min tur til Tyskland

Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra Tyskland med familien min! Var utrolig koselig å bli kjent med de på faren min sin side. Og har lagt merke til hvor like vi faktisk er. Ellers så var det utrolig moro å være på Kiel ferja! Har vært på den en gang før, men det er så lenge siden så jeg husker nesten ingenting av hvordan det var da. Siden det var søndag vi kom til Tyskland, så var jo alt stengt, så jeg fikk bare kjøpt noe på båten.

Isåfall, så lå Marita og meg på et rom alene, mens de andre lå på et annet rom rett ved siden av.Også var det jo utrolig fint inne på båten! Og masse fine restauranter! Vi spiste middag på en sånn restaurant man kunne velge maten sin selv og sånt, husker ikke helt hva det het nå. Men var i hvertfall utrolig mye god mat der! Savner allerede maten, haha!

Fikk også tatt et bilde med søstrene mine! Var utrolig koselig å bli bedre kjent med dem begge to ♥ Meg helt til venstre, Celina i midten og Marita helt til høyre.


Også på var det jo utrolig fin utsikt fra båten vi var på! Så fikk tatt et par bilder av den. Må si jeg har koset meg skikkelig på tur! Var jo ganske nervøs i starten, siden jeg kjenner de ikke så veldig godt, men var verdt å være med for å bli bedre kjent :-)


Har du vært på tur til Kiel før?

new in fra bik bok

Hallo! Ble ikke noe blogging på meg i går, nei. Var så og si opptatt hele dagen! Siden Synne ble med meg hjem og etter jeg hadde ordna meg og sånt stakk vi til byen. Også møtte vi Ann selda der. I tillegg så hadde vi utrolig flaks med at det var 50% på hele butikken på Bik bok! Så jeg fikk kjøpt meg en ny genser. Åhh, jeg elsker den!

Ellers vil jeg bare si at jeg reiser til Tyskland i morgen, eller skal ta den Kiel feira bort til Kiel! Åhh, gleder meg utrolig masse! Skal nok bli masse shopping og kos! ♥


Bik Bok - 150,- ordinær pris, 299,-

Irriterte meg at bilde ser mindre ut, men det var heeeelt hvitt på siden, så ser ikke ut som bilde er i rikitig størrelse .. Hva syntes dere om genseren?

horten next

Hallo! Åh, endelig var den skoledagen over! Gikk egentlig utrolig fort på skolen idag. Og nå kom jeg nesten akkurat hjem, skal bare stelle meg litt og spise, så reiser jeg til Horten med moren min. Kommer til å bli koselig! Ellers så skal jeg ikke noe spesielt annet idag, bare slappe av og kose meg.

Tok et bilde til bloggen istad, men ble bare sånt kjapt bilde siden jeg egentlig har utrolig dårlig tid nå ..Hva skal du idag?

et bilde, to redigeringer

Hei! Idag fikk jeg tatt meg en tur til byen litt alene for å kjøpe meg noe nytt! Kjøpte en vanlig svart bukse og en topp! Kan nok vise i morgen på bloggen. Ellers har dagen gått veldig fort, og jeg er ganske sliten idag legger jeg merke til. Også skal jeg prøve å få lagt meg litt tidligere idag, det trenger jeg virkelig!

Tok noen bilder av den søte valpen våres istad, Kira! Hun har blitt utrolig stor på kort tid legger jeg merke til! :-)

Hvilket bilde likte dere best?

Inspiration by me

Hei! Tenkte jeg kunne lage sånn "inspiraton by me" innlegg, så jeg gjorde det! Har ikke så mye annet å gjøre på en søndagskveld, såå. Skulle jo egentlig ut, men orka ikke .. Har farta så mye i det siste at jeg trenger å slappe av litt også.

Etterpå skal jeg bestille et nytt objektiv til kameraet! 50mm elller noe sånt. Gleder meg kjempe masse til jeg får det! Tar sånn 2-5 leveringsdager, så vil vel få det i løpet av denne uken som kommer.Hva syntes dere om inspirasjonen?

Følg meg på facebook!

Hei! Siden jeg ikke godtar hvem jeg ikke kjenner på facebook, har jeg en sånn "følger" knapp som dere kan trykke på om dere vil følge meg. Jeg setter veldig stor pris på om dere følger meg. Og kan også hende jeg følger deg tilbake om du også har sånn "følger" knapp :-)

TRYKK > HER < for å komme til facebook profilen min.Har du sånn "følger" knapp på facebook?

lite blogging for tiden

Hei! Vil si at jeg er utrolig sliten i kroppen for tiden og har lite blogglyst. Legger merke til at jeg har mistet en del lesere for tiden .. Men jeg skal skjerpe meg etterhvert. Bare ikke akkurat nå, det kan jeg ikke love. Samtidig så er det mye som skjer rundt meg og humøret mitt er ikke helt på topp, men det ordner seg vel etterhvert!

Men tusen takk til dere som fortsatt leser bloggen min selv om jeg ikke blogger så ofte :-)
Hvordan har du det for tiden?

dagens antrekk

Hallo!

Blir bare et kjapt innlegg før jeg stikker ut! Men isåfall, hadde samfunnsfag prøve i dag, skal si det gikk dårlig. Men gjorde mitt beste da! Ellers så skal jeg ned til down town senere, eller egentlig nå snart. Må bare spise og gjøre litt diverse andre ting først. Ellers så skal jeg øve til musikkprøva som er i morgen! :-)

Hahah, cp arm! Jaja, men hva syntes dere om outfiten? BTW, dere ser ikke hele da, men hater at beina mine blir med på bilder ..

SYK

Hallo!

Ble hjemme fra skolen idag ettersom jeg har utrolig vondt i kroppen + er kvalm og har vondt i hodet samtidig. Er så utrolig sliten! Som dere kanskje legger merke til blogga jeg ikke i går. Hadde så utrolig mye annet å tenke på. Samtidig er jeg den personen som ikke har det så utrolig bra for tiden. Og jeg vil derfor beklage at jeg ikke setter så mye tid til bloggen min. Men jeg håper dere kan respektere det! :-)Er du syk?

bursdag next

Heisann!

Da er jeg klar for bursdagen til Astri! Den starter ikke før om en time eller noe sånt da.. Men er litt deilig å tenke på at jeg slipper å stresse så mye etterpå! Fikk tatt noen bilder og sånt, også skal jeg ta med kameraet i bursdagen hennes og stativet og alt sånt. Gleder meg kjempe masse! ♥
gjør meg klar

Heeii!

Fått ryddet og gjort nesten alt jeg skal, så nå skal jeg bare dusje og ordne meg for bursdagen til Astri som er senere idag! Skal bli koselig. Ble ganske sent igår kveld, måtte ta siste bussen som gikk 23:40 hjem, siden jeg var på kino igår også. Også var det en sånn mann som skremte meg litt, haha! Men det gikk bra da ..

Neste uke kommer til å bli utrolig slitsom, så gjør meg klar for en uke med 4 prøver og masse øving! Så får så vidt tid til noen venner. Men jeg overlever! :-)Har dere masse prøver til uka?

 

lørdag

Hallo!

Deilig å tenke på at det er lørdag! Skal snart reise ned til byen for å møte noen folk osv.. Også skal jeg nok bare slappe av resten av dagen tror jeg. La meg ganske sent igår, rundt 3 tiden, så er ganske sliten og trøtt! Skal også prøve å få noen til å lage en header som ikke er så utydelig. Klarer virkelig ikke lage header selv ..

Tok bare noen bilder av meg selv istad som jeg tenkte å legge ut på bloggen. Men var bare et jeg ble mest fornøyd med da! Kos dere videre i dag :-)Har du noen spesielle planer for dagen?

sliten.no

Hei! Åhh, kjenner jeg er sliten ja! Laura og meg stod opp kvart på 7 og reiste halv åtte! Skal bli godt å bare slappe av resten av dagen. Gikk ganske greit å jobbe på Narvesen egentlig, var koselig. Ellers så har jeg absolutt ingen planer utover dagen, men jeg får se.

Og igjen; Tusen millioner takk for at jeg har fått så mange lesere for tiden, setter utrolig stor pris på det! Dere er herlige :-) ♥Har du noen planer idag?

new in

Heii! Åh, endelig er uka snart ferdig igjen så er det helg! Idag skal Laura overnatte hos meg så det blir litt lettere for oss å komme oss samtidig til jobb i morgen. Vi skal ut senere for å være med noen flere folk, skal bli koselig! Ellers så har vi ikke noen spesielle planer for resten av dagen!

Tok bare noen bilder av shortsen jeg fikk til bursdagen min! Åhh, bare elsker den! Kommer nok til å buke den kjempe masse til våren/sommeren! ♥

Hva syntes dere?

Jobbskyggedag

Hei! Fikk endelig avklart at jeg skal jobbe på Narvesen på jobbskyggedagen vi skal ha på fredag! Jobber fra 08:00 - 16:00 elle halv fire, husker ikke helt når det var vi slutta. Vil både og si jeg gleder meg, gleder meg litt pga. jeg skal jobbe med Laura! Skal bli kos ♥

Ellers så har det ikke skjedd så mye idag, er bare utrolig sliten og vil egentlig bare sove. Samtidig som jeg har en engelsk lekse å gjøre, men gjør den heller rett før jeg legger meg. Får snart besøk av en jeg kjenner snart uansett såå. Kameraet gikk akkurat tom for batteri, så ehe.. Må bruke et bilde jeg har brukt før. Men det får gå :-)Vet det skal være stor " i " men ja, samma! Skal dere ha "jobbskyggedag?"

 

noen bursdagsgaver

Heyhey!

Istede for å vente helt i morgen med dette innlegget, kan jeg jo like så godt legge det ut nå. Har jo fått utrolig mye fint til bursdagen min allerede! Er i hvertfall kjempe fornøyd. Har fått 1300kr til sammen nå, i tillegg til at jeg får besøk av noen etterpå igjen! Ellers så skal jeg bare kose meg med masse kake etterpå, og ja, kose meg resten av dagen! Denne dagen kommer til å bli kos. Har jo hatt en utrolig fin dag på skolen i tillegg, så tipp topp dag :-)

Jeg vet dessverre ikke helt hva ting koster, men jeg vet hvor det kommer fra! <3

Jakke/Vero Moda - Topp/Only - Smykke/Ginatricot // Hva syntes dere?


Bursdagsbarn!

Heii!

Gjett hvem som har bursdag idag da? Det er meeg, hihi! Blir 14 år idag! Føler meg ikke noe spesielt eldre da men .. Har allerede fått utrolig mye fint og masse penger! Skal nok legge ut bilder i morgen eller noe. Men var selvfølgelig litt pinlig på skolen, når klassen skulle synge for meg, ble jo rød som en tomat og ante ikke hvor jeg skulle se .. Men overlevde!

Slenger på noen bilder jeg tok når jeg var ute med Dennis, Lasse, Fredrik, Edward, Ann selda og Jasmin + noen fler (?) Jaja, her er bildene:
instagram photos

Hei!

Kommer bare et kjapt innlegg akkurat nå, skal ned til byen for å møte Lasse og Dennis og senere skal jeg på valpekurs med den lille valpen våres, Kira! Og da i 9 tiden etter der igjen, skal jeg øve til prøva. Kommer nok til å gå dårlig, men får se .. Ellers så skal jeg ikke noe spesielt annet idag, hihi!

Hva syntes du om bildene?

soldag

Hallo!

Ble kanskje litt sen blogging i dag men .. Dagen startet med at Merethe og meg stakk rett ut for å sole oss. Og hun ble hentet sånn i 3 tiden, så resten av dagen satt jeg ute å gjorde noen lekser frem til 17:00 eller noe, så har jeg bare ryddet og sånt. Er deilig å tenke på at jeg ikke har noen ting å gjøre nå, så kan bare slappe av resten av kvelden! ♥

Legger ut et sånt overedigert bilde av meg selv, haha! Hadde ikke noe annet :-)Hva har du gjort idag så langt?

Smoothie

Hei!

Det er så deilig å sove lenge, la meg jo ganske sent igår fordi jeg skypet med to som ville ha meg våken, haha! Eller så våknet jeg i 12 tiden og gikk ned, så lagde store søstra mi mat til meg! Og ikke bare det, hun lagde også smoothie litt etter. Så nå sitter jeg på rommet mitt og koser meg med smoothie og venter på svar fra Merethe om hun kan sove her eller ikke. Håper virkelig hun kan det, hihi!

Vil også takke dere utrolig mye for at så mange har begynt å lese bloggen min! Det har gått fra 40-50 lesere til 100-150 lesere hver dag! Tusen takk dere ♥

Liker du smoothie?

Hundepasser

Hallo!

Åh, så deilig å tenke på at det er fredag! Akkurat nå sitter jeg å passer på Kira, er jo min hund da. Men siden hun er valp så må jeg jo passe ekstra på. Ellers så har jeg absolutt ingen planer senere idag, skal nok ut med Ann selda eller noe kanskje, men får se.

Skal snart dusje og få stella meg, ser ikke ut etter at vi hadde gym i siste time idag, så stikker jeg nok ut etter det, hihi!

Hva skal du idag?

masse bilder fra idag

Hei! Rakk å ut med noen venner føre det greiene med skolen idag. Fikk en skikkelig sommerfølelse/vårfølelse når jeg var ute istad. Var utrolig varmt sånn egentlig, haha! Ellers så har jeg ikke gjort noe sånn spesielt annet idag enn å bare ta masse bilder når jeg var i byen! Var utrolig koselig! Var faktisk litt koselig på det greiene på skolen også, men litt kjedelig i tillegg da ..Hva syntes dere om bildene?

you only live once

Heihei! Var jo hos Merethe på mandag om jeg ikke husker feil! Vi tok jo noen bilder, legger bare ut det ene bildet da. Ork å legge ut alle de andre. Isåfall, så var det utrolig koselig hos henne! Noe det alltid er! Må si vi brukte veldig lang tid på å få tatt de bildene her, haha! Selv om jeg hater å bruke yolo/you only live once, gjør jeg det nå ..Hva syntes dere?

linkerunda

Hei!

Jeg beklager utrolig mye for at jeg ikke har blogget før nå! Helt siden jeg kom hjem fra Merethe har jeg ikke hatt noe som helst nett her hjemme. Har irritert meg utrolig mye, men det kom endelig tilbake nå istad! Takk gud for det!

Har egentlig utrolig masse å blogge om, men tenkte å ta linkerunda først siden dere har ventet en stund på den nå. Jeg tok forresten bare to blogger denne gangen, var så utrolig vanskelig å finne ut hvem andre blogger jeg skulle ta, men disse her anbefaler jeg dere å ta en tur innom. Dere kan btw, trykke på bildene også for å komme til bloggen.

http://charlottetes.blogg.no/http://siljestyle.blogg.no/Leser noen av dere disse bloggene? Hva syntes dere om bloggene?

glemsk!

Hei!

Beklager virkelig for at jeg ikke har fått blogget de siste dagene. Glemte nemlig den minnebrikka til kameraet hos Ann selda. Så måtte hjem til henne igår for å hente den. Også når jeg først kom hjem så var klokka 23:00 og noe.

Linkerunda kommer senere idag/morgen tidlig vil jeg tro! Så om du ikke har meldt deg på enda, kan du melde deg på " HER " bare skriv at du er med og gjør det jeg har skrevet du skal gjøre, så kanskje det blir deg jeg linker?


Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits