Overnatta hos MeretheFra lørdag til idag overnatta jeg hos Merethe, eller på hytta dems. Var utrolig koslig! Merethe og meg sov i telt og kosa oss der. Også dro vi på ridetur og litt sånt. Har i hvertfall hatt en utrolig fin helg. Vi tok også en del bilder. I morgen er det skole, og jeg gleder meg kjempe masse, av en  eller annen grunn. Hva har du gjort i helga? Har du vært på ridetur?


Fått gave!

Karine er så utrolig snill! Når jeg kom til henne idag, så hadde hun kjøpt gave til meg fra London. Jeg ble kjempe glad, elsker gaven jeg fikk! Akkurat nå sitter vi bare i senga hennes og er på hver vår pc, mens vi snakker og litt sånt. Jeg måtte jo selvfølgelig ta et bilde av hva jeg fikk fra henne.♥ Hva driver du med nå?

Noen bilder fra idag

Dere vet jo at jeg har vært hos Merethe idag. Det var kjempe koslig! Jeg fikk også ridd hest alene, noe jeg aldri har gjort før. Jeg har jo ridd hest før, men ikke alene. Vi har også tatt et par bilder idag. og da mener jeg veldig mange bilder. Var opp i 860 eller noe sånt. Og senere ble vi henta, så skulle Merethe overnatte hos meg. Og når vi kom hjem til meg så spilte vi Call of Duty, hihi. Jeg fikk ikke tid til å legge ut et tidligere blogginnlegg, beklager det. Men her er noen bilder fra idag, det kommer flere når jeg våkner en gang, ut på dagen eller noe sånt.
Her fikk jeg da selvfølgelig litt hår i ansiktet, ehe.

♥ Hva gjorde du igår?

Reiser til Merethe idag

For første gang skal jeg hjem til Merethe! Sjekk bloggen hennes > HER < Men isfåfall, jeg har aldri vært hos henne, så dette kan bli moro. Gleder meg kjempe masse! Jeg skal ta med kameraet mitt slik at det kommer noen bilder til kvelden. Er vell ikke så lenge til, så kommer de å henter meg. Merethe er altså en som skal begynne i klassen min til høsten på ungdomsskolen, og vi har blitt kjempe godt kjent allerede, noe jeg er utrolig glad for! Hun er jo så utrolig snill, hihi.♥ Hva skal du idag?

Bading

Det er jo veldig dårlig vær, men hvorfor ikke bade i regnet? Isåfall, det gjorde vi. Disse bildene er tatt når vi kom hjem. Var ikke så kaldt som jeg trodde, men selvfølgelig var det ikke det varmeste vannet. Vi syntes det var litt sånn gøy å ta noen tullebilder også, men her er bildene:♥ Har du bada idag?

Tidlig opp idag

Jeg våknet tidlig opp idag fordi vi skal få besøk av Linda, Janne, Rikke og Vibeke. Gleder meg veldig til de skal komme. Jeg vet ikke akkurat helt hva vi skal gjøre, men det finner vi sikkert ut av. Akkurat nå sitter jeg bare i sofaen og kjeder meg. Surrer litt rundt på facebook og litt sånt. Er også utrolig trøtt idag, la meg liksom rundt 02-03 tiden igår. Også klarte jeg selvfølgelig sovne mens jeg skypa med en person.


♥ Hva skal du idag?

 

En søt katt på besøk

Hei dere ♥

I går kom det en sånn skikkelig søt katt på besøk. Den var kjempe kosete og snill, men så klart så tilhører den til noen.. Men den vil ikke hjem, den vil bare være her hele tiden. Men i hvertfall, jeg har tatt noen bilder av den søte katten da. Den er jo så nydelig! Vi tok den ut igår kveld, men idag tidlig kom den tilbake igjen.

♥ Har du noen gang fått besøk av en katt hjemme hos deg?

Overnattingsbesøk av Lotte og Karine

Her var det noen bilder fra idag. Vi stakk til butikken fordi vi skulle kjøpe lim, men det hadde de ikke. Eller, de hadde men jeg hadde ikke med nok penger, så vi kjøpte heller sjokolade. Nå sitter vi i stua heelt alene fordi mamma og søstra mi er vekk.

♥ Har du overnattingsbesøk idag?

Hunden til Kristin
Er ikke denne hunden bare helt herlig? Venninna til Julie kom på besøk hos oss med hunden sin. Og jeg fkk lov til å ta noen bilder av den. Men jeg gidder ikke legge ut alle, så jeg tar bare det ene bilde jeg syntes ble best. Jeg har selvfølgelig glemt hva han het da, er ikke så flink til å huske navn, hihi.

- Har du en hund?

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Mai 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits