Photography - cute dog

Hei igjen! Så igjennom bildene mine og fant disse to bildene av en nydelig hund! Den var på et av stedene vi reiste til i Tyrkia, og jeg må si jeg syntes utrolig synd på den og alle de andre hundene. Er så leit å se de gå rundt å sulte, i hvert fall mange av dem. Den her tror jeg er en av de som er litt mer heldig, siden det er såppas mange mennesker rundt den hele tiden, så tror jeg nok den får mat og vann.

Men såklart, er leit for den også syntes jeg. Men søt var den.

Hva syntes dere om bildene?

Tyrkia turen min 2013 / del 3

Hei alle søte lesere! Nede i Tyrkia hadde vi også et Aqua-land, altså badeland med sklier og sånt! Så tok turen siste dagen vi hadde der før neste dagen som vi skulle reise på. Var faktisk ganske morsomt! siden vi hadde tatt mye av tiden nede på stranden, bestemte vi oss siste dagen på å ligge ved bassenget, siden vi ikke hadde gjort det før! Var også utrolig koselig det også.

Ellers så vil jeg si at jeg har hatt en uforglemmelig reise, og angrer ikke et sekund på at jeg ble med! Vil reise til Tyrkia igjen og skal det mest sannsynlig til neste år igjen! Savner det allerede ♥


Hva syntes dere om bildene?


Tyrkia turen min 2013 / del 2

Hei! Har fortsatt en haug med bilder som jeg har tatt nede i Tyrkia. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder som jeg tok når vi var på en utflukt. Var utrolig lang busstur, tror den tok over 10 timer til sammen frem og tilbake... Utrolig at jeg overlevde! Men var verdt å se det stedet vi var på!

På det bilde dere ser hvor alle de menneske bader i, var det 36 grader i vannet! Utrolig varmt, men deilig!Og på bildet under, så var det slike  "basseng" i fjellet. Helt utrolig å se på! Her kunne man også bade,  men da måtte man betale en viss penge. Men er helt utrolig hva naturen kan gjøre. Jeg ble virkelig overrasket når jeg så dette!
Hva syntes dere?

Tyrkia turen min 2013 / del 1

Hei! Tenkte det var på tide at jeg skrev et innlegg om turen jeg hadde i Tyrkia! Jeg hadde en utrolig fin tur sammen med familien min. Vi gjorde så utrolig mye forskjellig! (mer enn å bare sole oss altså) Men vi brukte meste av dagen på å sole oss, også senere pynta vi oss og gikk ut på kvelden.

Også tok jeg utrolig mange bilder som jeg har tenkt til å dele med dere. Har tatt så mange at jeg deler innleggene i 2-3 deler, så det ikke blir for mye i et innlegg. Men ellers så håper jeg dere liker alle bildene. Vil også informere om at noen av bildene er tatt med Canon eos 1100D, altså ikke mitt kamera!

Her er isåfall stranden vi var på så og si hver dag! Vi valgte heller å være nede på stranden istede for å ligge ved bassenget. Stranden var jo rett ved hotellet/leilighetene uansett.

Akkurat på det bildet som er under av meg, var jeg utrolig svett, sliten og helt utslitt av varmen.


Også satt vi oppe i sånn greie (?) husker ikke helt hva det heter, men var i hvert fall utrolig avslappene! Ikke skummelt i det hele tatt. Så om dere er på ferie og har lyst til å prøve å sitte oppe i enn sånn, grip sjansen! Det er ikke skummelt i det hele tatt!

Har du vært i Tyrkia før?

tar en ukes pause fra blogginga

Hallo! Da vil jeg si bare at jeg tar en ukes pause. Fikk ikke blogget igår, som jeg sa jeg skulle, så da gjør jeg det heller nå. Er på tide at jeg trenger en uke med pause, det å tenke på at jeg ikke trenger å blogge i det hele tatt. Men såklart kommer jeg nok til å savne det en del også da, må jeg si.

Ellers så håper jeg alle fortsatt har en god sommerferie :-)obey genser

Hei! Er egentlig utrolig lenge siden jeg fikk denne, men legger den ut nå. Fikk den for ca. en uke siden eller noe (?) er kjempe fornøyd med den! Jeg valgte den i grå og størrelse M, fordi det var det minste de hadde. Den er litt stor for meg, men det er en hettegenser, så gjør meg ingenting.

Ellers så vil jeg si at jeg har siste blogging i morgen før jeg tar en ukes pause fra blogginga. Og når jeg er ferdig med pausa kommer jeg nok til å blogge en del igjen.

Hva syntes du om genseren?

hyttetur med Merethe

Hallo! Nå kom jeg hjem fra hytta for en stund tilbake! Lenge siden jeg har hatt det så utrolig morsomt på hytta før, men denne gangen så hadde jeg jo med Merethe i tillegg. Første dagen vi var der reiste vi til Helgeroa og var med Stine og et par andre. Ble kjent med utrolig mange den dagen! Når vi kom tilbake til hytta kom solen i tillegg frem, så vi lå å sola oss litt. Og etterhvert kom det to ukjente gutter på brygga (siden vi vinka og masse rart) , så vi ble med de på en båttur, haha! Koselig det da :-)

Dag 2, altså i dag! Så tok vi seilbrettet ut på vannet og var på det langt utpå der. Også ble vi dratt like etter inn igjen. Men ja, var i hvert fall utrolig koselig! Tok dessverre ikke så mange bilder da ..

Hva syntes du om bildene? Har du vært på hytta eller et annet sted?

11.juli

Hei! Dere legger kanskje merke til at jeg ikke blogger så mye? Jaja, men det er sommerferie ikke sant.. Men om ca 2-3 uker blir det nok masse blogging, tror jeg nok. Må også bare si ifra om at jeg reiser på hytta med Merethe på lørdag og er der til søndag. Som vil si, lite tid til blogging.

Dagene går som regel i at jeg ligger på verandaen og tæner, haha. Trenger jo å bli litt brun før skolen starter igjen daa. Poster kanskje innlegget litt sent da men, bedre sent enn aldri!Hva syntes du om bildene?

endelig så jeg deg igjen

Hallo! Endelig etter 4 måneder så fikk jeg se Karine igjen! Jeg skjønner ikke hvorfor det tok så utrolig lang tid siden sist.. Men jaja. Hun kom hit igår og overnatta her til idag. Kjempe koselig! Vi gikk ut for å ta noen få bilder istad, og legger bare ut de som er under.

Er ikke helt sikker på hva som skjer senere idag, men får se :-)

Hva syntes du om bildene?

en koselig middag

Hei! Igår koste familien min og meg oss med god mat og sol! Er så koselig å sitte ute i party teltet og spise mens sola er oppe. Åhh, elsker det. Brukte dagen min på å sole meg masse. Hadde egentlig planer om å ut med noen venner og sånt, men orket det bare ikke.

Farmora og farfaren min kom også innom en tur, kjempe koselig å se de igjen :-)

Hva gjorde du igår?

my day

Hei! Vært hjemme alene i heleee dag og bare kjeda meg. Åhh, var seriøst ingen som kunne ut idag. Jaja, må vel ha noen sånne dager noen ganger også. Ellers så venter jeg vel bare på at moren og faren min kommer hjem. Så kanskje de lager noe mat eller no (?) orker ikke lage selv, hahah.

Jaja, legger bare ut et bilde jeg tok da jeg var på hytta for en stund tilbake. Har ikke ordnet meg i det hele tatt idag, så fristet ikke akkurat å ta bilder av meg selv idag.Hva syntes du om bildet?

lever enda

Hallo! Jeg lever enda altsåå. Men isåfall, har hatt noen fine dager med venner og null blogging. Orket seriøst ikke sette meg ned for å blogge de dagene hvor jeg ikke gjorde det. Syntes det ble så mye stress. Men hadde med meg Stine og Merethe hjem på tirsdag tror jeg det var. Og da overnatta Merethe hos meg, og neste dag reiste vi hjem til Merethe og deretter reiste vi på sånn jentekveld greie. 

Etter jentekvelden tok vi taxi hjem til Merethe.Også overnatta jeg der, kjempe koselig! Tok også noen få bilder hos henne :-)

 

Har dere hatt noen fine dager? Syntes om bildene?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits