Sundaaay

Dagen min har gått til å vaske rommet mitt, dusje og ta bilder med Laura. Er egentlig sånn halvveis syk idag og utrolig sliten! Noe jeg egentlig er hele tiden. Men er bare en uke igjen til det er høstferie, gleder meg kjempe masse! Skal ikke noe spesielt i høstferien da, men. Hva syntes du om bildene?Cupcakes

Igår etter jeg kom hjem hadde søstra mi Julie laget cupcakes og skoleboller, de var kjempegode! Måtte jo da selvfølgelig ta bilder av cupcakes'a idag tidlig, hehe. Ellers så jeg på film i igår, og var på facebook og snakke med folk og litt sånt. Er ikke så mye mer jeg gjorde igår. Har ikke noen spesielle planer for dagen, bare at jeg skal rydde og gjøre litt lekser. Hva syntes du om bildene? Har du noen planer for dagen?
 

*Finner ikke noe overskrift*

Vil beklage utrolig mye for at jeg ikke har hatt tid til å blogge. Men er så mye som har skjedd at jeg ikke har hatt tid til å ta med meg kameraet overalt. Også har jeg ikke så mye blogglyst heller. Jeg vil ikke love noe at jeg kommer til å skjerpe meg, men jeg skal prøve så godt jeg kan. På fredag, atlså i går var jeg på grønliklubben, var morsomt det. Og idag var jeg med Ann Selda på down town og på et sånt ungdoms-hus. Var ganske koselig det, hehe.

#Bilder fra torsdag (tror jeg)

Down town

Var på down town igår med Ann Selda, vi bare så litt rundt på forskjellige ting, som man vanligvis gjør når man er på et kjøpesenter. Men jeg så i hvertfall veldig mange kjente der da, hehe. Og litt senere kom Lasse. Jeg rakk ikke blogge igår når jeg da var ute siden skolen sluttet og kom hjem sånn i 20:30 tiden. også måtte jeg dusje og ja.. Men får i hvertfall blogge nå da! Er på let etter et nytt design, så om du har noen tips gjerne skriv det i kommentarfeltet. Idag tok vi vaksine, jeg besvimte, haha. Men ja, gikk bra da! Vet du om noen fine gratis design? Besvimer du når du tar vaksine?


Iskalde høstdager..

Når jeg skulle ut for å vente på bussen idag, holdt jeg på å dø! Det var jo så utrolig kaldt! Men ja, jeg overlevde. Var faktisk en veldig sånn chille dag idag. Var i byen i skoletiden og sånt. Også reiste jeg tidligere enn mange andre, så jeg kom hjem ganske tidlig også. Har ikke tatt noen bilder når jeg kom hjem, men har noen bilder som jeg har tatt tidligere. Hva syntes du om bildene? Kjenner du at det er kaldt ute nå?


 

Dagen idag

Som jeg sa tidligere skulle jeg være ute med Nora og Van Anh, så jeg var med de idag! Var ikke så mye å gjøre, men vi snakka og gikk litt rundt og sånt. Også tok jeg noen få bilder, hehe. Nå sitter jeg her og skal slappe av resten av dagen med lekser. Orker nemlig ikke gjøre så mye til uka, og med tanken på at jeg skal vaksineres på onsdag, og jeg pleier vanligvis å få veldig vondt i armen, så derfor gjør jeg også lekser på en søndag. Hva har du gjort idag? Gjør du leksene på en søndag?


Søndag

Huff, idag er det søndag! Den dagen jeg hater mest, eller hater også veldig mandager da. Heldigvis har jeg planer idag da, skal ut med Nora og Van Anh. Tar nok med kameraet mitt, slik at jeg har noe å blogge om når jeg kommer hjem. Ellers så har helgen min vært super, var i bursdag igår, til Ole Jørgen, var kjempe moro! Og på fredag var jeg ute med Caroline, hehe.
Nye sko

Igår (tror jeg?) så var jeg i byen å kjøpte meg noen nye sko. Kjempe fornøyd med kjøpet. Jeg trengte noen sånne fest-sko. Var altså i byen igår med Ann Selda, Lasse og Lasse. Var kjempe moro! Vi var også vitner til at det var en mann som holdt på å drukne. Det gikk bra med han da, men han svømte liksom der hvor det var strøm i vannet. Men her er innkjøpet mitt:Fra Bik-bok  og kostet 199,-

Den siste tida + dårlig dag


Den siste tiden har jeg mistet mye av tiden min til å sette meg ned for å blogge. Jeg har hatt altfor mye lekser og alt for mye å gjøre. Men jeg har prøvd å blogge så ofte jeg kan. Sånn som idag, havner jeg opp med iPoden bilder. Jeg har som regel bare tatt med meg iPoden min rundt for å ta bilder, så det har ikke blitt noen bilder på kameraet mitt. Og de dagene jeg har tenkt til å blogge, vet jeg ikke hva jeg skal blogge om, så da sitter jeg bare der, uten noenting å skrive om, har heller ingen bilder.

Hver eneste dag kommer jeg hjem utslitt etter skoledagene,  fredager sovner jeg vanligvis med en gang jeg kommer hjem. Men sånn er livet! Og alle bildene jeg tar av meg selv, kaster jeg opp av, klarer det bare ikke, huff. Jeg vil ikke si noe om at jeg kommer til å forbedre meg, med tanke på at jeg har så mye å tenke på som nå. Hva har du gjort i det siste? Tips til hva jeg kan blogge om?

Marsvinungen

Jo, altsåå.. Jeg sa at jeg ikke kunne få lagt ut et bilde før torsdag av marsvinungen vi fikk, men så skulle vi vaske buret og sånt idag, så det ikke stinka så. Så fikk jeg tatt noen bilder da, hehe. Den er kjempesøt, men vet ikke helt hva ungen skal hete enda, siden vi vet jo ikke om det er jente eller gutt. Men vi får se. *litt utydelige bilder* Hva syntes du om bildene? Har du noen forslag til hva den kan hete?Sliten etter 2 dager med skole..

Er allerede sliten og det er jo bare tirsdag, huff.. For mye lekser og skoletimer, må jeg si. Men jeg fikk en veldig god nyhet når jeg gikk inn på skolen da, nemlig at marsvinet vi har, fikk en baby! Får dessverre ikke tatt noen bilder av den før til torsdag, pga. vi skal la dem være i 2-3 dager før vi kan "hilse" på de. Men da skal jeg nok ta kjempemasse bilder, hehe! Har heller ikke sett så mye av marsvinet, siden den er inne i et sånt rør, og når den prøver å komme seg ut, løper moren bort for å få den inn igjen.. Men den er lik moren sin i hvertfall, svart og hvit ♥ Har du marsvin? Er du sliten alt av skolen og lekser? Hva syntes du om bildene?

Høsten kommer, ja

Egentlig så hater jeg denne følelsen, sommeren er over og bladene faller av.. I tillegg så blir det iskaldt! Kan vel tenke positivt, at det snart er høstferie, eller.. Snart og snart. Har hatt en utrolig fin helg! På fredag var jeg jo i byen med en del venner av meg, og på lørdag dro jeg til byen med Merethe, og etter det dro vi på kino med noen folk. Merethe overnatta hos meg fra lørdag til søndag, var kjempe koslig! På søndag dro Merethe og meg til Skien fritidspark og bada der. Ble også kjent med noen gutter der, hehe. Hva gjorde du i helgen? Liker du høsten?
 

New in


Nå er Merethe her og skal overnatte her fra idag til i morgen, skal bli kos. Istad var vi i byen og så litt rundt på ting og sånt. Jeg fikk kjøpt meg en ny genser, som jeg likte veldig godt! Senere skal vi på kino med noen fler på Tina og Bettina, gleder meg kjempemasse! Hva skal du senere idag? Skal du på kino?Genser / Vero Moda - 160,-

 

My day

Er kjempe sliten idag! holdt på å sovne i mattetimen! Og når jeg først skulle hjem, måtte jeg innom down town for å fikse busskortet mitt, og deretter kjørte jeg hjem og må nå da gjøre lekser. Orker nesten ingenting idag.. Også skal jeg ha en slik dag som dette i morgen også, ork. Har jo aldri tid til venner lenger, pga. skole og lekser. Også skal jeg vaske gangen nede etterpå også. Ja, huff, nå må jeg slutte å klage. Er dere slitne idag?

Foto // Lese bloggen din?Disse bildene tok jeg når jeg var på hytta hos Merethe. Idag har jeg rydda rommet og gjort masse lekser! Har hele tiden hatt noe å gjøre, så jeg kjenner jeg er sliten. Men jeg er jo ikke ferdig enda, jeg skal jo vaske kjøkkenet også. Har ikke hatt så utrolig blogglyst i det siste, men jeg har jo fåttt litt tid til blogging, men bare ikke så ofte. Men jeg skal prøve å bli bedre, noe jeg sikkert har sagt tusenvis av ganger før. Vil også si at jeg trenger noen blogger jeg kan lese, så bare å kommentere om du vil at jeg skal lese bloggen din. Vil du at jeg skal lese bloggen din? Hva syntes du om bildene?

Overnatta hos MeretheFra lørdag til idag overnatta jeg hos Merethe, eller på hytta dems. Var utrolig koslig! Merethe og meg sov i telt og kosa oss der. Også dro vi på ridetur og litt sånt. Har i hvertfall hatt en utrolig fin helg. Vi tok også en del bilder. I morgen er det skole, og jeg gleder meg kjempe masse, av en  eller annen grunn. Hva har du gjort i helga? Har du vært på ridetur?


Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits