Ny kattunge

Heihei! Igår så hentet søstra mi en ny kattunge! Den er jo bare så sinnsykt søt! Er blitt helt forelsket i den. Tok noen få bilder av den når jeg kom hjem fra skolen istad som jeg tenkte å dele med dere. Og ellers så må jeg nesten få startet med å øve til prøven som vi har i morgen.. Øvde i hele går til Naturfags prøva, og enda så gikk den egentlig kjempe dårlig. Men samfunn er noe jeg kan litt bedre, så får satse på at det går bedre med denne prøven. 

Etterpå skal jeg ned til byen for å fikse bryna mine, og ser frem til at de blir mye finere enn det de er nå. Da har jeg også fått gjort det før jeg skal på ball til lørdag! Gleder meg så utrolig mye. Men nok snakk, her er bildene av kattepusen ♥
Hva syntes dere om bildene? :-)

sunday morning

Hallo ♥ Hvor sykt er det ikke at jeg kommer med to innlegg på to dager? Siden jeg faktisk har noe å blogge om, så hvorfor ikke blogge? Isåfall så startet jeg dagen min med å lage pannekaker med bær til frokost. Har fått litt dilla på å lage mat i det siste! Tenkte også at jeg bare skal slappe av i hele dag, og gjøre klart til neste uke. Neste uke blir virkelig en stressende uke, med både trening og øving til prøver. Har hele to prøver neste uke på tirsdag og onsdag. Men får håpe på det beste! 

Jeg må også innom Skien en tur for å hente ballkjolen jeg skal bruke til ballet, i tillegg må jeg til byen for å kjøpe vipper som jeg skal bruke. Er også invitert i bursdag på torsdag.. Så som dere sikkert legger merke til har jeg en utrolig stressende uke foran meg! Skal dere noe spesielt neste uke? :-)

En hverdag med så mye glede

Hallo ♥ Kommer vel ikke som et sjokk at jeg har vært borte fra bloggen en stund. Nå som det er mørkere tider ute og kaldt, frister det lite med blogging. Samtidig er det så alt for mye med skole og tentamener og sånt nå. Så tror jeg tar en lang pause fram til neste år en gang. Har alltid noe å gjøre i ukedagene, får ofte besøk, trening og skolearbeid. Syntes det er mye viktigere enn å blogge. 

Men har isåfall hatt noen kjempe bra dager de siste ukene. Humøret mitt har vært på topp, og jeg har tenkt mye positivt. Er så deilig å vite at man er i godt humør og ikke har noe negativt å tenke på. Alt er så mye bedre nå, har ventet lenge på det å føle seg glad. Hadde i tillegg en super kveld sammen med jentene på fredagen, hvor vi koste oss i boblebadet, danset og hadde høy musikk, samtidig som vi koste oss med alkoholfri drink. Håper dere også har kost dere masse, også må dere fortsatt ha en fin søndag videre! Så blogges vi om en stund. Har ikke tatt så utrolig mange bilder i det siste heller (er nok fordi alle bildene blir helt forferdelige om vinteren). Men om dere fortsatt vil følge med på mitt kjedelige liv, så kan dere følge meg på instagram om dere ønsker @maleneniilsen ♥

 

en stressende hverdag

Hei ♥ Forrige uke gikk mye til skolearbeid og trening. I tillegg til at det har vært så utrolig dårlig vær, og sinnsykt mørkt ute, så har jeg faktisk ikke orket å blogge noe spesielt. Neste uke har vi også en prøve som jeg må øve på, samtidig som vi har matteprøve igjen om 2 uker. Åhh, er så mye stress angående skolen. Men ellers så har jeg hatt utrolig bra dager i det siste. Og i tillegg til skolen, er det trafikalt grunnkurs etter skoletid. Så har vært sinnsykt stress de siste to ukene. Men nå er det heldigvis bare mørkekjøring igjen.

Men nå må jeg nesten få startet å gjøre leksene til neste uke, og eventuelt øve litt på prøva vi har på torsdag. Håper alle sammen har en kjempefin dag videre!Tok noen få bilder igår, men av alle de 60 bildene ble det kun ett bilde jeg ble fornøyd med. Mer kresen går det nesten ikke an å bli.. 

Har dere mye skolearbeid eller mye angående jobb? 

jentekveld og oslotur

Heisann ♥ Har hatt det litt hektiskt de siste dagene, så har ikke orket å sette av så mye tid til bloggen. Men på torsdag var jeg hjemme hos Camilla med Merethe på sånn jentekveld. Kjempe koselig! Lagde taco og spiste masse godteri og så på film. Og når jeg kom hjem stakk jeg vel så og si ut med en gang igjen.. Ikke at det var så god idé med tanke på at det lyna og tordna som bare det. Men joda, jeg var ute i byen.  

Men var ikke så lenge ute da jeg innså at det egentlig var best å komme seg hjem. Tror faktisk jeg aldri har vært så redd før! Hater virkelig lyn og torden. Tok faktisk noen bilder også som jeg ikke har fått lagt ut.

Men ja, huff.. Var ikke helt heldig med de bildene under her nei.. Men jaja, en koselig kveld var det! Og håper vi kan ha flere sånne kvelder sammen. 

Og i dag (eller igår da siden klokka er over 12) våknet jeg 06:30. Ordnet meg og reiste ned for å ta toget til Oslo. Og var i Oslo helt frem til åtte tiden. Så dere kan jo tenke dere at jeg er sliten idag. Var forberedt på at jeg skulle få shoppa kjempe masse nytt, men neida.. Kom hjem med én treningstopp.. Ikke så veldig vellykket shoppingtur, men koselig var det! Så nå må jeg nesten få lagt meg her.. 

Hva har dere gjort de siste dagene? :) 

god morgen!

Hallo ♥ Hater virkelig søndager.. Alt er nesten stengt og det er absolutt nesten ingenting å gjøre! Jeg har i tillegg søndag som min faste vaskedag. Noe som jeg kjenner jeg begynner å bli lei av. I tillegg er det litt ekstra rotete siden jeg har hatt besøk i en del timer. Så idag går dagen min til vasking, og kanskje jeg får startet på en serie senere. Har nok bare planer om å slappe av etter vaskingen. Er jo heller ikke skole i morgen, noe som er ekstra deilig å tenke på. 

Men nå får jeg nesten starte å rydde og vaske litt! Vi blogges :-) 

overnattingsbesøk

Heii ♥ Igår fikk jeg besøk av Camilla og to andre. Vi stakk ut etterhvert og var ute en god stund før Camilla og meg reiste hjem igjen til meg. Hun skulle egentlig ikke sove her, men vi fant ut at det hadde vært koselig. Så derfor har hun sovet hos meg fra igår til idag. Kjempekoselig! Vi satt å så på skrekkfilm og koset oss kjempe masse. Så om ikke så lenge kommer det noen fler til meg. Og siden det er så stygt og trist vær ute, tenker jeg meg nok at vi kommer til å se på enda en film. Alltid like koselig når det ikke er så fint vær ute. 

Og endelig er det jo høstferie også! Har ikke så veldig mange planer i høstferien, bortsett fra at jeg skal til Oslo neste fredag! Gleder meg kjempe masse ♥

Hva gjorde dere igår? 

LYKKE

Hallo ♥ Endelig er de to værste dagene i skoleuka ferdig, for en utrolig deilig følelse å tenke på. Har nemlig alle fagene jeg rett og slett hater på mandag og tirsdag. Men jaja.. Frisørtimen ble utsatt til fredag, så får heller bare glede meg enda mer til å se resultatet. Har så sykt stygg ettervekst nå og kjempe slitt hår! Er helt grusomt å se på.. 

Om ikke så lenge skal jeg enten få besøk eller stikke ut, får se hva det blir til. Er egentlig ikke så veldig keen på å ut, men får se! Slenger bare på noen bilder jeg tok idag.. Ikke min "bildedag" idag for å si det sånn. 
Har dere noen spesielle dager på skolen dere ikke liker? Hva skal du etterpå? 

Bedre sent enn aldri

Heihei! Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden! Elsker følelsen man får etter en treningsøkt! Ellers så må jeg få gjort en lekse snart, hadde egentlig gjort alle men neida..

Hadde ikke mye tid til bloggen idag. Kom hjem og la meg rett i senga for å sove og stakk på trening rett etter det. Men tok noen mobilbilder, så det får holde :-)

slapp søndag

Hei dere ♥ Idag sov jeg ganske så lenge, noe jeg syntes er utrolig deilig. Fikk ryddet rommet og gjort alle leksene som jeg alltid pleier på søndager, så nå kan jeg bare slappe av frem til i morgen da det er skole igjen. Gleder meg ikke til skolen i det hele tatt for å være helt ærlig. Men jaja, må man så man. 

Gleder meg egentlig enormt til tirsdagen som kommer da, for da skal jeg nemlig klippe og farge håret! Kommer nok til å vise dere bildet om hvordan det vil bli. Men holder det litt hemmelig for meg selv frem til tirsdag, så får dere se hva jeg gjør med håret mitt. De eneste som vet det er vel de som følger meg på privatbrukeren på insta, hehe.. Men til dere andre så har dere noe å være nysgjerrig på :D Hva har du gjort idag? Hva tror du jeg skal gjøre med håret mitt? 

fredag igjen

Heii! Hadde flere bilder fra igår, så tenkte jeg like så godt kunne legge ut de også! Om ikke så alt for lenge tror jeg at jeg skal reise hjem til Daniel, som er på bildet under sammen med noen fler fra klassen. Og kommer vel til å være der i kveld.

Ellers så er det endelig helg igjen! Herregud så fort tiden går når jeg tenker over det! Og ikke så lenge før høstferien nå heller, gleder meg såå mye ♥ ♥ ♥

Hva syntes dere om bildene? Har du høstferie nå eller til neste uke? 

du vet du blir forbanna når...

.. En idiot stjeler laderen din. Hadde bare flaks at den forrige laderen min funker sånn halvveis om jeg legger den på en spesiell måte. Men åhh, jeg ble sinnsykt irriitert. I tillegg til at jeg ikke klarer meg uten mobilen min, som sikkert de fleste ikke gjør. Kjente jeg irriterte meg over det hele kvelden igår, så pga. det stakk jeg hjem tidligere enn jeg hadde trengt. Om jeg bare hadde visst hvem som stjal den... åhhh

Men nok klaging.. Idag er det søndag, så da skal jeg nok gjøre det samme som jeg alltid gjør! Vaske, rydde og gjøre lekser.. Og bare slappe av resten av dagen. Har jo tross alt fri i morgen også. Har noen stjelt din laderen noen gang? Eller en annen ting du har? 

god morgen!

Hei! Da var lørdagen her og planene mine er fortsatt ingenting. Føler jeg nesten ikke har noe å finne på for tiden, samtidig som jeg liker meg best hjemme. Før var jeg ute hele tiden og gjorde masse, mens nå bare sitter jeg her. Er så sliten av skolen, så orker så og si ingenting. Igår la jeg meg til og med for å sove fra 5-7, noe som egentlig var utrolig deilig! 

Om ikke så lenge skal jeg også farge håret mitt. Og tenkte jeg kunne prøve å farge det litt mørkere enn å ha det så lyst som nå.. Etterveksten min har jo blitt helt syk, så er vel på tide å få den vekk, samtidig gjøre en forandring. Har fortsatt tenkt å ha blondt hår, bare litt mørkere blond. Tror faktisk det kan bli veldig bra! Og da vil samtidig ikke ettervektsen min syntes så veldig. Skal dere noe spesielt idag? Tror dere jeg ville kledd mørkere hår? 

Endelig ferdig..

Hallo! Kom nesten akkurat hjem, noe som var utrolig deilig. Og føler meg så sinnsykt letta siden jeg er ferdig med alle skoleoppgavene. Så nå kan jeg bare slappe av fremover! Har i tillegg langhelg imorgen, noe jeg føler jeg trenger.. Er så sliten!

Om ikke så lenge skal jeg ta turen opp til Skien, også skal jeg ta en tur ned i Porsgrunn hvor jeg skal spise med en venninne. Kommer nok til å bli en koselig dag! Slenger bare på et mobilbilde jeg nesten akkurat tok.

kleine greier..

Hei! Har valgt å trene heller neste uke, med tanke på at vi har så mye skolearbeid som må gjøres. Og føler vel at skolen er viktigere enn trening. Så derfor sitter jeg å skriver ferdig en oppgave vi har fått. Er nok det eneste jeg kommer til å gjøre idag, så resten av dagen blir vel egentlig ganske kjedelig. 

Men ja, er ikke fullt så morsomt å ta bilder av seg selv når det er en hel haug med folk som stirrer. I tillegg til at jeg fikk helt panikk med tanke på at det plutselig kom en maur på beinet mitt, og at jeg så en edderkopp.. Så endte selvfølgelig opp med et skrik... Og dere kan jo tenke dere hvem som stirra da.....

Men jeg fikk tatt noen bilder isåfall... Men må virkelig jobbe med den skrekken mot edderkopper og maur og alle sånne smådyr.. 
Hva skal dere idag da? Flere som får helt panikk med edderkopper osv? 

på besøk

Hallo ♥ Akkurat nå er jeg hos Merethe og holder på med en skoleoppgave. Skal nok få kommet meg godt i gang så jeg vet hva jeg skal skrive om når den dag kommer. Ellers så gjør vi ikke så mye annet spesielt. Kommer ikke hjem før i 7-8 tiden idag, så blir ikke så mye tid til bloggen. Så får bare slenge på et bilde jeg tok her om dagen. Håper alle får en strålende dag videre isåfall :-) 

Er det forresten noe dere kunne tenkt dere jeg hadde blogget om? Gjerne kom med tips, så jeg får litt flere ideer! Hva skal dere idag? :-) 

13. september 2014

Heii ♥ Våknet overraskende tidlig idag! Egentlig kjempe deilig å komme seg opp litt tidlig, så man får gjort mer ut av dagen. Har bare hatt besøk idag, så har ikke gjort så mye annet enn å sett film og bare slappet av. Resten av dagen skal jeg nok fortsette med å slappe av, orker ikke stresse noe nå som det er helg. Men tok noen bilder fra istad, egentlig bare fordi jeg kjeda meg litt! Men jeg håper alle sammen får en kjempe fin dag videre :-) 

Hva syntes du om bildene? Hva skal du idag? 

avslappende fredag

Hallo ♥ For ikke så lenge siden satt jeg meg i boblebadet etter en lang uke med masse lekser og trening. Var så deilig å bare legge seg oppi der og slappe av. Men ble ikke så lenge, gradene stod på 39, så det ble vel litt drøyt varmt. Så jeg gikk inn og tok en dusj og tok av sminken. Så nå sitter jeg bare i sofaen og slapper av. Deilig, men litt kjedelig fredag..
Hva har du gjort idag? 

mørkere tider..

Heisann ♥ Akkurat nå idag skal jeg bare slappe av så mye som mulig før det er skolen igjen i morgen. Kjenner jeg er enormt sliten etter denne uka, med tanke på at vi har hatt utrolig masse lekser. Men akkurat nå sitter jeg bare i sofaen å slapper av. Skal reise ned til elkjøp om ikke så alt for lenge da, siden jeg trenger sånn "veske (?)" til å ha macen min oppi, slik at jeg kan ha den med på skolen i morgen. 

Ellers så kjenner jeg det begynner å gå mot mørkere tider nå, og at det er skikkelig kaldt til tider ute. Men får håpe jeg klarer meg fint gjennom høsten, og ut mot vinteren uten å bli deprimert, noe jeg vanligivs gjør på de tidene der. Men får bare prøve å tenke positivt og se fremover :-)

Slenger bare på med noen bilder jeg nettopp tok. Også håper jeg alle får en kjempefin dag videre! 

sunday

Hei ♥ Akkurat nå ble jeg ferdig med å vaske hele andre etasje! Og skal snart komme meg i dusjen og ordne meg litt til ikveld, siden jeg skal på kino. Kommer til å bli en kjempe koselig kveld, så gleder meg veldig masse! Var faktisk utrolig deilig med helg nå, og får vel gjøre meg klar til en hard uke med både trening og masse lekser og stress med skole. Men det går nok kjempe fint! Ha en fin dag videre alle sammen :-)Skal du på kino idag? :-)

Kosekveld

Heisann ♥ Beklager for lite oppdatering i det siste.. Men har hatt en del å gjøre, samtidig som selvutløseren min ikke funker. Men fikk isåfall tatt meg en tur på treningssenteret igår også, er så deilig å være tilbake til rutinen igjen og i det minste ha regelmessig trening! Men ellers så var jeg med noen gutter fra klassen min idag, vi gjorde egentlig ikke så mye, men var koselig for det :-) 

Nå snart skal mamma og meg sette oss i boblebadet og sette på en film og bare kose oss videre ikveld! Håper dere også får en fortsatt fin kveld! :)

Bildene ble tatt tidligere idag

Ny rutine

Heisann! ♥ Kom hjem for ikke så veldig lenge siden og må si jeg faktisk syntes det var godt å få komme tilbake til skolen. Selv om jeg sikkert kommer til å slite meg ut ettersom vi henger så langt etter. Men jeg tror nok det vil gå veldig bra! Også må jeg stå opp halv 7-7 hver dag, noe som kan bli en utfordring.. Men ja, nå sitter jeg å gjøre lekser, mens jeg koser meg med smoothien min. Og til dere som lurer, så er jeg veldig glad i smoothie som sikkert noen har lagt merke til. 

Senere idag tenkte jeg at jeg kanskje skulle spille litt, eller ta meg en joggetur. Får se hva jeg gidder :-)  

Var du rammet av streiken? Hva skal du senere idag? :-) 

Streiken er over!

Hallo! Ble både glad og ikke fullt så glad når jeg fikk høre at det er skole imorgen! Ble glad fordi det er mye lettere for meg å komme tilbake til rutinen, og det å trene blir mye lettere.. Også ble jeg ikke fullt så glad fordi da må jeg stå opp ganske så tidlig imorgen.. Men jeg overlever! Blir godt å se igjen klassen isåfall! 

Senere idag skal jeg gjøre litt matte og lese litt, har ikke fått startet med det enda, men nå idag MÅ jeg gjøre det. Har også vasket hele andre etasje idag, føler meg ganske stolt egentlig. Skal også innom treningssenteret for å trene litt også ♥
Har ikke orket å ta noen bilder idag, litt fordi jeg fortsatt sitter i joggebukse og ser rett og slett grusom ut nå, samtidig som det kameraet jeg vanligvis liker å bruke ikke er her nå. Men ja, det får holde med disse bildene! 

Flere som skal på skolen eller jobb i morgen? 

fin start på dagen

Hallo! Merethe og meg la oss ganske så sent igår ettersom vi faktisk kom hjem i 12 tiden på kvelden. Og la oss ikke før sånn halv 4, så vi våknet for ikke så alt for lenge siden. Men når vi våknet bestemte vi oss for å isåfall lage pannekaker og smoothie til frokost! ♥

Senere ikveld skal jeg absolutt ikke gjøre noen ting.. Så får nok bare slappe av, er nok ikke skole imorgen heller vil jeg tro, men jeg får vel starte å jobbe litt med matte og sånt, men ja får se hva jeg gidder.. 

Hva skal dere idag? 

lørdaag

Hallo! Nå har jeg endelig blitt ferdig med å stelle meg, slik at Merethe og meg kan reise ned til byen også videre til Kickoff elns, i Skien. Merethe skal sove over ikvled så blir nok veldig koselig! Isåfall så må jeg egentlig stresse litt, fordi vi har egentlig litt dårlig tid. Så vi snakkes ♥♥♥

Hva skal dere idag? 

god morgen!

Hallo! Endelig er det fredag og helg! Har ikke spesielt planer idag, så skal nok bare slappe av tenker jeg. Og kanskje ta litt bilder ute til et innlegg senere. Ellers så vurderer jeg å trene litt senere idag. Kommer an på om jeg orker.. Hva er dine planer for idag? 

Bedre sent enn aldri

God kveld! Ble ikke så mye blogging idag/igår ettersom jeg har hatt en del å gjøre. Reiste tidlig opp til skolen for å hente bøkene, så nå har jeg isåfall gjort det. Også reiste moren min og meg til Europris for å kjøpe et nytt teppe til rommet mitt. Åhh, Gleder meg så til i høst, siden da skal vi endelig pusse opp rommet mitt!

Reiste også ut med venninna mi og møtte noen fler ute i byen. Har hatt en kjempe koselig dag isåfall!

Har du hatt en bra dag idag/igår? 


jeg er vel ikke den eneste som elsker dette?

Hei igjen! Jeg kan vel ikke være den eneste som elsker å lage smoothie og være inne på weheartit for å se etter inspirasjon? Samtidig som skolen vår streiker, så er det ingenting jeg trenger å stresse med. Så derfor velger jeg å bare slappe av hjemme og se litt på tv av og til.

Jeg ser ikke på noen serier atm, men tenkte kanskje jeg ville starte å følge med på noe. Jeg har sett litt på gossip girl, men ble egentlig litt lei av det etter en periode. Så tenkte kanskje dere kunne gi meg litt tips om hva jeg kan begynne å se på? 
Har du noen tips til hvordan serie jeg kan starte å se på? ♥

gladjente

Hallo! Idag startet jeg dagen med å trene faktisk! Utrolig deilig måte å starte dagen på føler jeg. Har ikke så veldig mye å gjøre nå senere idag, så skal nok bare sitte inne å slappe av, er jo tross alt ikke så veldig fint vær nå for tiden heller. Så frister ikke akkurat ut. Ellers så har jeg fått litt av blogglysten tilbake, men jeg er fortsatt usikker på om jeg skal gidde å starte eller ei. Men jeg får se! 

Og isåfall, så er jeg litt usikker på hva jeg skulle ha blogget om, så om dere har noen forslag, så gjerne legg igjen en kommentar om hva dere mener er interessant å lese om! Så skal jeg se hva jeg får til. 

Hva syntes du er interessant å lese om på en blogg? :)

Noen bilder fra sommerferien min

Hei! Nå er det utrolig lenge siden sist jeg har lagt ut noe på bloggen min. Siden jeg har utrolig lite å gjøre for tiden fristet det å gjøre litt forandringer på bloggen min og faktisk legge ut et innlegg. Kanskje det blir fler, det vet jeg ikke. Men jeg er isåfall ikke 110% tilbake enda. 

Sommeren i år har vært helt utrolig bra! Men dager har alltid oppturer og nedturer. Men for å isåfall ta opp alt det positive som har skjedd, så har jeg isåfall vært mye på stranda, vannet også var jeg på VG-lista i starten av sommerferien. Reiste også til Tyrkia nå i august. Der jeg ble kjent med så utrolig mange herlige mennesker! Noen på min alder og en del som var litt eldre. Reiste isåfall med venninna mi til Tyrkia i år, noe som gjorde turen enda mer koseligere. 

Kjenner jeg allerede savner alle disse minnene! Gleder meg allerede enormt mye til neste sommer! Får håpe den blir like bra, eller enda bedre enn denne!

Har du hatt en fin sommer i år? :)

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits