slapp søndag

Hei dere ♥ Idag sov jeg ganske så lenge, noe jeg syntes er utrolig deilig. Fikk ryddet rommet og gjort alle leksene som jeg alltid pleier på søndager, så nå kan jeg bare slappe av frem til i morgen da det er skole igjen. Gleder meg ikke til skolen i det hele tatt for å være helt ærlig. Men jaja, må man så man. 

Gleder meg egentlig enormt til tirsdagen som kommer da, for da skal jeg nemlig klippe og farge håret! Kommer nok til å vise dere bildet om hvordan det vil bli. Men holder det litt hemmelig for meg selv frem til tirsdag, så får dere se hva jeg gjør med håret mitt. De eneste som vet det er vel de som følger meg på privatbrukeren på insta, hehe.. Men til dere andre så har dere noe å være nysgjerrig på :D Hva har du gjort idag? Hva tror du jeg skal gjøre med håret mitt? 

Én kommentar

Anette

28.09.2014 kl.17:37

Ha en fin søndag :)

lisebrevik

28.09.2014 kl.19:05

Åh, er så deilig med hårfrisyre forandringer :) gleder meg til å se det! Kan trøste deg med at før du vet ordet av det igjen så er det plutselig Fredag igjen!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits