I'm not giving up, i'm just starting over

Hei! Jeg legger faktisk litt merke til at det er en del triste grå bilder i innleggene mine for tiden. Men skal nok skjerpe meg litt mer, haha! Akkurat resten av dagen idag skal jeg bare slappe av med musikk ogja, bare slappe heeelt av. Også skal jeg få prøvd å få lagt meg litt tidligere enn det jeg pleier. Jeg trenger virkelig litt søvn legger jeg merke til. 

Har egentlig ikke så utrolig mye å blogge om akkurat i dag! Men dere får kose dere videre i kveld :-)Hva syntes dere om bildet?

new in

Hallo! Som jeg sa tidligere så skulle jeg jo til byen for å kjøpe men noe nytt. Fant bare en t-shorte, men ble allikevell veldig fornøyd! Tok noen bilder som jeg kan legge ut på bloggen. Eller så skjer det ikke særlig mye mer enn at jeg skal få besøk litt senere.

Jeg trenger forresten litt mer inspirasjon, så om du vil at jeg skal lese bloggen din så kommenterer du, så leser jeg den og kommenterer tilbake :-)

Vero Moda - 160,- (om jeg ikk husker feil)

Hva syntes du?

Gammel outfit

Hallo! Kom hjem for ca. en halv time eller time siden, siden vi har hatt tentamen idag. Gikk greit, men ble utrolig dårlig så måtte bare kjappe meg og så reise hjem.

Ellers så tenkte jeg skulle ta meg ned kjapp tur innom byen for å se om det er noe sommertøy som jeg kan kjøpe meg. Trenger virkelig noe nytt sommertøy har jeg lagt merke til. Er litt lat nå så orker ikke ut for å ta noen bilder, så legger heller til et bilde av en outfit jeg tok ifjor! En enkel og grei outfit!Hva syntes dere om outfiten? Hadde dere tentamen idag?

I miss the old you

Hallo! Idag har det endelig vært skikkelig fint vær! Så jeg stakk til Olavsberget med noen venner. Utrolig deilig å bare ligge der å sole meg og bade. Ellers så stakk Laura og meg hjem til meg og deretter tok vi oss en joggetur ++ spiste is! Elsker sånne dager som dette! :-)

Legger bare ut ett bildet som jeg tok da vi var på mule varde her om dagen. Vet jeg er dårlig til å blogge, enda jeg har en del å blogge om, men jeg får på en måte aldri tid til å sette meg ned for å blogge ..

Photography - hair

Hei! Siden det er to tentamen som vi skal ha til uken, kommer jeg nok til å bruke meste av tiden min til å øve til dem! Føler de er litt mer viktigere enn bloggen akkurat da.

Var på Mule Varde (en badeplass/offentlig-plass) med Fredrik, Mats, Stine og Laura i går! Var utrolig koselig, også tok vi et par bilder! Men legger bare ut et bilde som jeg har redigert i to forskjellige redigeringer. Siden jeg skal tidlig opp i morgen og jeg da ikke rakk å blogge tidligere, så må jeg nesten legge meg nå! Natta  :-)Hva syntes du om bildet?

Portrett bilder!

Hallo! På 17.mai tok jeg noen bilder av noen venner av meg! Ann Selda til venstre og Laura til høyre. Jeg syntes i hvert fall bildene ble utrolig fine så tenkte jeg kunne legge de ut på bloggen. Det nye objektivet mitt er virkelig elsk! Var verdt kjøpet må jeg si! Ellers så vil jeg beklage for lite oppdatering, men siden det har vært så varmt har jeg så og si bare vært ute!Hva syntes dere om bildene?

stranda!

Hei søte lesere! Tenkte å legge ut bildene fra dagen igår på stranda! Var jo utrolig varmt og fint vær i hele Norge nesten. Bada til og med for første gang i går, tok ikke lange tiden før jeg var ute i vannet heller! Er ikke så veldig pysete der egentlig. Ellers så ble jeg faktisk litt brunere enn det jeg var! :-)Bada du igår?

Dagen igår, 17.mai

Hallo! Vært opptatt helt siden i går! Men har hatt to herlige dager sammen med søte folk! Var jo med en del på 17.mai, en dag jeg aldri kommer til å glemme! Samtidig så har det jo vært utrolig varmt både i går og idag! Idag var jeg på stranda med en del folk og kosa meg der. Men tenkte ikke legge ut de bildene idag, men i morgen. Lager heller et innlegg om 17.mai siden jeg ikke fikk blogget noe når jeg kom hjem i går!

Håper alle sammen haddde en fin 17.mai og en fin dag i dag! For det hadde i hvertfall jeg!Her var noen av bildene som ble tatt på 17.mai! Tok egentlig ganske mange bilder som jeg ble fornøyd med!

Hadde dere det koselig på 17.mai?

Gratulerer med dagen Norge!

Hallo søtinger! Endelig er det 17.mai og idag skal jeg bare kose meg masse i byen med venner! Det er heldigvis ikke regn enda, bare det blåser en del. Men får håpe det blir bedre utover dagen! Har gjort meg klar til jeg skal reise og alt sånt, så nå venter jeg bare til moren min står opp og vi kan kjøre ned til Ann selda og deretter møte flere folk.Skal dere feire 17.mai idag?

klar for i morgen

Hei alle søte lesere! Tok på meg kjolen og ordnet håret mitt for å se hvordan jeg kunne gå i morgen. Eneste jeg mangler er å finne ut hvilken veske jeg skal ha! Siden jeg skal ha med kameraet mitt og sånt. Håper på at det blir skikkelig fint vær i morgen, noe det da ikke er meldt.. Men man kan vel håpe på det beste! Regnet stopper ikke meg for å være i byen!Skal dere i byen for å se på tog i morgen? Eller skal du gå i tog?

langhelg

Hallo! Digg med enda en langhelg! Åh, skal bli deilig å få slappet av og sånt. Men må jo opp tidlig i morgen siden jeg skal hjem til Ann selda rundt halv 10 tiden. Og siden det er 17. mai vil jeg vel bruke litt mer tid på badet. Ellers så skal jeg ned til byen etterpå for å få kjøpt en ny sånn øyenbrynsblyant og en foundation. Slenger bare på et bilde jeg tok av Kira istad med det nye objektivet mitt.// Canon eos 600D 50mm f/1.8 // Redigert i photoshop elements 8 //

Hva syntes dere om bildet? Hva skal dere idag?

glad dag

Heii! Er alltid like deilig å krype inn i dyna etter en herlig dag! Var utrolig deilig å få trena idag også, kjenner virkelig det er godt å trene igjen etter jeg slutta på håndball i fjor sommer. Etter treningen stakk Ann Selda og meg til down town, fordi jeg ikke rakk bussen. Så stakk heller innom der og venta til neste buss kom. Ellers har dagen vært grei!

Åhhh, elsker hvordan bildene blir med det nye objektivet mitt! 50mm f/1.8!

Har dagen din vært grei?

pakke i posten + nytt treningstøy

Heii! Selv om dagen ikke startet på det beste siden jeg forsov meg og vi hadde tentamen, gikk det greit for det! Tentamen var enormt enkel, og jeg ble utrolig fornøyd med det jeg hadde gjort. Så håper på en bra karakter på den i hvert fall!

Ellers så kom jeg hjem og fikk vite at det nye objektivet mitt hadde kommet i tillegg til at mamma og pappa hadde kjøpt en trenings jakke og en trenings t-shorte til meg. ++ jeg fikk enda mer penger idag! 400kr! Åhh, elsker sånne dager som dette :-)Har du hatt en bra dag hittil?

skole oppgave

Hallo! Akkurat nå sitter jeg på skolen med en tysk-oppgave som vi skal gjøre! Jeg forstår ikke så mye av hva det innebærer, så jeg orker ikke gjøre så mye. Venter heller til jeg finner mer ut av hva oppgaven egentlig er. Samtidig er vi jo delt inn i 2 grupper og de som hadde med seg pc idag skulle jobbe med oppgaven mens de andre kunne se film. Så ja, da gidder jeg ikke akkurat jobbe med noe oppgave. Men sitter med Lasse og Christoffer, så vi snakker i stedee, haha!
Surt ansikt fordi jeg hater tysk. Er dere på skolen akkurat nå?

Trening

Hallo! Da stikker jeg ned til kjølnes for å trene litt! Trenger virkelig å komme meg i form nå. Skal starte på et sånt trenings "senter?" der nede. Gleder meg kjempe masse! Også skal jeg gå der sammen med Ann selda. Skal bli så koselig atte!Skal dere trene idag?

Just live your life and be happy

Hallo alle søte lesere! Endelig kom solen litt fram! Så jeg fant ut at jeg kunne gå ned på Mule Varde for å ta enda noen fler bilder, haha! Er ikke noe spesielt annet å gjøre idag enn å bare ordne litt med bloggen min og ja, blogge litt! Ellers så er jeg faktisk i ganske godt humør idag, og gleder meg kjempe masse til fredag når det er 17.mai! Skal bli så koselig! ♥

// Canon Eos 600D // 17-85mm f/4-5.6 IS USM // Redigert i Photoshop elements 8.0 //

Hva syntes dere?

Portrett bilde

Heeii! Var ute istad for å ta noen portrett bilder. Ble ikke sånn spesielt fornøyd, men det får være! Idag skal jeg bare slappe av, siden de folka jeg skulle være med kunne ikke ut. Og da vil jeg heller være hjemme å slappe av. Tror jeg trenger det etter langhelgen som har vært.

Også skal jeg mase på foreldrene mine etterpå for å bestilt det objektivet! Utrolig sene de er med å gjøre det, skulle liksom fått det i bursdagsgave som er over en måned siden ..Hva skal dere idag da? Hva syntes dere om portrett bilde?

søndags morgen

Heii! Kom hjem i 10 tiden i går kveld og fant ut at jeg ville ut idag som det er søndag, så skrudde på musikk og satt i gang å vaske rommet mitt og badet! Ble også ferdig med leksene som er til uka og fikk pakket klart sekken og alt sånt. Så er kjempe deilig å tenke på at alt er klart til uka og jeg bare kan slappe av resten av dagen .. Eller skal jo ut da men, får slappet av med venner i hvertfall!

Ellers så vil jeg bare informere dere om at jeg skal ha tentamen på onsdag i Norsk, så vil bruke mye av mandagen og tirsdagen min til å øve, samtidig som jeg skal i bursdagen til Stine på tirsdagen. Så tror ikke det vil bli så mye blogging da, men skal nok få prøve å gjort mitt beste i hvertfall :-)

Har dere tentamen til uka?

innkjøp

Hei! Har lagt merke til at jeg har kjøpt utrolig mye for tiden egentlig. Men jeg kjøper bare det jeg trenger da, haha! Men isåfall så er dette noe av det siste jeg har kjøpt i det siste. Kjolen skal jeg gå med på 17.mai, den ser forresten mye finere ut på! Også er den feil vei på bildet, haha! også trenigs t-shorte trengte jeg i hvertfall og nye sko. Ellers så er jeg ganske fornøyd med det innkjøpet :-)Kjole - H&M 199,-  / Trenings t-shorte - H&M 149,- / Sko - H&M 250,- (?)

Hva syntes dere? Litt mørke bilder, men fikk ikke noe spesielt finere bilder...

et redigert bilde

Heeii! Åh, deilig å tenke på at det er lørdag! I dag vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre, men tror jeg skal ut med noen venner etterpå som vanlig. Orker liksom ikke være hjemme på en lørdag heller, haha! Ellers så redigerte jeg bare et bilde i natt, siden jeg ikke hadde så spesielt mye annet å gjøre!Hva syntes dere om bildet?

puppie

Hallo! Sov litt for lenge idag, så fikk ikke tatt noe bilder til bloggen nei.. Måtte stelle meg og så ut med en gang siden jeg skulle møte noen. Så blir igjen bare noen bilder jeg har på pcen. Men syntes det er utrolig søtt å se forandringen på hunden min! Den har blitt utrolig stor nå egentlig, og blitt utrolig fin! Har jo ikke de beste bildene enda, men skal nok få tatt noen flere bilder av henne etterhvert.

Den første uka hu kom til oss (tror jeg?)

Og bildet under er tatt for to uker siden (?) husker ikke helt, haha!


Hva syntes dere?

 

derfor har jeg ikke blogget

Hei! Jeg er fult klar over at bloggingen min er ganske dårlig for tiden. Jeg har sagt dette her tusenvis av ganger før, og jeg tenker enormt mye på bloggen og tar den ganske så seriøst. Men når man har så ufattelig dårlig immunforsvar sånn som meg og blir syk så ofte, så er det ikke så lett å blogge hele tiden. Jeg skulle så ønske jeg kunne blitt friskere og mye flinkere med bloggen min. Målet mitt er i hvertfall å sette mer av tid til bloggen. For jeg har et enormt ønske om å komme meg lenger opp på listen, noe jeg egentlig aldri får til. Men jeg gir ikke opp!Dagene går jo fremover og jeg har utrolig mye å tenke på for tiden, noe jeg har sagt tidligere. Ting er ikke som det skal og det er også en av grunnene til at jeg glemmer bort bloggen min noen ganger. Men jeg prøver i hvertfall så godt jeg kan!Ellers så har jeg fått kjøpt mye nytt og sånt, så har faktisk noe å blogge om i morgen! Kan nesten ikke gjøre det nå siden det er litt mørkt ute og blir utrolig dårlig bilder da, haha! Men ja, skal få prøvd å skjerpe meg litt nå som jeg er blitt litt bedre enn det jeg var når jeg startet å bli syk!

Har du også det litt dårlig for tiden?

 

photography - flowers

Hallo! Våknet opp til at jeg var forkjølet idag. Åhh, hater virkelig å være syk! Ellers så måtte jeg jo få ryddet rommet mitt, det så jo ikke ut akkurat .. Siden fredagen når jeg kom hjem etter jeg hadde vært ute så dro jeg med meg masse blader inn! Men fikk vasket det å ryddet rommet mitt, så nå er det helt ryddig og nyvasket! Herlig å tenke på. Senere skal jeg nok bare slappe av, orker ikke ut med noen i dag .. Vil ikke akkurat bli mer syk!

Stakk ut etter jeg hadde ryddet for å få tatt noen bilder av de blomstene som har kommet! Er utrolig koselig når blomstene kommer og våren er her. Elsker virkelig den følelsen!


første innlegg i mai

Hei! Vet jeg ikke har blogget på en del dager nå, men har ikke orket noe som helst for tiden! Er utrolig sliten og trøtt og orker nesten ingenting. Har egentlig blogget ganske dårlig i det siste uansett. Men jeg skal nok forbedre meg en eller annen gang!

Akkurat nå holder jeg på med et prosjekt vi skal fremføre i morgen, i naturfag. Ellers så skal jeg slappe av resten av dagen :-)Har ikke tatt noen bilder idag, så slenger på et bilde jeg har på pc'en fra før av! Skal dere fremføre noe på skolen i morgen?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits