Noen bilder fra sommerferien min

Hei! Nå er det utrolig lenge siden sist jeg har lagt ut noe på bloggen min. Siden jeg har utrolig lite å gjøre for tiden fristet det å gjøre litt forandringer på bloggen min og faktisk legge ut et innlegg. Kanskje det blir fler, det vet jeg ikke. Men jeg er isåfall ikke 110% tilbake enda. 

Sommeren i år har vært helt utrolig bra! Men dager har alltid oppturer og nedturer. Men for å isåfall ta opp alt det positive som har skjedd, så har jeg isåfall vært mye på stranda, vannet også var jeg på VG-lista i starten av sommerferien. Reiste også til Tyrkia nå i august. Der jeg ble kjent med så utrolig mange herlige mennesker! Noen på min alder og en del som var litt eldre. Reiste isåfall med venninna mi til Tyrkia i år, noe som gjorde turen enda mer koseligere. 

Kjenner jeg allerede savner alle disse minnene! Gleder meg allerede enormt mye til neste sommer! Får håpe den blir like bra, eller enda bedre enn denne!

Har du hatt en fin sommer i år? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits