Dagen min igår

Hei! Dagen igår (klokka er over 12) var egentlig utrolig stressende for meg. Våknet opp, spiste osv og stakk ned på treningssenteret der jeg var i en times tid. Deretter kom hjem hjem, dusja og spiste og reiste hjem til en venninne av meg med 4 andre. Var en utrolig koselig vennekveld! Elsker sånne kvelder man har med venner.

Ellers så er det grunnen for at jeg ikke har blogget før nå. Men som sagt, bedre sent enn aldri. Og akkurat nå ligger jeg i sengen med hunden min ved siden av meg, er så koselig!

Ny uke, nye muligheter

Hei ♥ Da var mandagen her, og jeg hadde ikke akkurat den beste starten på dagen. Hadde tross alt alle fagene jeg er dårlig i, og ikke liker på en dag.. Men jeg klarte meg igjennom dagen, ganske overraskende. Når jeg kom hjem spiste jeg og gjorde meg klar til å trene igjen. Må si jeg er sliten i beina idag.. Men nå kan jeg slappe av og tenke på at jeg faktisk har trent og snart blitt ferdig med leksene som skal bli ferdig til i morgen. 

Senere i uka skal jeg fortsatt stå på med masse trening, og unngå godteri spising frem til lørdag. Har såpass stor tro på meg selv at jeg kommer til å klare dette kjempebra nå som jeg er så motivert til å få disse resultatene. Siden jeg klarte det forrige uke, klarer jeg det denne uka også!Har du trent idag? :-)

trening, trening og atter trening

Hallo! Skoledagen idag startet faktisk ganske greit, siden vi startet med ca 2 t med gym. Og etter det samfunn & musikk, så var en ganske avslappende dag. Og nå snart skal jeg ta turen ned til treningssenteret for å trene litt. Vil si at jeg faktisk trener nesten 3-4 t idag, woow.. Hahha, men nå liker jeg å trene da, så gjør meg ingenting!

Og forresten, så hadde det vært interessant å høre hva dere liker å lese om på en blogg og eventuelle tips dere vil jeg skal blogge om. Så gjerne kommenter det du mener er interessant å lese om! :-) Har du noen tips? Skal du trene idag? 

exercising to be healthy, not skinny

Heisann♥ Er alltid så utrolig deilig å få gjort alt det man skal på en dag! Fikk kommet meg tilbake til treningssenteret. Og når jeg kom meg hjem lagde jeg meg smoothie og salat med kylling (++ litt mer). Utrolig deilig! Har også fått gjort klart til skolen imorgen. Så om ikke så lenge nå skal jeg legge meg, slik at jeg blir utvilt til imorgen. Men ja, dere får ha en fin kveld videre :-)

Har faktisk planer om å stå på skikkelig nå som skolen starter! Vil føle meg vell i min egen kropp, så da er det trening og kostholdet mitt som skal bli bra nå! Har også heldigvis treningspartnere som også får meg til å bli mer interessert i å trene! Så det skal bli deilig å leve et sunt og treningsfult liv nå! 

Trener du noe? :) 

søndag 17.november

Hallo! Har hatt en utrolig fin helg, men ikke fullt så fin uke da. Mye som måtte gjøres, og mye stress. Men den uka er endelig ferdig, og jeg kan ta ting helt med ro. Skal gjøre ferdig en innlevering som er til uka, så jeg slipper å tenke på det, og gjøre ferdig lekser.

Neste uke skal jeg unngå noe som helst godterispising, og trene på Elixia istedet for Actic. Kommer til å fortsette på Actic, men skal bare prøve ut Elixia tre dager sammen med Ann selda. Gleder meg allerede. Han en fortsatt fin søndag! :-)

Trener du på et treningssenter? Og hva heter det?

eat clean & work out

Hei søte lesere! Tiden min i det siste har gått til kun trening og skole. Jeg gjør det fortsatt ganske bra på skolen, og holder på med trening fast. Er utrolig morsomt at jeg faktisk har noe å gjøre hele tiden. Ulempen med dette er jo at jeg mister kontakten med vennene mine, og får heller ikke gjort så mye annet i ukedagene. Har også en prøve nå i morgen og på torsdag som jeg har veldig lyst å få bra karakter på!

Ettersom jeg gjør alt dette, orker jeg ikke stresse så mye med bloggen min. Har sagt dette tusenvis av ganger før, så dere vet jo hvorfor jeg ikke blogger så mye som jeg gjorde før. Jeg har også fått et mye bedre kosthold og spiser ikke så mye drittmat som det jeg gjorde før! Er faktisk ganske stolt av meg selv! Og har jo holdt på med dette i ca 3-4 måneder nå! :-)// Bilder fra weheartit // Holder du på med trening?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits