Foto: blomsterIdag kom Laura hjem til meg! Vi stakk til byen som vanlig og var der for å kjøpe litt ting. Jeg kjøpte en big is og en ansiktsmaske, som jeg har tenkt til å bruke etterpå. Fikk ikke kjøpt meg noen nye klær da, hehe. Etter vi hadde vært på Down Town, stakk vi ut i byen der også tok jeg de bildene over. På skolen idag hadde vi valgfag, så jeg som er på "fysisk aktivitet og helse" måtte da jogge kjempe langt og så svømme uti vannet, og deretter ta sekkeløp. Kjempe slitsomt, men morsomt. I morgen stikker jeg til Merethe og overnatter der, skal bli kos! ♥

♥ Hva har du gjort idag? ♥ Hva syntes du om bildene?

Linkingene

http://sofiemo.blogg.no/


http://martewo.blogg.no/

http://s0p.blogg.no/

http://synnesverden.femelle.no/

Tusen takk for at så utrolig mange meldte seg på! Var kjempe mange fine blogger! Men her var de jeg linket, kjempefine blogger altså, anbefaler dere å ta turen innom de! Og jeg må jo da beklage igjen, for at jeg har vært en så dårlig blogger i det siste, beklager det!

♥ Leser du noen av disse bloggene?

Lekser..

Ikke akkurat så mye annet å gjøre i dette kjedelige været, så jeg bestemte meg for å gjøre en del lekser idag. Skoledagen idag var lang og kjedelig, men i morgen skal vi på tur, og dit vi skal er rett over huset mitt, så jeg er heldig om jeg kan gå hjem derfra. Har du mye lekser? Skal dere på tur med klassen i morgen?

 

Dagen idag

Som sagt tidligere var jeg hos Laura, kjempe koslig! Vi tegna og tok bilder. Fikk også sett den søte kattungen hennes, den var jo bare helt herlig! Det gikk ganske fort, så måtte jeg reise hjem, og da gjorde jeg klart til skolen i morgen. Så nå føler jeg at alt er på plass, herlig følelse. Det eneste jeg skal gjøre nå er å skrive ned et slags skjema jeg skal ha. Hvordan jeg skal spise og hvor ofte jeg skal trene. Grunnen til at jeg lager et sånn skjema er ikke for å slanke meg eller noe sånt, men for å holde meg i form og spise sunt. Hva har du gjort idag? Hva syntes du om bildene?

Stikker til Laura - outfitSkal først og fremst få i meg litt mat før jeg drar, men etter det så reiser jeg opp til Laura. Jeg skal ta med meg kameraet mitt slik at det blir noen bilder til dere etterpå (med mindre jeg glemmer å ta med kameraet) Men isåfall, er ikke noe spesielt vi skal gjøre. Men jeg fikk i hvertfall vite at Laura hadde fått seg en kattunge igår(?) Så det blir sikkert noen bilder av den, hehe. Skoledagen idag gikk helt fint, var som alle de andre dagene, var liksom ikke noe som skjedde. Siden jeg ikke har noe annet å ta bilde av, tok jeg bare bilde av outfiten min idag. Hva skal du idag? Hva syntes du om outfiten?


LinkerundeHeisann!

Jeg beklager utrolig mye for at jeg ikke har blogget på en stund. Men jeg har tatt mer av tiden min til skole og lekser. Sånn for å gi dere en "liten" overaskelse, så skal ha jeg en linkerunde. Det eneste dere trenger å gjøre er å si at dere er med. Jeg trekker vinneren når en del har meldt seg på og jeg trekker ut 4 blogger. Jeg sier også på bloggen deres om dere har vunnet eller ikke. Jeg vil også si tusen takk for at så mange fremdeles  leser bloggen min selv om jeg ikke har blogget på en stund. Jeg var i byen igår og på kino, var ganske koslig! Også var det også veldig koslig at en kom bort til meg å sa at bloggen min var bra, hihi :)

♥ Vil du være med på linkerunda? :)

Foto: Utsikt og sommerfuglDisse bilde tok jeg når Laura var hos meg en dag, husker ikke helt når. Tror kanskje det var for 2 dager siden eller noe. Beklager for at jeg ikke blogget igår, men var så mye å gjøre + at jeg var ganske sur og lei meg den dagen. Men jeg var ute på skolen med Laura, Lasse, Lasse og Dennis da. Også var det noen andre der, så vi prate litt med de også sånn noen ganger.

♥ Hva gjorde du igår? Hva syntes du om bildene?

Sminkevideo

Idag tidlig så tok jeg meg tid til å lage en liten sminkevideo til dere, hihi. Jeg er ikke så veldig flink til å redigere videoer enda da.Nå har Laura kommet hit, så det blir nok noen bilder etterpå, tror jeg.

♥ Hva syntes du om videoen?

Foto: vanndråper og blomster

Hei! ♥

Istad var jeg i byen med Stine, vi var der ikke så veldig lenge, men nok til at vi fikk sett i de butikkene vi skulle se i. La merke til at jeg var ganske sliten etter skolen må jeg si, på fredag. Så det var deilig å sove lenge idag. Når jeg kom hjem igjen fra byen, tok jeg med kameraet mitt ut for å ta noen bilder av vanndråper. Også fikk jeg en ny header av www.headerplease.com ble kjempefornøyd! Om dere vil ha en ny header, anbefaler jeg dere å gå inn der, er kjempe mange flinke som lager gratis til deg!

♥ Hva syntes dere om bildene?

Første dag på ungdomsskolen

 Jeg tror jeg burde klippe håret mitt snart, ehe.

Idag våknet jeg klokken 05:30, da skulle jeg dusje og ordne meg til skolen idag. Grunnen til hvorfor jeg måtte stå opp så tidlig er fordi jeg må få litt tid på badet jeg også, søstra mi "overtar" nemlig badet klokka 06:00. Men isåfall, så kom jeg på skolen og fikk sett alle venninnene mine igjen! Og mange nye folk! Var ikke så mye vi gjorde på skolen idag enn å bli bedre kjent med hverandre og få litt informasjon om forskjellige ting.

♥ Har du begynt på skolen?

Kommet hjem fra KarineNå kom jeg nettopp hjem etter en lang busstur fra Karine. Hatt det kjempe morsomt idag, tatt bilder og snakka og kosa oss. Jeg var litt uheldig når jeg skulle ta en annen buss hjemover, siden den hadde akkurat gått, så jeg måtte gå resten av veien hjem. Nå skal jeg ordne neglene mine og huden min, og etter det finne klær som jeg skal gå med i morgen på skolen.

♥ Skal du starte på skolen i morgen? Eller har du startet alt?

Dagens outfit

Siden jeg må kjappe meg litt, tok jeg bare noen ganske kjappe bilder av outfiten min idag. Jeg skal nemlig til Skien for å finne på noe med Karine. Det skal bli kos. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal ta bussen ned dit også, eller om jeg blir kjørt. Men skal i hvertall ta bussen hjem.

♥ Hva skal du idag?

Stine ble med på hyttaHer er resultatet på brunfargen min.


Heisann♥

Idag var Stine med meg på hytta, var kjempe koslig, og kjempe varmt. Vi sola oss for det meste, og så etter det gikk vi på seilbrettet våres og badet litt. Jeg har faktisk blitt litt brun idag, noe jeg er utrolig glad for, hehe. Og når Stine skulle ut i vannet, så klarte hun å tryne, haha. Når vi kom hjem til meg viste jeg henne det nye marsvinet mitt, Dixie og så ble hun henta.

♥ Har du blitt brun idag?

Dagens outfit

Nå skal jeg reise på hytta med Stine, det gleder jeg meg til. Imens så tok jeg noen bilder av outfiten min. Jeg skal på vannet, så da tok jeg bare på meg noe utrolig lett noe. Orker ikke være så nøye da, hehe. Skal bare tilbringe dagen min i sola, så håper på at jeg kan bli enda mer brunere!

♥ Skal du tilbringe dagen din i sola idag?

 

 

Bildedryss fra dagen idag


Idag har jeg vært med mamma og pappa på hytta. Var kjempefint vær idag, så hvorfor ikke være ute? Isåfall, jeg har endelig fått litt farge på kroppen. Ellers så har jeg ikke gjort så mye mer på hytta, bare kosa meg der. Og når vi skulle hjem kjørte jeg båten, mens vi dorja. Vi fikk bare en fisk da, med mindre mamma og pappa har fått flere nå. Jeg orka nemlig ikke kjøre så rolig hjem, så heldigvis kjørte farmora og farfaren min forbi, så jeg satt på med de, hehe.

♥ Har du vært på hytta eller vannet idag?

Fint vær

Siden det er så fnt vær idag, sitter jeg ute på verandaen å soler meg. Må jo få litt brunfarge før skolen begynner, er jo ikke så lenge til. Men ellers så har jeg vært med marsvinet mitt ute, kost masse med henne. Jeg har ingen planer for dagen idag, og det er deilig å tenke på. Kan bare slappe av hele dagen, hihi.

♥ Er det fint vær hos deg? Har du marsvin?

 

JEFFREY CAMPBELLS

Heisann! Beklager for lite blogging, men jeg har ikke hatt så mye å blogge om til tider, men jeg skal skjerpe meg. Jeg vil jo ikke miste leserene mine. Jeg meldte meg på en konkurranse, bloggen hennes finnere dere > HER > Hun har en konkurranse om å vinne jeffrey campbells, og siden jeg har ønsket meg disse skoene i en evighet nå, så var dette en stor sjanse for meg å melde meg på. Jeg gikk inn på nelly.com og fant de jeffrey campbells skoa jeg ville ha. Nemlig disse: http://nelly.com/no/sko-kvinne/sko/festsko/jeffrey-campbell-905/lita-shoe-905001-14/

Og om jeg skulle være så heldig å vinne disse flotte skoene, så vil jeg bare si at størrelsen min er 38. Husk å meld dere på > HER <

Jeg har ikke tid til å legge ut noe bilde, men jeg skal få tatt noen bilder etterpå, så da legger jeg sikkert et bilde inn på dette innlegget.

Foto: blomstKameraet mitt er tom for strøm, men jeg lader det nå da, så da kommer det nok noen bilder senere. Ellers så våknet vi rundt i 12 tiden og etter det stella vi oss og sånt, så gikk vi tur med hunden til Lotte. Senere idag skal jeg på grønli-klubben, med Laura, skal bli gøy.

♥ Hva skal du idag?

 

Natter hos Lotte med Karine
Dagen idag har vært kjempe koslig. Først så reiste Karine, mamma, søstra mi og meg til byen for å kjøpe marsvin. Det er en jente og skal hete Dixie Og etter det stakk Karine og meg til byen for å møte Lotte, Lasse og Marcus. Etter en stund fant vi ut at vi kunne overnatte hos Lotte, så det gjorde vi. Så nå sitter vi i med kattungene til Lotte og hører vi på musikk, hihi.

♥ Hva har du gjort idag?

Fotoshoot med Karine

Karine og meg stakk ut på Mule Varde å tok noen bilder. Vi har jo ikke noe annet å gjøre enn å ta bilder, hihi. I morgen skal vi til byen, Karine og meg. Kanskje vi får med noen fler. Men før det skal jeg kjøpe et marsvin, tror jeg. Om jeg finner et jeg vil ha da, så jeg håper jeg gjør det.

♥ Har du marsvin? Hva syntes du om bildene?

Karine skal natte overIdag skal Karine natte over her, det gleder jeg meg kjempe masse til. Dere kan besøke bloggen hennes > HER < Men etterpå skal vi spise middag og ha selskap. Mamma har bakt to kaker, så ja.. Jeg er ganske glad i kake, så jeg gleder meg til å smake på kaka, hihi.

♥ Skal du ha overnatting idag? Hva har du gjort idag?

God morgen!Hei alle dere søtinger♥

Idag stod jeg opp kjempe tidlig bare fordi jeg vil prøve å komme meg inn i den vanlige rutinen igjen. Det er jo ikke så lenge til skolen starter. Ellers så har jeg ikke særlig store planer for dagen. Bare at vi skal få besøk av farmor og farfar senere idag siden pappa har bursdag. Og da skal vi kose oss med kake og sånt. Alle disse bildene er ikke tatt idag, men de siste dagene.

♥ Hva skal du idag da? Hva syntes du om bildene?

Med i konkurranseNå ble det mange blogginnlegg idag, må jeg si. Men i hvertfall, jeg fant ut at Caroline Maria skulle ha en konkurranse om å vinne spotify premium i 3 måneder. Og jeg vil jo selvfølgelig melde meg på denne flotte konkurransen. Hadde betydd utrolig mye for meg om jeg vant denne konkurransen, jeg hører jo på musikk uansett hvor jeg er, hihi. Jeg vil også anbefale dere om å melde dere på, trykk > HER < for å melde dere på dere også. Btw; Jeg anbefaler også å lese bloggen hennes, jeg er fast leser der ihvertfall, hehe.

 

Innkjøp fra sverige

Btw; Jeg glemte å fortelle hvor mye sekken kostet, men den kostet 449,-

Sverige


Da slenger jeg på med et kjapt innlegg, jeg skal reise nå og har veldig dårlig tid. Men det kommer en innkjøpsvideo og noen bilder når jeg kommer hjem. Kommer hejm til kvelden, skal bare på "harrytur" hihi.

♥ Skal du til Sverige idag?

Foto: blomst

Jeg la selvfølgelig merke til at vi hadde fått en ny blomst i huset, og da måtte jeg jo selvfølgelig ta et bilde av den, normalt meg. Og jo, jeg hadde jo klart å miste den "minnebrikka?" eller, den tingen man putter inn i kameraet for å få plass, aner ikke hva den heter, men i hvertfall, når jeg ryddet så fant jeg den! Da ble jeg stolt altså, hihi.

♥ Hva syntes du om bildet?

Rydding av rom.

Uff, dette var på tide. Nå rydder jeg rommet mitt, selv om jeg gjorde det for noen få dager siden. Men når man har overnatting og slike ting blir det jo vanligvis veldig rotete. Det er jo ikke akkurat været til å være ute idag, så da rydder jeg litt og sånt. Senere når jeg er ferdig med å rydde, skal jeg ta meg en dusj og så sette meg ned for å spille sims. Er ikke så veldig mye å gjøre på sims, men jeg finner sikkert på noe. I morgen reiser jeg til Sverige, så da kommer det nok en innkjøpsvideo eller noe sånt. Btw, beklager for lite blogging i det siste, har bare ikke hatt noe å blogge om.

Litt utydelige bilder, menmen.

♥ Hva har du gjort idag?

Her kommer bloggvurderingen

Jeg har ikke fått tid til å blogge tidligere idag, men her kommer i hvertfall "bloggvurderings vinnerne", hihi.

Eieren under bloggen Lillsu.blogg.no heter Lill Susann og kommer fra byen Kragerø. Hun har et enkelt og fint gratis-design. Hun blogger om sin hverdag, antrekk og ting som faller henne inn. Jeg vil også si at hun har en utrolig ryddig blogg, og ikke mange skrivefeil. Mange fine bilder tar hun også. Jeg anbefaler denne bloggen ganske mye! Ta en titt på bloggen hennes > HER <

Eieren under bloggen b0nt0.blogg.no er ei jente på 14 år, som kommer fra et sted som heter Fosnavåg/Herøy. Hun blogger om mye forskjellig! Jeg vil si at du har en utrolig fin blogg, fint blogg-design også tar hun kjempefine bilder. Anbefaler også å ta turen innom bloggen hennes > HER <Jeg fikk dessverre ikke tatt noe sånt "dypt" sagt om bloggene demmes, har dårlig tid. Men utrolig fine blogger dere har!

♥ Leser du en av bloggene demmes?

 

 

Slapper av..

Nå har jeg kommet hjem fra Karine og er utrolig sliten. SItter nå i stua og kjeder meg sånn skikkelig, det er jo bare regn hele tiden! Og når vi først får sol, pleier det å blåse mye.. Men i hvertfall, jeg sitter i stua med en nydelig hund som heter Pia. Vi bare passer henne da, hihi. Men uansett, hun er utrolig søt, og kjempe snill!
Foto

Hei dere♥

Angående den vurderingen, jeg vurderer 2 blogger! Og dere kan fremdeles melde dere på. Jeg avslutter i kveld en gang eller i morgen. Idag våknet Karine og meg rundt 13:00 tiden, og etter det spiste vi frokost. Så nå sitter vi på rommet hennes med hver vår pc. Øyet mitt har blitt skikkelig hovent, det føles i hvertfall ut som det. Så jeg håper det ikke kommer til å være hovent når jeg skal begynne på ungdomsskolen, noe det selvfølgelig ikke kommer til å være, siden det er jo ganske lenge til fortsatt.

♥ Hva syntes du om bildet?

♥ Er du med på vurderingen?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits