Stranda

Idag var jeg på stranda med Henriette, Caroline, Ann Selda, Emma, Tuva og Astri. Kjempe koslig. Vi badet nesten med en gang vi hadde satt oss til rette. Ellers så bare gjorde vi ingenting enn å snakke og le. Også fant vi ut at vi kunne reise på kino senere idag, på Thea Linnea. Gleder meg skikkelig. Er ikke lenge til vi skal reise. Har egentlig vært ute med venner nesten i alle dagene, tror jeg faktiskt har det. Og jeg beklager utrolig mye for at jeg ikke har blogget vær dag, men jeg gidder ikke sitte inne når det er så fint vær ute.
*Litt utydelig bilde*- Hva har du gjort idag?

Summertime!

Beklager for at jeg ikke har fått blogget i alle dagene nå. Men jeg har vært for opptatt. Siden det har vært så utrolig fint vær, har jeg heller tatt tiden på stranda med venner. Badet og koset meg! Men idag tok jeg med kameraet mitt, slik at jeg kunne få blogget litt idag. Det var faktiskt overaskende varmt i vannet. Så om du ikke har badet enda, må du få gjort det snart! Men ellers så hadde jeg overnatting av verdens beste venninne, Laura. Siden det er så varmt ute, ble vi ganske slitne på kvelden, så vi la oss litt sent. Laura dro akkurat, så nå kjeder jeg meg alene, hihi.Er det sol hos deg?

- Malene

Bytur med Stine

Jeg har da endelig fått med meg noe hjem fra byen. Jeg har alltid vært kresen på klær, men endelig fant jeg noe som jeg kan gå med. Jeg ble ganske fornøyd med klærna jeg kjøpte. Jeg var så dum at jeg tok å kastet prislappene, så jeg får ikke sagt prisen så veldig bra. Men jeg husker hvor jeg kjøpte klærna fra da. Men her kommer bildene.

Singlet 75kr fra Bik Bok. Men alt er fra 30% i butikken på torsdag, fredag og lørdag.

Shorts: (husker ikke pris) men kommer fra Cubus.


Singlet 75kr og er fra Bik Bok.

Hva syntes du om klærna jeg kjøpte?

 

 

Endelig er varmen kommet.

Sykt deilig med sol og nesten helt klar himmel. Det var så varmt at Stine, Tuva, Sofie, Laura og meg måtte ta oss en badetur. Men Tuva og Stine ville ikke bade. Første gang jeg faktiskt har badet i år. *stolt* Nå er det snart håndballtrening igjen. Det vil bli deilig, men håper vi kan være inne så vi slipper å svette ihjel ute. Sofie og Laura tror jeg kommer for å se på oss trene. Men ellers så har dagen vært helt grei. På skolen øvde vi enda en gang til avslutningen, og vi er kommet på god vei.Måtte skyndte meg litt, så bilde ble ikke så veldig bra.

- Har du bada idag?

 

Ready to school.

Da er jeg klar til skolen. Skulle egentlig stå opp klokka 06:00 men det ble heller klokka 07:40.. Var litt trøtt idag. Når jeg skulle rette håret mitt istad, så ble strømmen på badet slått av, skjønner ikke helt hvorfor. Så jeg fikk ikke retta håret mitt, men uansett så behøver jeg egentlig ikke rette det, jeg har jo rett hår fra før av. På skolen idag skal vi ikke ha så mye mer enn vanlig fag. Bare at vi skal øve til "skole avslutninga" Jeg er med på å "dramatisere" tenke sjæl sangen. Men heldigvis kom Tuva inn på gruppa, siden ellers var jeg bare på gruppe med noen gutter som ikke gjorde en dritt. Men nå har vi kommet igang. Gleder meg skikkelig til vi skal fremføre det for foreldrene.


Reiser for å møte Marte og Caroline

Snart skal jeg reise ut for å møte Marte og Caroline. Jeg tar ikke med kameraet mitt, det blir for mye å bære på, derfor tok jeg noen bilder før jeg reiser. Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre, men jeg tror vi skal selge lodd. Er ikke akkurat så mye å skrive om nå, så beklager for sånn SKIKKELIG lite tekst.
- Hva skal du gjøre idag da?

- Malene

Tegninger.

Jeg hadde absloutt ingenting å gjøre istad, så jeg tok frem dagboken min for å tegne i den. Ikke det at tegningene ble så utrolig fine, men samma det. Jeg legger dem ut uansett, hehe. Akkurat nå venter jeg bare på at noen vil finne på noe med meg, neida. Men foreldrene mine er ikke hjemme, så hvorfor ikke få litt besøk? Har ikke så mye å skrive om akkurat her nå idag.- Noen ideer om hva jeg kan gjøre?

- Malene

Tuva og Caroline er kule

Idag var jeg ute med Tuva og Caroline. Vi lagde en utrolig bra film som vi skal redigere litt på, og gjøre den enda bedre. Kan hende jeg legger den ut på bloggen, men det spørs om det går an. Siden jeg prøvde tidligere å legge ut en video, men det gikk ikke. Men isåfall senere skal jeg ut igjen, tror jeg.  Nå sitter jeg bare å spiser middag mens jeg blogger, hehe.


Noen av bildene ble litt utydelige...

- Malene

Finner ikke noe overskrift..

Men isåfall, jeg var litt trøtt igår kveld, så jeg orka ikke å legge ut enda et innlegg. Så det innlegget som skulle kommet igår, kommer heller idag. Etterpå skal jeg ut, men vet ikke helt når. Ellers så skal jeg ikke gjøre noe spesielt mer idag. Siden det er fredag, så kan jeg like så godt bare slappe av, hehe.

Dette er min favoritt veske, jeg fikk den av Stine og Tuva til bursdagen min.

Hva skal dere idag?

- Malene

17.mai

Jeg var jo den som gikk tog tidligere idag. Siden det er siste året på barneskolen, så ville jeg gå i tog denne gangen. Også lot jeg pappa ta kameraet mitt for å ta bilder når jeg gikk i toget. Det er ikke så mange bilder enda, men jeg vil nok ta flere bilder senere ikveld. Jeg skulle egentlig gå i borgertoget også, men siden vi får besøk så kan jeg ikke. Selv om jeg vil gjerne bli med på det. Vi var heldigvis veldig heldig med været når vi skulle gå tog idag. Sola titta frem noen ganger. Og det ble ikke noe regn. Men jeg tror det var meldt regn senere idag.Er det fint vær hos deg?

- Malene

Trening

Ja, jeg sa jo at det ville komme enda et innlegg idag. Siden Laura ville være med på trening, så fikk hun lov av meg til å ta noen bilder av oss på treninga. På de fleste bildene, ser jeg helt gal ut, bare sånn at dere vet det. Til sammen så tok Laura 71 bilder. men jeg legger selvfølgelig ikke alle ut, men noen. Så dere får kose dere med disse bildene her dere da:
Loddselging

Laura, Tuva og meg solgte lodd idag. Det var kjempe gøy, not. Men i hvertfall så fikk vi solgt alle sammen. Vi tok også en del bilder som vi skal legge ut her. Etterpå skal jeg på trening, og Laura skal bli med og kameraet mitt. Så Laura tar noen bilder mens vi trenger, hehe. Så det blir nok et innlegg til etter denne idag. Jeg vil også bare si at Tuva har tatt mange av "blomsterbildene" og Laura tok de fleste av oss. Mens jeg har nesten ikke tatt noen bilder, hehe. Men her kommer de:


Treninga som var tidligere

Jeg var på trening tidligere idag, men jeg glemte å ta med kameraet mitt, så det dere får bare se bildet før treninga.  Men i hvertfall, vi måtte trene håndball ute idag. Var en helt normal trening, har liksom ikke trena på en stund nå. Bare et bilde jeg tørr å dele med dere, med min faila hårfrisyre.

Har du trena idag?

- Malene

Sen blogging..

Idag har jeg ikke blogget tidligere fordi jeg reiste til Drangedal for å møte: Janne, Rikke og Vibeke. Fikk også se kjæresten til Janne, hehe. Først så hoppa vi på trampolina og tok noen bilder. Og litt etter det, tok vi en tur på butikken. Kjempe koslig dag idag! Her kommer bildene fra idag:


Hva har du gjort idag?

- Malene

Profilbilde?

Jeg skal ha nytt profilbilde til facebook, men klarer ikke bestemme meg for hvilket av disse bildene under jeg burde ha. Kan dere hjelpe meg litt?

bilde nummer 1:

Bilde nummer 2:


Bilde nummer 3:


Bilde nummer 4:


Bilde nummer 5:


Jeg beklager Julie (søstra mi) for å ha lånt speilet ditt. Forresten, nå er det 118 sidevisninger på bloggen min *stolt*

Hvilket bilde likte dere best?

- Malene

12.05.2012

Da sitter jeg her da, med brusen min. Og bare chiller alene.. Og så klart kameraet mitt, mitt elskede kamera! Jeg har da tatt ENDA flere bilder, som jeg vil legge ut på bloggen min. Har en slags liten "fest" for meg selv, fordi jeg kjeder rævva av meg. Mens jeg synger på "If I Die Young" av The band Perry. Om du har noen tips til hvilken andre sanger jeg kan høre på, skriv det på kommentaren du skal legge ut, haha. Og forresten, er det noe jeg kan gjøre for å få bloggen til å bli bedre? Siden jeg vil ikke ha en blogg som ingen syntes noe om. Men i såfall, nå er det lørdag, og alle tanker kan jeg gi slipp på fordi nå skal jeg kose meg med godteri, og bare kjede meg. Jah, kjede meg. Jeg kunne reist ut, men det vil jeg ikke, og jeg kan ikke. Ehh, nå skriver jeg meg bort, men jeg har ikke noe annet å gjøre.

Hunden min skal alltid se så trist ut, fuu deg. Kanskje derfor han er så feit.

Halelujah, nå kommer sommeren snart.
Rawr.


Hunden min betyr alt for meg, så derfor en del bilder av han er. Nydelige deg!

- Malene

 

 

Tidlig ut..

Ikke lenge siden jeg våknet, var i 12 tiden idag. Og nesten det første jeg gjorde, var og ta meg en tur ut for å fotografere litt i det fine været. Minner meg veldig om sommer idag, siden mamma klipper plenen, og sommerlukten er her. Herlig, spør du meg. Og nå sitter jeg bare her, og ikke vil gjøre en shitt, bare koser meg på rommet mitt (selv om det er fint vær)..  Kommer nok sikkert til å blogge litt senere idag også, så det er bare å følge med. Men isåfall, i hvert innlegg så skal det være bilder fra dagen, slik at det vil bli litt mer morsommere og følge med på bloggen min. Husk å kommentere da! (blomsterdag idag, derfor mange bilder av blomster)Hva syntes dere om bildene?

- Malene

Dagen idag.

Idag har jeg vært på skolen, så klart. Men dødskjedelig når ikke de på gruppa gidder å gjøre noe. Og jeg som blir så fort irritert noen ganger.  Det skulle egentlig være prøve idag, eller gloseprøve, men de droppa det. Flaks for meg, fordi jeg gadd ikke øve igår. Etter skolen så stakk jeg ut for å møte kjæresten min, Jesper. Også når jeg kom hjem, fikk jeg se pappa igjen, har ikke sett han på to uker!

Her er rotet mitt, ehh.q
Disse bildene fikk litt dårlig kvalitet, men jeg tok de litt fort, og lyset ble litt feil. Men isåfall, her sitter Julie, Tobias og Hans Erik og surrer.


Hva har du gjort idag?

- Malene

Kvelden idag.

Kanskje litt sent å gjøre lekser nå, men jeg glemte leksene tidligere. Også klarte jeg og sovne, men så fikk jeg en tlf av Tv3, noe som jeg ikke helt skjønte.. Flere som har blitt ringt av Tv3? Spørsmålet var om hvilken mobil jeg brukte elns.  Ellers så satt jeg og spiste is med mamma, og prøvde å finne ut hvilket språk jeg vil ha på ungdomsskolen, og hvilket valg fag jeg vil ha.Åssen har kvelden din vært?

- Malene

Holder på med design.

Jeg finner ikke et design som jeg vil ha en stund, noen som kan gi meg tips? Men i såfall, idag har jeg vært med på tinestafetten, jeg var da den som IKKE løpte. Og det dumme var at det begynte å regne, så vi ble ganske våte og kalde. Og når jeg kom hjem, tok jeg frem kameraet mitt for å ta noen bilder. Jeg fikk det igår, Canon eos 600D.

Dette er da hunden min, Tassen.Jeg er ikke en ekspert på å ta bilder, og i tillegg har jeg akkurat fått nytt kamera, og jeg er ikke så veldig kjent med det enda, hehe.

Åssen har dagen din vært?

- Malene

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits