skoleoppgave og litt sånn

Hallo! Akkurat nå skal jeg starte med en skoleoppgave som vi har. Tenkte det er lurt å bli ferdig med den så fort som mulig, så jeg slipper å tenke på den senere. Så nå slapper jeg bare av med musikk og er litt innom weheartit sånn innimellom. Utrolig deilig å slappe av etter trening!

Reiste også på kino igår kveld med noen herlige venner, kjempe koselig og bra film! Husker dessverre ikke hva den heter da. Normalt meg.  Må også bare si at jeg ikke fikk vært hos Merethe igår allikevel, fikk ikke lov. Hahha, jaja. Skal kanskje til henne neste helg da :-)

Hva gjør dere akkurat nå?

some pictures

Hei! Nå skal jeg snart ta turen til Merethe, for å være hos henne litt. Kan hende jeg tar med kameraet mitt, så jeg får tatt en del bilder når jeg er der. Etter jeg har vært hos henne, skal jeg hjem og stelle meg og etter det reise på kino med noen venner! Kommer nok til å bli en kjempe koselig lørdag!

// Har ikke fult så god tid, så poster noen bilder jeg tok igår bare :-)

Hva skal du gjøre idag? Hva syntes du om bildene?

lenge siden

Hallo! Denne gangen har jeg en utrolig bra forklaring på hvorfor jeg har blogga dårlig. Jeg har nemlig hatt hele FIRE prøver denne uka. Så tiden min har gått til trening og øving, og atter øving. Har faktisk vært herlig å tenke på at jeg faktisk har fått gode karakterer i tillegg! Herlig å få en bra karakter, når jeg vet at jeg har jobbet for dem.

Ellers har uka vært egentlig en "helvetes uke" om jeg kan si det på den måten, hahaha.. Men endelig er den ferdig og det er helg! Men nå skal jeg en tur på Herkules, så snakkes :-)

// Poster bare noen bilder som jeg tok istad, hadde bare fått litt inspirasjon fra weheartit, hahahaHva syntes du om bildene? Har dere mange prøver på skolen for tiden?

fin start på helgen

Hallo! Utrolig lenge siden sist jeg har blogget nå! Men har bare ikke tenkt over at jeg ikke har gjort det. Men må nesten si det har igjen vært deilig uten å blogge. Ellers så har uken min vært helt grei! Ikke gjort så utrolig mye annet enn å trent da :-)

Tok en del bilder når jeg hadde besøk av Laura og Merethe idag! Kjempe fin start på helgen!Er egentlig utrolig trøtt nå, så orket ikke redigere alle bildene. Er foresten Oscar som redigerte det første bilde!

Hva syntes dere om bildene?

vennekveld

Hallo! Siden moren min skal ut idag, bestemte jeg meg for å ha noen venner på besøk! Er kun Oscar som har kommet nå, men kommer fler etterpå. Kommer nok til å bli kjempe koselig! Nå så sitter vi bare og slapper av og venter på at mamma skal reise.

Vi tok også noen få bilder, ikke spesielt mange. Men legger bare ut de to som ble best, haha! Ellers så får dere ha en fin lørdagskveld videre :-)

Hva skal du idag?

fridayy

Hallo! Utrolig deilig at det er fredag idag! Hadde gym i siste time, noe som også var utrolig deilig siden jeg har vært syk alle de dagene jeg skulle ha trent, unntatt mandag da. Men ellers så skal jeg ikke noe spesielt senere idag, sikkert ut med noen venner og bare slappe av!

Tok også noen bilder ute igår når jeg var syk, haha! Helt utrolig at jeg faktisk orka. Var forkjøla og tror også jeg hadde feber. Men kjeda meg en del, så måtte bare finne på noe å gjøre.

 

Hva syntes du om bildene?

syyk

Hei! Da var jeg blitt syk igjen, ja. Var egentlig ganske syk igår også, da jeg var på skolen. Men overlevde! Selv om jeg var utrolig dårlig og sånt igår også, fikk jeg besøk av Oscar, Fredrik og Laura! Kjempe koselig. Ellers så har jeg ikke gjort stort annet enn å bare slappe av idag. Håper jeg kan bli bedre slik at jeg er frisk til helgen!

Ikke den beste "bilde dagen" min idag heller, ser helt grusom ut på bilder. Kan vel være fordi jeg er syk og ja, ikke er i det beste humøret heller.. Haha! :-)Er du syk idag?

min dag

Hei! Orka dessverre ikke blogge igår når jeg kom hjem fra skolen. Var helt utslitt og følte meg egentlig ganske dårlig. Tror jeg blir forkjølet snart, virker ut som det isåfall. Åå, jeg har i hvert fall ikke lyst til å bli syk nå heller .. Og om jeg blir forkjølet er jeg ganske sikker på at jeg får lungebetennelse nå i igjen. Har jo fått det 2 år på rad nå. Men får håpe på det beste :-)

Ellers var jeg i byen med noen herlige jenter idag, utrolig koselig! Fikk også kjøpt meg en ny bukse, noe jeg virkelig trengte! Så nå sitter jeg bare på rommet mitt og koser meg med et kakestykke.

Hva har du gjort idag?

5. september

Hallo igjen! Klarte å droppe treninga idag istede, slik at jeg får litt bedre tid til etterpå. Orker ikke å stresse med noe som helst, så tenkte det var det beste! Også har jeg noen få "lekser" som skal gjøres. Vil ikke akkurat kalle det lekser, siden jeg må bare forberede en fremføring vi skal ha på mandag og øve på gloser, haha. Ellers så skal jeg bare spise litt middag, så stikker jeg ut en tur!

Klassebildet og portrett bilde gikk selvfølgelig helt rævvaa, så jo helt grusom ut. Var vel egentlig veldig klar over at jeg kom til å se helt grusom ut, akkurat som alle de andre, hahahahah. Legger bare ut noen bilder jeg nesten akkurat tok :-)Hva er dine planer for idag? Syntes om bildene?

weheartit - inspiration

Hallo! Senere i dag skal jeg trene og så ta turen opp til en klubb, også skal jeg bare være der frem til halv ti eller noe sånt, så reiser jeg hjem igjen. Ellers så er det ikke spesielt mye mer som skjer idag egentlig. Skal bare slappe av videre og glede meg til helgen! Ikke at jeg vet jeg skal noe, men skal bli godt med helg igjen bare, hihi.

Legger bare ut noen bilder som jeg fant på weheartit.com som jeg syntes var utrolig fine! Jeg elsker å se slike innlegg på blogger, så tenkte bare jeg kunne ha et sånt selv også :-))Hva syntes du om inspirasjonen?

herlig onsdag

Heii! Tror jeg har lagt ut dette bilde på bloggen tusen millioner av ganger før, men det får gå. Er så mørkt faktisk nå, så får ikke tatt noen bilder som blir bra. Samtidig er håret mitt helt vått og jeg ser ikke ut. For en stund siden kom jeg isåfall hjem fra trening, og nå sitter jeg bare på rommet mitt og slapper av. Skal bare lese en lekse, så legger jeg meg.

Også gruer jeg meg utrolig mye til i morgen, vi skal nemlig ta klassebilde og jeg kommer til å se helt forferdelig ut, noe jeg alltid gjør på klassebildene (!!!) men ja, tror jeg overlever det! :-)Skal dere ta klassebilde snart? Eller har dere tatt allerede?

trening next

Hallo! Nå kom jeg nesten akkurat hjem fra skolen og tok litt tid til å blogge før treninga! Har ikke sånn alt for mye tid, så blir egentlig et veldig haste innlegg akkurat nå. Fikk også 10 av 10 på gloseprøva i Tysk, fin start med det, haha. Selv om læreren trodde jeg juksa da, men det gjorde jeg da ikke denne gangen.

Men må stikke nåå, kos dere videre idag :-)

my room - video

Hallo! Da fikk jeg faktisk laget en video av rommet mitt. Er ikke så veldig flink til å redigere videoer enda, men det kommer seg vel etterhvert forhåpentligvis! Er utrolig glad for at movie maker tingen endelig funker! Så nå kan jeg lage litt videoer fremover igjen!

Men jeg håper dere liker videoen jeg laget, brukte faktisk en del tid på den! :-)

 

Hva syntes dere?

tirsdaag

Heii! Da var endelig denne skoledagen over. For å være helt ærlig, så var det egentlig en helt grei skoledag! Vi starta med å filme noe til en oppgave og etter det bare en halv time med R.L.E. Så reiste vi på en sånn forestilling! Må si det var den beste forestilling vi har hatt med skolen, haha.

Men nå må jeg redigere videoen, det går faktisk an å redigere igjen (!!!) lykkerus, haha :-)Har du hatt en grei skoledag?

homework

Heihei! For ikke så alt for lenge siden kom jeg hjem fra trening! Utrolig deilig å starte uken med trening. Ellers så må jeg gjøre noen lekser som er denne uka nå. Gjør de fleste så jeg slipper å gjøre de midt i uka, ellers glemmer jeg det vanligvis.Så har ikke gjort så utrolig mye idag enn å trene :-)

Og bare sånn for å advare, så holder jeg på å endre designet mitt litt, men ikke så utrolig masse. Men bare sånn at dere er klar over det!
Har du mye lekser idag?

nytt rom / detaljer

Hei! Igår brukte jeg så og si hele dagen på å bytte rom. Jeg måtte male noen skaper og litt av vært, men må ærlig si jeg er utrolig fornøyd (!!!) Endelig har jeg fått hvitt og lyst rom, noe jeg har ønsket meg utrolig lenge. Siden søstra mi har flyttet ut, så fikk jeg hennes rom! Er enda ikke ferdig med dette rommet da, skal bytte dør, gulv osv..

Skulle gjerne kommet med en romvideo når rommet mitt var helt ferdig, men jeg må nesten se om jeg får til movie maker, siden den er klikk på pc'en min, og jeg mest sannsynlig ikke får lov til å laste det ned på moren og faren min sin. Men får håpe på det beste!Hadde dere hatt lyst til at jeg skulle hatt en romvideo?

my dog

Hallo! En uke uten blogging, her ser vi hvor mye inspirasjon jeg har for tiden! Isåfall har jeg hatt en utrolig fin uke og helg! Treninga holder jeg på med enda, og må si jeg faktisk er litt stolt av meg selv! Trodde aldri jeg kunne klare å trene så mye som det jeg gjør nå, og bli så mye sunnere!

Har ikke hatt så utrolig mye tid til å ta bilder eller noe som helst, så valgte heller å bare ta to bilder jeg hadde fra pc'en fra før av. Bildene tok jeg da jeg var på hytta i sommerferien, så er en stund siden de ble tatt :-)

Canon EOS 600D //  50mm 1.8  //  Redigert i photoshop // Bilder tatt og redigert av meg ©

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits