Todays outfit

Hallo! Søndager er jo som alltids ganske så kjedelige og lange, føler jeg i hvert fall da. Men en herlig tanke på at det faktisk ikke er skole i morgen er digg. Åhh, elsker virkelig sommerferie. Ellers så har jeg ikke gjort så mye mer enn å sola meg, rydda og vaska rommet mitt, som jeg alltid gjør på søndager.

Senere idag skal jeg bare sitte på rommet mitt og høre på musikk frem til jeg legger meg tror jeg nok. Ellers så slenger jeg bare på to bilder av antrekket mitt idag! :-)Hva syntes du om antrekket?

nyklipt og noen bilder

Hei! Var hos frisøren istad og klipte meg, ikke sånn kjempe masse.. Bare litt av det som var slitt. Ellers så er dette en utrolig kjedelig og lang fredag. Er egentlig ikke istand til å gjøre noe som helst. Bare sitter her da, haha. Jaja, må jo ha sånne dager i blandt også. Gikk bare rett utenfor døren for å ta noen få bilder. Så her er de jeg ble mest fornøyd med.

Hva syntes dere?

I just want to be normal again

Hallo! Føler meg seriøst ikke fin på noen bilder i dag. Hater dager som disse, da alle bildene blir helt ja, rævva. Men jeg overlever. Tok faktisk noen bilder av meg selv istad, selv om jeg ser helt gal ut på de. Men isåfall så redigerte jeg de litt bare, og legger de faktisk ut, haha.

Hva syntes dere?

gårsdagens innkjøp del 2

Hei! Dagen idag startet med at jeg skulle til tannlegen for å trekke en tann og borre. Var faktisk ikke vondt i det hele tatt. Men såklart, jeg kjente det jo da. Ellers så ble jeg utrolig trøtt når jeg kom hjem, siden jeg var jo oppe hos tannlegen rundt 08:45 eller noe sånt. Så når jeg kom hjem la jeg meg til å sove igjen og våknet i halv 1 tiden. Og etter det fikk jeg besøk.

Men ja, igår kjøpte jeg jo en del som jeg sa, fordi jeg trengte det. Men her er i hvert fall innkjøpene. Husker dessverre ikke pris på alt..Kostene kostet 99,-  og det er alt jeg husker. Haha, vet.. Er glemsk.

Hva syntes dere?

dagens innkjøp del 1

Hallo! Mamma og meg tok oss en tur til byen idag for å kjøpe noe nytt. Jeg fant egentlig utrolig myhe, så må derfor dele opp innleggene i 2 deler. Men neste innlegg så vil jeg vise sminken jeg kjøpte. Jeg er i hvert fall utrolig fornøyd og angrer ikke i det hele tatt på noe av det jeg kjøpte.

T-shorte fra H&M til 99,- eller 149,- (husker ikke helt og mamma kasta prislappene...)

Pyjamas tøy fra H&M til149,- om jeg ikke husker feil. Og shortsen på bildet til høyre kostet 99,-

Singletter til 99,- fra Cubus

Kjole fra Floyd som egentlig kostet 1199, men fikk den til 300,- (!!!)Hva syntes dere om innkjøpet? Er fult klar over at noen av bildene ble litt småutydelige.. Men regner og er overskyet ute, så er ikke så veeeldig lyst inne. Så fikk ikke til å få så mye bedre bilder.

mine sommerplaner 2013

Tyrkia: Jeg skal reise til Tyrkia med moren og faren min i juli. Gleder meg utrolig masse! Fikk jo så og si nesten akkurat vite at vi skulle dit! Men uansett, gleder meg som en liten unge. Kommer nok til å kose meg kjempe masse der nede ♥

Oslo: Jeg skal også til Oslo med mamma og søstra mi og kanskje (farmor?) på shoppingtur! Gleder meg utrolig mye, siden er egentlig ganske sjeldent i Oslo. Og er jo utrolig mange fine butikker der. Så kommer nok til å kose meg kjempe masse der også! :-)Tilbringe sommeren med venner: Kommer nok til å tilbringe sommeren min med venner og finne på sikkert mye rart. Har allerede noen få planer med noen venner som jeg allerede gleder meg kjempe masse til. Så kommer til å bli kjempe koselig!

Noe du skal i sommer du gleder deg til?

bilder fra hytteturen

Hei! Endelig er jeg hjemme igjen fra hytta i Andebu. Er ikke akkurat så veldig glad i å være med på hytta, men nå hadde jeg ikke noe valg. Bare glad jeg sov der kun ett døgn i hvert fall. Men såklart. så var det jo utrolig koselig å komme meg litt vekk også. Fikk i tillegg tatt noen få bilder også!

Men den ene gangen når jeg skulle ta bilder, skulle jeg ned på et fjell. Men ettersom jeg fikk øye på en stor og lang orm, løp jeg selvfølgelig opp igjen med en gang! Er det noe jeg virkelig hater, så er det ormer. Men ellers så hadde jeg det utrolig koselig :-)
Hva syntes dere om bildene? Liker du å være på hytta om du har?

nytt kamera

Hallo! Igår fikk jeg vite at foreldrene mine hadde kjøpt seg et nytt kamera! Canon eos 1100D! Så jeg tipper nok på at jeg kommer til å bruke det jeg også, hihi. Bursdagsfeiring min gikk kjempe fint og ja, jeg tror de fleste hadde det ganske moro!

Og igår tror jeg at jeg må ha hatt den beste dagen på lenge! Jeg har mast på foreldrene mine i en evighet på å reise til utlandet, siden så og si alle gjør det og jeg har lyst til å bli skikkelig brun i år. Men det funker jo nesten ikke her i Norge. Men isåfall, så kom begge opp å vekte meg og sa at vi skulle reise til Tyrkia i sommerferien! Og da kan jeg kanskje til og med møte på Ann selda der nede! Åhh, som jeg gleder meg allerede! Også når jeg kom ned trappen hadde pappa bestilt Obey genser til meg, så jeg ble jo enda mer glad! Også ble jeg med min biologiske far og halvsøstrene mine på shopping senere og fikk kjøpt meg noe nytt! Herligste dagen på lenge ♥
Skal dere på ferie?

Feirer bursdagen min

Hei! Idag skal jeg jo feire bursdagen min! Selv om det er en stund siden jeg hadde bursdag. Men ja, vi blir liksom 12 med meg! Så vi blir en del. Men kommer nok til å bli kjempe koselig håper jeg på! Dumt det ble veldig stygt og grått vær i dag, men da får vi vel bare holde oss inne. Kan nok hende jeg tar noen bilder som jeg kan legge ut senere eller noe sånt.

Men så er det jo også sommerferie! Kjempe deilig. I tillegg fikk jeg tilbake engelsk tentamen i dag, fikk 5- og er kjempe fornøyd med det!

Skal du i noe bursdag i dag?

gjør klart til i morgen

Heihei! Akkurat i dag har jeg brukt dagen min på å sole meg kjempe masseee og vært ute med venner. Kommer til å bli kjempe trist sommer uten Ann selda, siden hun reiser til Tyrkia i 2 måneder.. Huff, vet ikke om jeg kommer til å overleve ventingen. Ellers så har søstra mi bakt cupcakes til bursdagen som jeg skal ha i morgen. Litt sent å feire den da, siden jeg hadde jo bursdag 09. april. Men bedre sent enn aldri!

Cupcakes'a på bildet er forresten ikke helt ferdig med det som skal på toppen. Men jeg tar vel noen bilder av de i morgen sikkert, hehe :-)

Hva har du gjort i dag?

min dag så langt

Hei! Åh, utrolig deilig med sol og skikkelig varme i dag! Jeg har faktisk fått en ganske så synlig skille! Dette er noe jeg virkelig elsker ved sommeren! Samtidig skal klassen på stranda i morgen, så kommer vel til å sole meg enda mer der. Skal bli koselig.

Senere idag ska vi grille og etter det får jeg besøk! Slenger bare på et bilde av Ann selda og meg, siden jeg ikke orker å ta noen bilder nå. (Er litt lat i dag, vet)Hva skal du gjøre i dag?

tips til hvordan du kan bli en bedre blogger

Ha et fint og ryddig design. Det er mye koseligere å komme på en blogg med et ryddig og fint design, enn å komme på en blogg med masse farger og rotete design. Så finn deg et fint og ryddig design med fine lyse farger. Ikke et design med blanding av sterke farger, som gult og rosa. Etter min mening så vil ikke det bli noe spesielt fint. Trenger ikke være så mye greier på designet ditt heller, er greit med noe enkelt noe.

Bruk bilder i hvert innlegg. Etter min mening blir innleggene mye finere og spennende å lese om du bruker bilder! Og da mener jeg bilder i fin kvalitet og i en stor og fin størrelse som passer designet ditt. Jeg laster feks. opp bildene mine i 800px; og det er det som passer til designet mitt!


Skriv bra. Om jeg kommer inn på en blogg og ser kjempe masse skrivefeil, klikker jeg meg ut med en gang. Er ikke så koselig å lese innlegg hvor setningen feks. er slik "idag var jeg utte på hyta". Men selvfølgelig, noen skrivefeil skjer. Og helst husk komma og punktum! Noe av det jeg hater er å lese setninger uten komma og punktum. Og helst ikke med for mange tegn, som " Idag var jeg ute med venner xD <3 <3 :P " Greit med et smilefjes en gang i blandt, men ikke for mye av det.

Vær positiv og glad. Jeg elsker å komme på blogger hvor jeg ser bloggeren smiler og skriver ganske så positive innlegg, og ikke klager over alt som skjer. Er mye bedre å være positiv og glad, enn negativ og sur.Oppdater bloggen ofte. Jeg er ikke så veldig flink på dette selv. Men jeg liker best når bloggeren oppdaterer bloggen ofte! Flere vil nok besøke bloggen din om de vet at du blogger ofte og bra. Gjerne helst hver dag! Men du trenger ikke overdrive med innlegg heller. Ikke sånn 6-7 innlegg om dagen. Tror ikke det er så mange som klarer det heller, men dere skjønner hva jeg mener forhåpentligvis.

En fin header. Det har skjedd meg utrolig mange ganger at headeren er veldig rotete og ødelegger mye av bloggen din. Jeg selv klarer ikke lage header, så jeg får heller noen på www.headerplease.com til å lage for meg. Utrolig mange flinke der! Anbefaler dere virkelig å legge inn et ønske, så kanskje dere får en kjempe fin header av en der.

__________________________________________________________________________________________________________

Hva syntes dere om tipsene?

Min elskede iPhone

Hei! Denne dagen har vært utrolig herlig egentlig! Selv om den startet for meg klokka halv fire, har jeg fortsatt gjort mye fornuftig! Rydda feks. rommet mitt og ordna litt på iPhonen min. Og skal ordne på iPaden min etterpå! Orker ikke ordne noe på iPoden min, den er knust og helt ødelagt uansett, haha!

Også vil jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen min! Setter virkelig stor pris på det altså ♥

Har du en iPhone, iPad eller en iPod?

bilder fra i går

Hei! Utrolig nok så våknet jeg for ikke så lenge siden. At jeg kan klare å bortkaste dagen min på å sove så lenge (!!) Men jaja, skal snart opp fra sengen og rydde og ordne rommet mitt. Senere idag har jeg ingen planer faktisk, så blir vel bare å slappe av å vente på at dagen i morgen kommer.

Legger ut noen få av bildene som Merethe, Lasse og meg tok i går. Åhh, irriterer meg over hvor bleik jeg er enda. Skulle virkelig ønske jeg kunne reist til utlandet i sommer! Får jo nesten ikke farge her i Norge uansett ..Hva syntes du om bildene?

Photography - birds

Hallo! Beklager så mye for så sent innlegg som idag! Men har hatt noe å gjøre i hele dag! Startet med at jeg stod opp å skulle dusje, og da hadde vi fått besøk og sånt. Og senere kom Lasse på besøk, og litt etter der igjen kom Merethe! Utrolig koselig å være med de i dag, vi tok et par bilder og sånt. Samtidig så møtte vi på Birk, Fredrik og Oscar der vi tok bilder i tillegg, så var vi med de.

Og litt senere stakk vi ut igjen, og når jeg kom hjem stakk jeg ut IGJEN. Så ja, hatt noe å gjøre hele tiden! Men jeg deler opp innleggene litt, så jeg slipper å måtte ha så mange bilder i kun ett innlegg. Siden Merethe lagde sånne fine fugler på ryggen min, tok vi bilder av de :-)Har du hatt mye å gjøre i dag? Hva syntes du om bildet?


 

milkshake

Hei! Åh, kjenner jeg er utrolig sliten og trøtt for tiden. Vet ikke om jeg kommer til å bli noe enda syk etter hvert. Jeg har jo så utrolig dårlig imunnforsvar, at jeg blir syk på et blunk. Men jeg overlever. Skal faktisk være med min biologiske far, halvsøstrene mine og stemora mi på shoppingtur en dag snart også, er ikke sikker på om det er alle de som skal være med, men vet i hvert fall at vi skal på shoppingtur! Så jeg får vel kjøpt meg en del nytt!

Og idag så vil jeg si at dette har vært en utrolig kjedelig dag. Er jo ingenting å gjøre i dag, så jeg vet ikke jeg .. Tror jeg bare blir hjemme i hele dag og kanskje ser en film med familien (om det er en mulighet for det?) og om de vil .... Men ja, får se. Også klarte jeg å sovne bort halve dagen istad i tillegg.. Åhh, normalt meg når jeg er så sliten som det jeg er nå. Men det er helg, så skal nok kose meg masse! :-)

Fikk også milkshake av mine snille mamma istad!

Syntes du det har vært en kjedelig dag i dag?

Syk nok en dag

Hallo! Åhh, jeg som trodde jeg var frisk i dag og sånt, men neida .. Reiser på skolen og måtte hjem like etter. Føler meg ikke spesielt bra i det hele tatt. Får håpe jeg er bedre i morgen da, vil jo egentlig ikke ha så mye fravær heller .. Men sånn kan det gå. Så dagen i dag blir vel å slappe av slik at jeg blir frisk så fort som mulig. Hater virkelig å være syk.

Tok bare noen få bilder istad, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere :-)

Var du på skolen i dag? Syntes om bildene?

syk og sånn

Hei! Istad kom min snille pappa opp med en sånn skikkelig god drikke! Så nå sitter jeg å koser meg med den mens jeg er på facebook og litt sånt. Skal smårydde på rommet mitt etterpå og ordne skapet mitt litt. Også skal jeg ordne klart til skolen i morgen og sånt. Begynner å bli litt bedre enn det jeg var tildigere i dag, så skal nok på skolen i morgen tenker jeg :-)

Jeg vet i hvert fall at dette året her har jeg ikke gjort det så utrolig bra på skolen .. Men etter sommerferien skal jeg bli flinkere! Trenger å få opp karakterene mine en del. Ikke akkurat så veldig fornøyd med det jeg har fått! Selv om jeg fikk en 5'er i K&H da men ..

Er du syk i dag?

bilder av meg

Heihei! Våknet opp i dag til at jeg ikke følte meg så bra, så jeg holdt meg hjemme fra skolen. Fikk heller ikke sove så mye igår heller .. Men skal nok bare slappe av å kose meg i dag, siden jeg er syk. Så er jo ikke akkurat så mye jeg får gjort idag. Jeg skulle jo få besøk av en idag, men det ble det ikke noe av ..

Jaja, tok jo flere bilder igår, så tenkte jeg kunne legge ut de idag! :-)Hva syntes dere?

dagens outfit

Hei! Idag så var jeg på olavsberget med en del herlige folk! Men stakk litt tidlig siden jeg skulle på grillkveld med skolen. Var egentlig ganske koselig, men liiitt kjedelig også da selvfølgelig. Vi fikk jo møte på noen av de nye 8.klassingene som skal starte til høsten.

Jaja, ellers så har jeg ikke gjort så mye mer i dag. Tok bare noen bilder til bloggen. Men føler meg aldri bra på bilder når jeg tar outfits bilder siden jeg må ta med hele kroppen min (for å vise alt sammen) og det er noe jeg hater virkelig. Men fikk faktisk et bilde jeg tørr å legge ut på bloggen, haha! Resten legger jeg ut i morgen.JA, jeg har former og NEI, jeg liker ikke akkurat de formene jeg har heller ..

Likte du outfiten?

innkjøp fra idag

Hallo! Etter en fin dag på skolen reiste jeg til byen med Ann selda. Siden jeg fikk vite at det var 50% på noe på Bik bok, så grep den sjansen! Kjøpte meg 2 shortser og en topp på H&M! Jeg ble utrolig fornøyd med innkjøpet, så kommer nok til å bruke dette ofte! Ellers så reiste vi på trening etter vi hadde vært i byen, utrolig deilig å få trena i dag!

OG ikke bare det, gleder meg så ufattelig til sommerferien! Vi skal pusse opp verandaen våres og få det skikkelig fint ute! Åhh, elsk!Shortser, Bik bok - 199,- (vanlig pris 299,-)  / Topp - 49,50,- (KJEMPE BILLIG!!!)

Hva syntes dere?

Manuell innstilling

Hei! I dag har jeg vært hjemme alene i hele dag, siden jeg ikke fikk vært med på hytta. Men ja, var litt deilig å være hjemme alene, selv om jeg har kjeda meg en del. Har vært en helt grei dag i dag, selv om jeg ikke har fått gjort så utrolig masse. Men skal rydde og ordne rommet mitt etter jeg har blogga nå, så kan jeg slappe av til kvelden.

Siden jeg kjeda meg tok jeg et par bilder og fant ut at bildene ble ekstremt fine med manuell innstilling .. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har brukt den før! Men jeg ble i hvert fall utrolig fornøyd med bildene! Dere får ha en fin kveld videre :-)

Hva syntes dere om bildene?

fikser fontenen våres

Hallo! Om du har fulgt med på bloggen min tidligere, så vet du kanskje at jeg reiste til Tusenfryd i går, som også var grunnen til null blogging. Men isåfall, så var det utrolig koselig. Vi fikk til og med komme først i køen til en sånn halv times kø og fikk tatt speed monster 2 ganger på rad OG at vi kom først i køen på den også. Var en del som ble litt irriterte, men jeg skjønner dem utrolig godt da. Hadde nok jeg også blitt!

Og når jeg kom hjem var jeg så utrolig sliten at jeg la meg tidligere enn til vanlig. Og stod opp klokka 12 idag og så at det var sol, så nå sitter jeg å soler meg. Også fikk jeg vite i går at vi skal fikse fontenen vi har! Åhh, kommer til å bli så koselig å høre vannet fra den!


Har dere fontene?

 

Tusenfryd

Hallo! Har sminka meg og gjort meg klart til kvelden idag! Skal være ute i byen med en del venner. Kommer nok til å bli kjempe koselig! Og etter det når jeg har kommet hjem skal Ann Selda overnatte her til i morgen, da vi skal til Tusenfryd! Åhhh, gleder meg kjempe masse!Skal du til Tusenfryd i morgen?

jeg mistet selvtilliten min helt

Helt siden jeg flyttet fra Skien til Porsgrunn, begynte alt. Jeg la en del på meg når jeg skulle opp i tredje klasse. Og det var da noen begynte å mobbe meg. Jeg hørte stadig "kom igjen da tjukka" og slike ting. Ord sårer, og det er vanskelig å glemme det. Årene gikk og jeg ble fremdeles mobbet pga. kroppen min. Jeg så meg selv i speilet flere ganger og så meg selv som feit, stygg, ekkel osv ..Selvtilliten min gikk helt til 0.

Jeg syntes kroppen handler alt for mye for oss ungdommer/barn. Alle er forskjellige og unike på hver sin måte! Jeg vil bare komme frem til at du må ikke la andre ødelegge den selvtilliten du har! Jeg idag har heldigvis bygd selvtilliten min opp igjen selv om jeg ble mobbet en del når jeg var yngre og blir det innimellom enda. Og jeg vet at det er flere der ute som blir/har blitt mobbet.Jeg kan i dag gå ut uten å tenke på hva andre syntes om meg! Liker de meg ikke, neivell.. Da liker de meg ikke. Sånn kommer det alltid til å være, og det er ikke noe du får gjort med det. Og jeg har heldigvis så utrolig mange venner som støtter meg og hjelper meg igjennom tider som ikke er så lett!Hva mener du?

Sliten

Hallo! Idag har jeg vært så sliten at jeg ikke har orka noe som helst faktisk. Litt sjokkerende at jeg ikke har gjort noe idag. Men skal gjøre litt klart til skolen og sånt i morgen. Skjønner ikke helt hvorfor, men jeg gleder meg faktisk til skolen i morgen. Enda vi ikke skal noe spesielt. Men jaja, må jo glede seg til noe her i livet! Slenger bare på et bilde som jeg tok ute istad! :-)Er du sliten idag?


1 år og en dag siden sist ...

Hei! Skulle egentlig lage dette innlegget i går, men hadde ikke så mye tid. Men i dag er det 1 år og en dag siden sist jeg så min kjære lille hund, Tassen. Jeg husker ikke noe annet enn han i livet mitt, siden vi fikk han allerede når jeg var 1 år. Det er utrolig fort tiden går, og jeg kjenner at det fortsatt er uvant uten han i livet mitt. At en hund kan bety så mye, er ikke rart i. Tassen var helt spesiell i forhold til andre hunder. Jeg kan nesten skrive en hel bok om hvor mye jeg savner han!

04.juni 2012 var den tristeste dagen min på lenge. Når vi var inne på det ene rommet og dyrlegen sa vi kunne få tid til å si hade til deg, visste jeg det. Dette var siste gang jeg kom til å se deg. Jeg brukte tiden godt mens tårene rant nedover kinnet mitt. Når dyrlegen kom inn igjen med sprøyten, begynte jeg å gråte bare enda mer. Sprøyten ble satt inn, og etter noen minutter lå du bare der. Jeg så deg inn i øynene og skjønte det, du var dø .. Min aller beste venn var dø ...Jeg har også laget en video om han. Jeg har delt denne videoen og bildet før på bloggen, men deler det igjen.

Har du mistet et kjæledyr før?

Photography

Hei! Idag når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å gå ut for å ta noen bilder. Men ble bare fornøyd med ett bilde da. Skulle også egentlig på olavsberget med noen venner i dag, men siden været er så ustabilt så ble det ikke noe. Og når jeg kom hjem fikk jeg vite at jeg skal til tannlegen i morgen klokken 9 (!!!!) og jeg som har fri i tillegg, åhh. Trodde jeg kunne sove lenge i morgen.

Jaja, skal kanskje på hytta i morgen, det frister ikke egentlig. Siden jeg absolutt ikke fikk lov til å ha med noen venner. Så vet ikke om jeg gidder, tror jeg skal nekte å være med da. Fikk i tillegg vite norsk tentamen karakteren min i går på mandag, fikk 4- og er kjempe fornøyd med det :-)
Det er et bilde og to redigeringer!  Hva syntes dere? Og hvilket av redigeringene likte du best?

Sunny day

Hei! Utrolig varmt og deilig det skulle være ute i dag! Etter jeg kom hjem fra skolen tok jeg på meg bikini med en gang og la meg ned for å sole meg! Og etter det så sovna jeg litt i sola, haha! Og i morgen om det er fint vær skal jeg på olavsberget (en badeplass) men noen venner! Åhh, skal bli koselig! ♥

Istad så tok jeg bare noen få bilder av hunden min. Føler det er så lenge siden jeg har fått tatt noen ordentlig bilder av hunden min, så tenkte det var på tide at jeg tok noen av henne også :-)


Søte hunden min! :-)

Er det sol dere du bor i dag?

den siste tiden

Hei! Vet det er en stund siden jeg har blogget nå, men har et annet liv utenfor bloggen også! Ellers så har jeg brukt disse fine dagene på å være ute med folk og sole meg. Fått litt farge i hvert fall. Fikk også "bestilt" den turen til Tusenfryd til lørdag! Skal bli kjempe moro!

Idag så har jeg rydda og vaska rommet mitt, trena og fått besøk av Laura! Utrolig herlig dag det har vært idag! :-)


Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits