"stay strong"

Hei! Åhh, er så utrolig sliten i dag! I tillegg til at jeg er svimmel.. Går rundt og tror jeg skal svime av flere ganger . Utrolig irriterende. Ellers så ble jeg nettopp ferdig med leksene og skal snart reise ut til Henriette med en del andre folk. Når jeg kom hjem redigerte jeg bare et bilde jeg tok av himmelen .. Hadde ikke noe bedre å gjøre. Eller, jeg satt bare på skrift da men ..

 Hva syntes du om bildet?

i love my guinea pig

Heii! For ca. en time siden kom jeg hjem fra skolen! Og nå skal jeg bare gjøre noen av de leksene jeg ikke fikk gjort på søndag også skal jeg smårydde litt på rommet mitt, må ærlig si at det er utrolig rotete .. Ellers så får jeg besøk senere i dag og ikke noe sånn spesielt mer enn det. Hahha, beklager for at jeg ikke blogget i går.. Men var ute osv.. 

 

#Bilder fra mandag. Jeg er fult klar over at bildene ble alt for lyse og at jeg er utrolig blek. Hva syntes du om bildene? Hva skal du i dag?

winter wonderland

Hallo! Ny uke, nye muligheter! Er ikke så veldig glad i mandager akkurat, starten på uka og kjempe lenge til helga .. Men det får så være, mye som skal skje i denne uka, så har en del å glede meg til. Gjorde leksene mine i går, så har bare to lekser igjen til uka, herlige å tenke på!

 

Har du noe du gleder deg til som du skal denne uka?

cupcakes

Hallo! Kom hjem på fredag til noen herlige cupcakes. (ikke jeg som laget dem, det klarer jeg ikke) Må vel si at de er de beste jeg har smakt hittil! Har ikke en anelse på hva oppskriften er da .. Men gode var de i allefall! Ellers så skal jeg i bursdag i dag også! Bare vært i bursdag i hele helga, så kjenner jeg begynner å bli sliten, ja ..

 

Liker du cupcakes?

Ukens spørsmål

Heisann! Dette innlegget er altså forhåndsbestilt, lagde det tidligere i dag! Tok bare noen kjappe bilder istad, siden jeg ikke hadde noe spesielt bedre å gjøre. I tillegg til det vil det jo da komme ett blogginnlegg til dere. Men til overskriften. Jeg tenkte jeg skulle starte med ukens spørsmål, slik at dere kan få svar på ting dere vil ha svar på! Så det er bare å spørre i vei!Hva syntes du om bildene? Har du noen spørsmål som du vil ha svar på?

new in

Heihei! Fikk kjøpt meg en ny sånn bluse når jeg var på down town i går. Så tenkte jeg kunne vise den her. Skal ha den på meg i bursdagen til Merethe som er etterpå, som sagt. Også ja, må jeg bare komme frem til at jeg ikke får mulighet til å blogge så mye i dag, med tanken på at bursdagen starter noe rundt 5 tiden, eller om det var 5, husker ikke helt.. Også skal jeg jo overnatte der, men skal nok få tatt med meg kameraet så jeg får tatt noen bilder. Kommer hjem etter 12 tiden i morgen. 

 

 

 

 Jeg bruker egentlig XS, men selvfølgelig hadde de ikke fler igjen, så måtte ta S .. ææ! Bik bok - 199,- Hva syntes du?

Herlig fredag!

Heisann! Hatt en utrolig koselig dag i bursdagen til Veronica! Var kjempe koselig. Ellers så har jeg vært på byen og kjøpt en ny topp som jeg sikkert kan vise i morgen, eller sånn bluse greie, haha! Skal ha den på i bursdagen til Merethe som er i morgen. Gleder meg! Har dessverre ikke hatt noe tid til blogging! Dagene mine har gått i stress og masse besøk og sånt, men jeg beklager virkelig!Hva syntes dere om bildene?JEG VIL OGSÅ SI AT JEG IKKE VIL FÅ KOMMENTERT TILBAKE PÅ ALLE PGA. TREIG PC ...

serious

Hei! Utrolig slitsom dag i dag.. Starter jo med at moren min kom opp på rommet mitt kjempe sur i dag tidlig pga. vekkerklokkene mine .. Sov så tungt at jeg ikke hørte de. Ellers så har jeg vært på en sånn resturante i byen og spist god mat. Legger ut et bilde som ble tatt når Stine var her i går, når jeg da ikke fikk tid til å blogge ..

 Hva syntes du om bildet?

my hair

Hei! I går var jeg på kino med en del herlige folk! Og etter kinoen ble Ann selda med meg hjem, så overnattet hun! Må si det er lenge siden jeg har hatt det så moro, hihi! Ellers så la vi oss liksom klokka 06:00, noe rundt der. Så kommer nok ikke til å få sove i kveld .. Siden kameraet mitt gikk tom for strøm, får jeg bare legge ut et bilde jeg tok når jeg var hos Karine i går.

 Også vil jeg bare si tusen takk for så utrolig mange hyggelige kommentarer! Setter utrolig stor pris på det. Hva gjorde du i går?

 

Portretter

Heisann! Istad tok karine og meg noen portrett bilder. Ble kjempe fornøyd med de! Elsker det nye objektivet mitt, hihi. Er til og anbefales. Står i sidemenyen min om hvilket objektiv det er. Ellers så er det ikke så lenge til jeg skal reise hjem igjen. Og senere i dag reiser jeg på kino etter jeg har ordnet meg litt og sånt. Elsker lørdager!Hva skal dere i dag? Hva syntes dere om bildene?

dagen i går

Hei! Fikk besøk av Silje og Synne i går! Så stakk vi til byen og bare surra litt, hihi, Jeg fikk ikke kjøpt meg noe spesielt.. Bare en sånn øyenbrynsblyant. Ellers så reiste jeg til Karine for å feire bursdagen hennes. Var kjempe koselig! Kommer noen bilder senere.

 Silje til venstre, meg i midten og Synne til høyere. Hva gjorde du i går?

Bildedaag

Heeii! Idag har jeg funnet på noe med Stine og Tuva, har vært utrolig koselig! Det var også i tillegg kjempe lenge siden. Etter vi startet på ungdomsskolen, så har vi liksom ikke funnet på så mye sammen. Men endelig fikk vi gjort det igjen i dag! Var på tide, hehe. Vi var ute og tok en del bilder sammen, her er noen av dem ♥

 Følte ikke egentlig at noen av de bildene av bare meg ble så spesielt fine.. Men ja, det får være. Hatt en fin dag i hvertfall! Hva har du gjort i dag?

Sweet dog

Hei! Har ikke rukket å blogge tidligere, beklager virkelig for det altså! Så får bare ta et bilde jeg har lagt ut på bloggen tidligere, bare at jeg har redigert dette da. I dag har jeg vært hos Ann Selda med Astri, Henriette og Laura. Var kjempe koselig! Skal bare slappe av resten av dagen tenker jeg, hihi. Det er ikke min hund forresten.

 Hva syntes du om bildet? Hva har du gjort i dag?

dagens outfit 14-01/2013

Hei! Jeg orka ikke gå ut i dag i tillegg til at jeg hadde noen lekser jeg måtte gjøre. Så gjorde det bare inne. Skal ikke noe spesielt etterpå. Ellers så er uka egentlig full av planer, samme som helga. Skal også ut med noen av venninnene mine som jeg ikke har vært med lenge! Gleder meg!


 

Hva skal du i dag daa? Hva syntes du om outfiten?

new in

Hei! På fredag fikk jeg kjøpt denne skjorta! Kommer nok til å bli min favoritt fremover må jeg si, tihi. Er kjempe fornøyd i hvert fall! Ellers så er det jo søndag i dag, ryddedag. Har vasket og ryddet rommet mitt, alltid herlig følelse etterpå. Og skal snart sjekke om det er en del lekser som jeg får gjort etterpå, så jeg slipper å gjøre så mye til uka.

 

Bik-Bok / 299,- /// Hva syntes dere om innkjøpet?

Herlig dag i går

Hellu! Hadde en utrolig fin dag i går med så snille folk! Først var jeg på skolen i går, har jo vært syk så lenge nå, så var på tide. Også etter det ble Merethe med meg hjem, så tok vi en del bilder. Og etter det igjen reiste vi til byen med Ann Selda og Marcus. Og der møtte vi på Tuva og Sofie + at vi så noen fler. Var utrolig koselig igår! Hihi ♥

 Hva syntes du om bildene? Hva gjorde du i går?
 

07.01.2013

Hei! Sletta det andre innlegget pga. forskjellige ting. Så ja, var ute og tok noen bilder istad! Ble egentlig ikke noe spesielt fornøyd, men det får være det samme. Det var så mørkt når jeg tok bilder, så derfor svart-hvitt. Ellers så bare sitter jeg her og smårydder på rommet mitt og gjør klart for skolen i morgen. Tror jeg skal reise på skolen i morgen, får i hvert fall håpe det!

 

Hva syntes du om bildene?

Dårlig blogger

Hei! Føler meg litt slem som ikke blogger så mye i det siste. Jeg har blogglyst og alt det der, men jeg er så syk at jeg ikke orker. Men når jeg blir frisk sKAL jeg blogge kjempemasse. Unnskyld alle sammen.

 

For dere som ikke ser hva det står, så står det "Love is not a matter of counting the years, but of making the years count"

Hva skal dere i dag? :-)

Lungebetennelse/Bronkitt

Heisann! Jeg kom nettopp hjem fra legen og fikk vite at jeg har fått lungebetennelse/bronkitt. Jeg hadde dette i fjor også, så fikk beskjed om å sjekke meg når jeg er frisk om jeg kan ha astma eller noe sånt. Isåfall så fikk jeg besøk av Ann Selda i går, har ikke sett henne på flere uker! Har savnet hun utrolig masse, og nå fikk jeg endelig se henne igjen, hehe. Tok bare noen bilder av marsvinet mitt i farta, hehe.

  

Har du hatt lungebetennelse/Bronkitt før? Hva syntes du om bildene?

iPhone deksel

Hei! Jeg har vel kanskje litt lite å blogge om når jeg begynner å blogge om deksel? Jaja .. Jeg blogger i hvert fall. Fikk en del deksel til jul, elsker alle sammen! Tok bare bilde av det ene jeg fikk, siden det er det jeg har på nå, hehe. Skolen startet jo i dag .. Men jeg er syk, ææ .. Jeg vil bli frisk!

 

Jeg har også fått en del spørsmål i det siste .. Kanskje jeg også burde starte med ukens spørsmål? Hva syntes dere om dekselet?

influensa

Heisann! Ligger her å nesten ikke klarer å gjøre noe.. Er så sliten og slapp i dag. Tror jeg skal ta turen innom legevakta etterpå for å sjekke hva det kan være. Jeg har jo influensa, men tilfelle det skulle være noe annet. Det er jo skole i morgen .. Men jeg tror nok ikke jeg blir frisk til det.

  

Jeg får vel bare kose meg med sjokolademelk og senere kanskje litt kakao, tihi. Er du syk?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits