jentekveld og oslotur

Heisann ♥ Har hatt det litt hektiskt de siste dagene, så har ikke orket å sette av så mye tid til bloggen. Men på torsdag var jeg hjemme hos Camilla med Merethe på sånn jentekveld. Kjempe koselig! Lagde taco og spiste masse godteri og så på film. Og når jeg kom hjem stakk jeg vel så og si ut med en gang igjen.. Ikke at det var så god idé med tanke på at det lyna og tordna som bare det. Men joda, jeg var ute i byen.  

Men var ikke så lenge ute da jeg innså at det egentlig var best å komme seg hjem. Tror faktisk jeg aldri har vært så redd før! Hater virkelig lyn og torden. Tok faktisk noen bilder også som jeg ikke har fått lagt ut.

Men ja, huff.. Var ikke helt heldig med de bildene under her nei.. Men jaja, en koselig kveld var det! Og håper vi kan ha flere sånne kvelder sammen. 

Og i dag (eller igår da siden klokka er over 12) våknet jeg 06:30. Ordnet meg og reiste ned for å ta toget til Oslo. Og var i Oslo helt frem til åtte tiden. Så dere kan jo tenke dere at jeg er sliten idag. Var forberedt på at jeg skulle få shoppa kjempe masse nytt, men neida.. Kom hjem med én treningstopp.. Ikke så veldig vellykket shoppingtur, men koselig var det! Så nå må jeg nesten få lagt meg her.. 

Hva har dere gjort de siste dagene? :) 

Ingen kommentarer

ingridharkestad

11.10.2014 kl.00:30

Så gøy! :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits