lenge siden sist ja?

Heihei! Nå er det en stund siden jeg har blogget sist, så tenkte kanskje jeg kunne komme med et lite innlegg. Har ikke noe interesse av å starte å blogge enda, men kanskje om noen uker eller måneder. Jeg får se hva jeg får tid til. Pleier å ha en del å gjøre om hverdagen nå som jeg trener veldig mye, og i tillegg til at det er en del press angående skolen. Og da prioriterer jeg selvfølgelig det istede for å blogge. Men kan heller kanskje blogge når det frister. For jeg liker virkelig å blogge, noe jeg har gjort i snart 5 år!

Ellers så har jeg hatt noen utrolig bra uker sammen med familie, venner og kjæresten. Har hatt en del jentekvelder og sånne ting, noe jeg syntes er utrolig koselig. Men ellers så går hverdagen min kun til skole, trening, venner, familie og kjæreste. Jeg gjør ikke akkurat noe annet spesielt enn det. Har dere hatt noen fine uker i det siste? :-) 

Én kommentar

Iselin Renée

25.01.2015 kl.11:45

Så fint antrekk :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits