god morgen!

Hei! Da var lørdagen her og planene mine er fortsatt ingenting. Føler jeg nesten ikke har noe å finne på for tiden, samtidig som jeg liker meg best hjemme. Før var jeg ute hele tiden og gjorde masse, mens nå bare sitter jeg her. Er så sliten av skolen, så orker så og si ingenting. Igår la jeg meg til og med for å sove fra 5-7, noe som egentlig var utrolig deilig! 

Om ikke så lenge skal jeg også farge håret mitt. Og tenkte jeg kunne prøve å farge det litt mørkere enn å ha det så lyst som nå.. Etterveksten min har jo blitt helt syk, så er vel på tide å få den vekk, samtidig gjøre en forandring. Har fortsatt tenkt å ha blondt hår, bare litt mørkere blond. Tror faktisk det kan bli veldig bra! Og da vil samtidig ikke ettervektsen min syntes så veldig. Skal dere noe spesielt idag? Tror dere jeg ville kledd mørkere hår? 

5 kommentarer

ingridharkestad

20.09.2014 kl.11:45

Har ingen planer for dagen, nei! :D

Cecilie

20.09.2014 kl.11:50

Jeg gjorde det samme i vinter,og det ble utrolig fint! Var hos frisøren og fikk det ganske likt etterveksten min,synd det blir dobbelt så lyst i sola igjen:)

Gøril

20.09.2014 kl.11:50

har ingen planer :)

Malene Nilsen

20.09.2014 kl.11:57

Cecilie: Får håpe det blir fint på meg også! Kjenner jeg trenger en forandring på håret mitt :D

cheerchrissy.blogg.no

20.09.2014 kl.16:19

ja, det tror jeg du ville kledd! de fleste som har blondt hår kler faktisk brunt hår mye bedre :)
Nice photos ! I am too tired from school too :(

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits