Linkerunde! Ble det deg?

Hallo! Endelig er det mandag og på'n med skolen igjen. Utrolig deilig å få starta igjen egentlig. Og treninga såklart! Har satt store krav til meg selv i niende klasse, så håper på at dette skal gå bra! Ellers så har jeg funnet ut de 3 beste bloggene, som jeg idag skal linke! Var utrolig mange fine blogger må jeg si! 

Du kan forresten trykke på bildet også for å komme til bloggen!

Maria

Benedicte

VeronicaLeser du noen av disse bloggene?

linkerunde - meld deg på!

Hallo! Er så utrolig lenge siden sist jeg har hatt en linkerunde! Så derfor tenkte jeg at jeg kunne ha det nå! Jeg linker 2-3 blogger som jeg syntes er fine! Jeg velger ut de som skal bli linka innen 3-4 dager, Slik at dere kan ha god tid til å melde dere på!

Eneste dere trenger å gjøre er å:

 ? Trykke på den facebook "liker" knappen nederst til venstre i innlegget.

? Kommentere at du er med og husk å ta med blogglinken din!

Skal du melde deg på?

linkerunda

Hei!

Jeg beklager utrolig mye for at jeg ikke har blogget før nå! Helt siden jeg kom hjem fra Merethe har jeg ikke hatt noe som helst nett her hjemme. Har irritert meg utrolig mye, men det kom endelig tilbake nå istad! Takk gud for det!

Har egentlig utrolig masse å blogge om, men tenkte å ta linkerunda først siden dere har ventet en stund på den nå. Jeg tok forresten bare to blogger denne gangen, var så utrolig vanskelig å finne ut hvem andre blogger jeg skulle ta, men disse her anbefaler jeg dere å ta en tur innom. Dere kan btw, trykke på bildene også for å komme til bloggen.

http://charlottetes.blogg.no/http://siljestyle.blogg.no/Leser noen av dere disse bloggene? Hva syntes dere om bloggene?

Linkerunde

Hallo! Nå er det ganske så lenge siden jeg har hatt en linkerunde på bloggen min, så tenkte jeg kunne være litt snill å ha det nå! Det eneste du trenger å gjøre er å like dette innlegget, altså trykket på "liker" knappen under selve innlegget. Også bare kommentere at du er med og HUSK å ta med blogglinken din! Jeg går innom alle bloggene å sjekker, også velger jeg ut noen jeg syntes er fine! Velger 3-4 forskjellige blogger.Slenger bare på et bilde jeg tok ute istad, haha! Vil du bli linket?

Ble du linket?

Heisann! Litt sen blogging i dag da, men jeg fikk i hvert fall tid til å blogge! Jeg sitter nå i Skien med Karine, skal overnatte her. Det skal bli koselig! Ellers så la jeg meg klokka 06:00 i dag tidlig, så sov kjempe lenge i dag, haha! Siden det var så få som meldte seg på linkereunda mi, tar jeg bare alle sammen.

 

http://karineloberg.blogg.no/ Kjempe fin blogg og en utrolig fin jente! Karine er også hun jeg overnatter hos nå ♥


http://lotteeis.blogg.no Lotte gir dere masse inspirasjon! Anbefaler å ta turen innom bloggen hennes♥


http://idaff.blogg.no/ Utrolig nydelig jente som tar utrolig fine bilder! ♥


http://carinalie.blogg.no/ Kjempe fin blogg! Og nydelig jente! ♥

Leser du noen av disse bloggene?

linkerundee

Siden det er så lenge siden jeg har hatt en linkerunde, tenkte jeg at jeg skulle ha det nå! Husk å ta med blogglinken din og si at du er med!

Ææ, kjempe fornøyd med det nye objektivet! Det tar utrolig lyse og fine bilder! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si hvordan objektiv jeg har da, haha! Nybegynner til tusen, haha. Ellers så var jeg bare ute istad og tok noen bilder med det for å teste det ut. Her er resultatet.


Hva syntes dere om bildene? 

Linkingene

http://sofiemo.blogg.no/


http://martewo.blogg.no/

http://s0p.blogg.no/

http://synnesverden.femelle.no/

Tusen takk for at så utrolig mange meldte seg på! Var kjempe mange fine blogger! Men her var de jeg linket, kjempefine blogger altså, anbefaler dere å ta turen innom de! Og jeg må jo da beklage igjen, for at jeg har vært en så dårlig blogger i det siste, beklager det!

♥ Leser du noen av disse bloggene?

LinkerundeHeisann!

Jeg beklager utrolig mye for at jeg ikke har blogget på en stund. Men jeg har tatt mer av tiden min til skole og lekser. Sånn for å gi dere en "liten" overaskelse, så skal ha jeg en linkerunde. Det eneste dere trenger å gjøre er å si at dere er med. Jeg trekker vinneren når en del har meldt seg på og jeg trekker ut 4 blogger. Jeg sier også på bloggen deres om dere har vunnet eller ikke. Jeg vil også si tusen takk for at så mange fremdeles  leser bloggen min selv om jeg ikke har blogget på en stund. Jeg var i byen igår og på kino, var ganske koslig! Også var det også veldig koslig at en kom bort til meg å sa at bloggen min var bra, hihi :)

♥ Vil du være med på linkerunda? :)

Her kommer bloggvurderingen

Jeg har ikke fått tid til å blogge tidligere idag, men her kommer i hvertfall "bloggvurderings vinnerne", hihi.

Eieren under bloggen Lillsu.blogg.no heter Lill Susann og kommer fra byen Kragerø. Hun har et enkelt og fint gratis-design. Hun blogger om sin hverdag, antrekk og ting som faller henne inn. Jeg vil også si at hun har en utrolig ryddig blogg, og ikke mange skrivefeil. Mange fine bilder tar hun også. Jeg anbefaler denne bloggen ganske mye! Ta en titt på bloggen hennes > HER <

Eieren under bloggen b0nt0.blogg.no er ei jente på 14 år, som kommer fra et sted som heter Fosnavåg/Herøy. Hun blogger om mye forskjellig! Jeg vil si at du har en utrolig fin blogg, fint blogg-design også tar hun kjempefine bilder. Anbefaler også å ta turen innom bloggen hennes > HER <Jeg fikk dessverre ikke tatt noe sånt "dypt" sagt om bloggene demmes, har dårlig tid. Men utrolig fine blogger dere har!

♥ Leser du en av bloggene demmes?

 

 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits