nye innkjøp

Hei ♥ Snakk om dårlig blogging eller? Har prioritert skolen og litt andre ting før bloggen, derfor jeg ikke har blogget. Samtidig som jeg er utrolig sliten for tiden, og føler ikke jeg mestrer det jeg skal. Men ellers så har jeg startet på trafikalt grunnkurs, som er på tirsdager og torsdager, altså de dagene jeg har fri fra trening.. Så har jo ikke fri i det hele tatt i ukene nå. Så blir mye stress og styr! 

Men igår var jeg med Charlotte tl byen og fikk kjøpt meg en del nytt. Jeg er elendig på pris.. Så husker ikke helt hva ting kostet! Men husker hvor det er fra da :-) 

Hårprodukter fra H&M

Eyeliner og leppestift fra h&m! Må også bare si at jeg elsker leppestiften, den er så lys og fin! 
Kjøpte blå og grå genser fra Cubus til 399. Den grå genseren er hos Charlotte, så har ikke bilde av den. Bildene er ufattelig utydelig, og det er det jeg hater med høsten og vinteren... Alle bildene blir jo helt skurrete og stygge.

Jeg har også en del annet nytt som jeg har fått av moren min, som feks nye sko, en ny topp og en ny cardigan! Men det kan jeg heller vise litt senere. Kanskje i et antrekk innegg eller noe :) 

Hva syntes dere? 

Ingen kommentarer

iselinilsen

19.10.2014 kl.16:50

Fin blogg:)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits