Overnatter hos Ann selda!

Hallo!

Akkurat nå har jeg tatt turen ned til Ann selda, skal nemlig overnatte her idag! Også senere skal vi ned til byen for å spise kebab med en del andre folk og kose oss der. Og senere der igjen, skal vi på kino! Gleder meg kjempe masse til i kveld! Skal bare kose oss, hihi! Ellers så skjer det ikke så mye annet.

Tok jo noen bilder istad også, som jeg kan dele med dere! Vi har jo ikke akkurat så mye å gjøre nå, bare vente til vi kan reise, haha! Men vi overlever ventinga! ♥
Linkerunde

Hallo! Nå er det ganske så lenge siden jeg har hatt en linkerunde på bloggen min, så tenkte jeg kunne være litt snill å ha det nå! Det eneste du trenger å gjøre er å like dette innlegget, altså trykket på "liker" knappen under selve innlegget. Også bare kommentere at du er med og HUSK å ta med blogglinken din! Jeg går innom alle bloggene å sjekker, også velger jeg ut noen jeg syntes er fine! Velger 3-4 forskjellige blogger.Slenger bare på et bilde jeg tok ute istad, haha! Vil du bli linket?

tar turen til byen

Hei alle søte lesere! ♥ Nå har jeg ordnet meg og gjort meg klar til å reise til byen idag også, er seriøst avhengi i å være der 24/7 .. Men ja, tror vi skal bowle idag med noen folk. Men jeg kommer ikke til å bowle da .. Vil heller spare pengene mine på noe litt annet enn det, har jo nesten akkurat bowla uansett. Kos dere videre idag alle sammen ♥Hva skal du idag da?

last photos (instagram)

Hallo! Som dere sikkert har lagt merke til har jeg laget et nytt design! Tenkte jeg trengte noe nytt ettersom jeg hadde hatt det andre så lenge. Det er altså jeg som har laget designet. Men tilbake til det andre. Tenkte jeg bare skulle ha et sånn "last photos (instagram) innlegg. Isåfall, her kommer noen av de siste bildene jeg har lagt ut på instagram.,


Hva syntes dere om det nye designet mitt? Syntes om bildene?

 

søndag

Heisann! Akkurat nå sitter jeg bare på rommet mitt og planlegger ting jeg skal gjøre til uka .. Skal tydeligvis feire bursdagen min i morgen, så farmora og farfaren min kommer på beøsk en liten tur. Har ikke bursdag før 09.april da men .. Skulle egentlig ut idag, men det ble ikke noe.. Samtidig som jeg har utrolig med voksesmerter! Jaja, ha en fin kveld videre alle sammen! ♥

 Slenger bare på et bilde som jeg tok nesten akkurat fordi jeg kjeder meg .. Skal du noe spessielt til uka?

morratrynee

Heihei! ♥ Karine og meg våknet for ikke så utrolig lenge siden, vi sov også ganske så lenge! Åhh,det er så deilig å tenke på at det er påskeferie nå! Ellers så skal jeg rydde og vaske rommet mitt som jeg pleier i dag, også skal jeg nok ut en tur forhåpentligvis etter jeg har stella meg og sånt. Slenger på et bilde av meg! ♥

 Hva skal du i dag da?

overnatting

Hallo!♥ Akkurat nå skal Karine og meg se på en film og bare kose oss resten av kvelden! Vi var ute på down town en liten tur istad og møtte en god del kjente folk og ja, reiste hjem igjen like etter. Tok noen bilder istad som jeg kunne legge ut på bloggen, hihi! ♥

 

Hva skal dere gjøre i kveld? ♥

Dagens outfit 23-03/2013

Heihei! ♥ Akkurat nå var søstra mi og meg ute å tok noen bilder. Også venter jeg bare nå på at Karine skal komme, siden hun skal overnatte her i dag! Gleder meg kjempe masse, har jo ikke sett henne på en evighet! Skal få prøvd å tatt noen bilder når hun kommer, hihi! Ellers så hadde jeg det utrolig koselig på bowling i går med Ole, Ann Selda og Laura, må få gjort det igjen!

 
// Fikk sola i trynet // Hva syntes du om outfiten? Hva skal du i dag? God påske alle sammen btw!

Redigert bilde av Kira!

Hallo! Sitter i stua etter en slitsom dag idag! Har brukt dagen til å trene og øve til en prøve. Holder nesten på å sovne akkurat nå. Tenk i morgen er det påskeferie, da skal det bli masse blogging! Også skal jeg få overnatting av Karine, savner henne så utrolig masse, hun kommer på lørdag forhåpentligvis! Ellers så skal jeg ingenting annet i påskeferien, bare på overnattinger og ha overnattinger og ja, være med venner stort sett hele tiden! Gleder meg ♥ // Redigerte et bilde av Kira istad, hadde ikke noen andre bilder, såå ..

 Legger selv merke til at det er utrolig mange bilder av Kira jeg legger ut, skal prøve å forminske det så bloggen min ikke bare handler om henne og kanskje litt mer annet som er litt mer interessant å lese om, haha! Beklager! Men ja, hva syntes dere om bildet? Skal dere noe spessielt i påskeferien?

gårsdagens sminke-innkjøp

Hei! Fikk endelig kjøpt meg noe nytt av sminke igår når jeg var på herkules! Var bare sånn 10 min der eller noe, så stakk Ann selda og meg til en klubb på klyve. Ellers så ble jeg ganske fornøyd med sminken jeg kjøpte! Er til og anbefales! Var innom "The Body Shop" men selvfølgelig kastet jeg prislappen i søpla .. Normalt meg! Så jeg husker dessverre ikke prisen på det. Eneste jeg husker er at det kostet noe med 100 og noe greier, haha!

 


// Solpudder fra "The Body Shop" og leppestift fra "The Body Shop"

Hva syntes dere om innkjøpet? Har dere noe av dette?

Mine 5 bestevenner/jenter

Ettersom et etterspurt innlegg så tenkte jeg skulle ha det nå siden kameraet mitt gikk tom for strøm i stad. Så derfor skal jeg ha mine fem bestevenner, altså mine jentebestevenner.. Har en del guttebestevenner, så derfor blir det utrolig vanskelig å liksom si fem stykker!

 

Stine: På bildet under så er det Stine, vært bestevenn med henne kjempe lenge og hun betyr utrolig mye for meg! Vi har endelig fått kontakten igjen, siden vi klarte å miste den litt når ungdomsskolen startet.. Åhh, elsker alle de morsomme minnene vi har sammen!

 

 

Ann Selda: Hun har jeg vært kjent med nå i over et år! Og hun er også en av mine bestevenner, er så utrolig glad i henne! Vi har kjempe mange gode minner sammen, haha! Er så utrolig glad for at jeg ble kjent med henne!

 

 

Laura: Begynte å gå med henne mer i 6-7 klasse, og er så utrolig glad for at jeg ble ordentlig kjent med henne og ja, ble bestevenn med henne! Kan fortelle så utrolig mye til henne og vi har alltid noe å prate om, hihi!


 

Merethe: Åhh, er så utrolig glad for at vi ble kjent! Vi har så utrolig mye til felles og vi har alltid noe å prate om! Hahha, mange gode minner, og jeg er glad for at det skal bli fler! Vi finner alltid på så mye rart sammen. Åhh, elsker henne så utrolig masse!
Karine: Hun er barndomsvenninna mi! Bodde rett ved henne før og vi fant på noe med hverandre nesten hver dag! Har så utrolig mange gode minner med henne! Og har kjent henne utrolig lenge! Er så dumt at vi ikke finner på så mye med hverandre mer, men skal nok få fiksa det! :)

 

 

Svar på ukens spørsmål #5

Beklager for at jeg ikke har hatt "svar på ukens spørsmål" hver søndag, men har bare ikke orka når det har vært så lite spørsmål!

 

Er Photoshop elements 8 og picmonkey gratis redigeringsprogrammer? Photoshop koster 1000kr tror jeg, men jeg fikk det gratis når jeg kjøpte pc-en min. Picmonkey er en nettside, link HER!


Hva filmer du med? Jeg filmer med kameraet mitt Canon eos 600D!


Redigerer du i Imovie? Nei, jeg bruker bare Windows Movie Maker.


Hvilken rase er hunden din? Det er en Nova Scotia Duck tolling Retriever.

 
Hvilket pudder/foundation bruker du? Er ikke sikker egentlig, bruker bare sånt man for kjøpt på H&M, men skal få kjøpt meg noe ordentlig sminke i morgen når jeg skal til byen!Hvordan spoler du, eller får videoen til å gå fortere? Jeg er ikke så veldig flink til å forklare akkurat det .. Bare prøv deg fram eller spørr en annen, aner ikke hvordan jeg skal forklare deg det :/

 


Kan du lage et innlegg av dine 5 beste venner? Ja, det kan jeg nok gjøre en gang! 

 Lurer du på noe til neste gang?

Foto - Valpen vår, Kira

Hei! Når jeg kom hjem etter en herlig jentekveld med herlige folk i går, så kom jeg hjem til en liten valp! Så utrolig liten og søt hun var! Våknet utrolig tidlig idag pga. henne! Hater jo egentlig å stå opp tidlig, men gledet meg så utrolig mye til å ta bilder av henne, hihi. Hun er jo bare så nusselig ♥

 Hva syntes dere om bildene?

10 ting du kanskje ikke visste om meg!

Heii! Tenkte jeg skulle ha en sånn "10 ting du kanskje ikke visste om meg" syntes det er ganske morsomt å lese om det på andre sine blogger, så ville også ha det selv! Men her kommer det:

 

1. Jeg skal være med i et "film prosjekt" hvor vi skal spille i forskjellige scener og sånt, og filmen kan KANSKJE komme ut på kino! Håper virkelig det skjer, haha!

 

2. Jeg har vunnet "Norges fineste99'er" 2 ganger på samme side.

 

3. Jeg har blitt gjenkjent på byen pga. bloggen!

 

4. Jeg er totalt tyggisavhengi, så om jeg ikke har tyggis en dag, velger jeg heller å ikke snakke så mye og vente til jeg får en tyggis av en ..

 

 5.  Jeg elsker å synge, men synger ikke noe spessielt fint for å si det sånn ..

 

6. Jeg er utrolig følsom!

 

7. Jeg røyker og snuser IKKE!

 

8. Jeg bruker utrolig lang tid på å bli trygg på en person.

 

 

9.  Jeg er nesten aldri hjemme, har alt for mye annet å gjøre på fritiden!

 

10. Jeg elsker å ta buss alene, høre på musikk og tenke! Vet ikke helt hvorfor men ..

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Legen

Hei! ææ, gruer meg skikkelig til etterpå! Skal til legen for å sjekke forskjellige ting. Åå, hater å reise til legen. Spessielt idag som jeg kanskje må ta blodprøver og sånt. Men jaja, jeg overlever. Fikk reise hjem klokka 10:00 idag pga. det og fordi vi skal ha svømming og jeg ikke kan ha det pga. ledda mine osv..

Hoho, hva skal dere idag? :-)
 

Valpen som kommer til oss på fredag!

Hei søtinger! Gleder meg kjempe masse til fredag, ææ! Skal få en liten vaalp, gleder meg til å få tatt masse bilder av henne! Hun er jo så utrolig nydelig, er jo ikke lenge igjen nåå, så håper på å få tatt masse bilder av henne, hihi! Er allerede lagt ut noen bilder på facebook og sånt av alle valpene osv.. Så fant noen, så tenkte jeg skulle legge det ut her! <3

 

Har du en hund?

Besøk av mine to herligste bestevenner

Hallo! Nå sitter Stine, Laura og meg hjemme hos meg og bare slapper av. Vi har ikke akkurat så mye å gjøre, så vi bare er litt usosiale akkurat nå, haha! Også må jeg få kjøpt meg en tyggis etterpå, klarer ikke overleve uten, så MÅ til butikken, ææ! Slitsomt. Bloggen til Stine --> HER

 

Laura til venstre og Stine til høyre.
Hva er dine planer for idag?

noen bilder

Hallo! Var akkurat ute for å ta noen bilder, og fikk tatt på meg treningstøyet fordi jeg skal jogge med Ann Selda etterpå, skal bli koselig! Har ikke såå veldig mye å ta bilder av, men fikk tatt noen da. Gleder meg såå mye til fredag, for da kommer den nydelige valpen vi har ventet på lenge nåå! ææ! 

 
 

Hva syntes du om bildene? Noe du gleder deg til?

Foto - redigerte bilder

  Hallo! Kom nettopp hjem fra en koselig dag på restaurant med familien! Og når jeg kom hjem redigerte jeg bare noen bilder jeg tok i går. Ellers så har jeg ikke gjort så mye annet. Skulle egentlig ta mange bilder når vi var i Brevik istad, men glemte den brikka til kameraet, smarte meg .. 

 

Hva syntes dere om bildene?

Min dag i går

Hei alle dere! Jeg vil bare si ifra til dere at jeg begynner å få kjempestor blogglyst til å ta bilder osv.. Men er ikke like lett når jeg har så utrolig vondt i ledda mine og hodet. Hatt det kjempe lenge og det går ikke over. Men jeg tok i hvertfall med meg kameraet for denne gangen når jeg var ute, sjokkert av meg selv egentlig. Pleier jo aldri det .. Haha! Og ja, jeg er ikke så veldig glad i å bli tatt bilde av, så ble ikke noen bilder av meg i går, haha!

 


Vi var med mange fler, men tok ikke så mange bilder, så de ble ikke med. Var i hvertfall en koselig dag! Hva gjorde du i går?

new in

Heihei! Var i byen med mamma istad og fikk endelig kjøpt meg noe nytt! En ny jakke og bukse .. Ble ikke så veldig fine bilder, men det holder for denne gangen! Dere kommer nok til å se meg med jakka og buksa en gang uansett, så kanskje det er finere bilder da, haha. Ellers så møtte jeg også Ann selda i byen og fikk snakka litt med hun. Hatt en fin dag ellers! :-)Jakke fra Vero Moda, kosta noe med 400 - Bukse fra h&m, kosta 99,-

Hva syntes dere?

Sommersavn!

Åh! Blir nesten irritert over at det ikke går fortere .. Vil virkelig at sommeren skal komme nå. Varmen, solen, badinga og ja .. Savner det så utrolig mye! Og ikke bare det, sommerferie! Men er jo ca. bare 3 måneder igjen nåå, gleder meg!

 Bare noen tilfeldige bilder jeg tok med .. SIden jeg har mista nesten alle bildene jeg har hatt på pc'en min, så fant bare noen få jeg kan bruke! Savner du sommeren?

en fin søndag!

Hei alle dere søte lesere! Idag våknet jeg opp til frokost på sengen og følte meg helt utvitlt. Så ryddet jeg og vasket rommet mitt og ordnet diverse ting. Etter det gikk jeg ut for å ta nytt profilbilde til facebook, siden jeg var så lei og ikke likte det andre så veldig. Så det ble det bilde som er under her, haha!

 Hva syntes du om bildet?

en liten pause

Hei alle dere! Jeg skal så og si ikke ta noe pause! Men vi har muntlig og sånt til tirsdag og skal jobbe med det hele dagen på mandag. Jeg vil derfor bruke mye av tiden min til det for å få en bra karakter.. Siden jeg kom opp i matte, vil jeg få litt bedre enn det jeg pleier. Kan hende det også er andre prøver vi skal ha til uka, og ja .. Tiden min går mye til skole denne uka, så vil ikke ha så utrolig mye tid til blogging og jeg beklager for det!

 
Har dere muntlig til uka? Hva synte du om bildene?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits