Dip dyeJeg har tatt dip dye, rød-rosa. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Er ikke akkurat så mye mer jeg får gjort idag enn å spille. Jeg har blitt avhengi, huff. Senere idag tror jeg at jeg skal se film elns, eller så skal jeg bare slappe av. Akkurat nå så sitter jeg inne på spillerommet våres og ser på søstra mi spille og snakke med kjæresten sin, haha. 

♥ Har du tatt dip-dye?

♥ Hva skal du idag?

 

Kino

Jeg var på kino istad med Astri og Henriette. Vi så på istid 4. Var egentlig ganske morsom, hehe. Beklager for at det blir et veldig sent innlegg idag, men jeg sov liksom til klokka 15:00 eller noe sånt, og etter det måtte jeg dusje og sånt, så var det ikke lenge etter så skulle jeg på kino. Så det ble ikke akkurat så mye tid til å blogge.Det bildet jeg legger ut nå, tok jeg ute igår klokka 23:50 om jeg husker riktig. Jeg var ute i hagen og tok noen bilder siden jeg kjeda meg, hihi.

♥ Har du vært på kino idag?

 

Call of dutySiden vi har fått et spillerom, så tenkte jeg at jeg kunne slappe av utover kvelden. Så jeg tok frem call of duty å begynte å spille det. Jeg er ikke akkurat så flink da, men det driter jeg i. Var hjemme alene istad, så da hadde jeg på så høy musikk jeg kunne og, ja. Tidligere idag var jeg i byen, igjen. Og fikk kjøpt meg en ny genser. Jeg vil si at jeg har hvert mye å shoppa i det siste, men samma det. Jeg trenger noe nytt uansett så. Btw; jeg vet jeg ser helt gal ut på det bildet, men jeg orker ikke ta så mange bilder akkurat nå, så jeg tok bare dette.

 ♥ Pleier du å spille Call of Duty?

Gave fra Karine

Jeg fikk denne når jeg var hos Karine, siden hun hadde vært i Paris. Den var kjempe god! Har fremdeles noe igjen av den, hihi. Tusen takk for gaven Karine! :)

- Har du smakt en sånn før?

Hvilket bilde er best?
Hvilket bilde syntes dere var best? Det andre bilde er redigert, og det første ikke. Jeg redigerte det bare sånn utrolig fort, gjort på ca. 1.minutt. såeh, ja.

Karine og meg

Vi var ute å tok noen bilder istad.. Det ble litt mange så jeg tok ikke alle, bare de beste. Men isåfall, nå skal vi kanskje ut for å møte noen andre.. Jeg kjenner ikke alle, så da får jeg truffet noen nye folk. Gleder meg, hihi.

♥ Hva skal du gjøre idag?

Dagens outfit

Dette er det jeg har på meg idag. Vi skulle egentlig på hytta idag, men det ble det heldigvis ikke noe av.  Mamma tok noen "bedre" bilder istad, men det ble feil lys og sånt, så jeg legger dem ikke ut. Nå slapper jeg bare av i sofaen og ikke gjør en dritt. Digg å vite at det er sommerferie, sove lenge og bare slappe av.

Hva har du gjort idag da?

Svar på spørsmålsrunden

100000 dager før den er ferdig
Det tar så lang tid bare for å laste ned en video . Men jeg håper virkelig på at den spørsmålsrunde videoen kommer ut i løpet av natten. Så imens jeg venter legger jeg ut et bilde av meg for noen dager siden, hehe.

Nytt smykkeJeg var i byen idag også, og der fant jeg dette smykke på H&M til bare 49kr. Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe det da, hihi. Først så var jeg bare i byen med Hans Erik, var ikke akkurat så mye å gjøre da. Men så ville han hjem og jeg ville fremdeles se litt i butikker og sånt. Så jeg var i byen i ca. 1-2 timer til. Etterhvert som jeg ble ferdig skulle jeg ta bussen hjem igjen. Og mens jeg venta på bussen, satt en sånn 16-åring ved siden av meg og begynte å prate med meg.. Det var litt kleint, haha.

♥ Hva har du gjort idag?

Dagens innkjøp fra SverigeDen toppen i midten kjøpte jeg i Norge her om dagen, men jeg tok den med fordi jeg ikke har vist den før. Om dere lurer så holder jeg på å laste ned videoen nå, men det tar litt tid. Jeg fikk det ikke til å funke igår, men skal prøve så godt jeg kan for å den inn på bloggen idag/ikveld.

♥ Har du hvert i Sverige idag?

 

Spørsmålsrunde
Jeg tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Jeg skal svare på video, tror jeg. Spørs om jeg får det til, hih. Så det er bare å spørre meg om ting. Men såklart, jeg svarer ikke på alle spørsmål. Har litt rotete rom på bilde, jeg vet. Jeg legger ut en sminkevideo når jeg er med en venn, men er litt usikker på om jeg gidder det.

 

Sminkevideo?
Det regner ute, og er ingentng å finne på idag. Så det blir nok ikke så mye å gjøre må jeg si. Men jeg skal prøve å få lagt ut en sminkevideo elns. Ikke idag, men en annen dag hvor jeg får tid. Og for å si det sånn, så er jeg ikke flink til å sminke meg, men på en annen blogg jeg hadde tidligere så var det en som spurte om jeg kunne legge ut en sminkevideo. Så jeg tror jeg skal få tll det, hehe. Fant ikke noen andre bilder som passet til tema, haha.

♥ Syntes du jeg burde legge ut en sminkevideo?

Tara
Vi passer denne søte, nydelige hunden, Tara. Skulle ønske vi kunne hatt henne, hihi. Jeg får ikke sett stort til henne da, siden jeg bare er ute med venner nesten hele tiden. Men når jeg kommer hjem så ser jeg henne.

Sommerferie
Endelig er det sommerferie og ikke noe mer barneskole på meg. Jeg beklager for at jeg ikke har blogget alle dagene, men jeg har gjort noe heeele tiden. For to dager siden var jeg med Emma og Astri i byen. Også var det sånne menn som hadde kledd seg ut som gamle damer, også prøvde de å slå oss med veskene demmes. De var rare, veldig rare. Jeg har ikke gjort så mye mer egentlig.

 

 

Ble ikke noe bursdags-bilder
Jeg beklager, men jeg legger ikke ut bildene fra bursdagen. Det er alt for mange og i tillegg så skulle jeg til å legge dem ut, men så gikk det ikke.. Og jeg orka ikke ta å laste dem opp igjen. Jeg er litt lat, jeg vet. Men isåfall så tok jeg noen bilder tidligere idag også, så jeg legger heller dem ut istedet. Vi fikk besøk av sønnen til venninna til mamma, siden vi skulle passe han. Så jeg tok noen få bilder av han når jeg tok han med opp på rommet. Jeg må jo ikke glemme at Laura ble med meg hjem etter skolen idag. Også etter en stund kom venninna til mamma og henta Andreas som han heter, og da tok hun med hunden Pia. Det er ikke våres, om dere lurte på det. Og senere der igjen var det bursdag, var ganske morsomt der egentlig, hihih.

♥ Hva har du gjort idag da?

Syk, men reiser på skolen.Jeg er forskjølet idag, har ikke stemme også verker det i kroppen min. Men siden det bare er 3 dager igjen av barneskolen, så må jeg jo være på skolen da. Selv om skoledagen idag er ganske så kjedelig, så får det være. Jeg har litt dårlig tid nå, siden jeg skal ta bussen opp til skolen med Laura.. Og den kommer om et kvarter, og jeg har ikke laget niste eller ordnet sekken eller noe sånt. Jeg ikke får blogget før sent idag, etter 21:00 så jeg tenkte at jeg kunne ha et lite innlegg idag tidlig.

My hairHellu ♥

Siden jeg kjeder meg og ikke har noe å gjøre, så blogger jeg igjen. Jeg er syk idag, så jeg er ganske sliten og trøtt. Nå skyper jeg bare med Laura og snakker med hun, selv om jeg ikke har stemme. Også blir det bursdag imorgen med alle jentene fra klassen. Jeg tar med kameraet mitt, så det blir sikkert en del bilder som jeg vil legge ut imorgen, hihi.

Hunden til Kristin
Er ikke denne hunden bare helt herlig? Venninna til Julie kom på besøk hos oss med hunden sin. Og jeg fkk lov til å ta noen bilder av den. Men jeg gidder ikke legge ut alle, så jeg tar bare det ene bilde jeg syntes ble best. Jeg har selvfølgelig glemt hva han het da, er ikke så flink til å huske navn, hihi.

- Har du en hund?

FotograferingHei igjen ♥

Siden jeg er syk idag og ikke har noe spesielt mye å gjøre. Så tok jeg meg en tur ut. Jeg er jo så glad i kameraet mitt, så jeg tok et par bilder. Og når jeg kom hjem redigerte jeg dem. Dette blir altså mitt andre innlegg idag, men det får være. Jeg håper også på at flere vil lese bloggen min etterhvert! Og jeg skal prøve å bli flinkere både til å blogge hver dag og få innlegga litt mer ryddigere + alt sånt annet. Er det noen tips du har som jeg kan jobbe med for å gjøre bloggen min bedre?

- Hva syntes du om bildene?

Fra skapet mitt.

Heisann dere! ♥

Etter en venn av meg spurte om jeg kunne vise noen klær fra skapet mitt, så tenkte jeg at det kanskje var en god ide. Så jeg har tatt frem noen kjoler, shortser og topper som jeg liker veldig godt. Jeg skal bli en litt mer flnkere til å blogge. Jeg vil forandre litt på bloggen min og få et nytt design. Så om  noen av dere vet om noen fine gratisdesign, skriv det på kommentaren. Ikke bare det, men jeg skal faktiskt fikse en header. Og akkurat det å lage header er jeg ikke så veldig flink til, men jeg skal prøve mitt beste. På de bildene under så ble ikke lyset helt riktig og de ble litt utydelige, beklager det.

 


Toppene kommer fra Bik-Bok || Shortsene er jeg ikke helt sikker på hvor kommer fra.Kjolen kommer fra Gina Tricot, men er veldig lenge siden den ble kjøpt. (ignorer håret mitt nederst til venstre, haha)Også her er favoritt kjolene mine. Jeg aner ikke hvor jeg kjøpte dem da.

 

Avslutning

Vi hadde avslutning igår. Var utrolig morsomt! Men jeg ble veldig rørt av den talen lærerne holdt for oss! Jeg orker ikke legge ut alle bildene fra igår, men jeg tar de bildene som ble best. De fleste bildene ble utydelige siden mamma tok bildene. Men noen ble bedre enn andre, haha. Da er det ungdomsskolen etter sommerferien, det blir gøy.  Får blitt kjent med nye folk! Det gleder jeg meg til.NORGES SØTESTE KJÆRESTEPAR! ♥

- Har du hatt avslutning?

Bilder fra idag.

Jeg var ute og fikk tatt noen bilder av meg selv. Tok også av noe annet også, hihi. Så tenkte jeg at jeg kunne legge noen ut her, men jeg gidder ikke legge ut alle sammen, men de fleste. Altså jeg er syk idag, men ville stelle meg litt fordi jeg følte for det. Sov helt til klokken 14:00 elns idag, og var fortsatt utrolig sliten og hadde vondt i hodet. Men nå er jeg bedre, så tror jeg blir frsk til imorgen.

*Ignorer bakgrunnen til dette bildet under*


Hva har du gjort idag da? ♥

Foto

Jeg var ute og tok noen bilder istad. Det er litt fordi jeg kjeder meg da, men også fordi jeg er utrolig sliten idag. Satt oppe til klokka 5 i natt. Imorgen er det skole igjen og jeg tror det eneste vi skal gjøre er å øve. Så jeg får jo ikke gjort noenting fordi jeg er ikke med på noe. Men det får være det samme. På det arket står det noen navn, jeg har skrevet alle navnene på venninnene mine, men alle ble ikke med på bildet. Bare sånn at dere vet det, hihi.

Hva har du gjort idag?Lite blogging.

Jeg beklager for at jeg ikke blogger så mye for tiden. Men jeg har utrolig mye å tenke på. Og jeg vil beklage dette. Jeg skal starte med litt blgging igjen, jeg kan vel også si at jeg har hatt en liten pause. Men isåfall, her er det en lang tekst for de som orker å lese.

Tassen, du var en sprudlene glad hund på 11 år. Du skulle til å bli 12, men du levde ikke så lenge. Den beskjeden om at du skulle bli avlivet kom for fort for meg. Jeg var ikke klar over det. Men jeg så du var syk og det at du var veldig gammel. Pelsen din var ikke så blank og pen som den var før. De siste timene jeg hadde med deg, var så triste og veldig korte. Det gikk alt for fort. Jeg husker så godt da vi kom til dyrlegen med deg. Du skjønte ingenting, du var så glad også så du så utrolig frisk ut. Men du var ikke frisk, du var syk. Medisinene dine virket ikke lenger. Men du kjempet for livet fordet. Du hylte av smerte, jeg hylte av smerte. Tiden var inne, vi skulle gå inn til dyrlege-rommet. Vi fikk beskjed om at vi skulle vente litt og at imens kunne vi klappe deg og kose deg mens du var i livet. Jeg så deg i øynene slik at du fikk se meg for siste gang. Dyrlegen kom inn igjen etter en stund. Og han ga deg en bedøvelse slik at du skulle sovne. Det tok ca. 5-7min før du sovnet. Du gikk, og bare falt sammen. Du pustet utrolig fort, jeg tror du skjønte det. Og så la vi merke til at du sov. Nå fikk vi aldri seg deg levende mer. Dyrlegen kom inn igjen etter vi hadde kost enda mer med deg. Han kom med en stor sprøyte. Han stakk den inn, og da stoppet hjertet ditt å slå. Du var dø. Jeg gråt og gråt, og det sluttet aldri. Jeg gråter enda, bare inni meg. Du har det fint nå, du slipper smerten som du hadde. Jeg sitter på gulvet med deg. Holder deg i pelsen og klapper deg. Jeg ville ikke gå fra deg, jeg ville være med deg. Øynene dine var åpne, jeg så deg rett inn i øynene når du var dø. Og det føltes godt. Jeg hadde levd med deg i 11 lange år, fantastske år. Du var unik, du var ikke som alle andre dachser, du var større og utrolig søt og fin og alt det der! Etter en stund måtte vi gå, vi reiste oss opp. Jeg så på deg hele tiden frem til jeg bare så døren gikk igjen. Du bare lå der helt stille, du var jo dø. 4.juni vil jeg aldri glemme, den forferdelige dagen hvor jeg mistet lille gutten min. Hver eneste gang jeg kommer hjem nå, savner jeg den hunden som kommer løpene i full fart med den logrende halen sin. Jeg savner deg så Tassen! ♥ ..

Jeg publiserte en video på youtube med masse bilder av Tassen. Jeg vet nemlig ikke åssen jeg får den inn på bloggen min. Noen som vet?

http://www.youtube.com/watch?v=iCg_sQCdTmQ&feature=youtube_gdata

 


Gruer meg til i morgen..

Vi reiser til dyrlegen med hunden min, Tassen i morgen. Vi vet at han er gammel og utrolig syk. Så det er nok denne gangen i morgen som vil bli den siste gangen vi ser han. Jeg har hatt Tassen helt siden jeg var 1 år. Så jeg kan ikke huske noe annet enn han.  Jeg vil nok ta dette veldig tungt og derfor lite blogging fremover. Jeg har allerede gråti over 5 ganger i dag. Og det triste er at vi ikke kommer til og få noe ny hund etter Tassen, tror jeg. Jeg vil ikke ha noe ny hund med en gang selvfølgelig, det er ikke akkurat det jeg vil tenke på når Tassen har gått vekk. Men jeg ville nok hatt et kjæledyr jeg kunne trøstet meg med og blitt glad i. Isåfall Tassen vil alltid være i mitt hjertet helt til det er min tur til å dø og jeg kommer aldri til å glemme han. Han har vært verdens beste og søteste hund
Bildet ble tatt med blits. Men var det eneste bilde som ikke var utydelig. Isåfall så er dette Tassen på fredag. Og da var han også ganske så syk. Vi skulle dusje han.

- Har du mistet et kjæledyr før?

 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits