Vurdere bloggen din?

Jeg tenkte jeg skulle vurdere noen blogger. Jeg Kommer til å gå igjennom ALLE bloggene. Jeg vurderer etter Design, skrivefeil og mye annet greier. Så om du har lyst til å bli vurdert, så gjør du følgene:

1. Lik facebook siden min > HER <

2. Kommentere at du er med og at du har likt facebook siden min, slik at jeg vet hvem som har gjort det.Er Karine jeg har tatt bilde av, hihi.

 

Spørsmålsrunde igjenJeg tenkte å ha en spørsmålsrunde igjen, fordi jeg kjeder meg. Så bare å spørre meg om noe, så svarer jeg på video senere idag. Jeg svarer senere idag, så håper på mange spørsmål. hehe.

 

Lite å gjøreHar ikke så mye å gjøre. Men jeg skal ikke til byen allikevell, stikker heller til skolen med Marcus og Caroline + kanskje noen fler. Men jeg tar med kameraet mitt, så jeg får noe jeg kan blogge om senere MED bilder. Jeg tok bare et bilde av meg selv fordi jeg ikke hadde noe annet å gjøre, hihi.

♥ Noe dere vil ha mer av på bloggen min? Eller noe dere vil ha for at bloggen min skal bli bedre?

 

Blogger jeg kan lese?Siden jeg ikke har så mye å gjøre akkurat nå, så tenkte jeg at jeg kunne lese noen blogger. Så om du vil at jeg skal lese bloggen din, så kommenterer du bare med link til bloggen din. Jeg går igjennom alle sammen, så jeg kommer til å lese bloggen din, hihi.

 

HyttaDa stikker jeg på hytta da. Har pakket alt jeg trenger, tror jeg. Om jeg har glemt noe, så kommer jeg vel på det når vi er kommet på god vei, er så normalt meg. Men så er jeg så heldig som fikk www.charlotteh.blogg.no til å blogge for meg på lørdag! Er hun ikke snill? Så da blir det blogginnlegg på lørdag da, hihi.

♥ Har du hytte?

 

Søstra mi fyller 16 år idag!Søstra mi Julie har bursdag idag! Hun blir 16 år. Jeg tenkte jeg kunne ha et bilde av henne, men så klart så finner jeg ikke noen på pc'en min, siden hun liker helst ikke å bli tatt bilde av. Men jeg skal få tatt noen senere idag så dere får sett henne. Men imens så krøller Karine og meg håret våres og bare slapper av. Endelig er det fint vær ute, hihi. Mamma har ordnet med sånt "home" skilt. Jeg syntes det ble ganske fint.

♥ Gratulere søstra mi med dagen sin her på kommentar?

 

 

Dagens innkjøp

Tubetopp fra Lindex kostet 99,- // Vippetang fra Gina Tricot kostet 39,-


Jeg var i byen igjen idag, med Karine. Var ikke lenge vi var der så kom Hans Erik. Så var vi litt med han og etter det igjen kom det enda flere folk. Vi kjente ikke de andre så bra, så vi var litt stille, hih. Karine skal overnatte her en dag til, det blir kos. Jeg kan også fortelle at vi hadde det veldig moro igår, vi så på skrekkfilm også hoppa vi på trampolina med kjempe høy musikk. Den skrekkfilmen vi så het "insidious". Den var så skummel at karine ble så redd at hun slo meg, haha.

♥ Hva har du gjort idag, eller hva skal du idag?

 

Dip dyeJeg har tatt dip dye, rød-rosa. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Er ikke akkurat så mye mer jeg får gjort idag enn å spille. Jeg har blitt avhengi, huff. Senere idag tror jeg at jeg skal se film elns, eller så skal jeg bare slappe av. Akkurat nå så sitter jeg inne på spillerommet våres og ser på søstra mi spille og snakke med kjæresten sin, haha. 

♥ Har du tatt dip-dye?

♥ Hva skal du idag?

 

Kino

Jeg var på kino istad med Astri og Henriette. Vi så på istid 4. Var egentlig ganske morsom, hehe. Beklager for at det blir et veldig sent innlegg idag, men jeg sov liksom til klokka 15:00 eller noe sånt, og etter det måtte jeg dusje og sånt, så var det ikke lenge etter så skulle jeg på kino. Så det ble ikke akkurat så mye tid til å blogge.Det bildet jeg legger ut nå, tok jeg ute igår klokka 23:50 om jeg husker riktig. Jeg var ute i hagen og tok noen bilder siden jeg kjeda meg, hihi.

♥ Har du vært på kino idag?

 

Call of dutySiden vi har fått et spillerom, så tenkte jeg at jeg kunne slappe av utover kvelden. Så jeg tok frem call of duty å begynte å spille det. Jeg er ikke akkurat så flink da, men det driter jeg i. Var hjemme alene istad, så da hadde jeg på så høy musikk jeg kunne og, ja. Tidligere idag var jeg i byen, igjen. Og fikk kjøpt meg en ny genser. Jeg vil si at jeg har hvert mye å shoppa i det siste, men samma det. Jeg trenger noe nytt uansett så. Btw; jeg vet jeg ser helt gal ut på det bildet, men jeg orker ikke ta så mange bilder akkurat nå, så jeg tok bare dette.

 ♥ Pleier du å spille Call of Duty?

100000 dager før den er ferdig
Det tar så lang tid bare for å laste ned en video . Men jeg håper virkelig på at den spørsmålsrunde videoen kommer ut i løpet av natten. Så imens jeg venter legger jeg ut et bilde av meg for noen dager siden, hehe.

Spørsmålsrunde
Jeg tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Jeg skal svare på video, tror jeg. Spørs om jeg får det til, hih. Så det er bare å spørre meg om ting. Men såklart, jeg svarer ikke på alle spørsmål. Har litt rotete rom på bilde, jeg vet. Jeg legger ut en sminkevideo når jeg er med en venn, men er litt usikker på om jeg gidder det.

 

Sminkevideo?
Det regner ute, og er ingentng å finne på idag. Så det blir nok ikke så mye å gjøre må jeg si. Men jeg skal prøve å få lagt ut en sminkevideo elns. Ikke idag, men en annen dag hvor jeg får tid. Og for å si det sånn, så er jeg ikke flink til å sminke meg, men på en annen blogg jeg hadde tidligere så var det en som spurte om jeg kunne legge ut en sminkevideo. Så jeg tror jeg skal få tll det, hehe. Fant ikke noen andre bilder som passet til tema, haha.

♥ Syntes du jeg burde legge ut en sminkevideo?

Tara
Vi passer denne søte, nydelige hunden, Tara. Skulle ønske vi kunne hatt henne, hihi. Jeg får ikke sett stort til henne da, siden jeg bare er ute med venner nesten hele tiden. Men når jeg kommer hjem så ser jeg henne.

Sommerferie
Endelig er det sommerferie og ikke noe mer barneskole på meg. Jeg beklager for at jeg ikke har blogget alle dagene, men jeg har gjort noe heeele tiden. For to dager siden var jeg med Emma og Astri i byen. Også var det sånne menn som hadde kledd seg ut som gamle damer, også prøvde de å slå oss med veskene demmes. De var rare, veldig rare. Jeg har ikke gjort så mye mer egentlig.

 

 

Ble ikke noe bursdags-bilder
Jeg beklager, men jeg legger ikke ut bildene fra bursdagen. Det er alt for mange og i tillegg så skulle jeg til å legge dem ut, men så gikk det ikke.. Og jeg orka ikke ta å laste dem opp igjen. Jeg er litt lat, jeg vet. Men isåfall så tok jeg noen bilder tidligere idag også, så jeg legger heller dem ut istedet. Vi fikk besøk av sønnen til venninna til mamma, siden vi skulle passe han. Så jeg tok noen få bilder av han når jeg tok han med opp på rommet. Jeg må jo ikke glemme at Laura ble med meg hjem etter skolen idag. Også etter en stund kom venninna til mamma og henta Andreas som han heter, og da tok hun med hunden Pia. Det er ikke våres, om dere lurte på det. Og senere der igjen var det bursdag, var ganske morsomt der egentlig, hihih.

♥ Hva har du gjort idag da?

Syk, men reiser på skolen.Jeg er forskjølet idag, har ikke stemme også verker det i kroppen min. Men siden det bare er 3 dager igjen av barneskolen, så må jeg jo være på skolen da. Selv om skoledagen idag er ganske så kjedelig, så får det være. Jeg har litt dårlig tid nå, siden jeg skal ta bussen opp til skolen med Laura.. Og den kommer om et kvarter, og jeg har ikke laget niste eller ordnet sekken eller noe sånt. Jeg ikke får blogget før sent idag, etter 21:00 så jeg tenkte at jeg kunne ha et lite innlegg idag tidlig.

My hairHellu ♥

Siden jeg kjeder meg og ikke har noe å gjøre, så blogger jeg igjen. Jeg er syk idag, så jeg er ganske sliten og trøtt. Nå skyper jeg bare med Laura og snakker med hun, selv om jeg ikke har stemme. Også blir det bursdag imorgen med alle jentene fra klassen. Jeg tar med kameraet mitt, så det blir sikkert en del bilder som jeg vil legge ut imorgen, hihi.

Avslutning

Vi hadde avslutning igår. Var utrolig morsomt! Men jeg ble veldig rørt av den talen lærerne holdt for oss! Jeg orker ikke legge ut alle bildene fra igår, men jeg tar de bildene som ble best. De fleste bildene ble utydelige siden mamma tok bildene. Men noen ble bedre enn andre, haha. Da er det ungdomsskolen etter sommerferien, det blir gøy.  Får blitt kjent med nye folk! Det gleder jeg meg til.NORGES SØTESTE KJÆRESTEPAR! ♥

- Har du hatt avslutning?

Lite blogging.

Jeg beklager for at jeg ikke blogger så mye for tiden. Men jeg har utrolig mye å tenke på. Og jeg vil beklage dette. Jeg skal starte med litt blgging igjen, jeg kan vel også si at jeg har hatt en liten pause. Men isåfall, her er det en lang tekst for de som orker å lese.

Tassen, du var en sprudlene glad hund på 11 år. Du skulle til å bli 12, men du levde ikke så lenge. Den beskjeden om at du skulle bli avlivet kom for fort for meg. Jeg var ikke klar over det. Men jeg så du var syk og det at du var veldig gammel. Pelsen din var ikke så blank og pen som den var før. De siste timene jeg hadde med deg, var så triste og veldig korte. Det gikk alt for fort. Jeg husker så godt da vi kom til dyrlegen med deg. Du skjønte ingenting, du var så glad også så du så utrolig frisk ut. Men du var ikke frisk, du var syk. Medisinene dine virket ikke lenger. Men du kjempet for livet fordet. Du hylte av smerte, jeg hylte av smerte. Tiden var inne, vi skulle gå inn til dyrlege-rommet. Vi fikk beskjed om at vi skulle vente litt og at imens kunne vi klappe deg og kose deg mens du var i livet. Jeg så deg i øynene slik at du fikk se meg for siste gang. Dyrlegen kom inn igjen etter en stund. Og han ga deg en bedøvelse slik at du skulle sovne. Det tok ca. 5-7min før du sovnet. Du gikk, og bare falt sammen. Du pustet utrolig fort, jeg tror du skjønte det. Og så la vi merke til at du sov. Nå fikk vi aldri seg deg levende mer. Dyrlegen kom inn igjen etter vi hadde kost enda mer med deg. Han kom med en stor sprøyte. Han stakk den inn, og da stoppet hjertet ditt å slå. Du var dø. Jeg gråt og gråt, og det sluttet aldri. Jeg gråter enda, bare inni meg. Du har det fint nå, du slipper smerten som du hadde. Jeg sitter på gulvet med deg. Holder deg i pelsen og klapper deg. Jeg ville ikke gå fra deg, jeg ville være med deg. Øynene dine var åpne, jeg så deg rett inn i øynene når du var dø. Og det føltes godt. Jeg hadde levd med deg i 11 lange år, fantastske år. Du var unik, du var ikke som alle andre dachser, du var større og utrolig søt og fin og alt det der! Etter en stund måtte vi gå, vi reiste oss opp. Jeg så på deg hele tiden frem til jeg bare så døren gikk igjen. Du bare lå der helt stille, du var jo dø. 4.juni vil jeg aldri glemme, den forferdelige dagen hvor jeg mistet lille gutten min. Hver eneste gang jeg kommer hjem nå, savner jeg den hunden som kommer løpene i full fart med den logrende halen sin. Jeg savner deg så Tassen! ♥ ..

Jeg publiserte en video på youtube med masse bilder av Tassen. Jeg vet nemlig ikke åssen jeg får den inn på bloggen min. Noen som vet?

http://www.youtube.com/watch?v=iCg_sQCdTmQ&feature=youtube_gdata

 


Gruer meg til i morgen..

Vi reiser til dyrlegen med hunden min, Tassen i morgen. Vi vet at han er gammel og utrolig syk. Så det er nok denne gangen i morgen som vil bli den siste gangen vi ser han. Jeg har hatt Tassen helt siden jeg var 1 år. Så jeg kan ikke huske noe annet enn han.  Jeg vil nok ta dette veldig tungt og derfor lite blogging fremover. Jeg har allerede gråti over 5 ganger i dag. Og det triste er at vi ikke kommer til og få noe ny hund etter Tassen, tror jeg. Jeg vil ikke ha noe ny hund med en gang selvfølgelig, det er ikke akkurat det jeg vil tenke på når Tassen har gått vekk. Men jeg ville nok hatt et kjæledyr jeg kunne trøstet meg med og blitt glad i. Isåfall Tassen vil alltid være i mitt hjertet helt til det er min tur til å dø og jeg kommer aldri til å glemme han. Han har vært verdens beste og søteste hund
Bildet ble tatt med blits. Men var det eneste bilde som ikke var utydelig. Isåfall så er dette Tassen på fredag. Og da var han også ganske så syk. Vi skulle dusje han.

- Har du mistet et kjæledyr før?

 

Stranda

Idag var jeg på stranda med Henriette, Caroline, Ann Selda, Emma, Tuva og Astri. Kjempe koslig. Vi badet nesten med en gang vi hadde satt oss til rette. Ellers så bare gjorde vi ingenting enn å snakke og le. Også fant vi ut at vi kunne reise på kino senere idag, på Thea Linnea. Gleder meg skikkelig. Er ikke lenge til vi skal reise. Har egentlig vært ute med venner nesten i alle dagene, tror jeg faktiskt har det. Og jeg beklager utrolig mye for at jeg ikke har blogget vær dag, men jeg gidder ikke sitte inne når det er så fint vær ute.
*Litt utydelig bilde*- Hva har du gjort idag?

Summertime!

Beklager for at jeg ikke har fått blogget i alle dagene nå. Men jeg har vært for opptatt. Siden det har vært så utrolig fint vær, har jeg heller tatt tiden på stranda med venner. Badet og koset meg! Men idag tok jeg med kameraet mitt, slik at jeg kunne få blogget litt idag. Det var faktiskt overaskende varmt i vannet. Så om du ikke har badet enda, må du få gjort det snart! Men ellers så hadde jeg overnatting av verdens beste venninne, Laura. Siden det er så varmt ute, ble vi ganske slitne på kvelden, så vi la oss litt sent. Laura dro akkurat, så nå kjeder jeg meg alene, hihi.Er det sol hos deg?

- Malene

Endelig er varmen kommet.

Sykt deilig med sol og nesten helt klar himmel. Det var så varmt at Stine, Tuva, Sofie, Laura og meg måtte ta oss en badetur. Men Tuva og Stine ville ikke bade. Første gang jeg faktiskt har badet i år. *stolt* Nå er det snart håndballtrening igjen. Det vil bli deilig, men håper vi kan være inne så vi slipper å svette ihjel ute. Sofie og Laura tror jeg kommer for å se på oss trene. Men ellers så har dagen vært helt grei. På skolen øvde vi enda en gang til avslutningen, og vi er kommet på god vei.Måtte skyndte meg litt, så bilde ble ikke så veldig bra.

- Har du bada idag?

 

Ready to school.

Da er jeg klar til skolen. Skulle egentlig stå opp klokka 06:00 men det ble heller klokka 07:40.. Var litt trøtt idag. Når jeg skulle rette håret mitt istad, så ble strømmen på badet slått av, skjønner ikke helt hvorfor. Så jeg fikk ikke retta håret mitt, men uansett så behøver jeg egentlig ikke rette det, jeg har jo rett hår fra før av. På skolen idag skal vi ikke ha så mye mer enn vanlig fag. Bare at vi skal øve til "skole avslutninga" Jeg er med på å "dramatisere" tenke sjæl sangen. Men heldigvis kom Tuva inn på gruppa, siden ellers var jeg bare på gruppe med noen gutter som ikke gjorde en dritt. Men nå har vi kommet igang. Gleder meg skikkelig til vi skal fremføre det for foreldrene.


Reiser for å møte Marte og Caroline

Snart skal jeg reise ut for å møte Marte og Caroline. Jeg tar ikke med kameraet mitt, det blir for mye å bære på, derfor tok jeg noen bilder før jeg reiser. Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre, men jeg tror vi skal selge lodd. Er ikke akkurat så mye å skrive om nå, så beklager for sånn SKIKKELIG lite tekst.
- Hva skal du gjøre idag da?

- Malene

Tegninger.

Jeg hadde absloutt ingenting å gjøre istad, så jeg tok frem dagboken min for å tegne i den. Ikke det at tegningene ble så utrolig fine, men samma det. Jeg legger dem ut uansett, hehe. Akkurat nå venter jeg bare på at noen vil finne på noe med meg, neida. Men foreldrene mine er ikke hjemme, så hvorfor ikke få litt besøk? Har ikke så mye å skrive om akkurat her nå idag.- Noen ideer om hva jeg kan gjøre?

- Malene

Tuva og Caroline er kule

Idag var jeg ute med Tuva og Caroline. Vi lagde en utrolig bra film som vi skal redigere litt på, og gjøre den enda bedre. Kan hende jeg legger den ut på bloggen, men det spørs om det går an. Siden jeg prøvde tidligere å legge ut en video, men det gikk ikke. Men isåfall senere skal jeg ut igjen, tror jeg.  Nå sitter jeg bare å spiser middag mens jeg blogger, hehe.


Noen av bildene ble litt utydelige...

- Malene

Finner ikke noe overskrift..

Men isåfall, jeg var litt trøtt igår kveld, så jeg orka ikke å legge ut enda et innlegg. Så det innlegget som skulle kommet igår, kommer heller idag. Etterpå skal jeg ut, men vet ikke helt når. Ellers så skal jeg ikke gjøre noe spesielt mer idag. Siden det er fredag, så kan jeg like så godt bare slappe av, hehe.

Dette er min favoritt veske, jeg fikk den av Stine og Tuva til bursdagen min.

Hva skal dere idag?

- Malene

17.mai

Jeg var jo den som gikk tog tidligere idag. Siden det er siste året på barneskolen, så ville jeg gå i tog denne gangen. Også lot jeg pappa ta kameraet mitt for å ta bilder når jeg gikk i toget. Det er ikke så mange bilder enda, men jeg vil nok ta flere bilder senere ikveld. Jeg skulle egentlig gå i borgertoget også, men siden vi får besøk så kan jeg ikke. Selv om jeg vil gjerne bli med på det. Vi var heldigvis veldig heldig med været når vi skulle gå tog idag. Sola titta frem noen ganger. Og det ble ikke noe regn. Men jeg tror det var meldt regn senere idag.Er det fint vær hos deg?

- Malene

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits