syntes dere om bildet? ♥

du vet du blir forbanna når...

.. En idiot stjeler laderen din. Hadde bare flaks at den forrige laderen min funker sånn halvveis om jeg legger den på en spesiell måte. Men åhh, jeg ble sinnsykt irriitert. I tillegg til at jeg ikke klarer meg uten mobilen min, som sikkert de fleste ikke gjør. Kjente jeg irriterte meg over det hele kvelden igår, så pga. det stakk jeg hjem tidligere enn jeg hadde trengt. Om jeg bare hadde visst hvem som stjal den... åhhh

Men nok klaging.. Idag er det søndag, så da skal jeg nok gjøre det samme som jeg alltid gjør! Vaske, rydde og gjøre lekser.. Og bare slappe av resten av dagen. Har jo tross alt fri i morgen også. Har noen stjelt din laderen noen gang? Eller en annen ting du har? 

god morgen!

Hei! Da var lørdagen her og planene mine er fortsatt ingenting. Føler jeg nesten ikke har noe å finne på for tiden, samtidig som jeg liker meg best hjemme. Før var jeg ute hele tiden og gjorde masse, mens nå bare sitter jeg her. Er så sliten av skolen, så orker så og si ingenting. Igår la jeg meg til og med for å sove fra 5-7, noe som egentlig var utrolig deilig! 

Om ikke så lenge skal jeg også farge håret mitt. Og tenkte jeg kunne prøve å farge det litt mørkere enn å ha det så lyst som nå.. Etterveksten min har jo blitt helt syk, så er vel på tide å få den vekk, samtidig gjøre en forandring. Har fortsatt tenkt å ha blondt hår, bare litt mørkere blond. Tror faktisk det kan bli veldig bra! Og da vil samtidig ikke ettervektsen min syntes så veldig. Skal dere noe spesielt idag? Tror dere jeg ville kledd mørkere hår? 

friday

Hallo! Åhh så deilig at det endelig er fredag og langhelg! Har absolutt ingen planer idag, så blir vel bare til å slappe av. Pappa kommer også hjem idag etter å ha jobbet vekk i 2 uker, så ska bli koselig å se han igjen også. Ellers så kom jeg hjem fra skolen for en times tid ca, og følte for å ta noen bilder av hunden min, hun er jo bare så søt! ♥♥ 
Hva skal dere idag? Hva syntes dere om bildene? 

Endelig ferdig..

Hallo! Kom nesten akkurat hjem, noe som var utrolig deilig. Og føler meg så sinnsykt letta siden jeg er ferdig med alle skoleoppgavene. Så nå kan jeg bare slappe av fremover! Har i tillegg langhelg imorgen, noe jeg føler jeg trenger.. Er så sliten!

Om ikke så lenge skal jeg ta turen opp til Skien, også skal jeg ta en tur ned i Porsgrunn hvor jeg skal spise med en venninne. Kommer nok til å bli en koselig dag! Slenger bare på et mobilbilde jeg nesten akkurat tok.

kleine greier..

Hei! Har valgt å trene heller neste uke, med tanke på at vi har så mye skolearbeid som må gjøres. Og føler vel at skolen er viktigere enn trening. Så derfor sitter jeg å skriver ferdig en oppgave vi har fått. Er nok det eneste jeg kommer til å gjøre idag, så resten av dagen blir vel egentlig ganske kjedelig. 

Men ja, er ikke fullt så morsomt å ta bilder av seg selv når det er en hel haug med folk som stirrer. I tillegg til at jeg fikk helt panikk med tanke på at det plutselig kom en maur på beinet mitt, og at jeg så en edderkopp.. Så endte selvfølgelig opp med et skrik... Og dere kan jo tenke dere hvem som stirra da.....

Men jeg fikk tatt noen bilder isåfall... Men må virkelig jobbe med den skrekken mot edderkopper og maur og alle sånne smådyr.. 
Hva skal dere idag da? Flere som får helt panikk med edderkopper osv? 

på besøk

Hallo ♥ Akkurat nå er jeg hos Merethe og holder på med en skoleoppgave. Skal nok få kommet meg godt i gang så jeg vet hva jeg skal skrive om når den dag kommer. Ellers så gjør vi ikke så mye annet spesielt. Kommer ikke hjem før i 7-8 tiden idag, så blir ikke så mye tid til bloggen. Så får bare slenge på et bilde jeg tok her om dagen. Håper alle får en strålende dag videre isåfall :-) 

Er det forresten noe dere kunne tenkt dere jeg hadde blogget om? Gjerne kom med tips, så jeg får litt flere ideer! Hva skal dere idag? :-) 

10 fakta om meg

Heihei ♥ Syntes egentlig det alltid er interessant å lese slike innlegg selv, så tenke jeg også kunne ha et slikt innlegg. Det er også en bra måte for at dere lesere blir litt mer kjent med meg som person. 

1. Jeg er veldig sjenert om jeg er med flere personer av gangen, men om jeg er alene med noen eller er med mange jeg kjenner samtidig er jeg ikke sjenert i det hele tatt.

2. Jeg er liveredd for edderkopper. Jeg begynner bokstavelig talt å grine om jeg ser en. 

3. Jeg har 3 halvsøstre.

4. Jeg er egentlig mørk blondine.

5. Jeg er født 09.april 1999, så er 15 år gammel.

6. Jeg syntes det er dødskleint å ta bilder av meg selv i offentlighet.

7. Jeg er avhengig av tyggis...

8. Jeg sitter vanligvis å ler meg ihjel om jeg får "hate" eller om noen prøver å rakke ned på meg over nettet. Skjønner ikke at folk klarer å synke så lavt.

9. Jeg syntes det er kjempe koselig å bli kjent med nye mennesker, men hater å møte folk alene.

10. Om jeg får vite at noen jeg kjenner/eller ikke kjenner ikke har det bra, vil jeg gjøre alt jeg kan for å personen til å ha det bra.. Liker ikke å se folk slite..Det var isåfall 10 ting om meg, kanskje vi har noe til felles?

antrekk

Heisann ♥ Da var søndagen her igjen, og vaskinga er gjort og har hengt opp klær til tørk. Så nå kan jeg bare slappa av litt før jeg starter på oppgaven vi har på skolen. Utrolig vanskelig oppgave, men skal nok få klart å gjøre en del idag. Var ute å tok noe bilder istad av et antrekk. Jeg går IKKE sånn idag, sannheten er at jeg egentlig har på meg joggebukse osv. Men jaja, håper dere likte anrekket isåfall.

Veske: Michael Kors (fake) // Skjørt: H&M // Sko: En skobutikk (husker ikke navnet) // Topp: Gina Tricot // Jakke(?)

Hva syntes du om antrekket? ♥

13. september 2014

Heii ♥ Våknet overraskende tidlig idag! Egentlig kjempe deilig å komme seg opp litt tidlig, så man får gjort mer ut av dagen. Har bare hatt besøk idag, så har ikke gjort så mye annet enn å sett film og bare slappet av. Resten av dagen skal jeg nok fortsette med å slappe av, orker ikke stresse noe nå som det er helg. Men tok noen bilder fra istad, egentlig bare fordi jeg kjeda meg litt! Men jeg håper alle sammen får en kjempe fin dag videre :-) 

Hva syntes du om bildene? Hva skal du idag? 

avslappende fredag

Hallo ♥ For ikke så lenge siden satt jeg meg i boblebadet etter en lang uke med masse lekser og trening. Var så deilig å bare legge seg oppi der og slappe av. Men ble ikke så lenge, gradene stod på 39, så det ble vel litt drøyt varmt. Så jeg gikk inn og tok en dusj og tok av sminken. Så nå sitter jeg bare i sofaen og slapper av. Deilig, men litt kjedelig fredag..
Hva har du gjort idag? 

Foto - Solnedgang

Hallo ♥ Igår var mamma og meg så lei av å være hjemme, så vi tok oss en biltur til Drangedal, som er ca en time unna her jeg bor. Var faktisk utrolig koselig tur. Når vi kom oss til Drangedal kjørte vi inn i skogen, hvor det så og si ikke var noen hus.. Og det var helt mørkt, også endte vi opp på en sykt stor gård med masse tåke og ja, den var rett og slett veldig skummel. Så vi kjørte tilbake igjen. 

Nå er jeg akkurat ferdig med å trene og venter vel bare på at middagen er ferdig, slik at jeg kan dusje og bare slappe av. Veldig usikker på om jeg skal ta turen ut idag eller om jeg bare skal slappe av hjemme. Men jeg får se hva jeg orker :-) Vi stoppet også på en kirkegård, hvor det var utrolig fint ved vannet, også med tanke på at vi kom rett i solnedgangen. Heldigvis hadde jeg meg med kameraet så jeg fikk tatt et par bilder! Hva syntes dere om bildene? 

Tatt med Canon EOS 70D 

mørkere tider..

Heisann ♥ Akkurat nå idag skal jeg bare slappe av så mye som mulig før det er skolen igjen i morgen. Kjenner jeg er enormt sliten etter denne uka, med tanke på at vi har hatt utrolig masse lekser. Men akkurat nå sitter jeg bare i sofaen å slapper av. Skal reise ned til elkjøp om ikke så alt for lenge da, siden jeg trenger sånn "veske (?)" til å ha macen min oppi, slik at jeg kan ha den med på skolen i morgen. 

Ellers så kjenner jeg det begynner å gå mot mørkere tider nå, og at det er skikkelig kaldt til tider ute. Men får håpe jeg klarer meg fint gjennom høsten, og ut mot vinteren uten å bli deprimert, noe jeg vanligivs gjør på de tidene der. Men får bare prøve å tenke positivt og se fremover :-)

Slenger bare på med noen bilder jeg nettopp tok. Også håper jeg alle får en kjempefin dag videre! 

Bilder fra Tyrkia 2014

Siden jeg ikke har hatt tid til å ta noen bilder til bloggen idag, kan jeg jo like så godt vise dere 3 bilder fra når jeg var i Tyrkia. Er det noe jeg virkelig savner så er det det å være der nede. Ble kjent med så utrolig mange koselige folk, og var også med venninna mi der. Er mitt andre år jeg er der nede, og jeg trives så godt i Tyrkia! Er så utrolig fint der og ikke minst varmt og godt. 

I det siste har jeg ikke hatt sånn skikkelig mye jeg kan blogge om. Men ideene kommer vel når jeg får nytt design til uka som kommer. Gleder meg veldig til jeg får det, er tross alt et kjempefint design, så da blir nok blogglysten min på topp igjen! Men dere får ha en fin kveld videre :-) 

 Hva syntes du om bildene? Har du vært i Tyrkia før? 

wants from nelly

Hei! ♥ Idag tenkte jeg å vise dere litt hva jeg ønsker meg fra nelly! Er så utrolig mye fint man kan få kjøpt der! Men jeg bare elsker disse tingene på bildet under. Jakken står vel først på listen, ettersom jeg ikke har noe ordentlig god vinterjakke til vinteren. Så gleder meg til jeg får kjøpt den snart! 

Men nå får jeg nesten starte med leksene! Håper dere får en fin dag videre :-)Genser: HER // Klokke: HER // Sko: HER // Topp: HER // Jakke: HER // 

Hva syntes dere? :-) 

Ny uke, nye muligheter

Hei ♥ Da var mandagen her, og jeg hadde ikke akkurat den beste starten på dagen. Hadde tross alt alle fagene jeg er dårlig i, og ikke liker på en dag.. Men jeg klarte meg igjennom dagen, ganske overraskende. Når jeg kom hjem spiste jeg og gjorde meg klar til å trene igjen. Må si jeg er sliten i beina idag.. Men nå kan jeg slappe av og tenke på at jeg faktisk har trent og snart blitt ferdig med leksene som skal bli ferdig til i morgen. 

Senere i uka skal jeg fortsatt stå på med masse trening, og unngå godteri spising frem til lørdag. Har såpass stor tro på meg selv at jeg kommer til å klare dette kjempebra nå som jeg er så motivert til å få disse resultatene. Siden jeg klarte det forrige uke, klarer jeg det denne uka også!Har du trent idag? :-)

sunday

Hei ♥ Akkurat nå ble jeg ferdig med å vaske hele andre etasje! Og skal snart komme meg i dusjen og ordne meg litt til ikveld, siden jeg skal på kino. Kommer til å bli en kjempe koselig kveld, så gleder meg veldig masse! Var faktisk utrolig deilig med helg nå, og får vel gjøre meg klar til en hard uke med både trening og masse lekser og stress med skole. Men det går nok kjempe fint! Ha en fin dag videre alle sammen :-)Skal du på kino idag? :-)

Kosekveld

Heisann ♥ Beklager for lite oppdatering i det siste.. Men har hatt en del å gjøre, samtidig som selvutløseren min ikke funker. Men fikk isåfall tatt meg en tur på treningssenteret igår også, er så deilig å være tilbake til rutinen igjen og i det minste ha regelmessig trening! Men ellers så var jeg med noen gutter fra klassen min idag, vi gjorde egentlig ikke så mye, men var koselig for det :-) 

Nå snart skal mamma og meg sette oss i boblebadet og sette på en film og bare kose oss videre ikveld! Håper dere også får en fortsatt fin kveld! :)

Bildene ble tatt tidligere idag

dagens antrekk

Hallo ♥ Akkurat nå sliter jeg med å finne en kjole jeg kan bruke til imorgen, ettersom vi skal ta klassebildet. Kjenner jeg faktisk gruer meg til det.. Er tross alt tiende klassebildet så vi skal jo pynte oss litt ekstra... Men jeg får håpe jeg blir fornøyd! 

For ikke så alt for lenge siden tok jeg noen bilder av antrekket mitt for idag. Håper dere liker det :-)
Sko: Toms // Skjorte: Tommy Hilfiger // Bukse: Bik bok // Veske: Michael kors 

Fruktsmoothie oppskrift

// Etterspurt innlegg

Hei! Nå har jeg akkurat blitt ferdig med å lage smoothie. Og tenkte å vise dere hvordan jeg pleier å lage en av de beste jeg vet! Den bruker litt lenger tid, men om noen ønsker kan jeg også vise den letteste måten å lage smoothie på,  som tar deg toppen 3-5 minutter å lage. Men her er isåfall en oppskrift på en fruktsmoothie!

Dette trenger du:

  • En moden banan
  • 1 appelsin (skrelt, ev steiner fjernet)
  • 1 eple (skrelt, kjernehus fjernet)
  • 1 kiwi
  • 10 friske jordbær
  • 1 dl blandet fruktjus
  • 5 isbiter

Først knuser jeg isbitene i blenderen, og deretter heller oppi alle ingrediensene, og blender de sammen. Og så har du fruktsmoothie! Veldig enkelt å lage, også veldig godt! Anbefales å prøve ut :) Hva syntes dere?

trening, trening og atter trening

Hallo! Skoledagen idag startet faktisk ganske greit, siden vi startet med ca 2 t med gym. Og etter det samfunn & musikk, så var en ganske avslappende dag. Og nå snart skal jeg ta turen ned til treningssenteret for å trene litt. Vil si at jeg faktisk trener nesten 3-4 t idag, woow.. Hahha, men nå liker jeg å trene da, så gjør meg ingenting!

Og forresten, så hadde det vært interessant å høre hva dere liker å lese om på en blogg og eventuelle tips dere vil jeg skal blogge om. Så gjerne kommenter det du mener er interessant å lese om! :-) Har du noen tips? Skal du trene idag? 

Ny rutine

Heisann! ♥ Kom hjem for ikke så veldig lenge siden og må si jeg faktisk syntes det var godt å få komme tilbake til skolen. Selv om jeg sikkert kommer til å slite meg ut ettersom vi henger så langt etter. Men jeg tror nok det vil gå veldig bra! Også må jeg stå opp halv 7-7 hver dag, noe som kan bli en utfordring.. Men ja, nå sitter jeg å gjøre lekser, mens jeg koser meg med smoothien min. Og til dere som lurer, så er jeg veldig glad i smoothie som sikkert noen har lagt merke til. 

Senere idag tenkte jeg at jeg kanskje skulle spille litt, eller ta meg en joggetur. Får se hva jeg gidder :-)  

Var du rammet av streiken? Hva skal du senere idag? :-) 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits