Ny kattunge

Heihei! Igår så hentet søstra mi en ny kattunge! Den er jo bare så sinnsykt søt! Er blitt helt forelsket i den. Tok noen få bilder av den når jeg kom hjem fra skolen istad som jeg tenkte å dele med dere. Og ellers så må jeg nesten få startet med å øve til prøven som vi har i morgen.. Øvde i hele går til Naturfags prøva, og enda så gikk den egentlig kjempe dårlig. Men samfunn er noe jeg kan litt bedre, så får satse på at det går bedre med denne prøven. 

Etterpå skal jeg ned til byen for å fikse bryna mine, og ser frem til at de blir mye finere enn det de er nå. Da har jeg også fått gjort det før jeg skal på ball til lørdag! Gleder meg så utrolig mye. Men nok snakk, her er bildene av kattepusen ♥
Hva syntes dere om bildene? :-)

3 kommentarer

Lise Brevik

27.01.2015 kl.14:58

Åh, herlighet for en skjønn kattunge. Skjønner at du har blitt forelsket i denne! :) Stilig. Håper du blir fornøyd med bryna dine,da. Må vell dra og fikse mine selv snart også.

Iselin Renée

27.01.2015 kl.16:58

Så utrolig søt :)

Malene Nilsen

27.01.2015 kl.18:54

Lise Brevik: Ble utrolig fornøyd! Alltid kjekt å fikse litt på dem :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits