1 år og en dag siden sist ...

Hei! Skulle egentlig lage dette innlegget i går, men hadde ikke så mye tid. Men i dag er det 1 år og en dag siden sist jeg så min kjære lille hund, Tassen. Jeg husker ikke noe annet enn han i livet mitt, siden vi fikk han allerede når jeg var 1 år. Det er utrolig fort tiden går, og jeg kjenner at det fortsatt er uvant uten han i livet mitt. At en hund kan bety så mye, er ikke rart i. Tassen var helt spesiell i forhold til andre hunder. Jeg kan nesten skrive en hel bok om hvor mye jeg savner han!

04.juni 2012 var den tristeste dagen min på lenge. Når vi var inne på det ene rommet og dyrlegen sa vi kunne få tid til å si hade til deg, visste jeg det. Dette var siste gang jeg kom til å se deg. Jeg brukte tiden godt mens tårene rant nedover kinnet mitt. Når dyrlegen kom inn igjen med sprøyten, begynte jeg å gråte bare enda mer. Sprøyten ble satt inn, og etter noen minutter lå du bare der. Jeg så deg inn i øynene og skjønte det, du var dø .. Min aller beste venn var dø ...Jeg har også laget en video om han. Jeg har delt denne videoen og bildet før på bloggen, men deler det igjen.

Har du mistet et kjæledyr før?

3 kommentarer

såå trist :( fin hund da<3 kjenner en som hadde også en slik hund! RIP Tassen<3

DogMinds

05.06.2013 kl.16:03

åh så utrolig trist :( fikk litt tårer i øya når jeg leste :(

▲Vilde

05.06.2013 kl.17:02

ååå, kondolerer!

jeg vet hvordan det er, har skjedd meg ogsåå! :( utrolig fin hund<3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Malene og er ei 15 år gammel jente fra Porsgrunn. På bloggen min kan du lese mest om hverdagen min, antrekk, foto og eventuelt andre ting som faller meg inn. Jeg har blogget i 4 år og trives med det.

Kontakt/sponsing: malenenii@hotmail.comArkiv

Kategorier
Annonser

hits