Hva vi gjorde når jeg var hos Merethe

Gårsdagens outfit

Hei alle sammen ♥

Idag så skal Merethe, Jesper, Laura, Stine og kanskje noen fler + meg reise til byen. Vet ikke akkurat helt hva vi skal gjøre der, men bare se litt rundt og snakke og litt sånt. Vi våknet ganske så tidlig idag. Nå sitter vi bare inne på "spillerommet" mitt og spiller, hihi. Siden jeg ikke har noe mulighet til å ta noen bilder akkurat nå, så kommer gårsdagens outfit, både Merethe sin og min.

Her er min:

Og her er Merethe sin:
Bildene blir i forskjellig størrelse.

♥ Hva syntes dere om outfitsa?

 

Noen bilder fra idag

Dere vet jo at jeg har vært hos Merethe idag. Det var kjempe koslig! Jeg fikk også ridd hest alene, noe jeg aldri har gjort før. Jeg har jo ridd hest før, men ikke alene. Vi har også tatt et par bilder idag. og da mener jeg veldig mange bilder. Var opp i 860 eller noe sånt. Og senere ble vi henta, så skulle Merethe overnatte hos meg. Og når vi kom hjem til meg så spilte vi Call of Duty, hihi. Jeg fikk ikke tid til å legge ut et tidligere blogginnlegg, beklager det. Men her er noen bilder fra idag, det kommer flere når jeg våkner en gang, ut på dagen eller noe sånt.
Her fikk jeg da selvfølgelig litt hår i ansiktet, ehe.

♥ Hva gjorde du igår?

Reiser til Merethe idag

For første gang skal jeg hjem til Merethe! Sjekk bloggen hennes > HER < Men isfåfall, jeg har aldri vært hos henne, så dette kan bli moro. Gleder meg kjempe masse! Jeg skal ta med kameraet mitt slik at det kommer noen bilder til kvelden. Er vell ikke så lenge til, så kommer de å henter meg. Merethe er altså en som skal begynne i klassen min til høsten på ungdomsskolen, og vi har blitt kjempe godt kjent allerede, noe jeg er utrolig glad for! Hun er jo så utrolig snill, hihi.♥ Hva skal du idag?

Nye sanger til iPoden min

Nå har jeg endelig fått lastet ned noen ny sanger til iPoden min. Jeg har jo bare hatt sånne kjempe gamle sanger, så dette var på tide. Idag så har jeg bare slappet av og ikke gjort noen ting. Eller, jeg rydda skapet mitt da, hihi. Resten av kvelden kommer jeg nok bare til å slappe av enda mer. Jeg har bestemt meg for å spare opp litt penger da. Er jo så mye jeg sparer til nå, så da blir det vell mye å gjøre hjemme.
Bestemt meg

Jeg har endelig fått bestemt meg! Til dere søte som vil at jeg skal fortsette å blogge, dere vår viljen deres. Jeg satt å tenkte mye på dette igår kveld, og kom frem til at jeg skal begynne å blogge FAST idag. Jeg har også fått ordnet meg et nytt design, et design jeg kommer til å ha en stund fremover nå. Men om noen av dere vet hvordan man får designet høyere opp, kan dere skrive hva jeg skal gjøre i kommentarfeltet? Jeg våknet tidligere enn det jeg har pleid i dag, og med en gang jeg våknet tok jeg på meg noen skikkelige "daffeklær" også stakk jeg ut å tok noen bilder.♥ Våknet du tidligere enn det du har pleid idag?

Usikker på om jeg fortsetter eller ikke

I det siste har jeg hatt mye å gjøre og mye å tenke på. Så jeg er litt usikker på om jeg i det hele tatt kommer til å blogge mer. Men når jeg tenker på det, så er jeg jo veldig glad i å blogge. Noe som gjør meg veldig usikker på om jeg skal fortsette. Jeg har liksom ikke hatt den "blogglysten" som jeg hadde for en stund siden. Men jeg har en god følelse over at jeg ikke kommer til å slutte. For to dager siden så overnatta Lasse, Marcus, Laura og Caroline hos meg, vi overnatta i telt i hagen, noe som faktisk var veldig morsomt. Også bada vi rundt sånn 00:00 på natta.
Soler meg

Endelig er det varmt og sol ute! Da ligger jeg her å soler meg da, hihi. Må jo få liitt brunfarge på kroppen. Ellers så venter jeg på at Laura skal komme til meg, så skal vi finne på noe med noen fler etterpå. Senere idag skal vi sove i telt. Jeg er ikke helt sikker på hvem som skal og ikke.

♥ Soler du deg?

Foto

Jøss, her kommer det et blogginnlegg selv om jeg har pause. Jeg var ute og tok noen bilder med Caroline istad, så hvorfor ikke legge de bildene ut her? Joda, det var i hvertfall morsomt. Også avtalte vi at vi kanskje skal telte i morgen. Det blir kos. Jeg skulle ta bussen hjemover, også glemte jeg å trykke på "stopp" knappen, så jeg havna litt lenger bort en det jeg skulle, er jeg ikke smart? Hihi.♥ Hva syntes dere om bildene?

Pause fra blogging.

Jeg vil bare si ifra om at jeg tar en liten pause fra blogging, jeg tror i hvertfall det. Jeg har rett og slett ikke tid til å blogge for tiden. Men jeg kommer tilbake en gang og da kanskje med et nytt objektiv til kameraet mitt. Jeg skal nemlig spare til et nytt et. Også skal jeg spare til kameraveske og kamerastativ. Men ikke bare det, jeg skal jo spare til iphone i tillegg, så dette kan bli gøy når jeg bruker opp pengene mine med en gang. Siden jeg ikke har hatt noe humør til å fotografere for tiden, så legger jeg ut en video av hunden min som døde 4.juni. Hvil i fred, Tassen! Jeg savner deg <3

 

Funnet på noe med venner idag

Idag våknet jeg opp litt tidligere enn det jeg har pleid. Jeg stella meg og gjorde meg klar for bading! Var egentlig kjempe dårlig vær idag, men det brydde ikke oss. Var egentlig ganske varmt i vannet. Litt senere ble Astri med meg hjem. Vi spilte "call of duty - black ops" med Lasse og Marcus. Lasse ville ikke bli tatt bilde av idag, haha.

Dette er Astri:

Og dette er Marcus:


♥ Er det dårlig vær hjemme hos deg?


Dagen idag

Hei dere♥

Jeg vil bare fortelle dere at jeg har hatt utrolig lite tid til blogging. Jeg har ikke hvert hjemme i hele dag, bare når jeg skulle stelle meg og sånt. Først så skulle jeg møte kjæresten min Jesper, ved meg et sted.  og etter det skulle vi stikke hjem til han. Så var vi hos han en stund og litt etter det kom Hans Erik dit. Han har "bodd" der litt, tror jeg. Men isåfall, nå sitter jeg hjemme og spiser potetgull og koser meg forran tv'en. Er utrolig sliten. Og jeg beklager utrolig mye for at det har blitt sen blogging de to dagene nå.♥ Er du sliten idag?

sen blogging

Det ble litt sen blogging idag, beklager det. Men jeg har gjort noe i hele dag, så jeg har ikke fått tid til å blogge. Jeg våknet ganske så sent idag, og med en gang jeg våknet tok jeg opp mobilen min å ringte Laura. Vi stakk til byen og var der litt, så etter det traff vi på en del andre folk. Også kom jeg hjem for ikke så lenge siden, og nå er jeg utrolig trøtt.♥ Hva har du gjort idag?

Bading

Det er jo veldig dårlig vær, men hvorfor ikke bade i regnet? Isåfall, det gjorde vi. Disse bildene er tatt når vi kom hjem. Var ikke så kaldt som jeg trodde, men selvfølgelig var det ikke det varmeste vannet. Vi syntes det var litt sånn gøy å ta noen tullebilder også, men her er bildene:♥ Har du bada idag?

Tidlig opp idag

Jeg våknet tidlig opp idag fordi vi skal få besøk av Linda, Janne, Rikke og Vibeke. Gleder meg veldig til de skal komme. Jeg vet ikke akkurat helt hva vi skal gjøre, men det finner vi sikkert ut av. Akkurat nå sitter jeg bare i sofaen og kjeder meg. Surrer litt rundt på facebook og litt sånt. Er også utrolig trøtt idag, la meg liksom rundt 02-03 tiden igår. Også klarte jeg selvfølgelig sovne mens jeg skypa med en person.


♥ Hva skal du idag?

 

10 ting dere kanskje ikke visste om megFor at dere skal bli litt mer kjent med meg da, så kan dere få vite 10 ting om meg. Jeg har jo ikke akkurat noe spesielt annet å blogge om idag, er en helt normal og kjedelig dag. Men jeg skal på hytta senere idag da, men skal bare være der idag.

1. Jeg ble mobbet når jeg var mindre.

2. Jeg har utrolig dårlig selvtillit.

3. Jeg elsker is og kaker.

4. Jeg besvimer nesten hver dag.

5. Jeg er tyggisavhengig.

6. Jeg er veldig følsom.

7. Jeg syntes det er veldig morsomt å ta tullebilder.

8. Jeg begynte med sminke fast sommeren til 7.klasse.

9. Jeg hater når folk ringer meg når jeg sover.

10. Jeg elsker å pynte meg.

♥ Visste du noe om dette?

Brevik


Moren min og meg stakk til Brevik på sjøloftet å spiste god pizza. Også gikk vi litt rundt å så på ting, kjempe koslig. Var også litt deilig å komme seg litt lenger vekk fra hjemmet. Etter vi var ferdig å se litt rundt, skulle vi gå tilbake til bilen. Så var det noen koslige mennesker som sa dette til oss "Nå snakker vi pent om dere" kjempe koslig å høre, hihi.

♥ Har du vært i Brevik før?

 

Bilder fra Langesund

Jeg kom nettopp hjem fra langesund og har fått tatt noen bilder. Vi stoppet på mange steder, bare for at jeg skulle ta bilder, thih. Vi skulle først spise softis, men det gikk ikke akkurat så bra. Sjokoladestrøet blåste av isen og på buksa mi.. Så det ble litt mye gris. Men jaja, vi hadde det koslig i hvertfall. Senere skal mamma og meg spise pizza i Brevik, det blir kos.

♥ Hva har du gjort idag?

Langesund

 

Jeg reiser til langesund senere idag. Mamma skulle egentlig bare kjøre Julie til kjæresten, siden de skal reise videre til jomfruland elns. Husker ikke helt, jeg. Men i hvertfall, så skal jeg bli med. Jeg har ikke akkurat så mye å blogge om idag, men jeg skal ta med kameraet mitt til langesund, så kanskje jeg får tatt noen bilder der. Også tror jeg at den katten vi har hjemme hos oss kanskje er gravid. Siden hun bare sover, koser, spiser og er slapp hele tiden + at det føles ut som hun har noe i magen.
♥ Har du vært i langesund før?

♥ Kan katten være gravid?

En søt katt på besøk

Hei dere ♥

I går kom det en sånn skikkelig søt katt på besøk. Den var kjempe kosete og snill, men så klart så tilhører den til noen.. Men den vil ikke hjem, den vil bare være her hele tiden. Men i hvertfall, jeg har tatt noen bilder av den søte katten da. Den er jo så nydelig! Vi tok den ut igår kveld, men idag tidlig kom den tilbake igjen.

♥ Har du noen gang fått besøk av en katt hjemme hos deg?

Dagens outfit

Hei dere ♥

Jeg tenkte veldig mye på å få meg nytt design, jeg blir aldri fornøyd med de jeg har. Men jeg håper jeg kan ha dette en veldig god stund nå. En header kommer senere, skal nemlig lage den selv og det kan ta litt tid.. Siden jeg har mast så mye på Charlotte, så lager jeg den selv denne gangen. Men isåfall, Karine tok noen bilder av meg ute istad, så her er outfitsen jeg går med i dag. Enkel og grei.Btw; Vet dere ikke ser så mye av outfiten, ehe.
Er med i konkurranseJeg tenkte jeg ville være med i konkurransen som Alkri.blogg.no har laget. Og jeg som har ønsket meg disse jefferey campbell skoa en stund nå. For at jeg skulle være med i konkurransen måtte jeg skrive et blogginnlegg på bloggen min, så derfor skriver jeg dette her. Jeg ønsker meg de skoa i svarte, slik som bilde nederst til høyre er også ønsker jeg størrelsen i 38. For å bli med i konkurransen trykk HER.

♥ Er du med i konkurransen?

 

Overnattingsbesøk av Lotte og Karine

Her var det noen bilder fra idag. Vi stakk til butikken fordi vi skulle kjøpe lim, men det hadde de ikke. Eller, de hadde men jeg hadde ikke med nok penger, så vi kjøpte heller sjokolade. Nå sitter vi i stua heelt alene fordi mamma og søstra mi er vekk.

♥ Har du overnattingsbesøk idag?

Ny bukse


Bukse fra Bik-Bok - kr.99,- (kosta egentlig 199, men var på salg 50%)

Husker ikke pris på denne greia.


Endelig fikk jeg kjøpt meg en ny bukse også sånn "sølvkuler" som Lotte, Karine og meg skal bruke litt senere idag. Jeg er klar over at det har vært veldig mye innkjøp de siste dagene, hehe. Men jeg liker å kjøpe nye ting, så. Men i hvertfall, senere idag så skal Lotte og Karine overnatte her. Karine overnatta her fra igår til idag, så skal hun overnatte her en dag til, og så kommer Lotte! Det blir gøy, hihi. Lotte har aldri hvert hos meg før heller.

♥ Hva har du gjort idag?

Svar på spørsmålsrunden del 1

De som sendte svar etter jeg hadde filmet, jeg tar resten av spørsmåla i morgen eller noe sånt.

 

Spørsmålsrunde igjenJeg tenkte å ha en spørsmålsrunde igjen, fordi jeg kjeder meg. Så bare å spørre meg om noe, så svarer jeg på video senere idag. Jeg svarer senere idag, så håper på mange spørsmål. hehe.

 

Dagen idagIdag stod jeg opp klokka 15:00, skulle egentlig opp klokka 09:00 men det klarte jeg ikke. Har jeg ikke gjort så mye mer enn å rydde rommet mitt idag. Det så jo ikke ut i det hele tatt! Brukte seriøst 2 og en halv time bare på å rydde rommet mitt. Men deilig å se at det er ryddig nå. Har ikke en gang hatt tid til å stelle meg, så sminka mi er utover hele trynet mitt fordi jeg glemte å ta den av igår. Nå sitter jeg og koser meg med is, mmmm godt.

♥ Hva har du gjort idag?

 

Hårvideo

Jeg holdt på å le meg ihjel når Laura filmet, haha.

BlomstEt bilde jeg tok tidligere idag, når sola skinte litt. Akkurat nå så sitter jeg inne på "spillerommet" og spiller mens jeg skyper med Caroline og Marte. Vi spiller altså Call of duty. Eller, jeg spiller ikke nå da fordi jeg ble så sliten. Men de spiller fortsatt, hehe. Litt morsomt å se på de når de konsentrerer seg veldig.

♥ Hva syntes du om bilde?

Hårtips


1. Unngå å sov med vått hår, tørk heller håret ditt før du legger deg. Men om du ikke har tid til å tørke det, flett det heller i en tykk flette.

2. Vil du ha langt hår? Klipp håret ditt ofte, men bare det slitte! Men ikke for ofte heller.

3. Bruk hårkur, jeg pleier alltid å bruke hårkur før jeg legger meg.

4. Klipp heller tuppene etter sommerferien, håret ditt blir nemlig veldig fort slitt i varmen, så om du klipper det i sommerferien kan det fort bli slitt igjen.

5. Ikke vask håret for ofte!

6. Bruk alltid varmebeskyttende produkter når du skal style håret med varme, eller bare føne det.

7. Ikke pakk håret med håndkle etter du har dusjet, det kan skade håret.

Dette er skrevet av meg, men jeg leste litt rundt på nettet og skrev det ned på min måte.

 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits