Todays outfit

Hallo! Søndager er jo som alltids ganske så kjedelige og lange, føler jeg i hvert fall da. Men en herlig tanke på at det faktisk ikke er skole i morgen er digg. Åhh, elsker virkelig sommerferie. Ellers så har jeg ikke gjort så mye mer enn å sola meg, rydda og vaska rommet mitt, som jeg alltid gjør på søndager.

Senere idag skal jeg bare sitte på rommet mitt og høre på musikk frem til jeg legger meg tror jeg nok. Ellers så slenger jeg bare på to bilder av antrekket mitt idag! :-)Hva syntes du om antrekket?

4 kommentarer

Emma

01.07.2013 kl.17:00

Hei!

Amnesty International skal arrangere en gatefest utenfor Arkaden i Skien den 13. juli med fokus på sommerkampanjen vår mot dødsstraff. Vi lurte på om du kunne vært interessert i å legge ut et bilde av plakaten/oppfordre folk til å stikke innom festen på bloggen din?

Det kommer til å være konserter, appeller, sang, dans, og salg av mat/drikke, og vi har veldig lys til at mange kommer innom for å støtte saken!

http://www.amnesty.no/om-amnesty/hva-jobber-vi-med/fokusomr%C3%A5der/d%C3%B8dsstraff-1

Send oss en mail om du vil hjelpe oss på amnesty.telemark@gmail.com !

Håper å høre fra deg :)

Tonje Sivertsen

02.07.2013 kl.01:24

kjempefint!

Ida Andreassen

02.07.2013 kl.13:05

Wow. for et hår du har!! utrolig fint :-)

Anniken Elise

03.07.2013 kl.10:43

så fint! du har så bra stil! <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits