Frisøren!

Hallo! Var hos frisøren igår og klipte tuppene mine og var der idag for å stripe håret, eller etterveksten min. Ble ganske fornøyd med resultatet. Ellers har dagen min vært utrolig kjedelig og lang .. Men skal snart ut for å møte Ann selda i byen, skal sikkert møte fler.

 Hva syntes dere?

dagens outfit 26/02-2013

Hei! Tok et bilde av outfiten min tidligere i dag, altså før jeg klipte meg! Har nemlig klipt håret mitt idag, legger ut bilde i morgen siden da har jeg tatt etterveksten min også. Det ble ganske så kortere, men mye finere og ikke lenger slitt! Herlig å tenke på at det er mye lettere å gre det! Haha! ♥

 Bare prøv å ignorer den utrolige fine bakgrunnen, haha! huff! Hva syntes dere om outfiten?

Sjokolade på pinne

Hallo! Søstra mi som har laget dem, de var kjempe gode! Har dessverre ikke peiling på hva oppskriften er, men de var gode i hvert fall! Ellers så er jeg hjemme i dag pga. hodepine! Hatt det siden i går og det gjør utrolig vondt, men jeg overlever. Skal nok lese til prøve som vi skal ha i morgen, så dagen min blir nok bare å lese og pugge!

 

Syntes du de så gode ut?

svar på ukens spørsmål #3

Beste Folka dine? Hmm, det er så mange, haha!

 

Er jeg pen? Det er du sikkert, men nå vet jeg ikke hvem Janne du er, hihi!

 

Hvem er dine bestevenner, altså de du stoler mest på? Ann Selda, Merethe, Laura og Karine! Har flere guttebestevenner også, men nevnte bare jenter nå.Kan du ha "mine kjoler" video? Hadde jeg bare hatt et par kjoler, så.. Er nemlig ikke så glad i å gå i kjole, så har ikke så mange.

 

Hvem liker du? Jeg er utrolig usikker på hvem jeg liker .. Og jeg vil ikke ta flere sjanser på å forelske meg i en gutt, ender alltid opp galt, haha!


Hva syntes du om at en venninne ditcher deg for en gutt? Spørs litt situasjonen, men for å være helt ærlig, er det ikke noe morsomt ..

Hvor vil du aller helst bo? (Hos en venn) Hos Merethe eller Ann selda!

 Lurer du på noe til neste gang?

sminkevideo

Hei! Idag tok jeg meg faktisk tid til å lage en sminkevideo til dere. Har brukt ganske lang tid på redigering og sånt, fordi jeg er så nybegynner, haha! Men ellers så håper jeg dere liker videoen, og om dere har noen spørsmål, så er det bare å spørre. Trykk på tannhjulet og på 720 for bedre kvalitet.

 

Hva syntes dere?

Foto: Tulipaner

Hei! Akkurat nå sitter jeg mest sannsynlig hos Ole med Camilla og Laura. Dette innlegget er tidsinnstilt btw. Men ellers så tok jeg bilder av noen tulipaner istad, er så lenge siden jeg har fått tatt bilder av blomster, åhh! Savner det! Men her er bildene:

 


god morgen!

Hallo! Våkna senere enn det jeg pleide i dag, var deilig å sove lenge! Nå er det jo ikke så lenge igjen av vinterferien, så får bare nyte de siste dagene. Ellers så skal jeg ut med noen venner i dag også, skal bli koselig. La meg ganske sent i går, fordi jeg ble så opphengt i å ordne med designet mitt litt. Så er litt annerledes, jeg er fremdeles ikke helt ferdig enda.

 

Hva skal dere idag da?

overnattings besøk

Heihei! Hadde overnatting av Merethe fra igår til idag! Vi var jo i bursdagen til Laura, så måtte vi ta bussen hjem, klokka var sånn rundt 11 tiden! Men ellers så har vi kosa oss med film og jaa, hatt en helt vanlig overnatting! Nå så skal jeg til byen for å møte Ole, så snakkes!

 

Hva skal dere i dag? Hva syntes dere om bildet?

Mah sister and me

Heihei! Idag skal jeg på resturant, og etter det får jeg besøk av Merethe og hun skal overnatte her i dag. Vi skal reise i bursdag til Laura senere og bare kose oss! Så kommer vi hjem sent i kveld en gang, skal bli koselig det! Ellers så tok jeg og søstra mi noen bilder istad, kjeda oss litt, ja ..

 

Hva syntes dere om bildene?

Jeg vil lese din blogg!

Heisann! I det siste har jeg mistet mye av blogglysten, jeg har ikke så mye inspirasjon .. Så trenger litt inspirasjon fra dere bloggere! Så jeg vil gjerne lese din blogg! Bare å kommentere hva bloggen din heter, så besøker jeg den og legger igjen en kommentar!
Hva heter bloggen din?

Bilder fra igår

Hei! Var ikke så mange som spurte om spørsmål forrige uke, så tar ikke noe "svar på ukens spørsmål " i dag. Unødvendig når det bare var ett spørsmål. Men kan vel svare på det ene spørsmålet jeg fikk. Kan du vær så snill å ha en "whats on my iPhone video?" : Tror ikke jeg vil ha noe sånn video, men kan hende det dukker opp en gang, hihi! Ellers så fikk jeg besøk av Stine i går, vi tok bilder og sang singstar, kjempe koselig! Og senere stakk jeg ned til byen og til Ann selda med Silje, Yacin, Danijel og Joakim. Så kom jeg hjem sånn i 12 tiden på natta en gang, kjempe koselig!

 

Det bilde over er selvfølgelig redigert, det av meg! // Noe du lurer på til neste gang jeg har ukens spørsmål? Hva syntes du om bildene?

en utrolig koselig dag på skolen

Hei! Tok med kameraet mitt når jeg vi var på tur i dag. Var utrolig koselig og morsomt! Datt et par ganger, haha! Og har nok fått en del blåmerker, men det var verdt det. Ellers skal jeg ut med Ann selda og sikkert flere i dag, skal bli koselig det! Her er noen bilder fra dagen.

 

 

Hva syntes dere om bildene? God vinterferie alle sammen, for dere som har da :-)

valentinsdag!

Hei! Kommer bare et veldig kjapt innlegg! Og jeg vil igjen beklage mye for blogginga mi .. Men dagene går så mye i stress og jeg har så vidt tid til noe som helst med blogging å gjøre. Men jeg beklager virkelig! Ellers så er jeg også en av de som er forever alone i dag, hahah! Hater å være det .. Kjenner jeg har lyst på en ordenting kjæreste, men så klart.. Jeg må jo vente til den rette! Haha!

 Var du forever alone i dag på valentinsdagen?

This is who i am. nobody said you had to like it

Hei! Kjeda meg litt istad, så jeg bare redigerte et bilde, haha! Ellers så har vi hatt kosetime og sånt på skolen i dag, bare en helt vanelig og avslappende dag på skolen. Litt deilig at det er ny uke igjen og ikke så lenge til vinterferie! Gleder meg! :)

 Hva syntes du om bildet?

Svar på ukens spørsmål #2

 

Hva er ditt favoritt land? Liker veldig godt Thailand, jeg!


Favoritt bloggere? Det må vel være disse: http://mlp.blogg.no/, http://amandaones.blogg.no/, http://betinabf.blogg.no/


Hvor får du inspirasjonen din fra? Forskjellige bloggere jeg kommer inn på.


Hvordan får du så fin hud? Jeg bruker å rense huden min med noe greier. Du kan lese mer om det >> HER <<


Kan du ha et sminkeinnlegg? Jeg er ikke så veldig flink med sminke sånn egentlig, men kan hende det kommer et sminkeinnlegg en gang.


Går du på noen sport? Eller noe på fritida? Nei, slutta på håndball i fjor, så nå går jeg ikke på noe. Men jeg jogger og sånt selv da, for å holde meg i form.


Hvilke blogger gir deg inspirasjon? Favoritt bloggerne mine.


Kan du legge ut flere bilder fra da du var liten? Ehm, tror ikke det, hahahah!


Finne på noe snart? Jaa, det må vi Tuva! :-)


Yndlingssko? Converse!

Hvor skal du i sommer? Har ikke noen planer for sommeren egentlig, men kunne hende jeg skulle til Tyrkia da, eller om det var i høst, husker ikke helt.


Noe du gleder deg til? Til jeg skal få valp i mars, åhh! Gleder meg kjempe masse!


Sant at du og Ehsan var sammen? Ehsan og meg var aldri sammen, hahaha? Hvor får du det fra?

 

Noe du lurer på til neste gang?

 

Filmkveld

Heihei! For en herlig start på lørdagen! Våknet tidligere enn det jeg pleier og var heeelt utvilt. Klokka var ca. 10:45 også stod jeg opp og gikk ned for å ta på meg treningsklær, og tok meg en joggetur. Ellers har jeg ryddet og gjort klart til at et parr venner skal komme på besøk, vi skal se film og kose oss masse i kveld! Sminket meg etter joggeturen og sminket meg alt klart til kvelden, haha! Fant også en ganske fin øyenskygge, så jeg brukte den! Ble ganske fornøyd! :-)


Hva skal dere i dag? Hva syntes du om sminka?

stressende uke!

Hei! Åh! Det var deilig med fredag i dag! Endelig helg. Har dessverre ikke fått noe tid i det hele tatt til blogging, og jeg beklager virkelig for det. Men nå fikk jeg endelig tid til å blogge litt. Kom nettopp hjem fra en herlig kveld i bursdag hos Camilla i klassen min. Men ellers har uka mi vært helt grei, hihi.

 Hva skal du i helga?

glad mandag

Hei! Må vel være en av de mandagene jeg faktisk har vært i godt humør! Selv om en film på skolen i dag fikk meg til å gråte .. Utrolig trist film, men veldig bra! Anbefaler dere å se "Cyberbully" Ellers kom jeg hjem til grove rundstykker og godt pålegg! Made my daay, haha! Og ikke minst, så tok jeg noen bilder ute! :)


Hva syntes du om bildene? Hva skal du idag?

Svar på ukens spørsmål #1

Hva gjorde du får å få så mange lesere som du har nå? Jeg reklamerer bloggen min på forskjellige sider, som feks. Facebook. Også har jeg vunnet "Norges fineste99'er" og da la venninna mi "http://lotteeis.blogg.no/ "ut bloggen min der.

Kan du svare på video? Jeg kan dessverre ikke det nå. Siden når jeg redigerer videoer, så henger den seg opp hele tiden, og jeg får derfor ikke lagt ut noe video til dere.

Lager du mye smoothie? Jeg gjorde det ofte før, men ikke så mye nå lenger.

Hvor mange forhold har du vært i? Jeg har vært i 7 forhold helt siden barnskolen.

Bestevenner? Jeg har faktisk en del bestevenner/gode venner. Men gidder ikke remse opp alle.
Yndlings ukedag? Det må vell være fredag.

Beste film? Jeg ser ikke så veldig mye på film for å være helt ærlig, så vet ikke.

Beste sang nå for tiden?  Conor Maynard - Turn Around ft. Ne-Yo

Er du populær? Jeg har hørt folk si jeg er populær, men etter min mening vil jeg ikke si det.

Yndlingsantrekk? (vis bilde :) )? Det må vel være den skjorta som vises på bildet under, hvit genser under og en svart bukse, loveit!
Hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer de i Photoshop elements 8, Picasa 3 og på Picmonkey.com

Beste med å blogge? Det er vel å dele bildene jeg tar og antrekk og sånt. Og det med å få tilbakemeldinger på det jeg gjør, alltid like koselig.

Yndlingsfarge? Lyse lilla og blå!

Yndlingsbukse (bilde!!) Yndlingsbuksa mi er bare helt svart, så ikke noe vits i å legge ut bilde, haha!

Topp 3 øverst på ønskelista? Macbook pro, 50mm objektiv og solpudder.

Hvordan får du sånne bilder som du har i dette innlegget? Jeg finner en helt hvit vegg, justerer på innstillingene så lysstyrken blir lysere og tar bilde.Håper du fikk svar på det du trengte! Noe du lurer på til neste gang? DESIGNET ER HELT KLIKK!, BEKLAGER!

dagens antrekk 02-02/2013

Hei! Legger ut antrekket mitt for i dag, siden jeg ikke har så mye bedre ting å gjøre akkurat nå. Sitter egentlig på rommet mitt og er kjempe lykkelig, siden fikk vite at vi skal få hund i mars! Gleder meg allerede kjempemasse! Vi skal få en Toller for de som lurer, hihi. Men her er antrekket for i dag.

 

Kanskje litt utydelige bilder .. Men det får være. Hva har du gjort i dag?

 

en gang bestevenner, alltid bestevenner

Hei! Fikk ikke tid til å blogge i går, grunnen for det var fordi jeg var opptatt hele dagen! I tillegg til at jeg overnattet hos Ann selda, og var utrolig dårlig etter klubben. Svimmel og kvalm .. Jaja, jeg overlevde! I går så var Ole og Ann selda hjemme hos meg først, så tok vi noen bilder og etter det stakk vi til Ann selda, så byen og så klubben .. Så hjem til Ann selda igjen for å overnatte der .. Stress! Men her er bildene vi tok i går.

 Hva syntes dere om bildene?

 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits