nyklipt

Hei ♥ Beklager for lite blogging i det siste, men jaja. Har ikke noe god nok unnskyldning heller akkurat. Men nå kom jeg nesten akkurat hjem fra frisøren. Og tro meg, det var utrolig deilig å få klipt bort det slitte håret mitt. Det var helt grusomt! Samtidig orket jeg ikke ha den lyse fargen lenger, så jeg prøvde på noe litt nytt. Så da ble resultatet slik som på bildene under. Jeg er i hvertfall kjempe fornøyd allerede! Men skal fikse litt mer på det til helgen. Men var på tide med noe forandring :)

På de to nederste bildene ble lyset litt vell rart, og det var vind ute osv, så ikke så veldig vellykede bilder. Men jaja, det får gå for denne gangen.


Hva syntes dere? 

Anbefaler på det sterkeste

Hei! Som dere sikkert fikk med dere var jeg jo med mamma i byen her om dagen, og da skulle jeg kjøpe øyenbrynspudder istede for den jeg pleide å kjøpe fra H&M. Jeg ble egentlig helt sjokkert av resultatet ettersom øyenbrynene mine ble så mye mer naturlig enn hva de vanligvis var. Jeg er isåfall kjempe fornøyd og kommer til å bruke denne her fremover. 

Den er kjøpt på Vita, og ser slik ut som på bildene.

Som dere ser på bildet under følger det med en kost, men jeg valgte å kjøpe en litt annen en som er litt bedre enn den som følger med. Er også veldig lett å ordne øyenbrynene med den kosten!

Og her kan dere se resultatet! Mye mer naturlig enn hva jeg vanligvis hadde. Jeg er ikke så veldig flink med sminke som mange andre, men jaja
Hva syntes dere? 

gårsdagens sminke-innkjøp

Hei! Fikk endelig kjøpt meg noe nytt av sminke igår når jeg var på herkules! Var bare sånn 10 min der eller noe, så stakk Ann selda og meg til en klubb på klyve. Ellers så ble jeg ganske fornøyd med sminken jeg kjøpte! Er til og anbefales! Var innom "The Body Shop" men selvfølgelig kastet jeg prislappen i søpla .. Normalt meg! Så jeg husker dessverre ikke prisen på det. Eneste jeg husker er at det kostet noe med 100 og noe greier, haha!

 


// Solpudder fra "The Body Shop" og leppestift fra "The Body Shop"

Hva syntes dere om innkjøpet? Har dere noe av dette?

Frisøren!

Hallo! Var hos frisøren igår og klipte tuppene mine og var der idag for å stripe håret, eller etterveksten min. Ble ganske fornøyd med resultatet. Ellers har dagen min vært utrolig kjedelig og lang .. Men skal snart ut for å møte Ann selda i byen, skal sikkert møte fler.

 Hva syntes dere?

Filmkveld

Heihei! For en herlig start på lørdagen! Våknet tidligere enn det jeg pleier og var heeelt utvilt. Klokka var ca. 10:45 også stod jeg opp og gikk ned for å ta på meg treningsklær, og tok meg en joggetur. Ellers har jeg ryddet og gjort klart til at et parr venner skal komme på besøk, vi skal se film og kose oss masse i kveld! Sminket meg etter joggeturen og sminket meg alt klart til kvelden, haha! Fant også en ganske fin øyenskygge, så jeg brukte den! Ble ganske fornøyd! :-)


Hva skal dere i dag? Hva syntes du om sminka?

Frisøren

Da fikk jeg endelig vært hos frisøren! Det var på tide må jeg si! Disse bildene er tatt FØR klippingen og stripingen, alle de bildene som ble tatt etter jeg hadde klippet det og stripa det ble helt, ja.. jeg så ikke ut på de. Jeg ble i hvert fall kjempe fornøyd med reultatet! Ikke noen slitte tupper, herlig følelse. Ellers så skulle jeg jo gå halloween i dag, ikke at det frista så.. Litt kjedelig å gå nå egentlig, så jeg gadd ikke, haha! Har du vært hos frisøren din i det siste? Skal du gå halloween i dag?

Hårtips


1. Unngå å sov med vått hår, tørk heller håret ditt før du legger deg. Men om du ikke har tid til å tørke det, flett det heller i en tykk flette.

2. Vil du ha langt hår? Klipp håret ditt ofte, men bare det slitte! Men ikke for ofte heller.

3. Bruk hårkur, jeg pleier alltid å bruke hårkur før jeg legger meg.

4. Klipp heller tuppene etter sommerferien, håret ditt blir nemlig veldig fort slitt i varmen, så om du klipper det i sommerferien kan det fort bli slitt igjen.

5. Ikke vask håret for ofte!

6. Bruk alltid varmebeskyttende produkter når du skal style håret med varme, eller bare føne det.

7. Ikke pakk håret med håndkle etter du har dusjet, det kan skade håret.

Dette er skrevet av meg, men jeg leste litt rundt på nettet og skrev det ned på min måte.

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Hei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits