wednesday

Elsker den følelsen når jeg har kommet hjem fra trening og kan ta en lang og varm dusj og bare slappe av resten av kvelden. Og tanken på at det bare er 2 dager igjen så er det helg. Idag fikk vi også et nytt kamera, Canon Eos 70D, og jeg vil si meg ganske så fornøyd med det. Kommer nok til å bruke det mer enn jeg vil bruke mitt sikkert (hahah!).

Tenkte jeg skulle blogge litt idag, siden jeg ikke hadde så annet å gjøre. Men som sagt før, så tviler jeg på at jeg startet å blogge igjen, men jeg får se hva som skjer videre. Kos dere videre i kvled alle samnen isåfall :-)


Hvilket kamera har du? 

Starte å blogge igjen?

Hei! Det var vel veldig overaskende at jeg la ut et innlegg nå. Jeg har jo tross alt ikke blogget på en del måneder nå. Og jeg vil ikke akkurat si jeg direkte er tilbake heller, men tenkte bare på å slenge på et innlegg siden jeg først fikk kjøpt meg mac idag. I det siste har det vært utrolig mye som har skjedd, og mye har forandret seg. Jeg har fått mange nye venner og holder fremdeles på med trening. 

Jeg stod til konfirmasjon nå om lørdagen og er kjempe fornøyd med selskapet og alt som skjedde den dagen. Ble utrolig rørt av talene, sangene og ikke minst utrolig takknemlig for gaver og at alle som var der gjorde dagen min perfekt. Var veldig nervøs i starten men alt gikk fint. 

Starte å blogge igjen?

Jeg er veldig usikker enda på om jeg skal starte igjen, med tanken på at jeg har en del å gjøre i hverdagen. Men jeg har alltid likt å blogge og vil jo egentlig fortsette med det. Og da eventuelt starte med å ta bilder igjen og sånt. Men jeg får se hva jeg velger. 

Vil dere at jeg skal starte å blogge igjen?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits