1 bilde, 2 redigeringer

Hallo ♥ Akkurat nå sitter jeg i sengen og bare ser på tv og koser meg med sjokolade. Åhh bare elsker lørdager! Og tidligere idag tok jeg et par bilder, og valgte ut det jeg syntes ble best. Jeg er litt usikker på hvilken av de jeg syntes er finest, så hva mener dere? Den første eller den andre? 

Og forresten så vurderer jeg å lage en video til bloggen snart, men kunne trengt noen tips til hva jeg kunne laget video om. Så om det er noe dere ønsker, så gjerne skriv det dere vil ha! Men ellers så håper jeg dere fortsatt har en kjempefin lørdagskveld videre ♥♥♥Hva syntes dere om bildet? Hvilken av redigeringene syntes dere ble best? Har dere noe tips til en video jeg kan lage? 

Foto - Marsvin

Heihei! Tok noen bilder av det ene marsvinet jeg har igår, som jeg følte for å dele med dere. Ble faktisk ganske fornøyd med bildene! I tillegg så er jo begge marsvinene mine så snille, så dem står helt stille hver gang jeg skal ta bilde av dem. 

Idag hadde vi planleggingsdag, så jeg sov til sånn 1 tiden.. Litt for lenge for min del, siden jeg skulle trene klokken halv 2 med to kompiser. Men fikk trent isåfall da. Så nå sitter jeg bare i sofaen og slaper av, og skal på kino med klassen i morgen, samtidig som vi har en veldig avslappende skoleuke. Men nok snakking om skole, håper alle får en fin dag videre ♥ ♥ ♥

 Hva syntes dere om bildet? ♥

friday

Hallo! Åhh så deilig at det endelig er fredag og langhelg! Har absolutt ingen planer idag, så blir vel bare til å slappe av. Pappa kommer også hjem idag etter å ha jobbet vekk i 2 uker, så ska bli koselig å se han igjen også. Ellers så kom jeg hjem fra skolen for en times tid ca, og følte for å ta noen bilder av hunden min, hun er jo bare så søt! ♥♥ 
Hva skal dere idag? Hva syntes dere om bildene? 

Foto - Solnedgang

Hallo ♥ Igår var mamma og meg så lei av å være hjemme, så vi tok oss en biltur til Drangedal, som er ca en time unna her jeg bor. Var faktisk utrolig koselig tur. Når vi kom oss til Drangedal kjørte vi inn i skogen, hvor det så og si ikke var noen hus.. Og det var helt mørkt, også endte vi opp på en sykt stor gård med masse tåke og ja, den var rett og slett veldig skummel. Så vi kjørte tilbake igjen. 

Nå er jeg akkurat ferdig med å trene og venter vel bare på at middagen er ferdig, slik at jeg kan dusje og bare slappe av. Veldig usikker på om jeg skal ta turen ut idag eller om jeg bare skal slappe av hjemme. Men jeg får se hva jeg orker :-) Vi stoppet også på en kirkegård, hvor det var utrolig fint ved vannet, også med tanke på at vi kom rett i solnedgangen. Heldigvis hadde jeg meg med kameraet så jeg fikk tatt et par bilder! Hva syntes dere om bildene? 

Tatt med Canon EOS 70D 

Bilder fra Tyrkia 2014

Siden jeg ikke har hatt tid til å ta noen bilder til bloggen idag, kan jeg jo like så godt vise dere 3 bilder fra når jeg var i Tyrkia. Er det noe jeg virkelig savner så er det det å være der nede. Ble kjent med så utrolig mange koselige folk, og var også med venninna mi der. Er mitt andre år jeg er der nede, og jeg trives så godt i Tyrkia! Er så utrolig fint der og ikke minst varmt og godt. 

I det siste har jeg ikke hatt sånn skikkelig mye jeg kan blogge om. Men ideene kommer vel når jeg får nytt design til uka som kommer. Gleder meg veldig til jeg får det, er tross alt et kjempefint design, så da blir nok blogglysten min på topp igjen! Men dere får ha en fin kveld videre :-) 

 Hva syntes du om bildene? Har du vært i Tyrkia før? 

my dog

Hallo! En uke uten blogging, her ser vi hvor mye inspirasjon jeg har for tiden! Isåfall har jeg hatt en utrolig fin uke og helg! Treninga holder jeg på med enda, og må si jeg faktisk er litt stolt av meg selv! Trodde aldri jeg kunne klare å trene så mye som det jeg gjør nå, og bli så mye sunnere!

Har ikke hatt så utrolig mye tid til å ta bilder eller noe som helst, så valgte heller å bare ta to bilder jeg hadde fra pc'en fra før av. Bildene tok jeg da jeg var på hytta i sommerferien, så er en stund siden de ble tatt :-)

Canon EOS 600D //  50mm 1.8  //  Redigert i photoshop // Bilder tatt og redigert av meg ©

torsdag - 15.08.2013

Hei! Blogger bare når jeg har tid for tiden.. Er så mye jeg skal gjøre! Men skal se om jeg kan få starte å blogge veldig seriøst for å komme meg lenger opp på listen når skolen starter. Men ja, jeg får se hva jeg får tid til. Isåfall så hadde jeg besøk av Merethe igår! Kjempe koselig, hihi. Vi gjorde egentlig ikke noe spesielt da men, koselig uansett!

Også tenkte jeg å ta linkerunden i morgen, eller en dag jeg får tid til å se igjennom de beste! Er egentlig litt forsinka med den, men linker noen nå snart :-)Hva syntes dere om bildene?

Portrett bilde av meg

Hei! Får nesten dårlig samvittighet av å se hvor lite jeg blogger for tiden, Men har bare ikke tatt bloggen så veldig seriøst, noe jeg egentlig burde gjort. Men jaja, sånt kan skje. Har isåfall hatt noen kjempe fine dager sammen med venner!

Ellers så legger jeg bare ut et bilde som har to forskjellige redigeringer. Har ikke hatt så mye tid til å ta så utrolig mange bilder for tiden, så ja. Tok bare noe jeg hadde på pc'en! Har ellers hatt noen fine dager uten blogging!

Hva syntes dere om bildet?

Photography - cute dog

Hei igjen! Så igjennom bildene mine og fant disse to bildene av en nydelig hund! Den var på et av stedene vi reiste til i Tyrkia, og jeg må si jeg syntes utrolig synd på den og alle de andre hundene. Er så leit å se de gå rundt å sulte, i hvert fall mange av dem. Den her tror jeg er en av de som er litt mer heldig, siden det er såppas mange mennesker rundt den hele tiden, så tror jeg nok den får mat og vann.

Men såklart, er leit for den også syntes jeg. Men søt var den.

Hva syntes dere om bildene?

Tyrkia turen min 2013 / del 2

Hei! Har fortsatt en haug med bilder som jeg har tatt nede i Tyrkia. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder som jeg tok når vi var på en utflukt. Var utrolig lang busstur, tror den tok over 10 timer til sammen frem og tilbake... Utrolig at jeg overlevde! Men var verdt å se det stedet vi var på!

På det bilde dere ser hvor alle de menneske bader i, var det 36 grader i vannet! Utrolig varmt, men deilig!Og på bildet under, så var det slike  "basseng" i fjellet. Helt utrolig å se på! Her kunne man også bade,  men da måtte man betale en viss penge. Men er helt utrolig hva naturen kan gjøre. Jeg ble virkelig overrasket når jeg så dette!
Hva syntes dere?

my day

Hei! Vært hjemme alene i heleee dag og bare kjeda meg. Åhh, var seriøst ingen som kunne ut idag. Jaja, må vel ha noen sånne dager noen ganger også. Ellers så venter jeg vel bare på at moren og faren min kommer hjem. Så kanskje de lager noe mat eller no (?) orker ikke lage selv, hahah.

Jaja, legger bare ut et bilde jeg tok da jeg var på hytta for en stund tilbake. Har ikke ordnet meg i det hele tatt idag, så fristet ikke akkurat å ta bilder av meg selv idag.Hva syntes du om bildet?

I just want to be normal again

Hallo! Føler meg seriøst ikke fin på noen bilder i dag. Hater dager som disse, da alle bildene blir helt ja, rævva. Men jeg overlever. Tok faktisk noen bilder av meg selv istad, selv om jeg ser helt gal ut på de. Men isåfall så redigerte jeg de litt bare, og legger de faktisk ut, haha.

Hva syntes dere?

bilder fra hytteturen

Hei! Endelig er jeg hjemme igjen fra hytta i Andebu. Er ikke akkurat så veldig glad i å være med på hytta, men nå hadde jeg ikke noe valg. Bare glad jeg sov der kun ett døgn i hvert fall. Men såklart. så var det jo utrolig koselig å komme meg litt vekk også. Fikk i tillegg tatt noen få bilder også!

Men den ene gangen når jeg skulle ta bilder, skulle jeg ned på et fjell. Men ettersom jeg fikk øye på en stor og lang orm, løp jeg selvfølgelig opp igjen med en gang! Er det noe jeg virkelig hater, så er det ormer. Men ellers så hadde jeg det utrolig koselig :-)
Hva syntes dere om bildene? Liker du å være på hytta om du har?

Photography - birds

Hallo! Beklager så mye for så sent innlegg som idag! Men har hatt noe å gjøre i hele dag! Startet med at jeg stod opp å skulle dusje, og da hadde vi fått besøk og sånt. Og senere kom Lasse på besøk, og litt etter der igjen kom Merethe! Utrolig koselig å være med de i dag, vi tok et par bilder og sånt. Samtidig så møtte vi på Birk, Fredrik og Oscar der vi tok bilder i tillegg, så var vi med de.

Og litt senere stakk vi ut igjen, og når jeg kom hjem stakk jeg ut IGJEN. Så ja, hatt noe å gjøre hele tiden! Men jeg deler opp innleggene litt, så jeg slipper å måtte ha så mange bilder i kun ett innlegg. Siden Merethe lagde sånne fine fugler på ryggen min, tok vi bilder av de :-)Har du hatt mye å gjøre i dag? Hva syntes du om bildet?


 

Manuell innstilling

Hei! I dag har jeg vært hjemme alene i hele dag, siden jeg ikke fikk vært med på hytta. Men ja, var litt deilig å være hjemme alene, selv om jeg har kjeda meg en del. Har vært en helt grei dag i dag, selv om jeg ikke har fått gjort så utrolig masse. Men skal rydde og ordne rommet mitt etter jeg har blogga nå, så kan jeg slappe av til kvelden.

Siden jeg kjeda meg tok jeg et par bilder og fant ut at bildene ble ekstremt fine med manuell innstilling .. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har brukt den før! Men jeg ble i hvert fall utrolig fornøyd med bildene! Dere får ha en fin kveld videre :-)

Hva syntes dere om bildene?

Photography

Hei! Idag når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å gå ut for å ta noen bilder. Men ble bare fornøyd med ett bilde da. Skulle også egentlig på olavsberget med noen venner i dag, men siden været er så ustabilt så ble det ikke noe. Og når jeg kom hjem fikk jeg vite at jeg skal til tannlegen i morgen klokken 9 (!!!!) og jeg som har fri i tillegg, åhh. Trodde jeg kunne sove lenge i morgen.

Jaja, skal kanskje på hytta i morgen, det frister ikke egentlig. Siden jeg absolutt ikke fikk lov til å ha med noen venner. Så vet ikke om jeg gidder, tror jeg skal nekte å være med da. Fikk i tillegg vite norsk tentamen karakteren min i går på mandag, fikk 4- og er kjempe fornøyd med det :-)
Det er et bilde og to redigeringer!  Hva syntes dere? Og hvilket av redigeringene likte du best?

I'm not giving up, i'm just starting over

Hei! Jeg legger faktisk litt merke til at det er en del triste grå bilder i innleggene mine for tiden. Men skal nok skjerpe meg litt mer, haha! Akkurat resten av dagen idag skal jeg bare slappe av med musikk ogja, bare slappe heeelt av. Også skal jeg få prøvd å få lagt meg litt tidligere enn det jeg pleier. Jeg trenger virkelig litt søvn legger jeg merke til. 

Har egentlig ikke så utrolig mye å blogge om akkurat i dag! Men dere får kose dere videre i kveld :-)Hva syntes dere om bildet?

I miss the old you

Hallo! Idag har det endelig vært skikkelig fint vær! Så jeg stakk til Olavsberget med noen venner. Utrolig deilig å bare ligge der å sole meg og bade. Ellers så stakk Laura og meg hjem til meg og deretter tok vi oss en joggetur ++ spiste is! Elsker sånne dager som dette! :-)

Legger bare ut ett bildet som jeg tok da vi var på mule varde her om dagen. Vet jeg er dårlig til å blogge, enda jeg har en del å blogge om, men jeg får på en måte aldri tid til å sette meg ned for å blogge ..

Photography - hair

Hei! Siden det er to tentamen som vi skal ha til uken, kommer jeg nok til å bruke meste av tiden min til å øve til dem! Føler de er litt mer viktigere enn bloggen akkurat da.

Var på Mule Varde (en badeplass/offentlig-plass) med Fredrik, Mats, Stine og Laura i går! Var utrolig koselig, også tok vi et par bilder! Men legger bare ut et bilde som jeg har redigert i to forskjellige redigeringer. Siden jeg skal tidlig opp i morgen og jeg da ikke rakk å blogge tidligere, så må jeg nesten legge meg nå! Natta  :-)Hva syntes du om bildet?

Portrett bilder!

Hallo! På 17.mai tok jeg noen bilder av noen venner av meg! Ann Selda til venstre og Laura til høyre. Jeg syntes i hvert fall bildene ble utrolig fine så tenkte jeg kunne legge de ut på bloggen. Det nye objektivet mitt er virkelig elsk! Var verdt kjøpet må jeg si! Ellers så vil jeg beklage for lite oppdatering, men siden det har vært så varmt har jeg så og si bare vært ute!Hva syntes dere om bildene?

Just live your life and be happy

Hallo alle søte lesere! Endelig kom solen litt fram! Så jeg fant ut at jeg kunne gå ned på Mule Varde for å ta enda noen fler bilder, haha! Er ikke noe spesielt annet å gjøre idag enn å bare ordne litt med bloggen min og ja, blogge litt! Ellers så er jeg faktisk i ganske godt humør idag, og gleder meg kjempe masse til fredag når det er 17.mai! Skal bli så koselig! ♥

// Canon Eos 600D // 17-85mm f/4-5.6 IS USM // Redigert i Photoshop elements 8.0 //

Hva syntes dere?

Portrett bilde

Heeii! Var ute istad for å ta noen portrett bilder. Ble ikke sånn spesielt fornøyd, men det får være! Idag skal jeg bare slappe av, siden de folka jeg skulle være med kunne ikke ut. Og da vil jeg heller være hjemme å slappe av. Tror jeg trenger det etter langhelgen som har vært.

Også skal jeg mase på foreldrene mine etterpå for å bestilt det objektivet! Utrolig sene de er med å gjøre det, skulle liksom fått det i bursdagsgave som er over en måned siden ..Hva skal dere idag da? Hva syntes dere om portrett bilde?

et redigert bilde

Heeii! Åh, deilig å tenke på at det er lørdag! I dag vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre, men tror jeg skal ut med noen venner etterpå som vanlig. Orker liksom ikke være hjemme på en lørdag heller, haha! Ellers så redigerte jeg bare et bilde i natt, siden jeg ikke hadde så spesielt mye annet å gjøre!Hva syntes dere om bildet?

photography - flowers

Hallo! Våknet opp til at jeg var forkjølet idag. Åhh, hater virkelig å være syk! Ellers så måtte jeg jo få ryddet rommet mitt, det så jo ikke ut akkurat .. Siden fredagen når jeg kom hjem etter jeg hadde vært ute så dro jeg med meg masse blader inn! Men fikk vasket det å ryddet rommet mitt, så nå er det helt ryddig og nyvasket! Herlig å tenke på. Senere skal jeg nok bare slappe av, orker ikke ut med noen i dag .. Vil ikke akkurat bli mer syk!

Stakk ut etter jeg hadde ryddet for å få tatt noen bilder av de blomstene som har kommet! Er utrolig koselig når blomstene kommer og våren er her. Elsker virkelig den følelsen!


et bilde, to redigeringer

Hei! Idag fikk jeg tatt meg en tur til byen litt alene for å kjøpe meg noe nytt! Kjøpte en vanlig svart bukse og en topp! Kan nok vise i morgen på bloggen. Ellers har dagen gått veldig fort, og jeg er ganske sliten idag legger jeg merke til. Også skal jeg prøve å få lagt meg litt tidligere idag, det trenger jeg virkelig!

Tok noen bilder av den søte valpen våres istad, Kira! Hun har blitt utrolig stor på kort tid legger jeg merke til! :-)

Hvilket bilde likte dere best?

Bursdagsbarn!

Heii!

Gjett hvem som har bursdag idag da? Det er meeg, hihi! Blir 14 år idag! Føler meg ikke noe spesielt eldre da men .. Har allerede fått utrolig mye fint og masse penger! Skal nok legge ut bilder i morgen eller noe. Men var selvfølgelig litt pinlig på skolen, når klassen skulle synge for meg, ble jo rød som en tomat og ante ikke hvor jeg skulle se .. Men overlevde!

Slenger på noen bilder jeg tok når jeg var ute med Dennis, Lasse, Fredrik, Edward, Ann selda og Jasmin + noen fler (?) Jaja, her er bildene:
masse bilder fra idag

Hei! Rakk å ut med noen venner føre det greiene med skolen idag. Fikk en skikkelig sommerfølelse/vårfølelse når jeg var ute istad. Var utrolig varmt sånn egentlig, haha! Ellers så har jeg ikke gjort noe sånn spesielt annet idag enn å bare ta masse bilder når jeg var i byen! Var utrolig koselig! Var faktisk litt koselig på det greiene på skolen også, men litt kjedelig i tillegg da ..Hva syntes dere om bildene?

you only live once

Heihei! Var jo hos Merethe på mandag om jeg ikke husker feil! Vi tok jo noen bilder, legger bare ut det ene bildet da. Ork å legge ut alle de andre. Isåfall, så var det utrolig koselig hos henne! Noe det alltid er! Må si vi brukte veldig lang tid på å få tatt de bildene her, haha! Selv om jeg hater å bruke yolo/you only live once, gjør jeg det nå ..Hva syntes dere?

glemsk!

Hei!

Beklager virkelig for at jeg ikke har fått blogget de siste dagene. Glemte nemlig den minnebrikka til kameraet hos Ann selda. Så måtte hjem til henne igår for å hente den. Også når jeg først kom hjem så var klokka 23:00 og noe.

Linkerunda kommer senere idag/morgen tidlig vil jeg tro! Så om du ikke har meldt deg på enda, kan du melde deg på " HER " bare skriv at du er med og gjør det jeg har skrevet du skal gjøre, så kanskje det blir deg jeg linker?


Redigert bilde av Kira!

Hallo! Sitter i stua etter en slitsom dag idag! Har brukt dagen til å trene og øve til en prøve. Holder nesten på å sovne akkurat nå. Tenk i morgen er det påskeferie, da skal det bli masse blogging! Også skal jeg få overnatting av Karine, savner henne så utrolig masse, hun kommer på lørdag forhåpentligvis! Ellers så skal jeg ingenting annet i påskeferien, bare på overnattinger og ha overnattinger og ja, være med venner stort sett hele tiden! Gleder meg ♥ // Redigerte et bilde av Kira istad, hadde ikke noen andre bilder, såå ..

 Legger selv merke til at det er utrolig mange bilder av Kira jeg legger ut, skal prøve å forminske det så bloggen min ikke bare handler om henne og kanskje litt mer annet som er litt mer interessant å lese om, haha! Beklager! Men ja, hva syntes dere om bildet? Skal dere noe spessielt i påskeferien?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits