en stressende hverdag

Hei ♥ Forrige uke gikk mye til skolearbeid og trening. I tillegg til at det har vært så utrolig dårlig vær, og sinnsykt mørkt ute, så har jeg faktisk ikke orket å blogge noe spesielt. Neste uke har vi også en prøve som jeg må øve på, samtidig som vi har matteprøve igjen om 2 uker. Åhh, er så mye stress angående skolen. Men ellers så har jeg hatt utrolig bra dager i det siste. Og i tillegg til skolen, er det trafikalt grunnkurs etter skoletid. Så har vært sinnsykt stress de siste to ukene. Men nå er det heldigvis bare mørkekjøring igjen.

Men nå må jeg nesten få startet å gjøre leksene til neste uke, og eventuelt øve litt på prøva vi har på torsdag. Håper alle sammen har en kjempefin dag videre!Tok noen få bilder igår, men av alle de 60 bildene ble det kun ett bilde jeg ble fornøyd med. Mer kresen går det nesten ikke an å bli.. 

Har dere mye skolearbeid eller mye angående jobb? 

3 kommentarer

cheerchrissy.blogg.no

26.10.2014 kl.17:22

ja, har en del skolearbeid :(

Camilla

27.10.2014 kl.18:48

gruer meg til rle prøva! Det er så sykt innvikla det vi har om.

Men kjenner meg igjen i det med bildene! Ender alltid opp med sånn 2 av 40 lsm..

Malene Nilsen

27.10.2014 kl.23:01

Camilla: Samme her.. Har i tillegg ikke fått startet med å øve, selv om jeg skulle det istad... Meeeen kommer aldri så langt..

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits