klar for bryllup

Hei! Idag skal jeg innom Tønsberg for å se min tante gifte seg! Gleder meg enormt mye, siden jeg aldri har sett på et bryllup før! Kommer nok til å bli kjempe koselig. Er kun en time eller to til vi skal reise dit nå. Så er ikke fult så lenge til! Så nå sitter jeg bare å venter på å reise, hihi.

Tok også et par bilder ute istad! Kommer nok ikke hjem før gaaanske så sent i kveld, så får nok ikke blogget noe spesielt mer idag, men får se når jeg kommer hjem, hihi.

Hva skal du idag? Hva syntes du om bildene?

Fridaay

Hallo! Åå, er så utrolig deilig å tenke på at det er fredag idag! Uka har gått utrolig bra, og jeg er ganske sikker på at dette året kommer til å bli mye bedre enn det året som var! Eller så skal jeg ta turen innom Tønsberg i morgen for å se på et bryllup! Har aldri sett på det før, så gleder meg ganske masse! Eneste jeg mangler nå er noen fine sko, som jeg skal bruke i morgen! Kommer nok til å bli kjempe koselig, hihi.

Tok bare noen få bilder, siden jeg hadde tid til det istad! Selv om det haster litt nå, dårlig tid.. Haha. Kos dere videre i dag :)

Har du vært i bryllup før?

Trening!

Hallo! Er så utrolig deilig å tenke på at jeg har funnet noe å gjøre på fritiden min! Istede for å henge på et kjøpesenter 24/7, så har jeg heller tatt valget å starte å trene minst 4 ganger i uka! Også har jeg faktisk begynt å få i meg sunnere mat og mye mer vann. Har allerede klart meg 3 dager alt, og skal klare dette lenge. (Håper på det da i hvert fall)

Ellers så har jeg hatt en utrolig fin dag. I siste time på skolen hadde vi fysisk aktivitet og helse, så trena og sånt da, og stakk å trena igjen med en gang jeg kom hjem!

Vil også bare advare om at jeg må blogge fra mobilen nå, fordi pc'en min er i sin egen verden idag ..Follow me on instagram

Hallo! Er så ufattelig sliten idag kjenner jeg. Orker absolutt ingenting! Skulle også egentlig møte noen folk idag, men tror faktisk ikke at jeg orker det en gang. Så velger heller å slappe av litt hjemme. Gleder meg nå egentlig bare til det er helg igjen. Sove lenge, null lekser .. Åå, savner det allerede.

Også siden jeg ikke orker noe, altså da orker jeg ikke en gang ta bilder! Så legger jeg heller ut instagramen min her! Heter maleneniilsen om du vil se flere bilder enn det jeg legger ut på bloggen min! Follower noen tilbake :-)Hva heter du på instagram?

Linkerunde! Ble det deg?

Hallo! Endelig er det mandag og på'n med skolen igjen. Utrolig deilig å få starta igjen egentlig. Og treninga såklart! Har satt store krav til meg selv i niende klasse, så håper på at dette skal gå bra! Ellers så har jeg funnet ut de 3 beste bloggene, som jeg idag skal linke! Var utrolig mange fine blogger må jeg si! 

Du kan forresten trykke på bildet også for å komme til bloggen!

Maria

Benedicte

VeronicaLeser du noen av disse bloggene?

torsdag - 15.08.2013

Hei! Blogger bare når jeg har tid for tiden.. Er så mye jeg skal gjøre! Men skal se om jeg kan få starte å blogge veldig seriøst for å komme meg lenger opp på listen når skolen starter. Men ja, jeg får se hva jeg får tid til. Isåfall så hadde jeg besøk av Merethe igår! Kjempe koselig, hihi. Vi gjorde egentlig ikke noe spesielt da men, koselig uansett!

Også tenkte jeg å ta linkerunden i morgen, eller en dag jeg får tid til å se igjennom de beste! Er egentlig litt forsinka med den, men linker noen nå snart :-)Hva syntes dere om bildene?

ny favoritt

Hallo! Igår måtte jeg bare kjøpe denne når jeg var innom Herkules, haha! Syntes den er så fiin, så ja.. Måtte bare ha den. Den kostet 900,- og er fra VIC. Ganske dyr, men verdt kjøpet! Ellers så har jeg masse planer jeg må gjøre i løpet av denne uka! Så vet ikke om jeg får blogget så utrolig masse!

Hva syntes dere?

dagens outfit

Hallo! Er så lei av regn nå! Føler det er regn hele tiden, untatt igår da men.. Jajaa.. Ellers så hadde jeg en fin dag med en del folk igår! Og idag så har jeg bare slappa av i hele dag faktisk! Gleder meg bare enormt til i morgen da jeg skal få se Ann selda igjen etter 8 uker!

Skal også en tur til Oslo på lørdag for å shoppe litt, så lurte på om det var noen butikker som har mye fint jeg burde ta turen innom? Men uansett, slenger bare på to bilder av hva jeg går med i dag. Går btw med en svart shorts. Fikk ikke med hele antrekket, men samma. Det får gå!

Hva syntes du om bildene? Vet du om en butikk i Oslo city jeg burde da turen innom?

linkerunde - meld deg på!

Hallo! Er så utrolig lenge siden sist jeg har hatt en linkerunde! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne ha det nå! Jeg linker 2-3 blogger som jeg syntes er fine! Jeg velger ut de som skal bli linka innen 3-4 dager, Slik at dere kan ha god tid til å melde dere på!

Eneste dere trenger å gjøre er å:

 ? Trykke på den facebook "liker" knappen nederst til venstre i innlegget.

? Kommentere at du er med og husk å ta med blogglinken din!

Skal du melde deg på?

10 ting som irriterer meg - video

Hallo! Ååå, så kleint. Fant en video som jeg la ut for flere måneder siden på bloggen min. Haha, er så utrolig kleint å se på den videoen nå! Har forandret meg så utrolig mye. På den tiden syntes jeg det var såå kleint å snakke til kameraet og skulle være så utrolig fin i språket når jeg snakket. Huff, må si jeg har forandret meg en del, ja! Her er den isåfall

Og til dere som lurer på hvorfor jeg aldri lager videoer, så har jeg en ganske god grunn der! Jeg får aldri redigert videoene mine, har prøvd å avvinstallere windows live movie maker flere ganger, men det går bare ikke. Og jeg får ikke lov til å bruke foreldrene mine sin pc heller, så ja ..

Har du også noen videoer på youtube som du har lagt ut for lenge siden, som idag er kleint å se på?

// fuck, jeg skulle jo legge meg tidlig idag ...

late dager

Hallo! Skjønner ikke hvordan jeg klarer det egentlig. Legger meg ikke før sånn i 3 tiden på natta, og våkner i 12-2 tiden. At jeg gidder å late meg så mye, skjønner jeg ikke. Men prøver å skjerpe meg en del da, haha! Vil nok si jeg har brukt dagen min idag på å rydde og vaske rommet. Og egentlig ikke så mye annet. Men jaja. Hatt en avslappende dag i hvert fall! :-)

Legger bare ut noen sånne kjedelige bilder idag, men jaja. Bilder er bilder.Hva har du gjort idag?

Portrett bilde av meg

Hei! Får nesten dårlig samvittighet av å se hvor lite jeg blogger for tiden, Men har bare ikke tatt bloggen så veldig seriøst, noe jeg egentlig burde gjort. Men jaja, sånt kan skje. Har isåfall hatt noen kjempe fine dager sammen med venner!

Ellers så legger jeg bare ut et bilde som har to forskjellige redigeringer. Har ikke hatt så mye tid til å ta så utrolig mange bilder for tiden, så ja. Tok bare noe jeg hadde på pc'en! Har ellers hatt noen fine dager uten blogging!

Hva syntes dere om bildet?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits