Ny kattunge

Heihei! Igår så hentet søstra mi en ny kattunge! Den er jo bare så sinnsykt søt! Er blitt helt forelsket i den. Tok noen få bilder av den når jeg kom hjem fra skolen istad som jeg tenkte å dele med dere. Og ellers så må jeg nesten få startet med å øve til prøven som vi har i morgen.. Øvde i hele går til Naturfags prøva, og enda så gikk den egentlig kjempe dårlig. Men samfunn er noe jeg kan litt bedre, så får satse på at det går bedre med denne prøven. 

Etterpå skal jeg ned til byen for å fikse bryna mine, og ser frem til at de blir mye finere enn det de er nå. Da har jeg også fått gjort det før jeg skal på ball til lørdag! Gleder meg så utrolig mye. Men nok snakk, her er bildene av kattepusen ♥
Hva syntes dere om bildene? :-)

sunday morning

Hallo ♥ Hvor sykt er det ikke at jeg kommer med to innlegg på to dager? Siden jeg faktisk har noe å blogge om, så hvorfor ikke blogge? Isåfall så startet jeg dagen min med å lage pannekaker med bær til frokost. Har fått litt dilla på å lage mat i det siste! Tenkte også at jeg bare skal slappe av i hele dag, og gjøre klart til neste uke. Neste uke blir virkelig en stressende uke, med både trening og øving til prøver. Har hele to prøver neste uke på tirsdag og onsdag. Men får håpe på det beste! 

Jeg må også innom Skien en tur for å hente ballkjolen jeg skal bruke til ballet, i tillegg må jeg til byen for å kjøpe vipper som jeg skal bruke. Er også invitert i bursdag på torsdag.. Så som dere sikkert legger merke til har jeg en utrolig stressende uke foran meg! Skal dere noe spesielt neste uke? :-)

lenge siden sist ja?

Heihei! Nå er det en stund siden jeg har blogget sist, så tenkte kanskje jeg kunne komme med et lite innlegg. Har ikke noe interesse av å starte å blogge enda, men kanskje om noen uker eller måneder. Jeg får se hva jeg får tid til. Pleier å ha en del å gjøre om hverdagen nå som jeg trener veldig mye, og i tillegg til at det er en del press angående skolen. Og da prioriterer jeg selvfølgelig det istede for å blogge. Men kan heller kanskje blogge når det frister. For jeg liker virkelig å blogge, noe jeg har gjort i snart 5 år!

Ellers så har jeg hatt noen utrolig bra uker sammen med familie, venner og kjæresten. Har hatt en del jentekvelder og sånne ting, noe jeg syntes er utrolig koselig. Men ellers så går hverdagen min kun til skole, trening, venner, familie og kjæreste. Jeg gjør ikke akkurat noe annet spesielt enn det. Har dere hatt noen fine uker i det siste? :-) 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits