sunday morning

Hallo ♥ Hvor sykt er det ikke at jeg kommer med to innlegg på to dager? Siden jeg faktisk har noe å blogge om, så hvorfor ikke blogge? Isåfall så startet jeg dagen min med å lage pannekaker med bær til frokost. Har fått litt dilla på å lage mat i det siste! Tenkte også at jeg bare skal slappe av i hele dag, og gjøre klart til neste uke. Neste uke blir virkelig en stressende uke, med både trening og øving til prøver. Har hele to prøver neste uke på tirsdag og onsdag. Men får håpe på det beste! 

Jeg må også innom Skien en tur for å hente ballkjolen jeg skal bruke til ballet, i tillegg må jeg til byen for å kjøpe vipper som jeg skal bruke. Er også invitert i bursdag på torsdag.. Så som dere sikkert legger merke til har jeg en utrolig stressende uke foran meg! Skal dere noe spesielt neste uke? :-)

3 kommentarer

Iselin Renée

25.01.2015 kl.13:39

Det så godt ut :)

sunniva

25.01.2015 kl.14:52

Det så ut som en god frokost :)

Malene Nilsen

27.01.2015 kl.18:53

Det var det også :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits