Home from Sweden

Da kom jeg hjem fra Sverige nå for ikke så veldig lenge siden... Var ikke akkurat verdens beste dag i dag kan man si, haha. Men da tror jeg dette blir det siste innlegget fra meg før Malene kommer hjem igjen? Vet ikke.. kanskje jeg publiserer et litt senere. Men kjøpte vel egentlig ikke annet enn godteri og capri-sonne.. hvem elsker vel ikke capri-sonne? Joda, men tok ikke med meg kameraet mitt overalt, så har ikke fått tatt så mange bilder. Vi kom hjem noen timer senere fordi vi stoppet i Fredrikstad for å besøke de vi kjøpte Birk av, sånn at de skulle få se han.

Øverste er pappaen til Birk - Midterste er moren til Birk - Siste bildet er pappaen og han som lekeslåss.
Var hvert fall utrolig koselig å se igjen foreldrene til Birk! Litt merkelig å se at Birk faktisk var større enn faren sin som egentlig er ganske stor, haha.. (er så forelska i pappaen til Birk!!!!!!)

Hva har du gjort i dag?

> Charlotte Helgesen

Sverige...

I dag så skulle jeg blogge for Malene fordi hun er på hytta... men jeg skal til Sverige i dag, så får dessverre ikke blogget så veldig mye. Skal i hvert fall blogge når jeg kommer hjem tenkte jeg! Når jeg logget inn på bloggen i dag, så ble jeg så sinnssykt overrasket over hvor mange lesere Malene hadde i går.. Hun hadde 842 lesere! Tror dere jeg fikk sjokk eller? haha... Sikker på at Malene blir kjempeglad når hun kommer hjem å ser statistikken. Joda, men nå begynner jeg å få litt dårlig tid, så vi snakkes litt senere! Slenger forresten med et random bilde fra pc'en min.

Hva skal du i dag?

> Charlotte Helgesen <

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits