fin start på dagen

Hallo! Merethe og meg la oss ganske så sent igår ettersom vi faktisk kom hjem i 12 tiden på kvelden. Og la oss ikke før sånn halv 4, så vi våknet for ikke så alt for lenge siden. Men når vi våknet bestemte vi oss for å isåfall lage pannekaker og smoothie til frokost! ♥

Senere ikveld skal jeg absolutt ikke gjøre noen ting.. Så får nok bare slappe av, er nok ikke skole imorgen heller vil jeg tro, men jeg får vel starte å jobbe litt med matte og sånt, men ja får se hva jeg gidder.. 

Hva skal dere idag? 

lørdaag

Hallo! Nå har jeg endelig blitt ferdig med å stelle meg, slik at Merethe og meg kan reise ned til byen også videre til Kickoff elns, i Skien. Merethe skal sove over ikvled så blir nok veldig koselig! Isåfall så må jeg egentlig stresse litt, fordi vi har egentlig litt dårlig tid. Så vi snakkes ♥♥♥

Hva skal dere idag? 

rommet mitt - før og etter video

Hei igjen! Tenkte jeg kunne ha lage en video av rommet mitt idag tidlig, litt ettersom jeg har fått en del nytt og gjort det mye mer hjemmekoselig enn det var ifjor. Rommet mitt er jo ikke ferdig, skal jo få byttet gulv, vegger/tak og dør osv.. Men klarte bare ikke la være å vise det, men her er isåfall videoen av hvordan rommet mitt var før, og hvordan det er idag ♥♥♥

Hva syntes dere? :-)

Anbefaler på det sterkeste

Hei! Som dere sikkert fikk med dere var jeg jo med mamma i byen her om dagen, og da skulle jeg kjøpe øyenbrynspudder istede for den jeg pleide å kjøpe fra H&M. Jeg ble egentlig helt sjokkert av resultatet ettersom øyenbrynene mine ble så mye mer naturlig enn hva de vanligvis var. Jeg er isåfall kjempe fornøyd og kommer til å bruke denne her fremover. 

Den er kjøpt på Vita, og ser slik ut som på bildene.

Som dere ser på bildet under følger det med en kost, men jeg valgte å kjøpe en litt annen en som er litt bedre enn den som følger med. Er også veldig lett å ordne øyenbrynene med den kosten!

Og her kan dere se resultatet! Mye mer naturlig enn hva jeg vanligvis hadde. Jeg er ikke så veldig flink med sminke som mange andre, men jaja
Hva syntes dere? 

god morgen!

Hallo! Endelig er det fredag og helg! Har ikke spesielt planer idag, så skal nok bare slappe av tenker jeg. Og kanskje ta litt bilder ute til et innlegg senere. Ellers så vurderer jeg å trene litt senere idag. Kommer an på om jeg orker.. Hva er dine planer for idag? 

Bedre sent enn aldri

God kveld! Ble ikke så mye blogging idag/igår ettersom jeg har hatt en del å gjøre. Reiste tidlig opp til skolen for å hente bøkene, så nå har jeg isåfall gjort det. Også reiste moren min og meg til Europris for å kjøpe et nytt teppe til rommet mitt. Åhh, Gleder meg så til i høst, siden da skal vi endelig pusse opp rommet mitt!

Reiste også ut med venninna mi og møtte noen fler ute i byen. Har hatt en kjempe koselig dag isåfall!

Har du hatt en bra dag idag/igår? 


Svar på spørsmålsrunden

God morgen! Nå kom jeg akkurat hjem fra skolen med bøkene vi skal ha for dette året. Så nå skal jeg pugge og gjøre oppgaver imens skolen streiker. Og etterpå reiser jeg kanskje opp til Skien en tur, spørs om det blir noe av. Dere har kanskje lagt merke til at jeg har byttet design igjen, men jeg følte jeg måtte det siden det var noe galt når folk skulle kommentere innleggene mine. 

Men her er isåfall svarene på de spørsmålene dere sendte inn! 

Hvor lenge har du blogget? Jeg startet å blogge allerede for 4 år siden, men det var på andre blogger enn denne. 

Bleker du håret ditt? Isåfall blir ikke håret ditt veldig slitt siden det er så langt? Jeg har bleka håret mitt en gang, og har ikke merket noe forandring på at det har blitt mer slitt en til vanlig. Men akkurat nå er det sommerslitt, så skal nok klippe meg om ikke så lenge. Drikker/fester du? Jeg gjorde det før! Men jeg har sluttet med det ettersom jeg ikke er gammel nok, og fordi jeg vil satse på skolen og trening. 

Hvilken parfyme bruker du? Jeg bruker  Marc Jacobs (daisy dream) & Ralph Lauren (rosa).Har du kjæreste? Nei, jeg er singel.

Hvor ligger Porsgrunn egentlig? Porsgrunn ligger i Telemark. (ca 2 og en halv time unna Oslo) 

 Om det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre! Så kanskje jeg kan få startet med ukens spørsmål om det er mange som lurer på noe :-)

Jeg var null verdt

Hallo! Tenkte jeg kunne ha et litt annerledes innlegg enn hva jeg vanligvis pleier. For jeg kom aldri ut med en god nok grunn til hvorfor jeg sluttet å blogge. Bloggen min har alltid vært noe jeg har likt å holdt på med, jeg ville jo ikke slutte å blogge.. Men der og da, måtte jeg det bare.

Jeg hadde fått nok, nok av alt egentlig. Jeg var ikke den jenta som jeg hadde vært før. Jeg kom i en periode som de fleste sikkert har vært i. Alt var bare helt mørkt for meg, jeg så ingen utvei til å få det bedre. Jeg var null verdt. Jeg tok dumme valg, valg jeg angrer på nå idag. Jeg startet å gi faen i alt med skolen og slike ting som er ganske viktig. Viste null respekt for mine egne foreldre, og gjorde som jeg selv ville. Men det var jo ikke det jeg egentlig ville, men ting ble sånn. Jeg var sur og grinete hele tiden, jeg hadde jo ingenting å være glad for. 

Hver gang jeg skulle ta et bilde av meg selv til bloggen, følte jeg meg aldri fin på noen som helst av bildene. Jeg klarte det bare ikke, så jeg valgte å slutte. Jeg må med hånda på hjerte si at den tiden har vært den værste perioden i mitt liv. Jeg  følte meg aldri bra nok til noenting. Og kroppspresset var en stor utfordring for meg. Hvorfor var ikke jeg like tynn og fin som mange andre jenter? Jeg hadde jo de store låra og armene iforhold til alle andre. Ja, jeg følte meg feit. Det var ingenting posetivt i meg, alt var bare negativt. Jeg ville ha hjelp.

Jeg startet å snakke med noen, og tro det eller ei, men det har hjulpet meg på god vei. Det tok meg nesten et helt år før jeg nå idag har innsett at det er en utvei. Ting kan bli bedre, men det tar bare litt tid. Dette innlegget har jeg ikke skrevet for å få oppmerksomhet, for det er ikke det jeg er ute etter. Jeg vil bare gi et budskap til dere der ute som sliter med det samme som meg eller eventuelt andre ting. Aldri glem at det er en utvei for deg, du kan få det bedre. Du må bare være villig til å jobbe med deg selv, og gi alt. For jeg vet innerst inne, at du vil jo ikke ha det sånn som du har det. Du vil jo ikke være lei deg? Man vil jo være glad. 

Jeg er så glad idag at jeg faktsik har klart meg så bra, at jeg faktisk klarer å få et annet syn på meg selv enn det jeg har hatt. Jeg har blitt sterkere og takler ting mye bedre enn før. Jeg kan endelig si at, jeg er faktisk lykkelig nå. Og det kan du også bli, om du først er villig til det.


Bildene er tatt fra weheartit

new in

Hallo♥ Idag skulle jeg jo egentlig trene idag tidlig, men det ble det ikke noe av ettersom mamma ikke orket å reise til byen så sent. Så da reiste jeg heller til byen, så får jeg heller trene senere idag. 

I byen så skulle jeg egentlig bare kjøpe meg en ny bukse, siden jeg trengte det.. Men siden mamma og meg var i litt shoppinghumør ble det nok mer en bare den ene buksa jeg skulle ha. Så da fikk vi kjøpt noe nytt til rommet mitt, og litt andre klær og. Jeg er isåfall kjempe fornøyd! Og føles ut som om rommet mitt er helt nytt!


Bukse: Bik Bok 499,- // T-shorte: Bik bok 129,- // Cardigan: Cubus 299,- // Øyebrynspenn & sånn til øyebrynene: Vita (husker ikke pris) 
(Tingene til rommet mitt husker jeg ikke helt hva kostet, og har kastet kviteringene..)

Spørsmålsrunde

Hei igjen! Siden det er en del måneder siden sist jeg blogget, tenkte jeg kanskje jeg kunne sette igang en spørsmålsrunde, slik at dere kanskje blir litt mer kjent med meg, og får svar på ting dere lurer på. Jeg svarer nok dessverre ikke på video i første omgang. Det får jeg heller ta senere en annen gang jeg har spørsmålsrunde, eller om jeg starer med ukens spørsmål eller noe lignende. Jeg får se hva jeg gjør ♥♥

Men bare spør i vei, så svarer jeg i løpet av uken :-)

Antrekk

Heihei! Våknet sånn rundt 11 tiden, og hadde egentlig planer om å hente skolebøkene på skolen idag, slik at jeg ikke trenger å henge så etter når skolen starter igjen. Men ettersom jeg ikke ble kjørt opp til skolen, orker jeg ikke. Orker ikke ta buss og tilbake, så får nok bare utsette det litt. Så istede for å hente bøkene gikk jeg ut for å ta noen bilder av antrekket mitt idag, håper dere liker det og har en fortsatt fin dag videre!

Må også bare si at jeg ble veldig overrasket igår, jeg hadde faktisk over 300 lesere igår! Helt sykt!

Sko: Converse // Bukse: Fra Bik Bok // Veske: Michael Kors // Topp: Gina Tricot // Smykke: Gina Tricot 


Hva syntes dere om antrekket? 


jeg er vel ikke den eneste som elsker dette?

Hei igjen! Jeg kan vel ikke være den eneste som elsker å lage smoothie og være inne på weheartit for å se etter inspirasjon? Samtidig som skolen vår streiker, så er det ingenting jeg trenger å stresse med. Så derfor velger jeg å bare slappe av hjemme og se litt på tv av og til.

Jeg ser ikke på noen serier atm, men tenkte kanskje jeg ville starte å følge med på noe. Jeg har sett litt på gossip girl, men ble egentlig litt lei av det etter en periode. Så tenkte kanskje dere kunne gi meg litt tips om hva jeg kan begynne å se på? 
Har du noen tips til hvordan serie jeg kan starte å se på? ♥

gladjente

Hallo! Idag startet jeg dagen med å trene faktisk! Utrolig deilig måte å starte dagen på føler jeg. Har ikke så veldig mye å gjøre nå senere idag, så skal nok bare sitte inne å slappe av, er jo tross alt ikke så veldig fint vær nå for tiden heller. Så frister ikke akkurat ut. Ellers så har jeg fått litt av blogglysten tilbake, men jeg er fortsatt usikker på om jeg skal gidde å starte eller ei. Men jeg får se! 

Og isåfall, så er jeg litt usikker på hva jeg skulle ha blogget om, så om dere har noen forslag, så gjerne legg igjen en kommentar om hva dere mener er interessant å lese om! Så skal jeg se hva jeg får til. 

Hva syntes du er interessant å lese om på en blogg? :)

Noen bilder fra sommerferien min

Hei! Nå er det utrolig lenge siden sist jeg har lagt ut noe på bloggen min. Siden jeg har utrolig lite å gjøre for tiden fristet det å gjøre litt forandringer på bloggen min og faktisk legge ut et innlegg. Kanskje det blir fler, det vet jeg ikke. Men jeg er isåfall ikke 110% tilbake enda. 

Sommeren i år har vært helt utrolig bra! Men dager har alltid oppturer og nedturer. Men for å isåfall ta opp alt det positive som har skjedd, så har jeg isåfall vært mye på stranda, vannet også var jeg på VG-lista i starten av sommerferien. Reiste også til Tyrkia nå i august. Der jeg ble kjent med så utrolig mange herlige mennesker! Noen på min alder og en del som var litt eldre. Reiste isåfall med venninna mi til Tyrkia i år, noe som gjorde turen enda mer koseligere. 

Kjenner jeg allerede savner alle disse minnene! Gleder meg allerede enormt mye til neste sommer! Får håpe den blir like bra, eller enda bedre enn denne!

Har du hatt en fin sommer i år? :)

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits